Hanımlar bugün opu oldum,şu anda acayip ağrım var. 13 tane toplamışlar. Transfer günü daha belli değil. Bu ağrı ne kadar sürer bilen var mı?
Amaya canım beni de listeye eklersen mutlu olurum. Benimki uzun protokolü. Bugün opu oldu. Sebepsiz infertilite bizimki. Yaşım da 28. Sağol canım.
bizler kadınız ...
ama farklıyız başka kadınlardan bizim içimiz dumansız ateşlerle kaplı dumanımız yok çünkü saklamalıyız o ateşi herkesten canımızın en çok acıdığı yerlerde bile gülümsemeliyiz anlamasınlar diye,bizim kocaman özlemimiz var kucağımızda yüreğimizde kocaman bir boşluk var...
peki sizler.....
bizi hep anladıklarını söyleyen hep yanımızda olduklarını söyenler...
size hiç çift çizgi hayal gibi geldimi?
acaba benim hiç bebeğim olmayacak mı endişesini duydunuz mu?
reklamlarda bile bir bebek gördüğünüzde başınızı önünüze eğdiniz mi?
yakınlarınızdaki kadınlar bebeklerini kucaklarına aldıklarında sizin içiniz çız etti mi?
ablanızın bile bebeğini kucağınıza alamadığınız oldu mu?
rüyalarınızda hep bebeğinizi yanınızda görüp boş odada uyandınız mı?
en büyük hayaliniz yatak odanızda bir bebek beşiği oldu mu...
...
bunları yaşamadıysanız sizler bizi asla anlayazsınız
bizi ancak biz anlarız ...
Canım bende ilk denememi ali fuat beyle yapmıştım onu çok seviyorum bana karşı çok iyiydi çok yoğundu ama benimle tam anlamıyla ilgilendi hep güleryüzlüydü 15 tane sağlıklı yumurtayla antalya tüp bebeğe gönderdi ama orda tutmadı ben tutmamasına takılmıyorum kısmet değilmiş zamanı varmış ama kan testi günü saat 9 da ordaydık 1-2 saate çıkar dediler akşam saat 4 te zor aradılar öncesinde biz 3-4 kere aradık ama bi cevap alamadık 4e kadar ömrümüzden ömür gitti sonunda da sadece negatif dendi tamam da keşke hasan bey bizi merkeze çağırsaydı bu kez olmadı ama 2. Denemenizde şansınız var şu zamanda ikinci denemeyi yapabiliriz falan deseydi telefonda kalmasaydı keşke insan bekliyor[/QU
haklısın valla,insan ilgi bekliyor,benide telde aradılar sadece sonucu söylediler ve ilaçlarımı bırakmamı söylediler,çağırmadılar bizide,yaa adamlar işi ticarete dökmüş tamamen umurlarında değilki
.
canımmm cok agrım vardı hemen iğne yaptılar yarım saat sonra azaldıı amin canım inşallah güzel güzel döllenirler bi yarın olsa:18:
Allah yardımcın olsun canım. inşallah güzel güzel döllenir annesine sıkıca tutunur...Bende perşembe günü kliniğe gideceğim bakalım ne diyecekler. baş ağrısı ve kasıklarımın zonklamasından duramıyorum bugün. İyimidir, kötümüdür onuda bilmiyorum... sanıyorum gonol f ve lucrin yapıyor.
inşallah canım dr um herşey güzel dedi
büyüyodur yumişler canım maşallah onlara kaliteli ve bol olsun inş
canım ben 29 kasım cuma başladım bugün 4.günüm iğnelerde.en büyüğü 12 mm olmuş.bende puregon 150+menopur 75 vuruyorum kendime..çarşamba sabahı kontrolum var normalde kaç gün sürüyor bu iğneler ya.aşılamada 8 günde halletmiştim herşeyi ben.iğne+çatlatma+aşılama.hepsi 8 günde olmuştu..
kızlar sonucumu aldım bu seferde olmadı maalesef Rabbim tedavisi devam eden arkadaşlarıma olumlu sonuçlar göstersin inşallah....
Hanımlar bugün opu oldum,şu anda acayip ağrım var. 13 tane toplamışlar. Transfer günü daha belli değil. Bu ağrı ne kadar sürer bilen var mı?
Amaya canım beni de listeye eklersen mutlu olurum. Benimki uzun protokolü. Bugün opu oldu. Sebepsiz infertilite bizimki. Yaşım da 28. Sağol canım.
Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun. bugün opu olanlar çok ağrım var diyor valla çok korkmaya başladım.
bizler kadınız ...
ama farklıyız başka kadınlardan bizim içimiz dumansız ateşlerle kaplı dumanımız yok çünkü saklamalıyız o ateşi herkesten canımızın en çok acıdığı yerlerde bile gülümsemeliyiz anlamasınlar diye,bizim kocaman özlemimiz var kucağımızda yüreğimizde kocaman bir boşluk var...
peki sizler.....
bizi hep anladıklarını söyleyen hep yanımızda olduklarını söyenler...
size hiç çift çizgi hayal gibi geldimi?
acaba benim hiç bebeğim olmayacak mı endişesini duydunuz mu?
reklamlarda bile bir bebek gördüğünüzde başınızı önünüze eğdiniz mi?
yakınlarınızdaki kadınlar bebeklerini kucaklarına aldıklarında sizin içiniz çız etti mi?
ablanızın bile bebeğini kucağınıza alamadığınız oldu mu?
rüyalarınızda hep bebeğinizi yanınızda görüp boş odada uyandınız mı?
en büyük hayaliniz yatak odanızda bir bebek beşiği oldu mu...
...
bunları yaşamadıysanız sizler bizi asla anlayazsınız
bizi ancak biz anlarız ...
maaşallah canım inşallah kat kat katlanır değerin bana 5.gün dondurulmuş 2 adet embriyo transfer edildi inşallah ikisinide ALLAH'ım bana hayırlı evlat eyler kıyamam ben onlara:)senin kaçtane kaçıncı gün embriyosuydu peki?
inşallah rabbim saglıklı kucagımıza almayı nasip eder.. benimde 5 gün ama ben yumurta toplama isleminden sonra ohhs oldum.mecburen dondurmak zorunda kaldık..bir ay ara verdim sonraki ayda transferim gercekleşti..5 gün 2 adet transfer oldu.. senle aynı canım inşallah sonucun iyi cıkar.ne zaman baktırcaksın..
haa olabilir bunlar yani normaldir. :)))valla canım ben 25inde başladım 29unda yani 5. iğneyi olacağım gün en buyugü 11 mm civarı idi
bu hafta çrş-prş için opu demişti dr ama süre biraz uzadı benim cmtye kalacak gibi. o yüzden 10 gün puregon kullanacağım gibi görünüyor
normalde 8-11 gün civarı sürüyo diye biliyorum.
canım bende 1 yıl bekleyemeyeceğim sanırım istanbul eurofertilde yaptıracağım sanırım tam karar da veremedim.sen nasılsın nasıl gidiyor?
canım benimde opum oldu benden de 13 tane topladılar
benimde ağrım çoktu şimdi ağrım geçti ama yürürken zorlanıyorum
ilk uyandığımda ağrıdan ölüyorum zannettimağrım var diyip durdum ama yarına geçer merak etmeee
Anaaam aynı sayırmış bizimkisi :) beni uyutmadılar canım, hafif uyuşturdular sadece, çok az anestezi verdiler. Serum yedim sonra da parol içtim ama kesmedi ağrıyı. Hani adetin ilk günü şiddetli ağrı olur ya öyleyim bende
bende 29 kasim gecesi basladim, cuma gecesi hayirli olur insallah:) gonal f 150, menopur 75x2 ve hcg (novarel) vurunuyorum..bugun kontrolum var bakalim ne olmus ne oluyor ayrica persembe gece cetrotide baslicam..siz de hic yan etki oldumu arkadaslar?? Benim ignelerim toplamda 10 gun surecek ..
beraber başlamışızBende puregon 150+menopur 75 vuruyorum kendime :))) yan etkisi yok şükür.yan etki olamsı mümkün değil çünkü kaynanam bizde o en büyük yan etki Bide iğneler ne kadar sürer bilemem dedi doktor.çarşamba yine kontrolum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?