canım çok sağol ferahlattn beni :)))yok canım,ücret aynı,hatta muayene 10 günü geçtikten sonra alınacak ücret bile eski fiyat,122 tl değil..tüp bebek yapanlara özelmiş sadece..
hemen cevaplıyorum şekerim, henüz herkesler toplama, transfer aşamasında, bide benim gibi daha başlamak üzere yada başlayanlar var. Henüz sonuç alan olmadı arkadaşımcım :) bizlerde senden güzel haberler bekliyoruz bebeeemm
içimizdeki hisler hep güzel şeyler söylesin, güzel şeyler düşündürsün inşallah balım :) güzel şeyler duyalım sonrasındada.... Ben işte yarın gidicem artık iğnelere ne zaman başlayacağımızı söyleyecek sanırım, yada başlatır belkide, bilmiyorum. Ay kız ben evde çok sıkılıyorum yaaa, bana çalışmak iyi geliyo kuzumcum..
çok teşekkür ederim canım, hayırlı cumalar cümlemize.... Aminnnn diyebiliyorum sadece. Sen ne alemdesin, neler yapıyorsun?
oh be sonunda, ben de noldu bu kıza diyodumm.... Duygusal yoğunluk olsa gerek... Ama hiç acımıyomuş dimiii, hemde en güzel yeriymiş değil miiiii....
Ay inşallah 10-12 güne güzel haberlerinizi yazarsınız da keyifle tablomuzu güncellerim kızlarrrrr
çabuk unutuluyo tatlım hiç merak etmeee.... Ilk başlarda biraz zor evet ama bebeğe giden yoldaki basamaklar onlar, napcan mecbuuurrrrrr,
bu arada güzeller,benim 5 embriyocum hala sağ salim yola devam ediyolarmış
yarın transferim var
dogru soyluyosun canim.ilk soku atlattım.ama iğneleri yapar ken elim ayağım dolaniyo işte. ..birsey sorcam e2 bugün ilk 40 dediler normal dediler ama???????gnolf de 112.5 olacakmış. ..
Hoşgeldin cnm bende eskisehir de oturuyorum bursaya gidiyoruz bizde tedaviye bnm yumurta takibim burda oldu yumurta topkamaya bursaya gittim bide inşallah transfere gitcez hiç korkma ignele cok kolay hic canin acimaz iki gunden sonra hemşire gibi olursun[/QUOT
merhaba canım,yumurta takibini nerede yaptırdın,bulunduğumuz ilde yaptırabiliyor muyuz bu işlemi..birde yumurta toplama işleminde ve transfer de de anestezi oluyor mu arkadaşım cevap verirsen sevinirim..ben rahim filmimi bile anestezi altında gerçekleştirdimde..anestezi benim kurtarıcım gibi..bu işlemlerde de anestezili olmayı istiyorum..
Rica ederim cnm tüp bebek merkezimiz bursa acibadem yumurta takibimi eskişehir acibadem de hulusi bey yapti yumurta toplamada anestezi aliyorsun tatlim hepimiz aldik toplatanlar merak etme
içimizdeki hisler hep güzel şeyler söylesin, güzel şeyler düşündürsün inşallah balım :) güzel şeyler duyalım sonrasındada.... Ben işte yarın gidicem artık iğnelere ne zaman başlayacağımızı söyleyecek sanırım, yada başlatır belkide, bilmiyorum. Ay kız ben evde çok sıkılıyorum yaaa, bana çalışmak iyi geliyo kuzumcum..
canım ben eşimle geldim buraya o yüzden gez toz iyi oluyo:))
Dogru soyluyosun canim.ilk soku atlattım.ama iğneleri yapar ken elim ayağım dolaniyo işte. ..birsey sorcam e2 bugün ilk 40 dediler normal dediler ama???????gnolf de 112.5 olacakmış. ..
canım sende de mi pco var. genelde pco olunca doz düşük oluyo. ben 75le başladım mesela
Allah razı olsun arkadaşım. .Allah sana da bana da burda olan olmayan herkese de evlat sevgisini,evlat yetistirmeyi tattırsınCanım ne mutlu sana. Bu mübârek ayin bereketiyle kucaklarimiz ve gobuslerimiz dolsun.rabbim herkese hayirlisini versin...
Hakkinda kalbinden geçen ne varsa olur inşallah
mrb arkadalar herkese iyi aksamlar bebislerimi aldim geldim çok şükür insss allah tamamina erdirir kizlar
Ayy canim hadi bakalim meleklerin sımsıkı tutunsun annelerine Allah saklasin canim bebisler demissin 2 tane koydular galiba bide buse sorucam zor oldu mu transfer islemi ? Tedirginim birazhaftaya sali kontrolum var kac tane koyacak onu konusmadim bile
Allah razı olsun arkadaşım. .Allah sana da bana da burda olan olmayan herkese de evlat sevgisini,evlat yetistirmeyi tattırsın
bu tedavin umarım çook ii olur gönlünün muradına erişirsin .....beende progestan fitil kullanıyom bendede hiçç lele yok henüz sadece gazım var gibi hissediyom ...acaba leklenmelwr kaçıncı gün oluyokiiArkadaslar benimde 3.tup bebegim olacak,ilk ikisi de pozitif sonuclar aldim fakat farkli sebeplerden kaybettim.ilk ikiside lekelenmem ve kasıklarda batma oluyordu,bunda hicbir belirtim yok,ve cok korkuyorum.hicbir belirtisi olmadan pozitif sonuc alanlar var mi?ikisinde crinone kel ve progynex kullandım,bunda progeston fitil kullanıyorum😥
Ben de progestan fitil kullanıyorum.onun dısında 3 cesit hap daha var.bir de yarin transferden sonra kan sulandirici igneler baslicak..bence herkese farkli ilaclar veriliyo canim.durumlarimiza göre degisiyo demekki..Mrb kızlar transferin 2günü de bitmek üzere ...tlfdan girdiğim için zor yazıyom yanlışş bişiler yaptıysa m kusura bakmayın alıntıları beceremedim galiba.. yine bilen arkadaşlara aklıma takılan acaba bu lekelenme illa olmalımı bende daha hiçç bişi olmadu ...bide progestan fitil kullanıyom sadecw herkese bisürü ilaçlar veriyolarmış bana niee vermiyolarki öesela deltacortril kullanan varmı illa bu ilacı kullanmak lazım dediler ama bana vwrmedi dr...meraklar içindeyimm))
cnm herkeste lekelenme olacak diye bişey yok sen takilma bence o konuya ilaclarda misiye ozel oluyor cnm onun icin sen simdi rahat ol inss hersey guzel olacakMrb kızlar transferin 2günü de bitmek üzere ...tlfdan girdiğim için zor yazıyom yanlışş bişiler yaptıysa m kusura bakmayın alıntıları beceremedim galiba.. yine bilen arkadaşlara aklıma takılan acaba bu lekelenme illa olmalımı bende daha hiçç bişi olmadu ...bide progestan fitil kullanıyom sadecw herkese bisürü ilaçlar veriyolarmış bana niee vermiyolarki öesela deltacortril kullanan varmı illa bu ilacı kullanmak lazım dediler ama bana vwrmedi dr...meraklar içindeyimm))
cnm o lekelenme normal yumurta toplanmasindan oturu gececek inssBen de progestan fitil kullanıyorum.onun dısında 3 cesit hap daha var.bir de yarin transferden sonra kan sulandirici igneler baslicak..bence herkese farkli ilaclar veriliyo canim.durumlarimiza göre degisiyo demekki..
Yumurta toplama gününden beri bende de lekelenme var.hala devam ediyor.ilaclardan mı yoksa yumurta toplandigindan mi bilemiyorum..anormal olmasin da:26: