2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım tşk ederim,rabiim inşallah bebişlerimizi kollarımıza almayı nasip eder.Benim tüp bebeğe Vitale hastanesnde Ali Fuat beyle başladım yumurta toplama ve transferi Antalya tüp bebek merkezinde yapıldı,zaten Vitale ve Antalya Tüp yanyanalar ve beraber çalışıyorlar,ben tüp bebeğe başlamadan önce araştırdım hep Vitale-Antalya tüp ve de Memorial dendi bana,gelecek tüp bebek merkezinide önerdiler bana,canım sonuçta kısmet olacaksa zaten hastane farketmiyor bence.inşallah ikinciyi istanbulda düşünüyoruz biz,bakalım kısmet canım.

Selamlar
hepinize çok geçmiş olsun güzel bebişlere dönüşsünler inşallah.
nazarboncuk maşallah yumişlerine
sevgiask sen ağrım var dedin ya burdan hissettim valla benim de ağrı eşiğim düşük korkmaya başladım :44: az kaldı benim de opu ya
camocum 1 tane olsun kaliteli olsun bol bol dua et canım

canım o jel rahmi güçlendiriyor bende yumurta toplama işleminden hemen sonra başlamıştım ve hala devam ediyorum her sabah 2 tane ardarda.inşallah hayırlısı ile transfer işleminde yapılır ve hayırlı olumlu haberler alırsın bebeşine kavuşursun inş

benim de bugün kontrolüm vardı iğnelerin 8. günüydü
yumişlerin gelişmesi istediğimiz gibi dedi dr. en büyüğü 15mm olmuş
rahim kalınlığı 10.5muş iğnelere 2 gün daha devam etcez çarşamba yine kontrol var
cuma veya cmt opu yapılacak galiba
ben kasımın 25inde başladım puregon 300 ile (adetin 3. günü) benle aynı veya yakın giden var mı acaba?

merhaba kızlar sizlere bi sorum olcak ben şubatla mart ayında 2 aşılama oldum ikiside negatif sonuçlandı nasipse bu ay 3 aşılamamı olcam bana kalsa 3 aşılamaya geçmeden tüp bebek denemek isterdim ama 23 yaşını doldurmuş olmak gerekiyo die biliyorum tup bebek tedavisi için 23 yaşına girmeden tüp bebek tedavisi olan varmı devlet raporuyla birde raporsuz özel hastanede tüp bebeğin toplam maliyeti ne kadar şimdiden teşk. ederim yardımlarınız için

arkadaşım 1 tane olsun kaliteli olsun yeter ki. Rabbim hakkında hayırlısını versin...

canım ben 29 kasım cuma başladım bugün 4.günüm iğnelerde.en büyüğü 12 mm olmuş.bende puregon 150+menopur 75 vuruyorum kendime.. çarşamba sabahı kontrolum var normalde kaç gün sürüyor bu iğneler ya.aşılamada 8 günde halletmiştim herşeyi ben.iğne+çatlatma+aşılama.hepsi 8 günde olmuştu..

Canım bende ilk denememi ali fuat beyle yapmıştım onu çok seviyorum bana karşı çok iyiydi çok yoğundu ama benimle tam anlamıyla ilgilendi hep güleryüzlüydü 15 tane sağlıklı yumurtayla antalya tüp bebeğe gönderdi ama orda tutmadı ben tutmamasına takılmıyorum kısmet değilmiş zamanı varmış ama kan testi günü saat 9 da ordaydık 1-2 saate çıkar dediler akşam saat 4 te zor aradılar öncesinde biz 3-4 kere aradık ama bi cevap alamadık 4e kadar ömrümüzden ömür gitti sonunda da sadece negatif dendi tamam da keşke hasan bey bizi merkeze çağırsaydı bu kez olmadı ama 2. Denemenizde şansınız var şu zamanda ikinci denemeyi yapabiliriz falan deseydi telefonda kalmasaydı keşke insan bekliyor

yaş sınırını bilemicem ama raporsuz ankara başkent hast.2,750+ilaçlar toplam 4,5 liraya halloluyor.

Maşallah nazarboncukk hayırlısıyla güzel devam etsin herşey. .Allah yardım etsin insallah..
Bugün yatman gerekmiyo.kendini iyi hissediyorsan normal yaşantına devam et kendini yine de çok yormadan..

maşallah canım sayın çok iyi ama eşinin durumun sakın takma kafana benim eşim içinde aynını dediler döllenecek hiç sağlıklı sperm olmadığını dediler ama çok şükür bir tane transfer oldu bir tanede dondurabildik.inşallah senin çok daha fazla olacak bol dua et ve sakın kendine sıkıntı yapma rabbimin izni ile yarın çok güzel haberler alacaksın inş çok dua ediyorum hepimizin yüzünü rabbim güldürecek inşallah

valla canım ben 25inde başladım 29unda yani 5. iğneyi olacağım gün en buyugü 11 mm civarı idi
bu hafta çrş-prş için opu demişti dr ama süre biraz uzadı benim cmtye kalacak gibi. o yüzden 10 gün puregon kullanacağım gibi görünüyor
normalde 8-11 gün civarı sürüyo diye biliyorum.

Son düzenleme:

Canim benim amin cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin rabbim yar ve yardimcimiz olsun insallah

canım yaş ile alakalı bir bilgim yok ama özel bir hastanede ilaçlar tedavi ve tahlillerin toplam maliyeti 7500 - 8000 tl yi buldu bizim.
biz medicalparkta yaptırdık dr umuz dışardan geliyordu.sadece hastaneye 4250 tl ödedik işlemler için artı ilaçlar ve tahliller var tabi.yaş içinde benim yeğenimde 23 yaşında yaptırdı özel bir yerde yani özel yerlerde sorun olacağını pek sanmıyorum.inş tüp bebeğe gerek kalmadan bu aşılamada tutar kısa zamanda hayırlı olumlu cevaplar alırsın canım

13 tane toplanmış hadi hayırlısı Allahım yumişleri kaliteli eyler inşallah...

Ya çok ağrı oluyor mu yaa ???
.

canımmm cok agrım vardı hemen iğne yaptılar yarım saat sonra azaldıı amin canım inşallah güzel güzel döllenirler bi yarın olsa:18:

geçmiş olsun kızlar allah yardımcınız olsun

sagol hatim darısı sana İnş yarın guzel haberler alırız

tatlım hayırlısı olsun rahim kalınlığın kaç benim c.tesi 13 tu

canııııımmmm Rabbim o birtaneye can versin inş Sıkı sıkı tutunsun anneciğine

kızlar sonucumu aldım bu seferde olmadı maalesef Rabbim tedavisi devam eden arkadaşlarıma olumlu sonuçlar göstersin inşallah....

Canımm hayırlısı cok zor Rabbim en kısa zaman da gonderir inş meleğini

canım sorma yaa uyandıgımda cok agrım oldu ama iğneden sonra rahatladım sukur

benim tedavi erken bitirmiş drum 8.gunu catlatma iğnrmi vurdum 19 mm di buyukluğu 7 gun iğne kullanmıs oldum
hadi hayırlısı kaliteli ve bol yumiş olur inş canım

bende 7 gun iğne vurunmuş oldum

kızlar hastaneden cıktık 3 gibi hala agrım var yururken zorlanıyorum ama daha iyiyiyim
drum inş herşey guzel olacak bu sefer dedi
inş Rabim in izni ile güzel olur yarın guzel haberler alırız hepimiz inşş.

Nazarboncukcum mikroenjeksiyon bi tane saglıklı spermi alıp yumurtaya enjekte ediyolar bizimde oyle olacak

maaşallah canım sana inşallah bende senin kadar şanslı olurum Rabbim benim yüzümüde güldürür inşallah herşey yolunda gider Allah kucağına almayıda nasip etsin hayırlısı ile

Canim öncelikle tedavin hayirli olsun benim de bugün 9.günüm dün önce idrarda baktim bisey cikmadi sonra kanda baktirdim 72 cikti.. Yarin tekrarlicam bakalim hayirlisi. Sana kac embiriyo transfer edildi

maaşallah canım inşallah kat kat katlanır değerin bana 5.gün dondurulmuş 2 adet embriyo transfer edildi inşallah ikisinide ALLAH'ım bana hayırlı evlat eyler kıyamam ben onlara:)senin kaçtane kaçıncı gün embriyosuydu peki?

bende geçen hafta özel hastanede raporsuz yaptık ilaçlarla 5000-5500 gibi tuttu istanbul avrupa şafak hastanesi bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…