2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Binnua degerın güzel gerçekten. Benim 12.gun degerim 181 di.14.gun degerim 375 ve Çarşamba günü 16.gun gene kan vericem.yani aklinda kalacağı na gidersin bir hastane yada tip merkezine yaptirirsin testini. Ama bence ilk degerin yüksek diye istememislerdir...

Herkese Günaydın. .
Bugün opusu olan arkadaşların bol bol yumurtası olsun ve hepsi döllensin inşallah. .Allah kolaylık versin güzeller

Ben de ayni dilekleri paylaşıyorum. Allah yardımcıniz olsun...bol bol yumurtalar olsun hepsi süper olsun.

Haticim maşallah.insallah herşey yolunda gidecek ve sende yavruna kavusacaksin.rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Senin kaynana en azından geliyor benimki arayıp tebrik bile etmedi.artik derdi neyse.kiskandi zahar.......

Haticim maşallah.insallah herşey yolunda gidecek ve sende yavruna kavusacaksin.rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Senin kaynana en azından geliyor benimki arayıp tebrik bile etmedi.artik derdi neyse.kiskandi zahar.......

aminnn teşekkür ederim kodalcım inşallah bende sizler gibi hamiş olurum senin kaynanada benimki gibi kıskanç desene :))) bizimki en önemli zamanda pat diye geldi ya

Allah Allah maşallah bebeğiniz ne çabuk ta büyümüş. ..bizim de yedi sülale ogrendi.herkes birbirine yaymis vallahi.aman hayırlısını versin rabbim.
23.gun olmasina ragmen neden hala kan verdin.bana 16.gunde ver son artık dediler ama?
Kese icin arkadaşım bil su iç. Ben hamile bir arkadaşım dan duymuştum. Doktor hiç mi su içmedin sen demiş kese görünmüyor demiş.
Yani birde boyle dene bakalım. Ayyy çok heyecanlı :))

aminnn teşekkür ederim kodalcım inşallah bende sizler gibi hamiş olurum senin kaynanada benimki gibi kıskanç desene :))) bizimki en önemli zamanda pat diye geldi ya

Canım sen ve isteyen herkesi çocuk sahibi yapsın Rabbim. Herkes ne yaparsa kendine yapar tatlım. Bana bir gelene ben 2 giderim..
Ben cok sallamiyorum sende takma...

haticim maşallah baya büyütmüşün yumoşları bişe sorcam herhangi bi bitkisel takviye kullanıyomusun benim yumurta rezervim 0.13 çok düşük aslında nerdeyse bitik diyebilirim gün sayıyorum adetime nasipse bu ay 5 denemem olucak ve çok korkuyorum :18::18:

canım benim rezervim 1,87 ameliyattanm dolayı düşmüş benimki.senin rezervin düşük ama senin gibi bi çok kişi hamile burda biliyorsun dimi :)))) ben tüp bebekten bir ay önce incir kürü yaptım.yumurta kalitesi için bıosteron 100 lira onu içiyorum günde 3 tane..şu an hiç birşey kullanmıyorum sadece bol bol incir yiyorum günde 10 tane kuru incir yani :)))) 5.denemeden hamiş olursun inşallah.sakın stres yapma sakin sakin tamam mı gülüm.bende 2 yumurta olur sanıyordum ama maşallah baya olmuş.ama önemli olan tutması o yüzden sabır :)))))))))

kuzum ne kistiymiş bu ya.geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyorum..

offfff bilmiyorum canım ya doktorun dediğine çok basit bi kistmiş patlar gider dedi, daha öncede olmuştu böyle ama ben tüp bebeğe başlayamıcaz diye çok üzülüyorum hep bi aksilik çıkıyo rabbim sonunu hayır etsin

yumurtalarına maşallah diyeyim öncelikle...
Kayınvalidenin bu dönemde ne işi var allahaşkına yaa. Zaten yakın oturuyormuş bir de yatıya geliyor şaşırdım valla
Bence sen onu kafana takma sakın içini sıkma ferah tut yüreğini.. Sabır yarabbimmm...

öyle oluyor maalesef ya kan değerleri ya kist her ay bişey çıkıyor inşallah bu ay son olur öyle düşün

kızlar bu gonal f ve lucrin şişiriyor mu? Çok gazım var ve acayip şişim. Birde lucrin sanki kanamamı azalttı. offff
kesinlikle şişiriyor ve kullandığın dönemde regl olmama ihtimalin var demişlerdi bana azalması da normaldir herhalde tatlım... sıkıntı yapma

Canım lütfen benide listeye ekleyebilir misin?transferden sonraki 4. Günüm bugun gelecek tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum 3. Gün 2 embriyp transferi yapıldı sorunumuz sperm azlığı teşekkür ederim
eklerim tatlım

1,5 senelik evliyim ilk defa böyle bişey yapıyor anlamadım.hemde o kadar yakınızki anlatamam.neyse ben şükrediyorum transfer dönemi evde olmayacak.iğnelerim bitene kadar evden gide inşallah.sabır gerçekten sağol canım benim

Kızlar benimde düzenleyici hapım 3 tane kaldı 4 aralıkta bitecek. 4. gününde filan 8 aralık gibi regl bekliyorum sonra bende dondurulmuşlarla başlıcam bu sefer işim daha kolay olacak toplama filan olmayacak hayırlısı hakkımızda.

evet işin daha kolay olacak.hayırlara vesile olur inşallah bol şans

cnm çok tşk bıostereni bnde kullanıyorum 25mg 2 tane dr verdi bide yanında balık yağı hapı ve b12 kullanıyorum ben 8 ve 10 ayda 2 deneme yaptım yurofertilde 1 düşüğüm oldu orda bana hiç bölr vitamin yada bu gibi ilaç dahi hiç bişe vermediler hastanemi değiştirdim bahçeci umutta allah nasip ederse bu adetimle başlıyorum bu ilaçlarıda umutta süleyman bey verdi 2 ay kullan 12 ayda adetinle gel eğerki yumurtaların isstedğim gibiyse başlarız değilse 1 aya atarım dedi şimdi gün sayıyorum işte adetime incir ve soğanda yapıyorum ben şu an adetimle çörek otu bal tarçında yapıcam inş güzel yumurta veririm yaaaa

Beklemek çok zormuş, bende tutunma kanaması diye bişeyde yok bakalım hayırlısı

benimde öyle bi şey yok ama sadece sanki adet olcakmışım gibi şiddetli kasık ağrısı var. korkuyorum adet olmaktan... ayrıca göğüslerimde aşırı acı hissediyorum sende de var mı?

bende balık yağı hapı kullandım.kız bahçeciyi herkes övüyor sen rahat ol elinden gelieni yapmışsın gerisi allaha kalmış kaderimizde ne varsa o.elli yumurtanda olsa nasibinde yoksa yk abi bu kadar.rahat ol ne olur sen gül yeterki bebeğin olacak canı gönülden inan tamammı

selam kızlarr

benim kv de de gelmişti.. hemde kasımda bize kimse gelmesin tüpe geçicez dememe rağmen 2 gece kaldı.. yinede gizledik.. anlamasın diye arkaya gidip yaptık iğneleri.. sormadıda unutmuş heralde tüp yapıcamızı.. söylesek çok büyütür.. hemen olucak sanıyorlar.. aşı yapın olur diyodu bize

benimde öyle bi şey yok ama sadece sanki adet olcakmışım gibi şiddetli kasık ağrısı var. korkuyorum adet olmaktan... ayrıca göğüslerimde aşırı acı hissediyorum sende de var mı?

ağrıda bişey kızlar yaa bende tık yok 6 aralık test günüm.. sanki hiç tüp yapmamış gibiyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…