2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kızlar iyi akşamlar;

benim size bişey sormam lazım ya , belki daha önce soran olmuştur dönüp okuyamadım kusura bakmayın
yarın alalh nasip ederse inşallah yumurtalarım toplancak ama ilk denemem olduğu için tecrübesiziim . Acaba yanımda refakatçı bi yakınımın gelmesine gerek varmı anestezi alcam sonuçta yumrta toplandıktan sonra ne kadar yatırıyolar işlem nasıl yürüyo acaba
bilgi verebilirseniz çok sevinrim

tatlım bi çok şey gibi buda kişiden kişiye değişiyor. benim yanımda kims olmasa da olurmuş ama eşim her muayenede de olduğu gibi benimleydi. ama yardım gerektirecek herhangi bir durumum olmadı. benimmidem de bulanmamıştı, kusmamıştım da. gayet normaldim. işlem zaten 15-20 dk sürmüş, sonra uyanınca biraz yattım başım falan döndü azıcık. ama yarım saat içinde hazırlanıp çıktım :)

Mrb canim benimde yarin toplancak heyecanla bekliyorum ve birazcikta korkuyorum:)
korkma korkma, herşey çok güzel olacak.... bi sürü bebeniz olsun inşallah :)

Canim ben anlamadim! Benim adetimin 2.gunu 12, 5.gunu 84, 7.gunu 256 cikti e2 degerim. Bi sonraki kontrolum 10.gun. doktorum ilaclar iyi geliyor boyle devam edelim dedi. 3-4 bi yerde 3-4 diger tarafta gordu yumurta ve en buyugu 11mm idi. 8-9-10 dedi.
Yani senin de 279dan 359a cikmasi normal degil mi? Bilemedim.

canım benim yumoşların boyutunu ölçemedi.daha küçükler yani.o yüzden mrk ettim.sağol cevabın için:)))cumartesi bakıcaz artık.doz artırımı yaptık

Hoşgeldin cnm bende eskisehir de oturuyorum bursaya gidiyoruz bizde tedaviye bnm yumurta takibim burda oldu yumurta topkamaya bursaya gittim bide inşallah transfere gitcez hiç korkma ignele cok kolay hic canin acimaz iki gunden sonra hemşire gibi olursun[/QUOT
merhaba canım,yumurta takibini nerede yaptırdın,bulunduğumuz ilde yaptırabiliyor muyuz bu işlemi..birde yumurta toplama işleminde ve transfer de de anestezi oluyor mu arkadaşım cevap verirsen sevinirim..ben rahim filmimi bile anestezi altında gerçekleştirdimde..anestezi benim kurtarıcım gibi..bu işlemlerde de anestezili olmayı istiyorum..

Arkadaşım bende eskisehirde yaşıyorum.tedavi suresince ankaradayım.zaten ankaralıyım.kalcak yer sorunum olmadı.
Tedavi suresince iki günde bir muayene oldum.her akşam igne vurdurmaya saglık ocağına gittim.kalçadandı igneler.benim icin en sıkıntılı olan buydu.her aksam her aksam sıkıldım bi de ağrıyordu..
Doktorum bu süreçte eskisehire gidin gelin hatta eşin gelmesin onunla işimiz yok diyodu.ama gitmedik ikimiz de..hızlı trenle gidip gelebilirsiniz dicem ama yorulabilirsin sıkılabilirsin.psikolojin de önemli sonuçta.

Bu arada benim de rezervim az ...
Ve gerçekten stres yapma.ben çok daha zor bi süreç sanıyodum ama degilmis inanki..yeterki rahat ol..
Allah yardimcin olsun.ankarada kalmak mı yıpratır yoksa gidip gelmek mi..buna karar verin gerisi Allahin izniyle kolay olur
teşekkür ederim arkadaşım cevabın için,bugün öğleden sonra bakalım ilk muayenemiz,iki günde bir muayene oluyorsa gidip geliriz sanırım..bende gerçekten çok bir süreç olarak görüyorum şu anda herşey muamma gibi,allah yardımcımız olsun..

haticim,iğne baya yüksek fiyatmış ama olsun bu yola girdik bi kere,değercek inşallah..
psikolog bence de iyi fikir,yani eğer imkanın olursa git..ama olmazsa da kendini rahatlatmaya çalış yani ne bilim en basitinden kafana bişey takma,bu aralar kimseyi duyma görme (seni huzursuz eden şeyler yapıyolarsa) olumlu düşün hep..
şimdi bekleyiş biraz zor geçiyo ama başlayınca da çabuk bitiyo..ben nedense baya keyifli geçirdim Allah sonunu da böyle etsin..rahattım,sanki daha yaptırmıyorum,daha bikaç ayım var,şuan bu yaptığım bişey değil gibi..değişik bi his..:KK37:

canım ya bende senin gibiyim hiçbirşekilde psikologa ihtiyacım yok neden yönlendirdi bilmiyorum ama beş kuruş veremem o psikologa valla kusura bakmasınlar:) onun dışında gayet iyiyim çok şükür hiç acelem yok sabırla bekliyorum ocakta doğum günüm var bebeğimn sürpriz yapmasını çok istiyorum :))

Canım merhaba.bende anatoli hakan hocanın hastasıyım. Bende yarin sabah orda olucam.kan ve ultrason için. Hakan hoca ve ekibine güveniyorum. Her daim haber veriyorlar herşeyinle ilgileniyorlar.zaten muayne oncesi hakan hoca ve yaninda mehtap hanim yada kubra hanim seni dinliyorlar(kadin doguncular).esin disarda beklerken sen hemen yan odaya ultrason icin hazırlanıyorsun.sana yardimci olan görevli cok tatlı bir hizmet li var içerde. Hakan hoca muayne konusunda hiç sorun yasatmadi bana.rahat olup kendini kasmassan iyi olur.bende her muaynede çok olmasada rahat olamıyorum. ..inşallah gönlünce olur herşey. ..

merhaba arkadaşım,verdiğin bilgilerle beni çok rahatlattın,hakan hocanın burada çok methini duyduk ve olumlu sonuçlar alan arkadaşlarımız var..hayırlısı ile bizlerde şu günlerimizi olumlu olarak atlatırız inşallah..

merhaba canım,yumurta takibini nerede yaptırdın,bulunduğumuz ilde yaptırabiliyor muyuz bu işlemi..birde yumurta toplama işleminde ve transfer de de anestezi oluyor mu arkadaşım cevap verirsen sevinirim..ben rahim filmimi bile anestezi altında gerçekleştirdimde..anestezi benim kurtarıcım gibi..bu işlemlerde de anestezili olmayı istiyorum..

yumurta toplama işlemi zaten anestezi altında gerçekleştiriliyor ama transfer de anestezi almıyosun ve inan bana muayeneden farksız... muayeneyi anestezi ile oluyorsan yap ama ona dayanabiliyorsan inan bana o fırsatı kaçırma, ekrandan izliyorsun çok da rahat geçiyor bence. ki benim fikrim tabi tüm tedavinin en güzel yeri... bence kaçırma. bak burada da transfer olanlar var. sor inanmazsan....

canım ya bende senin gibiyim hiçbirşekilde psikologa ihtiyacım yok neden yönlendirdi bilmiyorum ama beş kuruş veremem o psikologa valla kusura bakmasınlar:) onun dışında gayet iyiyim çok şükür hiç acelem yok sabırla bekliyorum ocakta doğum günüm var bebeğimn sürpriz yapmasını çok istiyorum :))
Hoca psikolojimize baya önem veriyo canim.o yüzden önermistir. Bana da her seferinde çıkın gezin tozun kafa dağıtın diye tembihliyodu..amaan iyi hissediyosan boşver gitme..çünkü hakkaten maddiyati çok fazla
Inşallah bu doğum gününde çifte kutlama yaparsınız :KK49:

Son düzenleme:
günaydın kızlar.....

seni burda görmek ne güzel tatlım.... yani senin açından bakınca da doğru olan rapor almak... benim çalışma sebebim evde sıkılacak olmam, sende işte sıkılacaksan bırak gitme yaaa. bi de izmirlimisin şekerim sen, çiğdem klorak domat :)))) ikinci memleketim ya, böyle duyunca bi burnumda tütesi geldi sanırım sabah sabah :) evet çay ve kahveden uzak duruyoruz, hatta kafeinli herşeyden uzak durmak iyi olur. tabi ki nasip kısmet ama kısmete hizmet gerek :) genelde etrafımda gördüğüm, "şöyle yapsaydım, yada şöyle yapmasaydım" diye başlayan cümleler oluyo da, en azından onları söylemeyiz.

canım uzun süredir uğramadım buralara, ne haber, nasılsınız? Kaç tane hamişimiz var topiğimizde? Sen ne yaptın, başladı mı tedavin? Ard arda çok soru sordum, İzmirli değilim canım, Aydın efesiyim ben. :KK1: Ama evet haklısın, bu kelimeler daha çok bu yörede kullanılıyor sanırım.
Hadi bakalım bekliyorum hayırlı ve bol bebekli haberlerinizi.

kuzum napıyon nası gidiyo?

canım benim napıyım bu defa çoook yavaş ilerliyoz.bugün 9.gün iğnelerin ama ölçülecek kadar büyümedi yumoşlar daha:) cmrtesi bakıcaz tekrar.inşalah bu defa herşey güzel olacak. içimde öyle bi his var:))ankarada bi odada yaşayıp gidiyoz:) tek iyi yanı mesainin olmaması:))) sen nasılsın canım?

KIZLAR CUMANIZ MÜBAREK OLSUN İNŞALLAH BUGÜN EDİLEN DUALARIMIZ KABUL OLUR DA HEPİMİZ BEBİŞLERİMİZE KAVUŞURUZ...

AMAYAA cım bu arada geçmiş olsun canım tedavin harika bir şekilde geçer ve sonunda özlemini çektiğin kuzuna kavuşursun :KK49: Arkandan da:KK4: bizler geliriz inş.:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

merhaba arkadaşım,verdiğin bilgilerle beni çok rahatlattın,hakan hocanın burada çok methini duyduk ve olumlu sonuçlar alan arkadaşlarımız var..hayırlısı ile bizlerde şu günlerimizi olumlu olarak atlatırız inşallah..
bugun ben klinikteydim baya yoğunluk vardı. ..birazda olsa için rahatladiysa ne mutlu bana.ayrica konaklama konusunda klinigin misafirhanesi var.onuda bir araştır.lutfen bana düşüncelerini yaz tamam mı. ..

nihan ve yeliz nasılsınız bakalım....

bu arada daha önce böyle bi şey söyledim mi hatırlamıyorum ama şu an itibariyle teoride hamile olduğunuz için tüm hamile haklarına sahipsiniz, istediğiniz gibi kullanın, özellikle de eşlere karşı....:KK1: göbişte emriyo olmasının diğer anlamı hamilelik değil mi ayol:KK52:
Slm kızlarr herkes iyidir umarım amayaaa ii dileklerin için çok teşekkür canımm aağzından bal damlamış hwrzaöanki gibi....dün tranfers oldum hayırlısıyla ...çok hwycanlıydım ekrada o ışığı gördüm emriyoları koyarlaeken geçtiği yyl ışık yoluydu hakatten...sonra elime ultrospn resmini verincw ben gittimm başım aşşağıda ayaklar yularda ben hüngür hüngür ağlyom...iki yumoşumun karnımda olduğunu hissetmek bile çok güzell...rabbim inialahh sonumuz güzeş olur bana tutunular sıkıca....transfer olucaklara yumoşları toplancaklara yumoş büyütenlere herkese sevgilerimlee...hakkımda hayılısı neyse o olsunn

Kizlar merhabalar. ..doktordan biraz once geldim ve hala soktayim.ben bu kadar igneyi nasil yapıcam. Valla tedavisinin igne kismi biten sizleri tebrik ediyorum...başıma ağrılar girdi hemşire ilaçları tarif ederken.ilaclar la birlikte geldim eve ve hemen yazayim dedim.adetimin 2 günüydü kan ve ultrason(rahim şu anda ince,E2 icin arayacaklar)icin gittim.Lucrin 5 ml ' e düşürüldü,Gnal-f daha belli degil (ben aşılama da bu igneyi kullandım ohss oldum hemsire 150doz dedi ama,dozunu doktor ayarlayıp bana haber verilecek)ve Menopur verdiler...yani gunde 3 igne delik deşik olacak her taraf:))

Hoca psikolojimize baya önem veriyo canim.o yüzden önermistir. Bana da her seferinde çıkın gezin tozun kafa dağıtın diye tembihliyodu..amaan iyi hissediyosan boşver gitme..çünkü hakkaten maddiyati çok fazla
Inşallah bu doğum gününde çifte kutlama yaparsınız :KK49:

cnm inşallah ya :)) bu arada tüp bebek ücretide arttımı bilgin varmı?

cnm inşallah ya :)) bu arada tüp bebek ücretide arttımı bilgin varmı?

yok canım,ücret aynı,hatta muayene 10 günü geçtikten sonra alınacak ücret bile eski fiyat,122 tl değil..tüp bebek yapanlara özelmiş sadece..

Kizlar merhabalar. ..doktordan biraz once geldim ve hala soktayim.ben bu kadar igneyi nasil yapıcam. Valla tedavisinin igne kismi biten sizleri tebrik ediyorum...başıma ağrılar girdi hemşire ilaçları tarif ederken.ilaclar la birlikte geldim eve ve hemen yazayim dedim.adetimin 2 günüydü kan ve ultrason(rahim şu anda ince,E2 icin arayacaklar)icin gittim.Lucrin 5 ml ' e düşürüldü,Gnal-f daha belli degil (ben aşılama da bu igneyi kullandım ohss oldum hemsire 150doz dedi ama,dozunu doktor ayarlayıp bana haber verilecek)ve Menopur verdiler...yani gunde 3 igne delik deşik olacak her taraf:))

kodal bildiğin kevgire döndüm ben :KK52::KK52: kalçalar,göbek delik deşik..daha transferden sonra vurulacağım iğneleri alınca kısa bi şok yaşadım..tam 10 kutu iğne..içinde de ikişer tane var:KK52::KK52::KK52::KK52: göbeği iyice delecez..bu yolda herşey mübah:KK9:

Slm kızlarr herkes iyidir umarım amayaaa ii dileklerin için çok teşekkür canımm aağzından bal damlamış hwrzaöanki gibi....dün tranfers oldum hayırlısıyla ...çok hwycanlıydım ekrada o ışığı gördüm emriyoları koyarlaeken geçtiği yyl ışık yoluydu hakatten...sonra elime ultrospn resmini verincw ben gittimm başım aşşağıda ayaklar yularda ben hüngür hüngür ağlyom...iki yumoşumun karnımda olduğunu hissetmek bile çok güzell...rabbim inialahh sonumuz güzeş olur bana tutunular sıkıca....transfer olucaklara yumoşları toplancaklara yumoş büyütenlere herkese sevgilerimlee...hakkımda hayılısı neyse o olsunn

ayy çok duygusal anlar,çok hoş şeyler...hayırlı olsun llyelizll..demek iki tane koydular,Allahım can versin kan versin,sağlıkla dünyaya getirmek nasip olsun inşallah:emir_bebek:

canım uzun süredir uğramadım buralara, ne haber, nasılsınız? Kaç tane hamişimiz var topiğimizde? Sen ne yaptın, başladı mı tedavin? Ard arda çok soru sordum, izmirli değilim canım, aydın efesiyim ben. :KK1: Ama evet haklısın, bu kelimeler daha çok bu yörede kullanılıyor sanırım.
Hadi bakalım bekliyorum hayırlı ve bol bebekli haberlerinizi.

hemen cevaplıyorum şekerim, henüz herkesler toplama, transfer aşamasında, bide benim gibi daha başlamak üzere yada başlayanlar var. Henüz sonuç alan olmadı arkadaşımcım :) bizlerde senden güzel haberler bekliyoruz bebeeemm :KK34:

canım benim napıyım bu defa çoook yavaş ilerliyoz.bugün 9.gün iğnelerin ama ölçülecek kadar büyümedi yumoşlar daha:) cmrtesi bakıcaz tekrar.inşalah bu defa herşey güzel olacak. Içimde öyle bi his var:))ankarada bi odada yaşayıp gidiyoz:) tek iyi yanı mesainin olmaması:))) sen nasılsın canım?

içimizdeki hisler hep güzel şeyler söylesin, güzel şeyler düşündürsün inşallah balım :) güzel şeyler duyalım sonrasındada.... Ben işte yarın gidicem artık iğnelere ne zaman başlayacağımızı söyleyecek sanırım, yada başlatır belkide, bilmiyorum. Ay kız ben evde çok sıkılıyorum yaaa, bana çalışmak iyi geliyo kuzumcum..

kızlar cumanız mübarek olsun inşallah bugün edilen dualarımız kabul olur da hepimiz bebişlerimize kavuşuruz...

Amayaa cım bu arada geçmiş olsun canım tedavin harika bir şekilde geçer ve sonunda özlemini çektiğin kuzuna kavuşursun :KK49: Arkandan da:KK4: Bizler geliriz inş.:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

çok teşekkür ederim canım, hayırlı cumalar cümlemize.... Aminnnn diyebiliyorum sadece. Sen ne alemdesin, neler yapıyorsun?

slm kızlarr herkes iyidir umarım amayaaa ii dileklerin için çok teşekkür canımm aağzından bal damlamış hwrzaöanki gibi....dün tranfers oldum hayırlısıyla ...çok hwycanlıydım ekrada o ışığı gördüm emriyoları koyarlaeken geçtiği yyl ışık yoluydu hakatten...sonra elime ultrospn resmini verincw ben gittimm başım aşşağıda ayaklar yularda ben hüngür hüngür ağlyom...iki yumoşumun karnımda olduğunu hissetmek bile çok güzell...rabbim inialahh sonumuz güzeş olur bana tutunular sıkıca....transfer olucaklara yumoşları toplancaklara yumoş büyütenlere herkese sevgilerimlee...hakkımda hayılısı neyse o olsunn

oh be sonunda, ben de noldu bu kıza diyodumm.... Duygusal yoğunluk olsa gerek... Ama hiç acımıyomuş dimiii, hemde en güzel yeriymiş değil miiiii....

Ay inşallah 10-12 güne güzel haberlerinizi yazarsınız da keyifle tablomuzu güncellerim kızlarrrrr :21: :21: :21:

kizlar merhabalar. ..doktordan biraz once geldim ve hala soktayim.ben bu kadar igneyi nasil yapıcam. Valla tedavisinin igne kismi biten sizleri tebrik ediyorum...başıma ağrılar girdi hemşire ilaçları tarif ederken.ilaclar la birlikte geldim eve ve hemen yazayim dedim.adetimin 2 günüydü kan ve ultrason(rahim şu anda ince,e2 icin arayacaklar)icin gittim.lucrin 5 ml ' e düşürüldü,gnal-f daha belli degil (ben aşılama da bu igneyi kullandım ohss oldum hemsire 150doz dedi ama,dozunu doktor ayarlayıp bana haber verilecek)ve menopur verdiler...yani gunde 3 igne delik deşik olacak her taraf:))

çabuk unutuluyo tatlım hiç merak etmeee.... Ilk başlarda biraz zor evet ama bebeğe giden yoldaki basamaklar onlar, napcan mecbuuurrrrrr,

bu arada güzeller,benim 5 embriyocum hala sağ salim yola devam ediyolarmış :KK16::KK16::KK24::nazar::nazar:
yarın transferim var:KK52:

X