selam kızlarr
benim kv de de gelmişti.. hemde kasımda bize kimse gelmesin tüpe geçicez dememe rağmen2 gece kaldı.. yinede gizledik.. anlamasın diye arkaya gidip yaptık iğneleri.. sormadıda unutmuş heralde tüp yapıcamızı.. söylesek çok büyütür.. hemen olucak sanıyorlar.. aşı yapın olur diyodu bize
bende balık yağı hapı kullandım.kız bahçeciyi herkes övüyor sen rahat ol elinden gelieni yapmışsın gerisi allaha kalmış kaderimizde ne varsa o.elli yumurtanda olsa nasibinde yoksa yk abi bu kadar.rahat ol ne olur sen gül yeterki bebeğin olacak canı gönülden inan tamammı
inanıyorum inanmasam çoktan pes etmiştim zaten ne bilim yaşımda ilerlemeye başlayınca korkularımda artmaya başladı :18::18:.....AMA biliyorum rabbim bi gün hepimize annelik duygusunu tatdırcak inş
bende biliyorum ve canı gönülden inanıyorummmmmmmmmmmmmmm sonucum çıkmış önce yemek sonra hastaneye gidip gelcem öptümmmmmmmmmmmmmmmmm
arkadaşlar benim bazı aylar kistlerim oluyo ama bi sonraki adetimde patlıyo, dün adetimin ilk günüydü doktora gittim tüp bebeğe başlayacaktık ama bana kistim olduğunu söyledi basit bir kist patlayacağını düşünüyorum dedi ve 15 gün sonra kontrole çağırdı, sizce ikinci kez adet görmeden 15 günde kendiliğinden bu kist patlar mı, normalde diğer adette patlaması gerekmiyomu, böyle bişey yaşayan var mı, lütfen yardımcı olur musunuz , o kadar çok istiyorum ki eğer patlarsa hemen ilaca başlayabilecekmişim ama patlamazsa bi ay daha ertelenecek, konu açtım ama cevap veren olmadı sizlerde varmı bu durumu yaşayan yada bildiğiniz birileri
haberrrrrr veeerrrrrrrrrr mrkta bırakma biziiiiiiiii
kızlarrrr gününüz güzel olsun az önce kanımı verdim tahlili sonucumu alıcam 2 saate kadar lütfen dualarınızı eksik etmeyinnnnn
Insallah yükselmiştir canım yaa..bu sefer buldum hastane,gidicem bakalım. .canım baya büyÜMÜŞ BEBİŞİNİZ :))) SONUÇ YÜKSELMİŞTİR ZATEN MERAK ETME :))) SONUCA GÖRE GİT ADAM GİBİ Bİ YEREDE KESE GÖRÜNSÜN :)))
Allah Allah maşallah bebeğiniz ne çabuk ta büyümüş. ..bizim de yedi sülale ogrendi.herkes birbirine yaymis vallahi.aman hayırlısını versin rabbim.
23.gun olmasina ragmen neden hala kan verdin.bana 16.gunde ver son artık dediler ama?
Hesaplarıma göre 5+3 olması lazım ama ultrason daha belirleyici tabii
Neden kan verdim.canım istedi açıkçası kodalcım.son bir kez daha ölçtürüp ultrasona öyle gidicem dedim kendimce
Kizlar selam opudan geldim evde yatiyom su an 18 yumurtam toplanmis hemsire bugunun rekoru sende dediesimin degerler biraz kotu hareket az sayi da eh iste sinirin az ustunde yarin aricaklarmis bakalim hayirlisi artik crinone jele basladim cyclo-progynova hap basladimrabbim yayardimcimiz olsun insallah kizlar bugun devamli yatmak gerekir
kizlar hastanedeyim cok agrim varrr 13 yumis toplanmis esimin degerleri iyiymis dr hersey guzel dedi ama agrim cok midem bulaniyo 12.30 cikmisim opudan yarim saat oldu ayilali
nazarboncukcuk massllah ins kaliteli yumislerimiz olur benide yarin aricaklarr cok agrim varrrrdrun hersey guzel dedi bize bu sefer imsi uygulanacak
kızlarrrr gününüz güzel olsun az önce kanımı verdim tahlili sonucumu alıcam 2 saate kadar lütfen dualarınızı eksik etmeyinnnnn
kuzum sagol ins Rabbim nasip eder busefer deger bebegim icin agrilara kuzum gelsin Allah im yalvariyorum sanaSevgicim masallah sana da..hadi hayırlı olsun..
Aslında bi istifra etsen çok rahatlarsın.sonra da hemen biseyler yersin daha iyi olursun..
Ağrın da geçecektir,daha yeni çıkmışsın..biraz sabır canım,iyi olacaksın
kizlar hastanedeyim cok agrim varrr 13 yumis toplanmis esimin degerleri iyiymis dr hersey guzel dedi ama agrim cok midem bulaniyo 12.30 cikmisim opudan yarim saat oldu ayilali
nazarboncukcuk massllah ins kaliteli yumislerimiz olur benide yarin aricaklarr cok agrim varrrrdrun hersey guzel dedi bize bu sefer imsi uygulanacak
benim doktor doğum kontrol hapı vermişti gitsin diye.. 15 günde nasıl patlar bilmiyorum.. ama normal yolla yumurtalarımız çatlıyorla 14. gün gibi belki öyle çatlıcaktır :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?