- 9 Ocak 2013
- 448
- 57
- 123
canım benim rezervim 1,87 ameliyattanm dolayı düşmüş benimki.senin rezervin düşük ama senin gibi bi çok kişi hamile burda biliyorsun dimi :)))) ben tüp bebekten bir ay önce incir kürü yaptım.yumurta kalitesi için bıosteron 100 lira onu içiyorum günde 3 tane..şu an hiç birşey kullanmıyorum sadece bol bol incir yiyorum günde 10 tane kuru incir yani :)))) 5.denemeden hamiş olursun inşallah.sakın stres yapma sakin sakin tamam mı gülüm.bende 2 yumurta olur sanıyordum ama maşallah baya olmuş.ama önemli olan tutması o yüzden sabır :)))))))))
Aminnn. Benimde transferim geçen Pazartesi yapıldı yani bugün 7. Günümüz 8 değil( transfer günü sayılmıyor)
amin canım.. inşallah hakkımızda hayırlısı olsunseninde belirtilerin inşallah bebiştendir
arkadaşım merhaba, 10 tane incir yiyorum demişsin dikkatimi çekti. incir yumurta büyümesine yardımcı oluyormuş ama ayrıca prolaktin hormonunu yükseltiyormuş. prolaktin hormonun yüksekse incir çok fazla tavsiye edilmiyor.prolaktin seviyeni bilmiyorsan bence biraz azalt. ben de günde 1-2 tane yiyordum bu yüzden 10 çok fazla geldi bana. naçizane fikrimi paylaşmak istedim.
prolaktine bakmadılar evet :)) tmm azaltırım zaten büyüyorlar önemli olan kalitesi.tşkr edrm
Fundurtan benimde 6 aralık test tarihim ama bende de bi belirti hiç birşey yok beklemekten başka şansımızda yok açıkçası
inşallah canım :) Bu arada yeni öğrendim allahın isimlerinden El Bedi' çocuk isteyenler için bol bol zikretmesi eren bi anlamı varmış. Bol Bol onu zikredin arkadaşların umudumuz sadece Allahtan....
benimde öyle bi şey yok ama sadece sanki adet olcakmışım gibi şiddetli kasık ağrısı var. korkuyorum adet olmaktan... ayrıca göğüslerimde aşırı acı hissediyorum sende de var mı?
:) evet canım nasip inşallah biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allaha kaldı, inşallah hayırlı sonuçlar alırız.
rabbim sabrınıda beraberinde versin ve en kısa zamanda daha hayırlı sonuçlar alırsın inş.kızlar sonucumu aldım bu seferde olmadı maalesef Rabbim tedavisi devam eden arkadaşlarıma olumlu sonuçlar göstersin inşallah....
sonuç güzel olsun inşallahh.. senin kaçıncı gün transferiydi.. benim 2. gün dü.. transferim geçen cumartesiydi..
benim geçen pazartesiydi 4. gün embriyosu
Sonuç bekleyen sonuç alan sevinen üzülen bütün arkadaşlarım allah yar ve yardımcınız olsun tedavisi devam edenler sizlerede hayırlısı ile tamamlamayı nasip etsin rabbim bugün transfer sonrası 9. Günüm dün ve bugün ki idrar testlerim de çoooooooooooooooook silik hatta gölge diyebileceğim 2. çizgiler var gibi perşembe sonuç belli olcak allah'ım cümlemizin yüzünü güldürür inşallah
sonuç güzel olsun inşallahh.. senin kaçıncı gün transferiydi.. benim 2. gün dü.. transferim geçen cumartesiydi..
duymamıştım hiç.. sağol canım söylediğin için..
kızlar sonucumu aldım bu seferde olmadı maalesef Rabbim tedavisi devam eden arkadaşlarıma olumlu sonuçlar göstersin inşallah....
kızlarrrr gününüz güzel olsun az önce kanımı verdim tahlili sonucumu alıcam 2 saate kadar lütfen dualarınızı eksik etmeyinnnnn
evet işin daha kolay olacak.hayırlara vesile olur inşallah bol şans
Üzülme canım nasipse 2. De yüzün güler benimde ilk denememde negatifti Dr bana 2.yi 3 Regli döneminden sonra yaparız demişti negatif sonuçtan sonra Regli oldum ve öbür aya doğal yolla hamile kalmıştım ama malesef 10 haftalıkken bebk düştü ve kürtaj oldum bu seferde kürtajdan sonrada 6 ay hamile kalmak yasattı bide onu bekledik şimdi nasipse bu ay 2. Tüp bebişİçin Regli olmayı bekliyorum inş 2. Ye gerek kalmadan sende doğal yolla hamile kalırsın[/QUO
canım tşk ederim,inşallah hepimizin yüzü güler bebişlerimize kavuşuruz,rabbim isteyen herkeze versin.
canım 4. gün embriyosu benim pazartesi günü transfer oldu
Canim oncelikle gecmis olsun.. Canini hic sikma.rabbim en kisa zamanda nasip etsin insallah..benimde ikinci denemem..ben umut tup bebek merkezinde iki tedavimide orda yaptirdim. Kesinlikle tavsiye ederim. Doktorum ulun bey.bence fazla bekleme 2 ay ara ver sonra tekrar basla..ben oyle yaptim..
o yüzden test günlerimiz aynı demekki.. benimki 2 günü içerde geçirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?