Gunaydin herkese iyi hafta sonlari olsun amayacim tesekkurlerr
Iyi haftasonlari...bu haftayi gecirdik mi sonraki hafta bizi hareketli gunler bekliyor olacak. Hava guzel. Gunesli havada yuruyus yapalimmm...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin herkese iyi hafta sonlari olsun amayacim tesekkurlerr
S.NO NİCK DENEME
SAYISIMERKEZ ADI SEBEP YAŞ SONUÇ :)))) 1 amayaa 2.deneme bursa-soranus tüp bebek merkezi yumurta rezerv azlığı+
fsh yüksek32 2 sahra 8482 1.deneme bursa-acıbadem çikolata kisti 3 zumrutline 2.deneme bursa-soranus tüp bebek merkezi tüp alındı 35 4 hstc 1.deneme eskişehir-acıbadem kist+prolaktin 5 beren_35_01 6 naneliseker 2.deneme bursa-acıbadem 7 cileklimonata rezerv azlığı 8 muhurgozlum 9 caregiver 1.deneme istanbul sperm hareketi yok 10 cathee 3.deneme 11 nurdanur 3.deneme 12 hatibulut 1.deneme endometriozis(Çik.Kisti.) 13 iden 1.deneme istanbul tüp bebek 25 14 naiadd 1.deneme izmir ege doğumevi pko ve sperm azlığı 26 15 nese77 2.deneme adana başkent hastanesi tüplerde sorun 36
hoşgeldin şeker aramızaaaaa.... iyi haberlerini de alalımmm inşallahslm kızlar bende kasımda başlıyorum inş bir sorun olmazsa kasımın ya 7 sinle10 gibi inş allahın izniylee
S.NO | NİCK | DENEME SAYISI | MERKEZ ADI | SEBEP | YAŞ | SONUÇ :)))) |
1 | amayaa | 2.deneme | bursa-soranus tüp bebek merkezi | yumurta rezerv azlığı+ fsh yüksek | 32 | |
2 | sahra 8482 | 1.deneme | bursa-acıbadem | çikolata kisti | ||
3 | zumrutline | 2.deneme | bursa-soranus tüp bebek merkezi | tüp alındı | 35 | |
4 | hstc | 1.deneme | eskişehir-acıbadem | kist+prolaktin | ||
5 | beren_35_01 | |||||
6 | naneliseker | 2.deneme | bursa-acıbadem | sebepsiz inferlitite | ||
7 | cileklimonata | rezerv azlığı | ||||
8 | muhurgozlum | |||||
9 | caregiver | 1.deneme | istanbul | sperm hareketi yok | ||
10 | cathee | 3.deneme | ||||
11 | nurdanur | 3.deneme | ||||
12 | hatibulut | 1.deneme | endometriozis(Çik.Kisti.) | |||
13 | iden | 1.deneme | istanbul tüp bebek | 25 | ||
14 | naiadd | 1.deneme | izmir ege doğumevi | pko ve sperm azlığı | 26 | |
15 | nese77 | 2.deneme | adana başkent hastanesi | tüplerde sorun | 36 | |
16 | ssofya | |||||
ayyy sorma tatlım ya, acayip grip oldum, burnum akıyo, sesim gitti.... acilen iyileşmem lazım, ıhlamur içiyorum, biraz da ilaç alıyorum. tedaviye başlamadan atlatsam iyi olur, grip ilaçlarına diğerleri eklenirse hiç başımı kaldıramam, zaten çok uyuyorummmIyi haftasonlari...bu haftayi gecirdik mi sonraki hafta bizi hareketli gunler bekliyor olacak. Hava guzel. Gunesli havada yuruyus yapalimmm...
hoşgeldin şeker aramızaaaaa.... iyi haberlerini de alalımmm inşallah
sebebi de söyle de tekrar tekrar uğraşmıyım canım... hatta daha önce de demiştim pcden giren arkadaşlar kendilerini rahatlıkla ekleyebilir; tekrarlıyorum :))) alıntıladığınızda zaten tablo olduğu gibi çıkıyo son satıra ekleyebilirsiniz....amaya cnm yaşım 32 2. denemem kadıköy acı badem
selam kızlar;
temmuz topiğinden başlayarak topik topik gezdim, gezdiğim topiklerde gebe kalamayan azınlıktayım ve kasımın 5i itibariyle ikinci denememi yapacağım. ilk denemem negatif oldu. ben bursa da oturuyorum. sebep erken menopoz riski.
kendimi kısaca tanıttıktan sonra gelelim topiğin amacına. ilk denemem de gördüm ki gerçekten çok stres altında olabiliyoruz tedavi süresince... bende istedim ki hem sohbet edelim, sorunlarımızı paylaşalım.... ama daha da güzeli geyik yapalımmmmmm stresss atalım
S.NO NİCK DENEME
SAYISIMERKEZ ADI SEBEP YAŞ SONUÇ :)))) 1 amayaa 2.deneme bursa-soranus tüp bebek merkezi yumurta rezerv azlığı+
fsh yüksek32 2 sahra 8482 1.deneme bursa-acıbadem çikolata kisti 3 zumrutline 2.deneme bursa-soranus tüp bebek merkezi tüp alındı 35 4 hstc 1.deneme eskişehir-acıbadem kist+prolaktin 5 beren_35_01 6 naneliseker 2.deneme bursa-acıbadem sebepsiz inferlitite 7 cileklimonata rezerv azlığı 8 muhurgozlum 9 caregiver 1.deneme istanbul sperm hareketi yok 10 cathee 3.deneme ankara pco 31 11 nurdanur 3.deneme 12 hatibulut 1.deneme endometriozis(Çik.Kisti.) 13 iden 1.deneme istanbul tüp bebek 25 14 naiadd 1.deneme izmir ege doğumevi pko ve sperm azlığı 26 15 nese77 2.deneme adana başkent hastanesi tüplerde sorun 36 16 ssofya
liste güzel olmuş canım eline sağlık.
bizim sebepsiz infertilite sorunumuz, bi sorun bulamadılar acaba derinlerde bi sorun mu genetik testleri yaptırın dediler. ne yapacağımıza karar veremedik (
Iyi haftasonlari...bu haftayi gecirdik mi sonraki hafta bizi hareketli gunler bekliyor olacak. Hava guzel. Gunesli havada yuruyus yapalimmm...
taaammmm yaaa taam; hepinizi ben yazcam hoşgeldin şekerim, severiz tabi ki şevkatimizi de eksik etmeyiz ne demekSelaammm bende geldim, benide sevin benimde şefkate ihtiyacım var
Yeni başladım tedaviye bu akşam 2. pregonu yapıcam.3. denemem bu arada...Hissediyorum bu sefer olacaaaaaaaakkk
Listeyi ismimi eklemeyi beceremedim, yardımmmm :)))
Selaammm bende geldim, benide sevin benimde şefkate ihtiyacım var
Yeni başladım tedaviye bu akşam 2. pregonu yapıcam.3. denemem bu arada...Hissediyorum bu sefer olacaaaaaaaakkk
Canım yeni gördüm, inşallah hep güzel şeylerin paylaşıldığı bir topik olur Sana bir şey söyleyim mi tabi Rabbim bilir ama hep dikkatimi çeken bir şey var tüp bebek ayında konu sahipleri hep o ay hamile kalmış dikkatimi çekmişti daha önce inşallah senin ve burada paylaşım yapan tüm arkadaşlarım hayırlısı ile pozitif sonucu alıp evlatlarını sağlıkla kucaklarlar....
Hepiminize nacizane tavsiyem pozitif olmaya çalışın, hayatımızda kaybedeceğimiz 1 ayımız yok, ben hep bu süreci çok zorlu bir işkence gibi değil de mutlu sona yaklaşmak gibi gördüm, evde kaldığım zamanlarda offf sıkıldım değil ne güzel dinlendim dedim, kendimi olumsuza hazırladım ama bulunduğum ortamı, durumu pozitife çevirdim.... bebek dergileri videoları izledim... bal ve polen yedim bir de... Rabbim hepinizin yardımcısı olsunnnnn.....
S.NO | NİCK | DENEME SAYISI | MERKEZ ADI | SEBEP | YAŞ | SONUÇ :)))) |
1 | amayaa | 2.deneme | bursa-soranus tüp bebek merkezi | yumurta rezerv azlığı+ fsh yüksek | 32 | |
2 | sahra 8482 | 1.deneme | bursa-acıbadem | çikolata kisti | ||
3 | zumrutline | 2.deneme | bursa-soranus tüp bebek merkezi | tüp alındı | 35 | |
4 | hstc | 1.deneme | eskişehir-acıbadem | kist+prolaktin | ||
5 | beren_35_01 | |||||
6 | naneliseker | 2.deneme | bursa-acıbadem | sebepsiz inferlitite | ||
7 | cileklimonata | rezerv azlığı | ||||
8 | muhurgozlum | |||||
9 | caregiver | 1.deneme | istanbul | sperm hareketi yok | ||
10 | cathee | 3.deneme | ||||
11 | nurdanur | 3.deneme | ||||
12 | hatibulut | 1.deneme | endometriozis(Çik.Kisti.) | |||
13 | iden | 1.deneme | istanbul tüp bebek | 25 | ||
14 | naiadd | 1.deneme | izmir ege doğumevi | pko ve sperm azlığı | 26 | |
15 | nese77 | 2.deneme | adana başkent hastanesi | tüplerde sorun | 36 | |
16 | ssofya | 2.deneme | kadıköy acıbadem | spermm azlıgı | 32 | |
17 | phaselis | 3.deneme | ||||