• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canımm idrar testini yarında yap koyulaşmaya başlayacaktır istersen testi perşembe yaptır bide ctesi yaptırırsın artışı rahat görürsün.Çok sevindim canım benim inşallah bebiş hatta bebişler olacak bu sefer :16:

Cok sagol tatlim Allah sanada nasip etsin insallah bu mutluluklari yarin tekrarliycam testi insallah hatta gunler once netten 100 lu 39 tl ye test siparisi vermistim kargo bugun geldi :) cok fenayim ben ya bitanede esimin sabah aldigi testten var bugun kargo gelince denemek amacli bitanede ondan yaptim ondada cikti insallah yarin sabah koyulasmaya baslar kan icin cumartesiyi beklemekte kararliyim insallah merkez ogun cagirdi yakinimdaki hastanede bugune kadar okadar cok test yaptirmisim ki yillardir en son gidisimde kiz suratima bakip neden surekli test yaptiriyosunuz diye sorunca kendimi cok kotu hissetmistim ogun ah ettim bidaha gelirsem diye heray adet gunumde kan testi yaptirmami doktorum istemisti gebeligi erken yakalayalim igneye baslayalim diye dogum sonrasinda belirli bi noktadan sonra gina geldiydi dahada gitmediydim...

aman da aman.... şehzade yola çıkmış geliyorrrr :1:
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaaaahhhhh:54:

ay kız nası kızmıyım yaaaa.... maç izliycem diyo adam bana, bende saf saf maç 7de sinema 9 da diyorum.... meğerse adam stadyuma gidecekmiş :47: bide anca 12 de gelirsin o zaman sen diyince her maça gidişinde saat soruyomuşum sormıycakmışım, 1 pazarı varmış :47: hafta 7 gün bende 10 pazar var ya çünkü.... bi beyimiz sıkılıyo çünkü.

Ayyy ayni durum bizdede oluyor mac gunleri senin kide fenerli heralde dun bizdede resmen sogukhava vardi bizimki evde izliyor ayri odasi var mac olurken ses cikartamayiz hele bid yenildilermi hic konusmayiz ogun bu erkekler hep ayni cnm mac gunu zaman duruyor onlar icin :47:

Cok sagol tatlim Allah sanada nasip etsin insallah bu mutluluklari yarin tekrarliycam testi insallah hatta gunler once netten 100 lu 39 tl ye test siparisi vermistim kargo bugun geldi :) cok fenayim ben ya bitanede esimin sabah aldigi testten var bugun kargo gelince denemek amacli bitanede ondan yaptim ondada cikti insallah yarin sabah koyulasmaya baslar kan icin cumartesiyi beklemekte kararliyim insallah merkez ogun cagirdi yakinimdaki hastanede bugune kadar okadar cok test yaptirmisim ki yillardir en son gidisimde kiz suratima bakip neden surekli test yaptiriyosunuz diye sorunca kendimi cok kotu hissetmistim ogun ah ettim bidaha gelirsem diye heray adet gunumde kan testi yaptirmami doktorum istemisti gebeligi erken yakalayalim igneye baslayalim diye dogum sonrasinda belirli bi noktadan sonra gina geldiydi dahada gitmediydim...

o zaman idrara devam test gününe kadar :1:

merhaba kızlar;
en son sizlere hamile olduğumun haberini vermiştim. malesef 9+3 haftalık bebeğim kalbinin durması nedeniyle 05.02.2014 te benden alındı. 7.haftada yapılan kontrollerde ikiz gebelik olduğu ancak bebeklerimden birinin gelişimini durduğunu, diğer bebeğimin ise oldukça sağlıklı olarak pır pır atan bir kalple bana tutunduğunu bilmek tek tesellim olmuştu. bilemezdimki diğer bebeğimde beni terk edecek:2: çevremde hep güçlü bilinen ben; ki bende kendimi güçlü diye tanırdım ilk defa olduğu yere yığıldı. herşey o kadar güzel ilerliyordu ki 4 subatta rutin kontrollerimize gitmiştik eşimle. evden çıkarken bugün hareketlerini görürüz diyordum eşime. bilemedim yavrumun benden gittiğini. ultrasona girdiğimde doktorum öyle çaresizce "kalp atışlarını alamıyorum, vajinal ultrasonla deniyecem" dedi ki dünyam yıkıldı o an başıma. ve 5 subatta 10:55te bebeğimi kürtajla benden kopardılar. o gün bugündür ne gündüzüm gece, ne de gecem gündüz. biliyorum canı verende, alan da rabbim. yavrularım mahşerde bizi bekliyor. ama içimde ki acının tarifi yok.
dondurulmuş 3 embriyom var. 3 ay sonra yola devam edeceğiz rabbimin izni, İdris Hocamın desteğiyle. ama geçer mi 3 ay bilinmez. sizinle acımı paylaşmak istedim beni benden daha iyi anlayacak olan sizlersiniz çünkü. dilerim benim yaşadığımı rabbim kimseye hele hele bizim gibi binbir emekle bebek sahibi olmaya çalışan ebeveynlere yaşatmaz. dualarım bundan önce olduğu gibi bundan sonrada sizlerin ve benim; hayırlısı ile kucaklarına bebeklerini alabilmeleri için olacak. her ne kadar sizi takip etmiyor gibi görünsemde telden misafir olarak her birinizin paylaşımlarını okuyorum. sizlerden güç alıyorum.
kalinkam, yeliz, güzbahar, amaya, cicibebe, melinda, edasu, bebek34, selen ve isimlerini sayamadığım can yoldaşlarım dualarımda ve kalbimdesiniz...sevgiler

Merhaba canim ilk once sana gecmisolsun diyorumAllah sabırlar versin

Insallah bi mucizeyle bebisin kendiginden gelir canim Allah büyüktür

Kalinkam Insallah bebisinin tutunma cuzgisidir şimdiden gozun aydın cumartesi netlesir Insallah Allahım sağlıkla kucağına aldirsin sevgiler

Perscimmm hayırlı uğurlu olsun paşan sağlıkla kucağına almayı nasip etsin MEVLAM darisi benim gibi anne olmak isteyenlerin başına sevgiler

merhaba kızlar;
en son sizlere hamile olduğumun haberini vermiştim. malesef 9+3 haftalık bebeğim kalbinin durması nedeniyle 05.02.2014 te benden alındı. 7.haftada yapılan kontrollerde ikiz gebelik olduğu ancak bebeklerimden birinin gelişimini durduğunu, diğer bebeğimin ise oldukça sağlıklı olarak pır pır atan bir kalple bana tutunduğunu bilmek tek tesellim olmuştu. bilemezdimki diğer bebeğimde beni terk edecek:2: çevremde hep güçlü bilinen ben; ki bende kendimi güçlü diye tanırdım ilk defa olduğu yere yığıldı. herşey o kadar güzel ilerliyordu ki 4 subatta rutin kontrollerimize gitmiştik eşimle. evden çıkarken bugün hareketlerini görürüz diyordum eşime. bilemedim yavrumun benden gittiğini. ultrasona girdiğimde doktorum öyle çaresizce "kalp atışlarını alamıyorum, vajinal ultrasonla deniyecem" dedi ki dünyam yıkıldı o an başıma. ve 5 subatta 10:55te bebeğimi kürtajla benden kopardılar. o gün bugündür ne gündüzüm gece, ne de gecem gündüz. biliyorum canı verende, alan da rabbim. yavrularım mahşerde bizi bekliyor. ama içimde ki acının tarifi yok.
dondurulmuş 3 embriyom var. 3 ay sonra yola devam edeceğiz rabbimin izni, İdris Hocamın desteğiyle. ama geçer mi 3 ay bilinmez. sizinle acımı paylaşmak istedim beni benden daha iyi anlayacak olan sizlersiniz çünkü. dilerim benim yaşadığımı rabbim kimseye hele hele bizim gibi binbir emekle bebek sahibi olmaya çalışan ebeveynlere yaşatmaz. dualarım bundan önce olduğu gibi bundan sonrada sizlerin ve benim; hayırlısı ile kucaklarına bebeklerini alabilmeleri için olacak. her ne kadar sizi takip etmiyor gibi görünsemde telden misafir olarak her birinizin paylaşımlarını okuyorum. sizlerden güç alıyorum.
kalinkam, yeliz, güzbahar, amaya, cicibebe, melinda, edasu, bebek34, selen ve isimlerini sayamadığım can yoldaşlarım dualarımda ve kalbimdesiniz...sevgiler

Canim bnm cok gecmis olsun ben iki tane negatif alinca mahfoldum Rabbim güç versin en kisa zamanda bebeğini göndersin inşallah canim tez zamanda yeni tedavine baslarsin

Ona ne oluyormus ya ne munasebetsiz insanlar var
Nasil rahat edeceksen oyle yaptir canim
Bence sonucu cok guzel olacak:)

sen de alacaksın hayatım, az kaldı, biraz daha sabret ne olur....

insallah canim ya hepimiz tadalim bu guzel duygulari, tez zamanda insallahhhhhhhh

Ona ne oluyormus ya ne munasebetsiz insanlar varNasil rahat edeceksen oyle yaptir canimBence sonucu cok guzel olacak:)

inşallah tatlım inşallah sonumuzu hepimizin güzel olsun insanlara da kızmıyorum artık başlarına gelmeyen yaşamadıkları bi durumu anlamalarını da bekleyemem ki belki bizde farkında olmadan başka konularda başka insanların acılarına istemeden dokunuyoruz ama farkında bile değiliz insan yaşadıkça farkındalığı artıyo bazen bize çok basit gelen bişey küçücük bi cümle karşımızdaki insanın canını çok acıtabiliyo ALLAH IM bilinçli insanlardan eylesin bizleri inşallah ...

Kalinkam Insallah bebisinin tutunma cuzgisidir şimdiden gozun aydın cumartesi netlesir Insallah Allahım sağlıkla kucağına aldirsin sevgiler

inşallah canım RABBİM HEPİMİZE bebişli ikinci çizgiler nasip etsin inşallah cumartesiye kadar heyecan dorukta olucak Allah'ım inşallah hepimizin yardımcısı olsun

canım nerelerdesin merak ettik seni test yaptınmı inşallah güzel haberler getirmişsindir bizlere heyecanla bekliyoruz...:52:

Mira38,hatibulut,nese77,amayaa,kalinkam,4343,sahra8482,ve tüm güzel dilekleri olanlar,rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlı evlatlar versin,bol bol kardeş gelsin sizlerden inş hepinizi içten kucaklıyorum dualarımız sizinle 🙏🙏

Kizlarrr sonundaaaaaaaaa bendeee buraya yaziyoruuuuuummmmmm HAMILEYIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMM RABBIME SONSUUUUUUUUZZZZZZZZ ŞÜKÜRLER OLSUUUUNNNNNN

Kizlarrr sonundaaaaaaaaa bendeee buraya yaziyoruuuuuummmmmm HAMILEYIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMM RABBIME SONSUUUUUUUUZZZZZZZZ ŞÜKÜRLER OLSUUUUNNNNNN

ohhhhhhh şükürler olsun çok sevindim canımmmmmmmmmm çooook maaşallah subhanallah ALLAH tamamına erdirsin inşallah değerin kaç çıktı darısı isteyen herkesin başına inşallah çok çok tebrik ederim sen sıranı savdı artık sıra bende inşallah bende cumartesi yazabilirim bu güzel cümleyi dualarını eksik etme :52::52::52::49:

Hayirli olsun canim,ALLAH saglikli sihhatli bi sekilde kucagina almayi da nasip etsin

Superrr yaaa :)) herkez hamilleeee olsun yeppaaaa 💃💃💃💃🎺🎷 sisko gobisli anneler oluca biz ☺️ Darisi herkeze insAllah

Gozunaydin canimmmmmmmmm Allah gönlüne gore vrsin Allahım istemi herşey oluyo dimi Allah tamamına erdirsin sağlıklı sihatli eline aldırmayan nasip etsin sevgiler

Back
X