2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Geçmiş olsun arkadaşım. .hayırlısı olsun herşeyin..yeterki sağlıklı ol azcık daha beklemek lazım dememekki..senin minikler biraz fazla nazlı çıktı.sana düşen sabretmek biraz daha..

“... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.” (Bakara Suresi, 216
Ne müthiş bir ayet değil mi...

Evet bünye biraz hassas. Ama şükür bitti ya.evimdeyim...
kac yumurta toplandı senin. Kaçıncı gün transferi olacak. ..

canım benim 19 yumurta toplandı. 9 u olgun çıktı. 6 sı döllendi. bizim PGT olacağı için mecbur 5. günü bekleyeceğiz... çok geçmiş olsun tekrar

Kizlar biliyorsunuz bugün opu vardi.saat 10 da aldılar beni içeriye. Once damar yolumu bulamadı hemşire (damarlarim çok ince).neyse girdik ameliyathaneye anestezi uzmanı arayıp zar zor buldu damari.gerisi gözümü bir açtım Ağlıyorum ve yatıyorum yatakta.
Nasıl bir agri,şişkinlik. Kipirdayamiyorum yani.hemsire geldi damar yolundan agri kesici yapti.sonra tost ve meyve suyu getirdiler ye diye soyle hafif yastığa yaslanayim dogrulayim dedim. Tansiyon gitti(gözler karardır,kulaklar uguldadi ) ne mümkün kalkamiyorum ki.tuzlu ayran di ,hemşire,anestezi uzmanı,hatta kadin dogumcu ve hatta hoca geldi.sonunda baktik kalktigim her seferinde pat baygınlık. Serum dediler ama damar yolumuda cikarmislardi.hayda tekrar damar aranıyor ama yok elim kolum delik deşik oldu.annem kadın nasil telaşlandi .
sonrami serumu yedim kendime geldim. Eve geldim ama hala kivraniyorum.

Sonuç 15 yumurta toplandı,9u gayet iyimiş. Salı transfer var. 3.gün embriyosu olacak yani...

Kodalcım çok geçmiş olsun. .çok zor geçmiş ama atlattın şükür..anestezi beni de mahvetmişti ama istifra edince geçmişti..bi de damar yolu bulamamaları kötü olmuş..
Neyseki sonu güzel..9 iyi yumurta :KK16: Allah can versin sorunsuz bir şekilde transferi de atlat insallah canım..

Son düzenleme:
--------------YASİN'İ ŞERİF-----------

Nurdanur............ 1
güzbahar............ 3
kodal82............. .1
caregiven........... 1
kalinkam............. 2
çileklimonata..... 2
nihan..................3
amayaa...............1
llyelizll............. 2
bebek_34........... 1
melek-84........... 1
sahra8482.......... 2
cayaz................ 1

Arkadaşlar hepinize selamlar... Birkaç gündür giremiyorum çok ağrım var çünkü... şimdi de çok duramayacağım... çatlamak üzereyim bugün yumurta toplamam vardı.. 3 adet yumurtam rabbimin can vermesini bekliyor... Benimle birlikte burada olan olmayn herkesin yumurtasına rabbim can versin yumurtalarımız evlatlara dönüştürsün inşallah... Toplama sonrası ağrım var ama en çok kabızlıktan şikayetim var.. neredeyse karnım ikiye ayrılacak.. duphalac şurup içiyorum ama ne fayda. doktorum vermişti... kızlar hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum.. Şimdi okuduklarımı yazayım

23 meryem süresi
23 fetih süresi...
20 adet yasin süresi ve daha nice ayet, dua ve zikir

hepimizin duaları kabul olur inşallah... Kalinkam bu duaları listeye ekler misin canım.. allah kabul etsin inşallah. kızlar ne olur kusura bakmayın... oturamıyorum yatmam lazım o yüzden çıkıyorum... Allaha emanet olun...

Nurdanur............ 1
güzbahar............ 3
kodal82............. .1
caregiven........... 1
kalinkam............. 2
çileklimonata..... 2
nihan..................3
amayaa...............1
llyelizll............. 2
bebek_34........... 1
melek-84........... 1
sahra8482.......... 2
cayaz................ 1

Arkadaşlar hepinize selamlar... Birkaç gündür giremiyorum çok ağrım var çünkü... şimdi de çok duramayacağım... çatlamak üzereyim bugün yumurta toplamam vardı.. 3 adet yumurtam rabbimin can vermesini bekliyor... Benimle birlikte burada olan olmayn herkesin yumurtasına rabbim can versin yumurtalarımız evlatlara dönüştürsün inşallah... Toplama sonrası ağrım var ama en çok kabızlıktan şikayetim var.. neredeyse karnım ikiye ayrılacak.. duphalac şurup içiyorum ama ne fayda. doktorum vermişti... kızlar hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum.. Şimdi okuduklarımı yazayım

23 meryem süresi
23 fetih süresi...

hepimizin duaları kabul olur inşallah... Kalinkam bu duaları listeye ekler misin canım.. allah kabul etsin inşallah. kızlar ne olur kusura bakmayın... oturamıyorum yatmam lazım o yüzden çıkıyorum... Allaha emanet olun...
Allah senden razı olsun guzbahar..hayırlı evlatlar versin Allahım..insallah..insallah...
Dikkat et kendine..bol sıvı tüket,kabızlıgın gecer insallah

canımm çok geçmiş olsun. geç olsun da güç olmasın. her işte bi hayır vardır. ama inşallah en kısa zamanda kavuşacağız bebeklerimize Rabbim hayırlısıyla nasip etsin. Rabbim yar ve yardımcın olsun şeker. inşallah operasyon çabucak geçer gider....

Geçmiş olsun arkadaşım. .hayırlısı olsun herşeyin..yeterki sağlıklı ol azcık daha beklemek lazım dememekki..senin minikler biraz fazla nazlı çıktı.sana düşen sabretmek biraz daha..

“... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.” (Bakara Suresi, 216
Ne müthiş bir ayet değil mi...

canlarım, güzel arkadaşlarım benimmmm.... çok teşekkür ederim. evet canım ya biraz nazlılar napcan anne böyle deli olunca yola getirmeye çalışıyolar şimdiden, kendileri gelmeden.... Meylam eyler, neylerse güzel eyler. elbette ki vardır bi hayrı. zaten benim hayatla ilgili çok öyle planlarım yoktur, sen ne plan yaparsan yap, hayat bildiğini ouyo ve sen ona ayak uyduruyosun çünkü, ben öğrendim bunu. o yüzden gayet relaksım, ne yazılmışsa onu yaşıycaz mecburrrrr :KK52::KK52::KK52: bebişlerim gelir mi gelmez mi bilemem ama ben gelsinler diye elimden geleni yaptığıma emin olmalıyım, yapmaya çalışıyorum şimdilik. Rabbimin "Ol!" demesini bekleyenleriz demiştim, aynen öyle.... elim ayağım sağlam, süper bi goncam, yarim canım, dünyanın en bana göre adamı var başımda, yanımda yöremde, süper bi aileye sahibim, ki eşimin ailesi de öyle... ben dünyanın şanslı azınlığında yer aldığımı hissediyorum. çok istiyorum bi çocuğum olsun ama onu da Rabbim bilir.... verdiğine de vermediğine de şükürler olsun....

slm kızlar transferin 9uncu gününe girmek üzereyim üstüme bi ağırlık çöktü ağlamak istiyorum sürekli... moral bulmak için yazdıklarınızı okuyorum ...sizin transfer günü hikayelerini okudum tek tek hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız.. çok güzel :):)

çok duygusalım bugün yaaa hem deli gibi sonucu öğrenmekk istiyorum hemde hiç öğrenmek bile istemiyorum dayanamam gibi geliyo hep...bende bu güne geliş hikayemi anlatmak istiyorum sıkılmassanız...

eşimle üniversitede tanıştık deli gibi seviyoruz birbirimizi çok uzun bekledik evlenmek için..o adana da ben taaa ankrada nasıl olucak diye aileler önce istemedi baktılar vazgeçmiyruz sonunda kabul ettiler ama yaş oldu 29 ...eşimin ailesi hiçbişeye yardım edemedi bütün herşeyimizi kendimiz aldık düğün yaptık eşya aldık herşey taksitle çalışmam lazım kirada da oturuyoruz ..bilirsiniz özelde çalışıyorum işim iyi ama çocuk yaparsam çalışamam benide idare etmesler diye çocuk istemedim eşim hep istedi ben de borçlar bitsin borçlar bitsin diyip durdum. :KK43::KK43: napim hamile kalırsam çalışamam diee borçları ödeyemeyiz sandım..neyse sonra toparladık kendimizi başladık bebek düşünmeye 1-3-5 ay olmuyo yok bişi dr gittim herşey normal bende bişi yok ..eşim gitti hemen meğer varikosel varmış sperm sayısı 2milyon ve hareketsiz biranda şaşırdık napıca napıcaz kimseyede anlatamıyoruz ..bilirsiniz erkekler kendilerinin sorunu olduğunu kimsenin bilmesini istemesler ..sakladık herkesten sonra fıtık ameliyetı olucak diyerek varikosel ameliyatını hemen oldu...tabi beklememiz lazım ...bekledik bekledik sürekli tahliller çok şükür herşey iyi gidiyo sprem sayısı çıktı 20milyona ama yine olmuyor ben yine gidiyorum ama doktor bana hiç aşılama maşılama demedi çünkü triodim çıktı ve TSH ım çok yüksekti önce tedavi olmalısın dedi
ben hemen ilaçlara başladım biyopsi yaptırdım çok şükür nodüller temiz neyse bu arada hala devam ediyoruz normal yolla hamile kalmak için ama yok işte yokk eşim ben bidaha gidiyim dedi kendi kendie GİTTİ VE AMAN ALLAHIM ŞOK ŞOK sperm sayısı 0,1 azosprem dediler YIKILDIM SANKİ...eşimin doktoru bu birden bire düşmesi çok garip dedi beyin MR ı istedi dedik ne alaka ya beyinle...
işte ozman yıkıldım demiştim ya hayır işte bu sefer yıkıldık yıkılmak bu olmalıydı heralde diğerleri hiç bişi...çünkü doktor şüphesinde haklıydı eşimin hipotalamus beyin bölgesinde ur tespit edildi...meğer hormonları yöneten bölgeymiş bu ur hormonlarını çalıştırmıyor ve sperm üretimini durdurmuş flannn filann bişilerr ama kızlar hiç bişiye üzülmemek gerektiği anlamaya başladım bu sefer ..çünkü doktor çok büyük olmadığını ilaça tedavi olunabileceğini ama sabretmemiz gerektiğini söyledi....allahımm dedim çok şükür ameliyat oucak kadar büyümemişti...allahım ne oluyodu nie herşey üst üste gelmişti ki yinede sabırlı oldum... ALLAH KORUSUN DAHA KÖTÜ SONUÇLAR OLABİLİRDİ FARK EDİLMESEYDİ..İŞTE OZMAN ANLADIM HANİ HER ŞERDE Bİ HAYIR VARDIR DERLER YA ...işte ozman anladım bunu...çünkü eğer bizim bi çocuğumuz olsaydı eşim asla doktora gitmesdi hormonlarına nie baktırsın ki çocuk olsa.. bu çok sinsi bişimiş ancak çok büyüdüğü zaman hatta gözü kör edecek duruma gelince falan anlaşılabiliyomuş tabi böle durum erkekler için aslında bu hipatalmus kadınlarda görülen bi hastalık ama kadınlar tabi her hastaneye gidince bi hormon bakıldığı için tespit edilmesi kolay ama erkekler de tespit edilmesi zor çook şükür eşimin doktorunun hemen akıl etmesiyle tespit edildi veee 1 sene çok ağır bi ilaç tdavisi oldu ..bir senenin sonudan girdiği MR DAN temiz sonucunu aldığımızda sevincimizi anlatamam çocuk için bişiler yapabilirdik artık buarada hiç korunmuyoruz ama artık ek tedaviyle olucak bellii doktor aşılama şansınız çok düşük dedi hemen tüp bebek yapalım dedik işte....gerisi malum burdayız ....ama dedim ya yaş oldu 34 buseferde yinede çok şükür diyoruz çok şükür "eşim beni boşa ben cocuk veremem bile dedi bana" düşünün bende dedim bana önce sen lazımsın ÖNCE SEN ÖNCE SAĞLIK ..ondan sonra allah büyük elbet bizimde bebğimiz olucak ...inşalahh bu ilk denememizde rabbim izin verirse yuvamızı şenlendirmek istiyoruz ..

böyle işte dedim ya çok duyguslım bugün anlatmak geldi içimden ...iii geceler kızlar umarım pazartesiden sonra çoğumuzun sonucu çıkacak rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

arkadaşım ağlattın beni... ama allah güldürsün hepimizi inşallah... ağlamaktan yazamıyorum valla

canlarım, güzel arkadaşlarım benimmmm.... çok teşekkür ederim. evet canım ya biraz nazlılar napcan anne böyle deli olunca yola getirmeye çalışıyolar şimdiden, kendileri gelmeden.... Meylam eyler, neylerse güzel eyler. elbette ki vardır bi hayrı. zaten benim hayatla ilgili çok öyle planlarım yoktur, sen ne plan yaparsan yap, hayat bildiğini ouyo ve sen ona ayak uyduruyosun çünkü, ben öğrendim bunu. o yüzden gayet relaksım, ne yazılmışsa onu yaşıycaz mecburrrrr :KK52::KK52::KK52: bebişlerim gelir mi gelmez mi bilemem ama ben gelsinler diye elimden geleni yaptığıma emin olmalıyım, yapmaya çalışıyorum şimdilik. Rabbimin "Ol!" demesini bekleyenleriz demiştim, aynen öyle.... elim ayağım sağlam, süper bi goncam, yarim canım, dünyanın en bana göre adamı var başımda, yanımda yöremde, süper bi aileye sahibim, ki eşimin ailesi de öyle... ben dünyanın şanslı azınlığında yer aldığımı hissediyorum. çok istiyorum bi çocuğum olsun ama onu da Rabbim bilir.... verdiğine de vermediğine de şükürler olsun....
Dünyanın en süper goncası benimki sanıyodum :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: şaka bi yana böyle mutlu olduğun,mutlu edildiğin için şanslısın gerçekten. .
Ve sen bu şekilde Allaha tam teslim olmuşken rabbim seni boynu bükük koymıcaktır.. :KK16::KK16::KK16:

canımm kıyamam.. bünyen mi çok haşhaş. benim cuma oldu. ameliyathanede kendime geldim.sonrasında da ne kanama ne ağrı Allahıma şükürler olsun...neyse canım mutlu sonuçları görünce bu acıların hiç birini hatırlamayacaksın bile inşallah..

Kodalcım çok geçmiş olsun. .çok zor geçmiş ama atlattın şükür..anestezi beni de mahvetmişti ama istifra edince geçmişti..bi de damar yolu bulamamaları kötü olmuş..
Neyseki sonu güzel..9 iyi yumurta :KK16: Allah can versin sorunsuz bir şekilde transferi de atlat insallah canım..

Cileklimonata Sağol canim. Senin kaçıncı gün transferi ydi. ..ya bide buna taktım şimdi. 5.gün embriyosu daha kolay tutunuyirmus. ..

Nurdanur............ 1
güzbahar............ 3
kodal82............. .1
caregiven........... 1
kalinkam............. 2
çileklimonata..... 2
nihan..................3
amayaa...............1
llyelizll............. 2
bebek_34........... 1
melek-84........... 1
sahra8482.......... 2
cayaz................ 1

23 meryem süresi
23 fetih süresi...

yüreği kocaman güzbaharım benim.... bende senin için hep dua ediyorum tatlım. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat/evlatlar nasip etsin sana, yelize, çileklimonataya,sahraya, bana, herkeseeeee inşallahhhhh :)))))

Cileklimonata Sağol canim. Senin kaçıncı gün transferi ydi. ..ya bide buna taktım şimdi. 5.gün embriyosu daha kolay tutunuyirmus. ..

Valla canım,çarşamba toplandı,cumartesi transfer edildi.3. Gün herhalde..
Ama kodalcım yaa ona buna takmayalım bence..ben de bugün kaç hücreli olması lazım diye aranıyodum nette sonra bıraktım..faydası yok boş yere can sıkmayalım..tutacagı varsa tutar.biz elimizden geleni yaptık,gerisini düşünmeyelim..en azından deneyelim :KK9:

Son düzenleme:
Dünyanın en süper goncası benimki sanıyodum :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: şaka bi yana böyle mutlu olduğun,mutlu edildiğin için şanslısın gerçekten. .
Ve sen bu şekilde Allaha tam teslim olmuşken rabbim seni boynu bükük koymıcaktır.. :KK16::KK16::KK16:

herkesin goncası kendine süper :KK34::KK34::KK34::KK34: ektiğimi biçiyorum galiba... bunu da öğrendim. vaktiyle "ya oldur ya öldür" diye dua etmişliğim var, "neden ben ya, niye hep ben" diye isyan etmişliğim de var, ben dönüp debelenip durdukça baktım ki batıyorum, elim kolum bağlı benim. ne kadar isyankar ve mutsuzsam bi o kadar bela geliyo başıma, gitmiyo ya bide.... gerçi Rabbim korumuş yine de beni, şimdi görüyorum, o zaman şer gibi gelen aslında hayırmış... ondan denedim baktım gördüm takdir-i ilahi var ve sen başına gelene hamd etmekten başkasını yapma lüksüne sahip değilsin. o yüzden şimdi baktığım yeri değiştirdim, güzel bakarsan güzel görüyosun gerçekten, mutlu gözlerle bakarsan mutlu olacak sebepler görüyosun, ama olumsuzu görmek istersen tabi ki onu da görebilirsin

Ama kodalcım yaa ona buna takmayalım bence..ben de bugün kaç hücreli olması lazım diye aranıyodum nette sonra bıraktım..faydası yok boş yere can sıkmayalım..tutacagı varsa tutar.biz elimizden geleni yaptık,gerisini düşünmeyelim..en azından deneyelim :KK9:

Valla arkadaşım doğru söylüyorsun.yarin embriyolog aradığında sorarim meraktan okadar.dahada arastirmam zaten.simdiye kadar hersey şükürler olsun yolunda gitti. Arastirsam da arastirmasam da herşey zaten olacağı varıyor. ..

hay ağzına sağlık.... bazen 5.gün tutmazken 3. gün tutabiliyo, hatta 2.gün tutan var, bn ilkini ikinci gün olmuştum ya, ben de ona takmıştım niye 3,5 değil de 2 diye.... sonra 2.gün olup da doğuranla da konuştum burda :KK70:

Ilk once allahim sifa versin. Kurtul o minik miyoptan devam et yoluna. Yaninda can yoldasin var nasilolsa.. bugun olmaz yarin olur, yarin olmaz baska gun. Nasibimizde varsa er gec olacaktir zaten.

Hayata dair plan yapmam demissin ne guzel demissin. "Hayat biz hayal kurarken basimiza gelenlerdir". 2 3 gun once bi film izlemistim yabanci askin bedeli mi askli maskli biseydi iste adi. Mutlu bir cift disardan eve geliyorlar evde bakici var 3 yaslarinda bir cocuklari var. Bakici cikiyor. Cift cok mutlu her hallerinden belli. Sabah 3u birlikte kahvalti yapiyor, kadin kahvaltidayken 3unun fotoğraf larini cekiyor. Adam bunu her gun yapacak misin diyor. 18 yasina girene kadar her gun yapacagim diyor. Bikmayacakmisin diyor adam, kadin 1 gun dahi atlamadan cekecegim diyor. Ise gitmek icin hazirlaniyor. Kabanini giyecek bakiyor lekeli lavaboda yikarken kapi caliyor ve iceri polis giriyor. Kadini hic bi sey soylemeden iceri aliyorlar. Kendi islemedigi bir suctan oturu cinayetle iceri atiliyor. 3 sene geciyor kocasi ne yapsa ne etse kadini cikaramiyor. Oglu 6 yasina giriyor icine kapanik cok mutlu olmayan bi cocuk oluyor. Hapisaneye gidiyorlar annesiyle hic konusmuyor falan. Kocasi edebiyat ogretmeni karisinin cikamayacagini anlayinca kacirmaya calisiyor. Kendi katil oluyor saniyelerle kaciriyor falan. Ama iste soyle yapacagim boyle yapacagim derken istedigimiz gibi gitmiyor isler..

Allahtan hayirlisini diliyelim her zaman. Allahim sagligi, huzuru, mutlulugu eksik etmesin yuvamizdan. Ve evlatlarimizla renklensin yasamlarimiz.

herkesin goncası kendine süper :KK34::KK34::KK34::KK34: ektiğimi biçiyorum galiba... bunu da öğrendim. vaktiyle "ya oldur ya öldür" diye dua etmişliğim var, "neden ben ya, niye hep ben" diye isyan etmişliğim de var, ben dönüp debelenip durdukça baktım ki batıyorum, elim kolum bağlı benim. ne kadar isyankar ve mutsuzsam bi o kadar bela geliyo başıma, gitmiyo ya bide.... gerçi Rabbim korumuş yine de beni, şimdi görüyorum, o zaman şer gibi gelen aslında hayırmış... ondan denedim baktım gördüm takdir-i ilahi var ve sen başına gelene hamd etmekten başkasını yapma lüksüne sahip değilsin. o yüzden şimdi baktığım yeri değiştirdim, güzel bakarsan güzel görüyosun gerçekten, mutlu gözlerle bakarsan mutlu olacak sebepler görüyosun, ama olumsuzu görmek istersen tabi ki onu da görebilirsin
Goncalar süper çünkü bizler daha süperiiiiz:KK24::KK6::21: :21:
Sen ders aldıysan ve bu düşünceleri benimsediysen ne mutlu..hakikat bu çünkü..hani afedersin de bi tarafını da yırtsan olacak olan oluyor,biz de seyrediyoruz..o yüzden elinden geleni yaptıktan sonra bırakmak lazım Allaha,kadere,hayata..
Güzel düşünmek lazım ki güzel şeyleri çağırmış olalım ve başımıza gelsin..

bu arada cayazcım geçmiş olsun, inşallah yerleşme kanamasıdır. pazartesi bence de durmazsın sen? merakla bekliyorum tatlım sonucunu
İnşallahh amaaycımmm burdan hemen yazıcam son durumu bu arada listeye eklenmemiş ismimmm :)))
cnm inss o lekenlenmen iyiye isarettir burda cok okudum ben lekelenmesi olupta hamile kalani ayaginin altina iki yastik koy cnm bolbol dinlen
Zaten ayagım havada ytıyorum gerci bugüne kdrda hiç iş yapmadım yemek bile yapmadım saolsun annem opudan itibaren bende kalıor ...inşallah rabbim izin verirde tutunuverir tomurcuğumm annesine
Kizlar biliyorsunuz bugün opu vardi.saat 10 da aldılar beni içeriye. Once damar yolumu bulamadı hemşire (damarlarim çok ince).neyse girdik ameliyathaneye anestezi uzmanı arayıp zar zor buldu damari.gerisi gözümü bir açtım Ağlıyorum ve yatıyorum yatakta.
Nasıl bir agri,şişkinlik. Kipirdayamiyorum yani.hemsire geldi damar yolundan agri kesici yapti.sonra tost ve meyve suyu getirdiler ye diye soyle hafif yastığa yaslanayim dogrulayim dedim. Tansiyon gitti(gözler karardır,kulaklar uguldadi ) ne mümkün kalkamiyorum ki.tuzlu ayran di ,hemşire,anestezi uzmanı,hatta kadin dogumcu ve hatta hoca geldi.sonunda baktik kalktigim her seferinde pat baygınlık. Serum dediler ama damar yolumuda cikarmislardi.hayda tekrar damar aranıyor ama yok elim kolum delik deşik oldu.annem kadın nasil telaşlandi .
sonrami serumu yedim kendime geldim. Eve geldim ama hala kivraniyorum.

Sonuç 15 yumurta toplandı,9u gayet iyimiş. Salı transfer var. 3.gün embriyosu olacak yani...

Canımm aynı şey bana da oldu ..herkes kanımı alamaz benim hele ki acil personeli delik deşik eder bütün heryerimi....
Opu da girdi ince damara zar zor sonrası vay halime bi buscopan yapmaya kalktı kıyameti kopardım ...sonra kolumm mosmor cürüdü ..sargı beziyle sardık 2 gün...vee halaa da geçmedi morluklarımmm ...nerde tedavi gördün bu arada merak ettim ????
Ve inşallah iyi yumurtaların olur bebeklerinn büyür tutunurr sana

Valla arkadaşım doğru söylüyorsun.yarin embriyolog aradığında sorarim meraktan okadar.dahada arastirmam zaten.simdiye kadar hersey şükürler olsun yolunda gitti. Arastirsam da arastirmasam da herşey zaten olacağı varıyor. ..

İşte bu :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:
hay ağzına sağlık.... bazen 5.gün tutmazken 3. gün tutabiliyo, hatta 2.gün tutan var, bn ilkini ikinci gün olmuştum ya, ben de ona takmıştım niye 3,5 değil de 2 diye.... sonra 2.gün olup da doğuranla da konuştum burda :KK70:
Yaniiii kısmet nasip :KK34:

X