Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım senin ilk denemen dimi? :)))) opu da anestesi verilir genel itibariyle ama transferde verilmez, merak etme hiç acımıyo hatta benim için en keyifli kısmıydıSukusu bol sans. Anestezi Verdiler mi nasil oldu?
Sağol cnm eline sağlık telefon dan bakıyorum ben burdan beceremezdim
S.NO NİCK DENEME
SAYISIMERKEZ ADI SEBEP YAŞ SONUÇ :)))) 1 amayaa 2.deneme bursa-soranus tüp bebek merkezi yumurta rezerv azlığı+
fsh yüksek32 2 sahra 8482 1.deneme bursa-acıbadem çikolata kisti 3 zumrutline 2.deneme bursa-soranus tüp bebek merkezi tüp alındı 35 4 hstc 1.deneme eskişehir-acıbadem kist+prolaktin 5 beren_35_01 6 naneliseker 2.deneme bursa-acıbadem 7 cileklimonata rezerv azlığı 8 muhurgozlum 9 caregiver 1.deneme istanbul sperm hareketi yok 10 cathee 3.deneme 11 nurdanur 3.deneme 12 hatibulut 1.deneme endometriozis(Çik.Kisti.) 13 iden 1.denem istanbul tüp bebek 25
Merhaba kizlar allahim hepimizin yar ve yardimcisi olsun ben amayayi eylül tüp bebegi bölümünden taniyorum. O zaman bende tup bebek yaptirmistim ilk denemem di ve allahim yüzüme bakti suan 8 haftalik oldum bi kac gün önce kalp atisini duyduk dilerim ki kurban oldugum allahim isteyen herkeze yasatsin bu duygulari. Amaya topiginiz hayirli olsun. Yardimci olabilirsem merak ettiginiz konularda ne mutlu bana herkeze ii geceler....
Topiğin hayırlı olsun canım..
Gebelik haberleri ile dolup taşsın inşallah
Rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlımcım :) ayyyy olmaz olur mu şekerim, sen transfer sonrası gör burayı.... belirti belirtiiiii diye inleyecek
inşllahhhhhhhh canım benim.... inşallah senin haberlerini de duyarız tez zamanda
tatlım senin ilk denemen dimi? :)))) opu da anestesi verilir genel itibariyle ama transferde verilmez, merak etme hiç acımıyo hatta benim için en keyifli kısmıydı
selam kızlar;
temmuz topiğinden başlayarak topik topik gezdim, gezdiğim topiklerde gebe kalamayan azınlıktayım ve kasımın 5i itibariyle ikinci denememi yapacağım. ilk denemem negatif oldu. ben bursa da oturuyorum. sebep erken menopoz riski.
kendimi kısaca tanıttıktan sonra gelelim topiğin amacına. ilk denemem de gördüm ki gerçekten çok stres altında olabiliyoruz tedavi süresince... bende istedim ki hem sohbet edelim, sorunlarımızı paylaşalım.... ama daha da güzeli geyik yapalımmmmmm stresss atalım
amin canım sagol allah razı olsun dogru söylüyon vallahi allahım bu topigi hamile haberleriyle doldurup taşırsın inşallah....
S.NO NİCK DENEME
SAYISIMERKEZ ADI SEBEP YAŞ SONUÇ :)))) 1 amayaa 2.deneme bursa-soranus tüp bebek merkezi yumurta rezerv azlığı+
fsh yüksek32 2 sahra 8482 1.deneme bursa-acıbadem çikolata kisti 3 zumrutline 2.deneme bursa-soranus tüp bebek merkezi tüp alındı 35 4 hstc 1.deneme eskişehir-acıbadem kist+prolaktin 5 beren_35_01 6 naneliseker 2.deneme bursa-acıbadem 7 cileklimonata rezerv azlığı 8 muhurgozlum 9 caregiver 1.deneme istanbul sperm hareketi yok 10 cathee 3.deneme 11 nurdanur 3.deneme 12 hatibulut 1.deneme endometriozis(Çik.Kisti.) 13 iden 1.denem istanbul tüp bebek 25
Merhaba kizlar allahim hepimizin yar ve yardimcisi olsun ben amayayi eylül tüp bebegi bölümünden taniyorum. O zaman bende tup bebek yaptirmistim ilk denemem di ve allahim yüzüme bakti suan 8 haftalik oldum bi kac gün önce kalp atisini duyduk dilerim ki kurban oldugum allahim isteyen herkeze yasatsin bu duygulari. Amaya topiginiz hayirli olsun. Yardimci olabilirsem merak ettiginiz konularda ne mutlu bana herkeze ii geceler....
tüp bebekte başarı hem laba hem doktora bağlıdır bence tabi. aşılama da başarı şansı daha düşük diye biliyorum ama eminde değilim tabi. eğer doktoruna güveniyorsan devam edebilirsin bence, ama kafanda soru işaretleri varsa.... öncelikle onları çözmelisin.Evet cnm ilk. Aklima takilan konu su. Tup bebekte basari laborotuarda mi yoksa transferi yapan doktorda midir? Acaba asilama yaptirdigim doktoru degistirsem mi ne dersiniz
canım senin adına çok sevindim hayırlsıı olsun bana yardımcı olur musun şimdi bana kasım adetinin ilk günü gel dedi dr. ama bende adet düzensizliği var geçen ay 62 günden sonra gelmişti adetim o da ilaçla. sizce ne yapmalıyım yine ilaç kullanıp gelmesini sağlasam mı yoksa bir zararı olur mu kendiliğinden gelmesini mi bekleyeyim. zaten aylardır sıra bekliyoruz daha fazla geciktirmek istemiyorum. bide ilk gidişte nasıl olacak ilaç mı verecek nasıl ilerleyecek süreç anlatır mısın? biz henüz hiçbir ödeme yapmadık yanımda ne kadar para olması lazım ilaç al gel derlerse ilaçlar pahalı diye duymuştum ona göre yanımda para götüreyim yardımcı olursan sevinirim
S.NO | NİCK | DENEME SAYISI | MERKEZ ADI | SEBEP | YAŞ | SONUÇ :)))) |
1 | amayaa | 2.deneme | bursa-soranus tüp bebek merkezi | yumurta rezerv azlığı+ fsh yüksek | 32 | |
2 | sahra 8482 | 1.deneme | bursa-acıbadem | çikolata kisti | ||
3 | zumrutline | 2.deneme | bursa-soranus tüp bebek merkezi | tüp alındı | 35 | |
4 | hstc | 1.deneme | eskişehir-acıbadem | kist+prolaktin | ||
5 | beren_35_01 | |||||
6 | naneliseker | 2.deneme | bursa-acıbadem | |||
7 | cileklimonata | rezerv azlığı | ||||
8 | muhurgozlum | |||||
9 | caregiver | 1.deneme | istanbul | sperm hareketi yok | ||
10 | cathee | 3.deneme | ||||
11 | nurdanur | 3.deneme | ||||
12 | hatibulut | 1.deneme | endometriozis(Çik.Kisti.) | |||
13 | iden | 1.deneme | istanbul tüp bebek | 25 | ||
14 | naiadd | 1.deneme | izmir ege doğumevi | pko ve sperm azlığı | 26 | |
g
S.NO NİCK DENEME
fsh yüksek32 2 sahra 8482 1.deneme bursa-acıbadem çikolata kisti 3 zumrutline 2.deneme bursa-soranus tüp bebek merkezi tüp alındı 35 4 hstc 1.deneme eskişehir-acıbadem kist+prolaktin 5 beren_35_01 6 naneliseker 2.deneme bursa-acıbadem 7 cileklimonata rezerv azlığı 8 muhurgozlum 9 caregiver 1.deneme istanbul sperm hareketi yok 10 cathee 3.deneme 11 nurdanur 3.deneme 12 hatibulut 1.deneme endometriozis(Çik.Kisti.) 13 iden 1.deneme istanbul tüp bebek 25 14 naiadd 1.deneme izmir ege doğumevi pko ve sperm azlığı 26
S.NO | NİCK | DENEME SAYISI | MERKEZ ADI | SEBEP | YAŞ | SONUÇ :)))) |
1 | amayaa | 2.deneme | bursa-soranus tüp bebek merkezi | yumurta rezerv azlığı+ fsh yüksek | 32 | |
2 | sahra 8482 | 1.deneme | bursa-acıbadem | çikolata kisti | ||
3 | zumrutline | 2.deneme | bursa-soranus tüp bebek merkezi | tüp alındı | 35 | |
4 | hstc | 1.deneme | eskişehir-acıbadem | kist+prolaktin | ||
5 | beren_35_01 | |||||
6 | naneliseker | 2.deneme | bursa-acıbadem | |||
7 | cileklimonata | rezerv azlığı | ||||
8 | muhurgozlum | |||||
9 | caregiver | 1.deneme | istanbul | sperm hareketi yok | ||
10 | cathee | 3.deneme | ||||
11 | nurdanur | 3.deneme | ||||
12 | hatibulut | 1.deneme | endometriozis(Çik.Kisti.) | |||
13 | iden | 1.deneme | istanbul tüp bebek | 25 | ||
14 | naiadd | 1.deneme | izmir ege doğumevi | pko ve sperm azlığı | 26 | |
15 | nese77 | 2.deneme | adana başkent hastanesi | tüplerde sorun | 36 | |
canım senin adına çok sevindim hayırlsıı olsun bana yardımcı olur musun şimdi bana kasım adetinin ilk günü gel dedi dr. ama bende adet düzensizliği var geçen ay 62 günden sonra gelmişti adetim o da ilaçla. sizce ne yapmalıyım yine ilaç kullanıp gelmesini sağlasam mı yoksa bir zararı olur mu kendiliğinden gelmesini mi bekleyeyim. zaten aylardır sıra bekliyoruz daha fazla geciktirmek istemiyorum. bide ilk gidişte nasıl olacak ilaç mı verecek nasıl ilerleyecek süreç anlatır mısın? biz henüz hiçbir ödeme yapmadık yanımda ne kadar para olması lazım ilaç al gel derlerse ilaçlar pahalı diye duymuştum ona göre yanımda para götüreyim yardımcı olursan sevinirim