2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Dogru soyluyosun canim.ilk soku atlattım.ama iğneleri yapar ken elim ayağım dolaniyo işte. ..birsey sorcam e2 bugün ilk 40 dediler normal dediler ama???????gnolf de 112.5 olacakmış. ..

bu arada güzeller,benim 5 embriyocum hala sağ salim yola devam ediyolarmış
yarın transferim var

Canım ne mutlu sana. Bu mübârek ayin bereketiyle kucaklarimiz ve gobuslerimiz dolsun.rabbim herkese hayirlisini versin...
Hakkinda kalbinden geçen ne varsa olur inşallah

dogru soyluyosun canim.ilk soku atlattım.ama iğneleri yapar ken elim ayağım dolaniyo işte. ..birsey sorcam e2 bugün ilk 40 dediler normal dediler ama???????gnolf de 112.5 olacakmış. ..

tatlım ben fsh uzmanıyım, e2 yi pek bilmem malesef.... ölçümler sonucunda normal diyip geçiyolar bana, herhangi bi değer söylemiyolar. bende saldım artık, bişeyleri de bilmiyim madem normal diyorum :)

Son düzenleme:

Dogru soyluyosun canim.ilk soku atlattım.ama iğneleri yapar ken elim ayağım dolaniyo işte. ..birsey sorcam e2 bugün ilk 40 dediler normal dediler ama???????gnolf de 112.5 olacakmış. ..

canım sende de mi pco var. genelde pco olunca doz düşük oluyo. ben 75le başladım mesela

canım sende de mi pco var. genelde pco olunca doz düşük oluyo. ben 75le başladım mesela

Canım ben daha once aynı klinikte aşılama oldum.ohss oldum ve tedavim iptsl edildi. Hocada bu sefer ona bakarak 112.5 demis.sali günü tekrar kan ultrason için gitcem bakalım artacak mi dahs da mi azalacak dozum.ama pcos lu değilim. Yani bu zamana kadar 3 yıldır hiç böyle birşey demedi kimse

Canım ne mutlu sana. Bu mübârek ayin bereketiyle kucaklarimiz ve gobuslerimiz dolsun.rabbim herkese hayirlisini versin...
Hakkinda kalbinden geçen ne varsa olur inşallah
Allah razı olsun arkadaşım. .Allah sana da bana da burda olan olmayan herkese de evlat sevgisini,evlat yetistirmeyi tattırsın

mrb arkadalar herkese iyi aksamlar bebislerimi aldim geldim çok şükür insss allah tamamina erdirir kizlar

selamlar herkese bugün doktor muayenem vardı rahime ve yumurtalıkların durumuna baktı doktor bide deneme transferi yaptı boş bi kateterle. biraz sıkıntılı gecti kendimi kastım galiba doktor gerekirse transferde de anestezi veririz dedi

canım sıkıldı kızlar ya elimde değil napcam ben

mrb arkadalar herkese iyi aksamlar bebislerimi aldim geldim çok şükür insss allah tamamina erdirir kizlar

Ayy canim hadi bakalim meleklerin sımsıkı tutunsun annelerine Allah saklasin canim bebisler demissin 2 tane koydular galiba bide buse sorucam zor oldu mu transfer islemi ? Tedirginim biraz haftaya sali kontrolum var kac tane koyacak onu konusmadim bile

tesekkur ederim cnm evet ikitane koydular cnm kendini kasmassan çok rahat bide o an guzel seyler dusunmeye calisiyorum bilmiyorum asilama yaptirdin mi daha once eger yaptirdiysan ayni islem cnm hadi inss hersey iyi olsun hepimiz icin bence sende iki tane koydur cnm

arkadaşlar doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum aranıza yeni katıldım ben songül 14 yıllık evliyim 4 kere tüp bebek denedim sonuçlar hüsran

Arkadaslar benimde 3.tup bebegim olacak,ilk ikisi de pozitif sonuclar aldim fakat farkli sebeplerden kaybettim.ilk ikiside lekelenmem ve kasıklarda batma oluyordu,bunda hicbir belirtim yok,ve cok korkuyorum.hicbir belirtisi olmadan pozitif sonuc alanlar var mi?ikisinde crinone kel ve progynex kullandım,bunda progeston fitil kullanıyorum😥

kodal bildiğin kevgire döndüm ben kalçalar,göbek

ayy çok duygusal anlar,çok hoş şeyler...hayırlı olsun llyelizll..demek iki tane koydular,Allahım can versin kan versin,sağlıkla dünyaya getirmek nasip olsun inşallah[/QUOTE] evet iki tane koydular dondurcak embriyom kalmadı biraz üzgünüm ama herşeyde bi hayr ...senin içinde çok sevindimm umarıö herşeyy yolunda gider. ..

bu tedavin umarım çook ii olur gönlünün muradına erişirsin .....beende progestan fitil kullanıyom bendede hiçç lele yok henüz sadece gazım var gibi hissediyom ...acaba leklenmelwr kaçıncı gün oluyokii

Mrb kızlar transferin 2günü de bitmek üzere ...tlfdan girdiğim için zor yazıyom yanlışş bişiler yaptıysa m kusura bakmayın alıntıları beceremedim galiba.. yine bilen arkadaşlara aklıma takılan acaba bu lekelenme illa olmalımı bende daha hiçç bişi olmadu ...bide progestan fitil kullanıyom sadecw herkese bisürü ilaçlar veriyolarmış bana niee vermiyolarki öesela deltacortril kullanan varmı illa bu ilacı kullanmak lazım dediler ama bana vwrmedi dr...meraklar içindeyimm ))

Ben de progestan fitil kullanıyorum.onun dısında 3 cesit hap daha var.bir de yarin transferden sonra kan sulandirici igneler baslicak..bence herkese farkli ilaclar veriliyo canim.durumlarimiza göre degisiyo demekki..
Yumurta toplama gününden beri bende de lekelenme var.hala devam ediyor.ilaclardan mı yoksa yumurta toplandigindan mi bilemiyorum..anormal olmasin da:26:

cnm herkeste lekelenme olacak diye bişey yok sen takilma bence o konuya ilaclarda misiye ozel oluyor cnm onun icin sen simdi rahat ol inss hersey guzel olacak

cnm o lekelenme normal yumurta toplanmasindan oturu gececek inss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…