2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

S.NONİCKDENEME
SAYISI
MERKEZ ADISEBEPYAŞSONUÇ :))))
1amayaa2.denemebursa-soranus tüp bebek merkeziyumurta rezerv azlığı+
fsh yüksek
32
2sahra 84821.denemebursa-acıbademçikolata kisti
3zumrutline2.denemebursa-soranus tüp bebek merkezitüp alındı35
4hstc1.denemeeskişehir-acıbademkist+prolaktin
5beren_35_01
6naneliseker2.denemebursa-acıbadem
7cileklimonatarezerv azlığı
8muhurgozlum
9caregiver1.denemeistanbulsperm hareketi yok
10cathee3.deneme
11nurdanur3.deneme
12hatibulut1.denemeendometriozis(Çik.Kisti.)
13iden1.denemeistanbul tüp bebek25
14naiadd1.denemeizmir ege doğumevipko ve sperm azlığı26
15nese772.denemeadana başkent hastanesitüplerde sorun36

liste güzel olmuş canım eline sağlık.
bizim sebepsiz infertilite sorunumuz, bi sorun bulamadılar acaba derinlerde bi sorun mu genetik testleri yaptırın dediler. ne yapacağımıza karar veremedik :KK43:(

Allah hepinizin yardımcısı olsun.ben de 3 yıl önce tüp bebekle bebeğimi kucağıma almıştım bilirim ne meşakkatli ne stresli bi zaman dilimi oldugunu her zaman pozitif düşünmeye bakın olumsuz düşünceleri atın kafanızdan bir de doktorunuzun moral motivasyonu çok çok önemli...
şu anda biz de ikinci bebegi istioruz normal yollardan olmasını inşallah olur lütfen sizde bana dua edin :KK16:

slm kızlar bende kasımda başlıyorum inş bir sorun olmazsa kasımın ya 7 sinle10 gibi inş allahın izniylee

S.NONİCKDENEME
SAYISI
fsh yüksek
32
5beren_35_01
6naneliseker2.denemebursa-acıbademsebepsiz inferlitite
8muhurgozlum
10cathee3.deneme
11nurdanur3.deneme
16ssofya
[/QUOTE]

Iyi haftasonlari...bu haftayi gecirdik mi sonraki hafta bizi hareketli gunler bekliyor olacak. Hava guzel. Gunesli havada yuruyus yapalimmm...
ayyy sorma tatlım ya, acayip grip oldum, burnum akıyo, sesim gitti.... acilen iyileşmem lazım, ıhlamur içiyorum, biraz da ilaç alıyorum. tedaviye başlamadan atlatsam iyi olur, grip ilaçlarına diğerleri eklenirse hiç başımı kaldıramam, zaten çok uyuyorummm :KK59:

amaya cnm yaşım 32 2. denemem kadıköy acı badem
sebebi de söyle de tekrar tekrar uğraşmıyım canım... hatta daha önce de demiştim pcden giren arkadaşlar kendilerini rahatlıkla ekleyebilir; tekrarlıyorum :))) alıntıladığınızda zaten tablo olduğu gibi çıkıyo son satıra ekleyebilirsiniz....

aman tatlım alınma sakın zor geldiğinden değil, ben özellikle hafta içi pek giremiyorum. arada atladığım olmasın diye dedim...

inş bol hamileli bir topik olur allah izin verirse peş peşe alınacak haberler genelde her kesin tedaviye başlama günleri aynı rabimm efendimizin yüzü suyu hürmetine bu yolda bizleri boş cevirmesin inş AMİN

.) yok cnm alınmam eşimde spermm azlıgı varikosalden ameliyat oldu ama hiç degişen bir şey olmadı

Son düzenleme:
selam kızlar;

temmuz topiğinden başlayarak topik topik gezdim, gezdiğim topiklerde gebe kalamayan azınlıktayım ve kasımın 5i itibariyle ikinci denememi yapacağım. ilk denemem negatif oldu. ben bursa da oturuyorum. sebep erken menopoz riski.

kendimi kısaca tanıttıktan sonra gelelim topiğin amacına. ilk denemem de gördüm ki gerçekten çok stres altında olabiliyoruz tedavi süresince... bende istedim ki hem sohbet edelim, sorunlarımızı paylaşalım.... ama daha da güzeli geyik yapalımmmmmm stresss atalım

Canım yeni gördüm, inşallah hep güzel şeylerin paylaşıldığı bir topik olur :KK16: Sana bir şey söyleyim mi tabi Rabbim bilir ama hep dikkatimi çeken bir şey var tüp bebek ayında konu sahipleri hep o ay hamile kalmış dikkatimi çekmişti daha önce :KK1: inşallah senin ve burada paylaşım yapan tüm arkadaşlarım hayırlısı ile pozitif sonucu alıp evlatlarını sağlıkla kucaklarlar....

Hepiminize nacizane tavsiyem pozitif olmaya çalışın, hayatımızda kaybedeceğimiz 1 ayımız yok, ben hep bu süreci çok zorlu bir işkence gibi değil de mutlu sona yaklaşmak gibi gördüm, evde kaldığım zamanlarda offf sıkıldım değil ne güzel dinlendim dedim, kendimi olumsuza hazırladım ama bulunduğum ortamı, durumu pozitife çevirdim.... bebek dergileri videoları izledim... bal ve polen yedim bir de... Rabbim hepinizin yardımcısı olsunnnnn.....

S.NONİCKDENEME
SAYISI
fsh yüksek
32
5beren_35_01
8muhurgozlum
10cathee3.denemeankarapco31
11nurdanur3.deneme
16ssofya

ayyy sorma tatlım ya, acayip grip oldum, burnum akıyo, sesim gitti.... acilen iyileşmem lazım, ıhlamur içiyorum, biraz da ilaç alıyorum. tedaviye başlamadan atlatsam iyi olur, grip ilaçlarına diğerleri eklenirse hiç başımı kaldıramam, zaten çok uyuyorummm :KK59:[/QUOTE]

liste güzel olmuş canım eline sağlık.
bizim sebepsiz infertilite sorunumuz, bi sorun bulamadılar acaba derinlerde bi sorun mu genetik testleri yaptırın dediler. ne yapacağımıza karar veremedik :KK43:(

ben yaptırın derim. sadece kan testiyle belli oluyor zaten

Selaammm bende geldim, benide sevin benimde şefkate ihtiyacım var :KK52:
Yeni başladım tedaviye bu akşam 2. pregonu yapıcam.3. denemem bu arada...Hissediyorum bu sefer olacaaaaaaaakkk :KK37:
Listeyi ismimi eklemeyi beceremedim, yardımmmm :)))

Yeni başladım tedaviye bu akşam 2. pregonu yapıcam.3. denemem bu arada...Hissediyorum bu sefer olacaaaaaaaakkk :KK37:
taaammmm yaaa taam; hepinizi ben yazcam :KK70: hoşgeldin şekerim, severiz tabi ki şevkatimizi de eksik etmeyiz ne demek :KK66:

hadi BİSMİLLAHH seninle başlar hamiş haberlerii inş ve gerisi gelir cnm rabbim boş cevirmesin inş

Son düzenleme:
Canım yeni gördüm, inşallah hep güzel şeylerin paylaşıldığı bir topik olur :KK16: Sana bir şey söyleyim mi tabi Rabbim bilir ama hep dikkatimi çeken bir şey var tüp bebek ayında konu sahipleri hep o ay hamile kalmış dikkatimi çekmişti daha önce :KK1: inşallah senin ve burada paylaşım yapan tüm arkadaşlarım hayırlısı ile pozitif sonucu alıp evlatlarını sağlıkla kucaklarlar....

Hepiminize nacizane tavsiyem pozitif olmaya çalışın, hayatımızda kaybedeceğimiz 1 ayımız yok, ben hep bu süreci çok zorlu bir işkence gibi değil de mutlu sona yaklaşmak gibi gördüm, evde kaldığım zamanlarda offf sıkıldım değil ne güzel dinlendim dedim, kendimi olumsuza hazırladım ama bulunduğum ortamı, durumu pozitife çevirdim.... bebek dergileri videoları izledim... bal ve polen yedim bir de... Rabbim hepinizin yardımcısı olsunnnnn.....

canım teşekkürler... sizin topikten de kopmuş değilim gördüğünüz üzere, dedim bide kasım aralık olsun... ocak şubat vardı gördüm onu, dedim benimle başlayacaklarla, sıkılmadan bu dönemi geçirelim. seninde dediğin gibi pozitif olmak lazım. biliyosun daha önce de çok kez söyledim zaten bunu, bence en önemli etken bu. bal polen bende yemiştim ilk denememde, şimdide yavaş yavaş başlamam lazım sanırım. hayıt otu bana çok kötü geldi mesela, içemiyorum. artık hayırlısı Allah'tan diycez yapcak bi şey yok. bu arada da inşallah dediğin gibi olur tüm topik gebiş kalır :)))))

S.NONİCKDENEME
SAYISI
fsh yüksek
32
5beren_35_01
8muhurgozlum
10cathee3.deneme
11nurdanur3.deneme
16ssofya2.denemekadıköy acıbademspermm azlıgı32
17phaselis3.deneme

aslında çok kolay, misal bu mesaja alıntıyla cevap ver diyosun, üstündeki yada altındaki yazıları silersen iyi olur ve bitek tablonun ilgili bölümüne gelip üstüne tıkla ve yaz, o kadar.... hadi bi dene bakalım, eksik bölümleri doldur.... yine de olmazsa yaz ben tamamlarım şekerim.

bu arada da ilk haber senden gelecek sanırım.... benim yol uzun :) 5 kasımda başlıcak ve uzun protokol inşallah yılbaşından önce sonuç alırım....

X