2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

2,5 senedir ugrasiyoruz bizde canim.4 asilama yaptirdim tutmadi.bu ilk tup denemem.heyecanla basladik bakalim insallah bu sefer rabbim nasip eder bana ve isteyen herkese:) merak ettiklerini sorabilirsin cnm

canım allah bu sefer yüzünü güldürür inşallah.neden 4 kez aşılama yaptırdınız ?? Hangi hstanede tedavi görüyorsunuz..ben 1 aşılama yaptırdım sadece.

Kızlar selam hayırlı günler olsun hepimize bugün kontrolüm vardı haftaya pazartesi transferim olacakmış Allahın izni ile biran önce eve gelip sizle paylaşmak istedim çok heyecenlııyıııımm bir sürü engel çıkınca geçen ay vakit hiç geçmicek o gün hiç gelmeyecek gibiydii önerilerinize bilgilerinize tecrübelirinize açığım Allahım hiçbirimizi utandırmasın bu arada dua okunuyor galiba yasin mi salatı tefriciye mi okuyorsunuz bende okuyayım. hepimiz için elimden geldiğince salavat çekiyorum sonunda Alllahım benim ve kader arkadaşlarımın yüzünü güldür diyorum amiiinnn

Mrb cnm benimde çikolata kistim var yaşım 29 ve ilk denememiz haftaya pazrtsi olacak transferim bende 35 yaşın altıysa genelde tek embriyo koyuyorlar diye biliyorum bende sordum bugün merkeze kaç emriyo konulacak diye daha belli olmaz o dediler tedavin hayırlı olsun inşallah hepimizinki olumlu sonuçlansın

Melek

Çok ısrar edersen koyabilirler birazda insaflarına kalmış doktoruma bende söyledim koysun diye başta kabul etmedi sonradan kendi dayanamadı heralde kendi geldi yasal olmadığını ama hala istiyorsam koyabileceğini söyledi bu seferde ben kabul etmedim. biraz zorlasan nasıl olur acaba

haklısın canım kendimi dinlemeyim işlerimi yapıyım diyorum ama kafamı veremiyorum ki :):)
folikasit kullanman çok gerekli sen bi doktora sor unutma ...

teşekkür ederim cnm şansımı deniycem :)

canım aynı yaştayız :) aşılama oldunmu hiç ?? Umarım ilk denemen tutar hepiniz benden öncesiniz ve umutla sonuçlarınızı bekliyorum

Ben devlet hastanesinde yaptırdım cnm 410 tl ödedim sadece

süper ödemişsin.
canım peki doktorun sabitmiydi. ilgileri nasıldı. çalıştığım için bugün git yarın gel yada randevu almak zor olduğundan devlete gitmedim. biraz yaşadıklarını anlatırmısın. inş gerek kalmaz ama olmazsa bende gitmeyi düşüne bilirm.

canım aynı yaştayız :) aşılama oldunmu hiç ?? Umarım ilk denemen tutar hepiniz benden öncesiniz ve umutla sonuçlarınızı bekliyorum

Yok canım benim hiç asilama yapilmadi esimde sorun vardi önce ameliyat oldu direk tüp e başladık biz hepimiz birbirimize umut oluyoruz :)

Yok canım benim hiç asilama yapilmadi esimde sorun vardi önce ameliyat oldu direk tüp e başladık biz hepimiz birbirimize umut oluyoruz :)

canım incir kürü yaptınmı hiç ? ben tüp bebekle birlikte daha sağlıklı yumurtalar olsun diye bıosteron vitmaini alıyorum doktor verdi.birde incir kürü uyguluyorum.rabbim önden sizlere ardından ben dahil tüm dileyenlere sağlıklı salih evlatlar versin :)

nası vermedi ya, gebe kalınmadan 3 ay önce kullanılması önerilir. ama ilacın adı değil, türü. belki bi yanlış anlama olmuştur. ben önce folidonce kullanıyodum, tüp bebeğe başladığımda decavite geçtim misal. ikisi de folik asit sonuçta, decavitin vitamin ayağı da varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…