2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

bizler kadınız ...
ama farklıyız başka kadınlardan bizim içimiz dumansız ateşlerle kaplı dumanımız yok çünkü saklamalıyız o ateşi herkesten canımızın en çok acıdığı yerlerde bile gülümsemeliyiz anlamasınlar diye,bizim kocaman özlemimiz var kucağımızda yüreğimizde kocaman bir boşluk var...
peki sizler.....

bizi hep anladıklarını söyleyen hep yanımızda olduklarını söyenler...
size hiç çift çizgi hayal gibi geldimi?
acaba benim hiç bebeğim olmayacak mı endişesini duydunuz mu?
reklamlarda bile bir bebek gördüğünüzde başınızı önünüze eğdiniz mi?
yakınlarınızdaki kadınlar bebeklerini kucaklarına aldıklarında sizin içiniz çız etti mi?
ablanızın bile bebeğini kucağınıza alamadığınız oldu mu?
rüyalarınızda hep bebeğinizi yanınızda görüp boş odada uyandınız mı?
en büyük hayaliniz yatak odanızda bir bebek beşiği oldu mu...
...

bunları yaşamadıysanız sizler bizi asla anlayazsınız

bizi ancak biz anlarız ...

Hanımlar bugün opu oldum,şu anda acayip ağrım var. 13 tane toplamışlar. Transfer günü daha belli değil. Bu ağrı ne kadar sürer bilen var mı?

Amaya canım beni de listeye eklersen mutlu olurum. Benimki uzun protokolü. Bugün opu oldu. Sebepsiz infertilite bizimki. Yaşım da 28. Sağol canım.

Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun. bugün opu olanlar çok ağrım var diyor valla çok korkmaya başladım.

Ne de güzel anlatmışsın bizi canım. Ağzına yüreğine sağlık. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

bende 29 kasim gecesi basladim, cuma gecesi hayirli olur insallah:) gonal f 150, menopur 75x2 ve hcg (novarel) vurunuyorum..bugun kontrolum var bakalim ne olmus ne oluyor ayrica persembe gece cetrotide baslicam..siz de hic yan etki oldumu arkadaslar?? benim ignelerim toplamda 10 gun surecek ..

kızlar sonucumu aldım bu seferde olmadı maalesef Rabbim tedavisi devam eden arkadaşlarıma olumlu sonuçlar göstersin inşallah....

bende dün yaptırdım bende dün negatif çıktı,üzülmemek elde değil,ne yapalım kısmet demekki zamanları daha gelmemiş,inşallah 2.sine gelir bebeişlerimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz onlara.

canım benimde opum oldu benden de 13 tane topladılar
benimde ağrım çoktu şimdi ağrım geçti ama yürürken zorlanıyorum
ilk uyandığımda ağrıdan ölüyorum zannettim ağrım var diyip durdum ama yarına geçer merak etmeee

Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun. bugün opu olanlar çok ağrım var diyor valla çok korkmaya başladım.

korkma selencim yeterki gelsin kuzucuklarrr ağrı çekmeye razıyım ben

iğne olunca bi yarım saate rahatlıyorsun

Son düzenleme:

Aynen oyle anck bukadar duygularmiza tercuman olunurdu

inşallah rabbim saglıklı kucagımıza almayı nasip eder.. benimde 5 gün ama ben yumurta toplama isleminden sonra ohhs oldum.mecburen dondurmak zorunda kaldık..bir ay ara verdim sonraki ayda transferim gercekleşti..5 gün 2 adet transfer oldu.. senle aynı canım inşallah sonucun iyi cıkar.ne zaman baktırcaksın..

ay ne güzel aynıymışız :)ben perşembe günü test yaptırıcam kısmetse inşallah güzel çıkar buna çok ihtiyacım var biiiisürü bebek yeleği ve patiği ördüm 2014 kış soğuklarında bebişlerime giydiririm inşallah :) umut ermek bile çok güzel gerçekten :)

haa olabilir bunlar yani normaldir. :)))

canım bende 1 yıl bekleyemeyeceğim sanırım istanbul eurofertilde yaptıracağım sanırım tam karar da veremedim.sen nasılsın nasıl gidiyor?

aaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy gülüm çok sevindim vallahi en iyisini yapmışsın.çünkü tam bebek fikrine alışıyoruz doktorlarda şu kadar bekleyi deyince o vakit geçermi sence canım ben iğnelere başladım bugün 4.günüm.şimdilik sorun yok nasipse haftaya transferim olacak

Anaaam aynı sayıymış bizimkisi :) beni uyutmadılar canım, hafif uyuşturdular sadece, çok az anestezi verdiler. Serum yedim sonra da parol içtim ama kesmedi ağrıyı. Hani adetin ilk günü şiddetli ağrı olur ya öyleyim bende

Son düzenleme:

aa neden uyutmadılarki seni bnd ilkuyandığımda agrım vardı ama iğn yaptılar azaldı yavaş yavaş

inş yrın güzl habrlr alırız :)

beraber başlamışız Bende puregon 150+menopur 75 vuruyorum kendime :))) yan etkisi yok şükür.yan etki olamsı mümkün değil çünkü kaynanam bizde o en büyük yan etki Bide iğneler ne kadar sürer bilemem dedi doktor.çarşamba yine kontrolum var

hahah alemsin arkadasim:) ben o tur yan etkilerden cook uzagim:) 1 saat sonra kont var benimde ama ben adetin 1. gunu basladim ignelere genelde 3. gun baslaniyor galiba...??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…