kizlar hastanedeyim cok agrim varrr 13 yumis toplanmis esimin degerleri iyiymis dr hersey guzel dedi ama agrim cok midem bulaniyo 12.30 cikmisim opudan yarim saat oldu ayilali
nazarboncukcuk massllah ins kaliteli yumislerimiz olur benide yarin aricaklarr cok agrim varrrrdrun hersey guzel dedi bize bu sefer imsi uygulanacak
Kizlar selam opudan geldim evde yatiyom su an 18 yumurtam toplanmis hemsire bugunun rekoru sende dediesimin degerler biraz kotu hareket az sayi da eh iste sinirin az ustunde yarin aricaklarmis bakalim hayirlisi artik crinone jele basladim cyclo-progynova hap basladimrabbim yayardimcimiz olsun insallah kizlar bugun devamli yatmak gerekir
Zaten raporluyum canim evdeyim yani annem geldi ben uzaniyom cok sagol tatlim allah yardimcimiz olsun insallahMaşallah nazarboncukkhayırlısıyla güzel devam etsin herşey. .Allah yardım etsin insallah..
Bugün yatman gerekmiyo.kendini iyi hissediyorsan normal yaşantına devam et kendini yine de çok yormadan..
nazarboncukcum sayiys harekete takilma mikro yapiyolar bizede mikro oluyoo
drum ins guzel olacak dedi hadi hayirlisi senin cok agrin varmi cok agriyo benim ignr yaptilar ams az gecti agrim
Maşallah nazar değmesin inşallah. Eşinin değerleri için içine kuşku düşürme canım. Kendini ferah tut. Allahım yardımcın olsun. İnşallah yumişler kaliteli çıkar bebişini Allahım kucağına almayı nasip eder.
Sagol tatlim amin rabbim nazardan esirgesin insallah cumlemizihaber bekliyoruz artik yumislerle ilgili canim nasip kismet
kizlar selam opudan geldim evde yatiyom su an 18 yumurtam toplanmis hemsire bugunun rekoru sende dediEsimin degerler biraz kotu hareket az sayi da eh iste sinirin az ustunde yarin aricaklarmis bakalim hayirlisi artik crinone jele basladim cyclo-progynova hap basladimrabbim yayardimcimiz olsun insallah kizlar bugun devamli yatmak gerekir
kizlar hastanedeyim cok agrim varrr 13 yumis toplanmis esimin degerleri iyiymis dr hersey guzel dedi ama agrim cok midem bulaniyo 12.30 cikmisim opudan yarim saat oldu ayilali
nazarboncukcuk massllah ins kaliteli yumislerimiz olur benide yarin aricaklarr cok agrim varrrrdrun hersey guzel dedi bize bu sefer imsi uygulanacak
Ne zaman transfer olacak yumişlerin belli mi canım?
Sonuç bekleyen sonuç alan sevinen üzülen bütün arkadaşlarım allah yar ve yardımcınız olsun tedavisi devam edenler sizlerede hayırlısı ile tamamlamayı nasip etsin rabbim bugün transfer sonrası 9. Günüm dün ve bugün ki idrar testlerim de çoooooooooooooooook silik hatta gölge diyebileceğim 2. çizgiler var gibi perşembe sonuç belli olcak allah'ım cümlemizin yüzünü güldürür inşallah
Sonuç bekleyen sonuç alan sevinen üzülen bütün arkadaşlarım allah yar ve yardımcınız olsun tedavisi devam edenler sizlerede hayırlısı ile tamamlamayı nasip etsin rabbim bugün transfer sonrası 9. Günüm dün ve bugün ki idrar testlerim de çoooooooooooooooook silik hatta gölge diyebileceğim 2. çizgiler var gibi perşembe sonuç belli olcak allah'ım cümlemizin yüzünü güldürür inşallah
Yok canim zaten doktoru hic gormedim bugun ameliyathanede 2 dk gordum sonra ben gitmisim uyku alemine cikista da koordinator bayan bilgi verdi kac yumurta toplandigi ile ilgili yarin embriyolarin durumu ile ilgili aricam sizi dedi sanirim o zaman belli olcak bakalim hayirlisi insallah canim
selamlar arkadaşlar benimde geçen hafta pazartesi günü transferim yapıldı bugün 8. günüm beklemek çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun.
ağrıda bişey kızlar yaa bende tık yok6 aralık test günüm.. sanki hiç tüp yapmamış gibiyim..
Aminnn. Benimde transferim geçen Pazartesi yapıldı yani bugün 7. Günümüz 8 değil( transfer günü sayılmıyor)
canım içini ferah tut hiç belli olmz belirtiler. bence kişiden kişiye değişir belirtiler. bizimki de iyiye delalet mi kötüye delalet mi Allah biliyor. Allah hepimiz hakkında hayrlısı olsun...
amin canım.. inşallah hakkımızda hayırlısı olsunseninde belirtilerin inşallah bebiştendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?