- 16 Şubat 2011
- 116
- 15
Mrb canim benimde yarin toplancak heyecanla bekliyorum ve birazcikta korkuyorum:)
canım merhaba
nasıl geçti yumurta toplama işlemin kaç yumoşun var :) transfer ne zman hepimiz için hayırlısı olur inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb canim benimde yarin toplancak heyecanla bekliyorum ve birazcikta korkuyorum:)
Canım ben daha once aynı klinikte aşılama oldum.ohss oldum ve tedavim iptsl edildi. Hocada bu sefer ona bakarak 112.5 demis.sali günü tekrar kan ultrason için gitcem bakalım artacak mi dahs da mi azalacak dozum.ama pcos lu değilim. Yani bu zamana kadar 3 yıldır hiç böyle birşey demedi kimse
canım merhaba
nasıl geçti yumurta toplama işlemin kaç yumoşun var :) transfer ne zman hepimiz için hayırlısı olur inşallah
canım eğer yumurta sayın fazla olduysa ve OHSS olduysan %90 pcolusun.ben de tedavide öğrenmiştim.ilkinde 150 ile başladım 75e düştük buna rağmen OHSS oldum ben. şimdi ise kademeli artırıyoruz OHSS riskini yok etmek için. bakalım işe yarayacak mı??adetin 2. veya 3. günü e2 kaçtı senin?50 ve üzeri mi??
evet iki tane koydular dondurcak embriyom kalmadı biraz üzgünüm ama herşeyde bi hayr ...senin içinde çok sevindimm umarıö herşeyy yolunda gider. ..kodal bildiğin kevgire döndüm ben kalçalar,göbek
ayy çok duygusal anlar,çok hoş şeyler...hayırlı olsun llyelizll..demek iki tane koydular,Allahım can versin kan versin,sağlıkla dünyaya getirmek nasip olsun inşallah
Lekelenmeler 6. Gunde basliyordu canim.Ama ayni doktora giden arkadasimin pozitif sonuc aldi hic belirtisi olmadi .insaallah bizlerde guzel sonuc aliriz.senin ne zaman belli olacak canim🙏🙏
Mrb kuzum iyi gecti cok sukur senin nasildi? Gaz sancisi gibi sancim var karnim davul gibi :), transfer sali olcak buyuk ihtimalle yarin hastaneyi arayip bilgi alcam. 14 yumos toplanmis bakalim kaliteleri nasil olcak.senin kac yumurta topland
maşallah canım çok güzel benimde 11 tane bakalım inşallah en iyi olanları seçilirde bize sımsıkı tutunurlar .
tesekkur ederim cnm evet ikitane koydular cnm kendini kasmassan çok rahat bide o an guzel seyler dusunmeye calisiyorum bilmiyorum asilama yaptirdin mi daha once eger yaptirdiysan ayni islem cnm hadi inss hersey iyi olsun hepimiz icin bence sende iki tane koydur cnm
Amin inşallah canim yok hiç asilama yaptirmadim yaşım 29 iki tane konmuyor galiba bide bnm ilk denemem bakalim kismet allahim ne derse o hepimiz için hayirlisi olsun kendine ve bebislerine iyi bak
Arkadaşlar benimde bursa fakültede 05 kasımda transferim oldu.bugün 5.günüm gece kasıklarımda ağrıyla uyandım.sabahta nokta kadar kahverengi lekelenmem oldu çok korkuyorum..Allah herkesin gönlüne göre versin
Mrb kızlar transferin 2günü de bitmek üzere ...tlfdan girdiğim için zor yazıyom yanlışş bişiler yaptıysa m kusura bakmayın alıntıları beceremedim galiba.. yine bilen arkadaşlara aklıma takılan acaba bu lekelenme illa olmalımı bende daha hiçç bişi olmadu ...bide progestan fitil kullanıyom sadecw herkese bisürü ilaçlar veriyolarmış bana niee vermiyolarki öesela deltacortril kullanan varmı illa bu ilacı kullanmak lazım dediler ama bana vwrmedi dr...meraklar içindeyimm ))
canım mehaba .tedavi sürecin hayırlı olsun,pozitif sonuç alırsın inşallah.Ben de 1 ay sonra başlayacağım nasip olursa.Dr gittin mi? Hangi dr ile devam edeceksin?Allaha emanet ol...Dua ile...
cnm insss o yaşadiklarin guzel şeylerin habercisidir insss
Mrb bugun transfer 9.gunundeyim sabah idrar testi yaptim ikinci cizgi silik cikti acaba hamilelik belirtisi olabilirmi