2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Sağolun canlar yaaa cevaplar için inşallah bir sorun cikmadan çözünür bu ohss mahfetti beni yaa ne güzel olacakti transferim ertelendi inşallah bir sorun olmaz

Merhaba kizlar :KK66: allahim hepimizin yar ve yardimcisi olsun ben amayayi eylül tüp bebegi bölümünden taniyorum. O zaman bende tup bebek yaptirmistim ilk denemem di ve allahim yüzüme bakti suan 8 haftalik oldum bi kac gün önce kalp atisini duyduk dilerim ki kurban oldugum allahim isteyen herkeze yasatsin bu duygulari. Amaya topiginiz hayirli olsun. Yardimci olabilirsem merak ettiginiz konularda ne mutlu bana herkeze ii geceler....

S.NONİCKDENEME
SAYISI
MERKEZ ADISEBEPYAŞSONUÇ :))))
1amayaa2.denemebursa-soranus tüp bebek merkeziyumurta rezerv azlığı+
fsh yüksek
32
2sahra 84821.denemebursa-acıbademçikolata kisti
3zumrutline2.denemebursa-soranus tüp bebek merkezitüp alındı35
4hstc1.denemeeskişehir-acıbademkist+prolaktin
5beren_35_01
6naneliseker2.denemebursa-acıbadem
7cileklimonatarezerv azlığı
8muhurgozlum
9caregiver1.denemeistanbulsperm hareketi yok
10cathee3.deneme
11nurdanur3.deneme
12hatibulut1.denemeendometriozis(Çik.Kisti.)
13iden1.denemistanbul tüp bebek25
Sağol cnm eline sağlık telefon dan bakıyorum ben burdan beceremezdim

Topiğin hayırlı olsun canım..
Gebelik haberleri ile dolup taşsın inşallah:KK16::KK16::KK16:

Merhaba kizlar :KK66: allahim hepimizin yar ve yardimcisi olsun ben amayayi eylül tüp bebegi bölümünden taniyorum. O zaman bende tup bebek yaptirmistim ilk denemem di ve allahim yüzüme bakti suan 8 haftalik oldum bi kac gün önce kalp atisini duyduk dilerim ki kurban oldugum allahim isteyen herkeze yasatsin bu duygulari. Amaya topiginiz hayirli olsun. Yardimci olabilirsem merak ettiginiz konularda ne mutlu bana herkeze ii geceler....

Rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlımcım :) ayyyy olmaz olur mu şekerim, sen transfer sonrası gör burayı.... belirti belirtiiiii diye inleyecek :KK70:

Rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlımcım :) ayyyy olmaz olur mu şekerim, sen transfer sonrası gör burayı.... belirti belirtiiiii diye inleyecek :KK70:

amin canım sagol allah razı olsun :KK70: dogru söylüyon vallahi allahım bu topigi hamile haberleriyle doldurup taşırsın inşallah....:KK16::KK16::KK16:

inşllahhhhhhhh canım benim.... inşallah senin haberlerini de duyarız tez zamanda :KK34:

Amin...
Böyle tembel tembel otururken nasıl hamilelik haberi vericem acaba sen üzerime 2.denemeni yapacaksın bende ev tipi bebek çalışması yapıyorum ya tutarsa diye:KK1::KK1::KK1:

tatlım senin ilk denemen dimi? :)))) opu da anestesi verilir genel itibariyle ama transferde verilmez, merak etme hiç acımıyo hatta benim için en keyifli kısmıydı :KK70:

Evet cnm ilk. Aklima takilan konu su. Tup bebekte basari laborotuarda mi yoksa transferi yapan doktorda midir? Acaba asilama yaptirdigim doktoru degistirsem mi ne dersiniz

selam kızlar;

temmuz topiğinden başlayarak topik topik gezdim, gezdiğim topiklerde gebe kalamayan azınlıktayım ve kasımın 5i itibariyle ikinci denememi yapacağım. ilk denemem negatif oldu. ben bursa da oturuyorum. sebep erken menopoz riski.

kendimi kısaca tanıttıktan sonra gelelim topiğin amacına. ilk denemem de gördüm ki gerçekten çok stres altında olabiliyoruz tedavi süresince... bende istedim ki hem sohbet edelim, sorunlarımızı paylaşalım.... ama daha da güzeli geyik yapalımmmmmm stresss atalım

canım merhaba bende kasımın beşinde başlıyorum nasipse. benim ilk denemem olacak. sen tecrübelerinden bahsedersen sevinirim canım . inş bu denemende olur hepimizin hakkında hayırlısı :)

S.NONİCKDENEME
SAYISI
fsh yüksek
32
5beren_35_01
8muhurgozlum
10cathee3.deneme
11nurdanur3.deneme
13iden1.denemistanbul tüp bebek25

canım benim 1. deneme yaş:26 merkez: izmir ege doğumevi sebep: pko ve sperm azlığı

canım senin adına çok sevindim hayırlsıı olsun bana yardımcı olur musun şimdi bana kasım adetinin ilk günü gel dedi dr. ama bende adet düzensizliği var geçen ay 62 günden sonra gelmişti adetim o da ilaçla. sizce ne yapmalıyım yine ilaç kullanıp gelmesini sağlasam mı yoksa bir zararı olur mu kendiliğinden gelmesini mi bekleyeyim. zaten aylardır sıra bekliyoruz daha fazla geciktirmek istemiyorum. bide ilk gidişte nasıl olacak ilaç mı verecek nasıl ilerleyecek süreç anlatır mısın? biz henüz hiçbir ödeme yapmadık yanımda ne kadar para olması lazım ilaç al gel derlerse ilaçlar pahalı diye duymuştum ona göre yanımda para götüreyim yardımcı olursan sevinirim

Evet cnm ilk. Aklima takilan konu su. Tup bebekte basari laborotuarda mi yoksa transferi yapan doktorda midir? Acaba asilama yaptirdigim doktoru degistirsem mi ne dersiniz
tüp bebekte başarı hem laba hem doktora bağlıdır bence tabi. aşılama da başarı şansı daha düşük diye biliyorum ama eminde değilim tabi. eğer doktoruna güveniyorsan devam edebilirsin bence, ama kafanda soru işaretleri varsa.... öncelikle onları çözmelisin.

ben ilk yaptırdığım yerde ve aynı doktorla devam ediyorum mesela. ki zaten tüp yaptırmıştım. neden değiştirmedim merkezimi? ilki doktor faktörü benim için. doktora güven çok önemli. sonra tüm merkez çalışanları ve hijyenine güveniyorum. sonra başka bi doktorla en baştan başlamak bana daha zor geldi, doktorum beni tanıyo, halimi tavrımı, umutlarımı umutsuzluğa kapıldığımda ki beni; yeni doktor demek yeniden birine güvenmeye çalışmak demek benim için.

bi de ben şöyle dşünüyorum, doktorlar elbette ki başarılı olmak isterler, yani bunda tutması ikinciyi yapalım daha çok kazanalım diye düşünüyo olamazlar gibi geliyo bana. mesela ben pozitif sonuç almış olsam, birincisi burdan ikincisi etrafımdaki herkesle bunu paylaşırım. şöyle memnundum böyle iyi falan gibi anlatırım. hatta çok memnunsam doğuma kadar kontroller ve doğum içinde aynı yere giderim. buda onların kazancına kazanç katar. bunu neden istemesinler ki? bilmiyorum belki de ben çok iyi niyetliyim....

canım senin adına çok sevindim hayırlsıı olsun bana yardımcı olur musun şimdi bana kasım adetinin ilk günü gel dedi dr. ama bende adet düzensizliği var geçen ay 62 günden sonra gelmişti adetim o da ilaçla. sizce ne yapmalıyım yine ilaç kullanıp gelmesini sağlasam mı yoksa bir zararı olur mu kendiliğinden gelmesini mi bekleyeyim. zaten aylardır sıra bekliyoruz daha fazla geciktirmek istemiyorum. bide ilk gidişte nasıl olacak ilaç mı verecek nasıl ilerleyecek süreç anlatır mısın? biz henüz hiçbir ödeme yapmadık yanımda ne kadar para olması lazım ilaç al gel derlerse ilaçlar pahalı diye duymuştum ona göre yanımda para götüreyim yardımcı olursan sevinirim

canım senin durumun biraz özel bence. doktoruna mutlaka danışmalısın. yanına alacağın para konusuna gelince, ben merkezle ilaçlar dahil anlaşmıştım o yüzden bunu bilemiyorum tatlım.

S.NONİCKDENEME
SAYISI
fsh yüksek
32
5beren_35_01
8muhurgozlum
10cathee3.deneme
11nurdanur3.deneme
13iden1.denemeistanbul tüp bebek25
14naiadd1.denemeizmir ege doğumevipko ve sperm azlığı26

Son düzenleme:
S.NONİCKDENEME
SAYISI
fsh yüksek
32
5beren_35_01
8muhurgozlum
10cathee3.deneme
11nurdanur3.deneme
g

Mrb iyi aksamlar benide eklersen sevinirim ikinci denemem donmuslarla yasim 36 adana baskent hast sebep tuplerde sorun cnm tesekkurler

S.NONİCKDENEME
SAYISI
fsh yüksek
32
5beren_35_01
8muhurgozlum
10cathee3.deneme
11nurdanur3.deneme
15nese772.denemeadana başkent hastanesitüplerde sorun36

Ben zaman kaybetme derim ben tam 1 yildir hasta olmuyordum lucrin diye bi igne vuruldum suni bi sekilde hastalandim ve hemen tüp bebek ignesine basladik.benim ilk muanelerimde hic para almadilar hatta yumurta toplama gunu istediler hastane parasini 4100 tl hastaneye gitti 1500 civari ilaca gitti canim ilaclari hastalandigimin 2.gunu hastaneye gittiğimde aldirdi . sanirim gittiğinde ilac aldirmaz canim aklina takilan bisey varsa sor tatlim

X