- 8 Temmuz 2013
- 2.133
- 1.321
- 148
canımm idrar testini yarında yap koyulaşmaya başlayacaktır istersen testi perşembe yaptır bide ctesi yaptırırsın artışı rahat görürsün.Çok sevindim canım benim inşallah bebiş hatta bebişler olacak bu sefer![]()
Cok sagol tatlim Allah sanada nasip etsin insallah bu mutluluklari yarin tekrarliycam testi insallah hatta gunler once netten 100 lu 39 tl ye test siparisi vermistim kargo bugun geldi :) cok fenayim ben ya bitanede esimin sabah aldigi testten var bugun kargo gelince denemek amacli bitanede ondan yaptim ondada cikti insallah yarin sabah koyulasmaya baslar kan icin cumartesiyi beklemekte kararliyim insallah merkez ogun cagirdi yakinimdaki hastanede bugune kadar okadar cok test yaptirmisim ki yillardir en son gidisimde kiz suratima bakip neden surekli test yaptiriyosunuz diye sorunca kendimi cok kotu hissetmistim ogun ah ettim bidaha gelirsem diye heray adet gunumde kan testi yaptirmami doktorum istemisti gebeligi erken yakalayalim igneye baslayalim diye dogum sonrasinda belirli bi noktadan sonra gina geldiydi dahada gitmediydim...