2,5 senedir ugrasiyoruz bizde canim.4 asilama yaptirdim tutmadi.bu ilk tup denemem.heyecanla basladik bakalim insallah bu sefer rabbim nasip eder bana ve isteyen herkese:) merak ettiklerini sorabilirsin cnm
kızlar hayırlı sabahlar herkese..bugün bende doktora gittim.yumurtalar tüp öncesi kaliteli olsun diye vitamin verdi bıosteron adında 99 tlresmen borç içinde yüzüyorum rabbim inşallah olsunda feda olsun aralık başı adetin 2.günü tüp bebeğe başliyoruz inşallah.kaliteli olsunda bir tane olsun önemli değil şansın zaten %50 dedi doktorm.psikolog eşliğinde hazırlanıyoruz tüp bebeğe.size sorum şu kaç embriyo konulabilir yada koyuyorlar tüp bebek için?? yaşım 30 çikolata kisti hastasıyım ilk tüp denemem..
benimde 4 embriyonun gelişimi güzel die söylediler canm bende çift emriyo trasferi çok istiyorum ama yaştan dolayı kurtarmıyo malesef birde ben devlet hastanesinde yaptırıyorum zaten canm rabbim versinde inşallah hayırılı sağlıklı bi tane olsun
Yelizcim kendini dinlememe bence.kafani dağıtacak bir uğraş bul.ne bileyim al bir yumak iplik bir de şiş başla bakalım ne yapacaksin.inanmayacaksin ama internet ten buldugum bebek patigi nini teki bitti bile. ..folik asit ben kullanmıyorum ne bileyim doktorum kullan demedi.sen kullaniyormusun...
Melek
Çok ısrar edersen koyabilirler birazda insaflarına kalmış doktoruma bende söyledim koysun diye başta kabul etmedi sonradan kendi dayanamadı heralde kendi geldi yasal olmadığını ama hala istiyorsam koyabileceğini söyledi bu seferde ben kabul etmedim. biraz zorlasan nasıl olur acaba
Ben devlet hastanesinde yaptırdım cnm 410 tl ödedim sadeceArkadaşlar
İlaçlar dışında Tüp bebek için ne kadar hastaneye verdiniz
TŞKR
mrb cnm benimde çikolata kistim var yaşım 29 ve ilk denememiz haftaya pazrtsi olacak transferim bende 35 yaşın altıysa genelde tek embriyo koyuyorlar diye biliyorum bende sordum bugün merkeze kaç emriyo konulacak diye daha belli olmaz o dediler tedavin hayırlı olsun inşallah hepimizinki olumlu sonuçlansın
Ben devlet hastanesinde yaptırdım cnm 410 tl ödedim sadece
canım aynı yaştayız :) aşılama oldunmu hiç ?? Umarım ilk denemen tutar hepiniz benden öncesiniz ve umutla sonuçlarınızı bekliyorum
Arkadaşlar
TŞKR
Bahçeci Fulya ilk deneme için 4950 TL alıyor canım.
Arkadaşlar
TŞKR
3500 tl vericez canım..
Yok canım benim hiç asilama yapilmadi esimde sorun vardi önce ameliyat oldu direk tüp e başladık biz hepimiz birbirimize umut oluyoruz :)
bende senin kadar ödedim
Yelizcim kendini dinlememe bence.kafani dağıtacak bir uğraş bul.ne bileyim al bir yumak iplik bir de şiş başla bakalım ne yapacaksin.inanmayacaksin ama internet ten buldugum bebek patigi nini teki bitti bile. ..folik asit ben kullanmıyorum ne bileyim doktorum kullan demedi.sen kullaniyormusun...