- 26 Ekim 2013
- 143
- 0
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kizlar. Maasallah herkes yola koyulmus hareketlenmis topicimiz. Bebisleriniz sarilsin size insallah. Bol yumoslu bol bebisli olsun topicimiz.
Ben ptesi tedaviye baslicam diye bi heves gittim. Hevesim kursagimda kaldi. 2 ay , aylik lucrin igne kullanmistim yumurtalilari baskilamak icin. Ben baslicaz sanirken, simdide 1 ay dinlensin yumurtaliklarin, cok baskili simdi, ilaclara istedigimiz cevabi alamayabiliriz dedi. Aralik 1 de baslicaz ins. Ama o zamana kadar regl olursam direk baslayabilirmisiz. Hayirlisi olsun diyorum ve tekrardan beklemeye geciyorum..
Merhabalar hanımlar
Bugün transferim oldu..
Doktorum güzel geçti dedi..
Heyecanlı birseydi
Tek sorun sıkışık olmaktı.transferden önce tam 4 kez wcye gittim buna rağmen bitmedi :26:
Yatıyorum geldigimden beri..dinlenme moduna geçtim..
Hayırlısı artık..hepimize bebekli göbekler dilerim kaderdaşlarım
selamlaaar
geçmiş sayfaları okumaya çalıştım hepsi mümkün olmadı. maaşallah ben yokken çeneler açılmış :)))) 3-4 gündür giremiyordum geçen salı yumurta toplanmıştı.ilaçlar dahada çoğaldı günde 15 adet ilaç,haftada birde iğne alıyorum.mide bulantılarım çok oluyor maalesef(( Benim 5 adet çok iyi durumda yumurtam varmış geri kalanlarda fena değiller dedi embriyolog İnşallah bu p.tesi 6.gün embriyosu olarak transferim olacak çok heyecanlıyım.hadi hayırlısı bakalımmm
h.b arkadaşım çok tşk sizlerle tüp bebek hakkında bilgilenmek beni çok mutlu edicek şimdiden herkeze rabbim nasip etsin kucaklarını boş bırakmasın
merhaba,ben de varım!
kasım ayı ilk haftası ilk denemem olacak inşallah..
benim sorunum rezerv azlığı..
hep böyle bir topik bekliyodum,birlikte bekleriz inşallah,güzel haberler paylaşırız :26:
kuzum bozma moralini, senin için iyi olan beklemekse varsın olsun, inşallah sonu pozitif olsun ve güzel bi hamilelik geçir :)))
hadi inşallah güzel haberler verirsin tatlımmm....
ayyy maşallah.... bu çok güzel bi haber. inşallah annelerine sıkıca tutunurlar :))))) bak o daha da güzel bi haber olur :)
hoşgeldin tatlım aramıza...
veeee bende bugün itibariyle başladım lucrine. görünen 5-6 yumurtam var. inşallah bu defa düzenli ve hep birlikte büyürler. ve de kaliteli olurlar. hepinize iyi gecelerrrrr
merhaba canım,bizim gittiğimiz saatte de yoğunluk çoktu,3,5 ta randevumuz vardı.hakan hoca ile görüşmemiz saat 5 i buldu..nerdeyse treni kaçırıcaktık..hakan hoca gerçekten iyi,güven verdi..bana şimdilik yasmin isimli hapı verdiler ilk adet tarihimden itibaren onu kullanıcam o hap bitince de lucrain iğneyi alıp gelmemizi söylediler.sonrasıki aşamayı bende bilmiyorum..şu anda yapılan işlemler bunlar..transferde merkezin misafirhanesinde kalmamızın uygun olduğunu belirttiler bize..3-4 gün kalınıyormuş..merkez iyi,çalışanlar güler yüzlü..bu arada senin tedavin nasıl gidiyor herşey yolundadır umarım..
mrb kodal82 rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inş ben aranızda yeniyim bende 12 ayda denicem 2 sefer yurofertilde denedim sonu malesef şimdi bahçeciye gitmeyi düşünüyorum sen hangi merkezde denedin
Canim iyi aksamlar. Klinik hep yoğun ve bizde hep bekliyoruz eşimin en sinir olduğu nokta ve bu yüzden benide strese sokuyor.bende telefonla oyun oynuyor ve kulaklari herşeye tikiyorum.bence siz biletleri daha geç saatlerde alin.ayrica transfer sonrasında kalmanız daha iyi olur. Hadi bakalım tedavin hayırlı olsun.
Bende adetin 21 . günü 10 doz lucrin basladim.8 gün sonra adet oldum ve adetin 2.günü kan ultrason icin gittim.gnolf 112.5 doz,lucrin 5 doza indi ve Menopur yapıyorum. Sali günü tekrar gidicem. ..
Allah yüzümüze güler inşallah. ..
selamlar herkese bugün doktor muayenem vardı rahime ve yumurtalıkların durumuna baktı doktor bide deneme transferi yaptı boş bi kateterle. biraz sıkıntılı gecti kendimi kastım galiba doktor gerekirse transferde de anestezi veririz dedi
canım sıkıldı kızlar ya elimde değil napcam ben
Kızlar benimde transferimin 3. Günü,1 tane blastokist aşamasındaki embriyom koyuldu.deltacortil ,coraspirin, clexan4000 ,bemiks c,progestan 200 fitil 3 kez bunları kullanıyorum...2 gün yattım bugün artık dolanmaya başladım ev içinde vee banyo yaptım ılık suyla..beslenmeye gelirsek eğer saatli besleniyorum sabahları organik köy yumurtası tereyağ organik bal yiyorum ve kivi ananas muz mandalina elma karışımı sıkıp içiyorum . Öğlen taze ceviz yiyorum ve sebze çorbası akşam sebze ve et tarzı besleniyorum...
Sizler neler yapıosunuz
canım üzülme,bende senin gibiyim.muayene bile olamıyorum kendimi kasmaktan..benimde sanırım anestezili olacak,doktoruma kendim söyleyeceğim anestezili olmak istediğimi..elde değil rahat olamıyorum ne yazıkki..
canım tesekur ederim.bana opu oldugum gün verdi hatta zitromax ta verdi onu 3 gün içtim.ama transferden sonra deltacortil e hafta sonuna kdr devam et dedi.neden verdiğini sormadım açıkcası ..bence ona takılma her doktorun tedavi şekli farklı olabiliyor..ama yine kafana takıp kendini yiceğine istersen doktoruna bir sor ??meraba tedavin mutlu sonla biter hayırlısıyla inşlaahh...yaa bu deltacortil ilacı sana vermesinde bi sebep varmı yoksa doktorun herkese veriyo mu biliyomusun...ben bu ilaca çok takıldım çevremdekiler kullanman gerek diyo ama benim doktorum bana vermedi ????
Günaydın evet canim lucrin kendim yapiyorum(diger iki iğneyi de)...evet alim ayağım dolaniyo ama yapıyorum işte.amin canım,inşallah emeklerimizin karşılığını hayırlısı ile alırız..dediğin gibi tren biletlerini bir dahaki sefere daha geç almayı düşünüyoruz,bu lucrin ilacı kendimiz mi yapıyoruz canım,birde ultrason vajinal ultrasonla mı yapıyor doktor merak ediyorum..
Gunaydin kizlarrrr...
Son lucrinimi vuruldum, bugun aksam 2 adet catlatma ignesi ve sali sabah yumurta toplamaaa
Heyecan yaptim sanirim hepimizin yuzlerini guldursun insallah Allahim.
cnm benim inşallah her şey yolunda gider ve pozif sonuç alırısın , alırız...ben histeroskopi oldum sonuç temiz çıktı. genetik tahlil sonucum da ve adlarını unuttuğum tahlillerde kanımın pıhtılaşmaya yatkın olduğu çıktı. tedavi sürecinde kan sulandırıcı ilaç kullanacağım inşallah. Cnm benm ben de son kez alev hanıma gideceğim. inşallah pozitif our. Aslında aklıma takılan bu pıhtılaşma ile ilgili tahlilleri neden 2. deneme öncesi istemedi? illa 2 olumsuz sonuç mu görmek gerekiyordu.? bir arkadaşım da tüp bebek yaptırdı ilk denemede dr u tedbir amaçlı kan sulandırıcı verdi.sonucu da pozitif. Tabi ki nasip meselesi Yaradan dileseydi her durumda olur du.Ama insan sebepler dairesinde eksiklik olmasın istıyorr.Cnm benim dr kan sulandırıcı ilacı sor derim.sen den istediği tahlil oldu mu?bu arada ben de pkoluyum doğru hatırlıyorsun . soğan kürünü inş uygulayacağım. Hayırlı güzel haberlerini bekliyorum cnm...
merhaba canm bende tedaviye başlamadan önce qlarirista die seninkine benzer bi ilaç kullandım sanırım herkese kullandırıyorlar banada yumurtaları eşit seviyede gelişmesi için veriyoruz demişti dr.
tedavin hayırlı olsun inşallah