2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Sagol tatlim insallah kasik agrisi hafif bende de var biraz da lekelenme var hemsire normal dedi agri kesici igne yaptilar bana su an salona yayildim yatiyom vallaa annem geldi sagolsun

Maşallah nazar değmesin inşallah. Eşinin değerleri için içine kuşku düşürme canım. Kendini ferah tut. Allahım yardımcın olsun. İnşallah yumişler kaliteli çıkar bebişini Allahım kucağına almayı nasip eder.

Maşallah nazarboncukk hayırlısıyla güzel devam etsin herşey. .Allah yardım etsin insallah..
Bugün yatman gerekmiyo.kendini iyi hissediyorsan normal yaşantına devam et kendini yine de çok yormadan..
Zaten raporluyum canim evdeyim yani annem geldi ben uzaniyom cok sagol tatlim allah yardimcimiz olsun insallah
nazarboncukcum sayiys harekete takilma mikro yapiyolar bizede mikro oluyoo

drum ins guzel olacak dedi hadi hayirlisi senin cok agrin varmi cok agriyo benim ignr yaptilar ams az gecti agrim

Kiz mikro ne kii insallah hersey guzel olsun tatlim hakkimizda hayirlisi diyelim agrim hastanede azcik vardi su an yok canim gecer merak etme

Son düzenleme:

Sagol tatlim amin rabbim nazardan esirgesin insallah cumlemizi haber bekliyoruz artik yumislerle ilgili canim nasip kismet

Sonuç bekleyen sonuç alan sevinen üzülen bütün arkadaşlarım allah yar ve yardımcınız olsun tedavisi devam edenler sizlerede hayırlısı ile tamamlamayı nasip etsin rabbim bugün transfer sonrası 9. Günüm dün ve bugün ki idrar testlerim de çoooooooooooooooook silik hatta gölge diyebileceğim 2. çizgiler var gibi perşembe sonuç belli olcak allah'ım cümlemizin yüzünü güldürür inşallah

selamlar arkadaşlar benimde geçen hafta pazartesi günü transferim yapıldı bugün 8. günüm beklemek çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun.

oy maşallah Hayırlısı olsun hakkınızda

geçmiş olsun kızlar allah yardımcınız olsun

Ne zaman transfer olacak yumişlerin belli mi canım?

Yok canim zaten doktoru hic gormedim bugun ameliyathanede 2 dk gordum sonra ben gitmisim uyku alemine cikista da koordinator bayan bilgi verdi kac yumurta toplandigi ile ilgili yarin embriyolarin durumu ile ilgili aricam sizi dedi sanirim o zaman belli olcak bakalim hayirlisi insallah canim

Ben 9. gün idrar testi yapmıştım dediğin gibi gölge gibi çizgi vardı her gün tekrarladım 11. gün de silikti çizgi. 12. gün kan testinde 386.4 değerini gördüm. Ben kan testimi yaptırana kadar hiç umut etmedim en önemlisi kan testi dedim sen de öyle yap şimdiden hayırlısı olur inş :)

Canim öncelikle tedavin hayirli olsun benim de bugün 9.günüm dün önce idrarda baktim bisey cikmadi sonra kanda baktirdim 72 cikti.. Yarin tekrarlicam bakalim hayirlisi. Sana kac embiriyo transfer edildi

İnşallah güzel haberlerle ararlar. Allahım yardımcın olsun.

günaydın hanımlar
opusu olan arkadaşlar inşallah bol ve sağlıklı embriyolarınız olsun
hamile arkadaşlarıda tebrik ederim.allah tamamına erdirsin.
ben donmuş tedavisindeyim ve henüz rahim kalınlaştırma aşamasındayım.
günler nasıl geçecek yine bilmiyorum.aof sınavım var bi taraftan ona çalışıoyruz.
ama aklım hep bebişlerimde:)

selamlar arkadaşlar benimde geçen hafta pazartesi günü transferim yapıldı bugün 8. günüm beklemek çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Aminnn. Benimde transferim geçen Pazartesi yapıldı yani bugün 7. Günümüz 8 değil ( transfer günü sayılmıyor)

ağrıda bişey kızlar yaa bende tık yok 6 aralık test günüm.. sanki hiç tüp yapmamış gibiyim..

canım içini ferah tut hiç belli olmz belirtiler. bence kişiden kişiye değişir belirtiler. bizimki de iyiye delalet mi kötüye delalet mi Allah biliyor. Allah hepimiz hakkında hayrlısı olsun...

selam arkadaşlar. bende bugun yumurtalar toplandı. tek yumurta cıktı. carsamba gunu ınşallah transfer yapılacak. progeston kapsül , climaravforte bant verıldı. 4 tane karnımdan yapıştırıldı. prednol ve tetra diye bir hap verıldı.

canım içini ferah tut hiç belli olmz belirtiler. bence kişiden kişiye değişir belirtiler. bizimki de iyiye delalet mi kötüye delalet mi Allah biliyor. Allah hepimiz hakkında hayrlısı olsun...

amin canım.. inşallah hakkımızda hayırlısı olsun seninde belirtilerin inşallah bebiştendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…