2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

arkadaşım merhaba, 10 tane incir yiyorum demişsin dikkatimi çekti. incir yumurta büyümesine yardımcı oluyormuş ama ayrıca prolaktin hormonunu yükseltiyormuş. prolaktin hormonun yüksekse incir çok fazla tavsiye edilmiyor.prolaktin seviyeni bilmiyorsan bence biraz azalt. ben de günde 1-2 tane yiyordum bu yüzden 10 çok fazla geldi bana. naçizane fikrimi paylaşmak istedim.

amin canım.. inşallah hakkımızda hayırlısı olsun seninde belirtilerin inşallah bebiştendir

inşallah canım :) Bu arada yeni öğrendim allahın isimlerinden El Bedi' çocuk isteyenler için bol bol zikretmesi eren bi anlamı varmış. Bol Bol onu zikredin arkadaşların umudumuz sadece Allahtan....

prolaktine bakmadılar evet :)) tmm azaltırım zaten büyüyorlar önemli olan kalitesi.tşkr edrm

Fundurtan benimde 6 aralık test tarihim ama bende de bi belirti hiç birşey yok beklemekten başka şansımızda yok açıkçası

sonuç güzel olsun inşallahh.. senin kaçıncı gün transferiydi.. benim 2. gün dü.. transferim geçen cumartesiydi..

inşallah canım :) Bu arada yeni öğrendim allahın isimlerinden El Bedi' çocuk isteyenler için bol bol zikretmesi eren bi anlamı varmış. Bol Bol onu zikredin arkadaşların umudumuz sadece Allahtan....

duymamıştım hiç.. sağol canım söylediğin için..

benimde öyle bi şey yok ama sadece sanki adet olcakmışım gibi şiddetli kasık ağrısı var. korkuyorum adet olmaktan... ayrıca göğüslerimde aşırı acı hissediyorum sende de var mı?

Kasık ağrılarım yok 2 gündür ama benim de göğüslerim çok gergin dokunulmuyor ve arada bir de cızırdıyor sanki

kızlar sonucumu aldım bu seferde olmadı maalesef Rabbim tedavisi devam eden arkadaşlarıma olumlu sonuçlar göstersin inşallah....
rabbim sabrınıda beraberinde versin ve en kısa zamanda daha hayırlı sonuçlar alırsın inş.

Canim hayirlisi sana su kadarini soyliy benim degerim 200ken varla yok arasi golge gibi zar zor gorunen bir cizgi cikmisti hayirlisi ile hamilesin ins.degerinde cok guzel cikicak merak etme tatlim

Tşk ederim canım,Umut tüp bebek nerde kalıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…