Arkadaşlar benim dün 12. gün değerim 386,4 çıktı. Doktorum bir daha test yaptırmana gerek yok dedi. Acaba yaptırsam mı ya ya değerim düşerse diye aklıma şüphe geliyor. Neden tekrarlatmadı değerler hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Herkese Günaydın. .
Bugün opusu olan arkadaşların bol bol yumurtası olsun ve hepsi döllensin inşallah. .Allah kolaylık versin güzeller
NasılsınızSabah doktora gittim sağda solda 9 tane yumurta oluşmuş 12 mm en büyüğü.e2 için kan verdm öğleden sonra sonuç çıkınca iğne dozunu ona göre ayarlicam dedi.bu arada dün kaynanam geldi 1 hafta bizde kalacakmış.aramızda zaten 2 sokak var ne diye 1 hafta kalırki insan hayret bişey ya En önemli zamanlarımda hep iş yapıyorum kızlar çok yoruluyorum.neyseki çalışıyorum akşam 9 gibi evde oluyorum yemek yapar o.bende hazırlar toplar çay koyarım sonrada erkencikten yatarm.inşallah yumurta toplama günü kalamz en önemli sorunum o.neyse çok konuştum
Haticim maşallah.insallah herşey yolunda gidecek ve sende yavruna kavusacaksin.rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Senin kaynana en azından geliyor benimki arayıp tebrik bile etmedi.artik derdi neyse.kiskandi zahar.......
Ayy inşallah canım sizi de bizi de kimseler öğrenmez hiçbir zaman...
Dua ediyoruz toplanana kadar gitsiin
Ben bugün yine kan verdim canım, 23. Günüm bugün..inşallah herşey yolundadır.bir iki gün içinde gidicem ultrasona..5 haftalık oldum bile..görünsün artıık
aminnn teşekkür ederim kodalcım inşallah bende sizler gibi hamiş olurumsenin kaynanada benimki gibi kıskanç desene :))) bizimki en önemli zamanda pat diye geldi ya
NasılsınızSabah doktora gittim sağda solda 9 tane yumurta oluşmuş 12 mm en büyüğü.e2 için kan verdm öğleden sonra sonuç çıkınca iğne dozunu ona göre ayarlicam dedi.bu arada dün kaynanam geldi 1 hafta bizde kalacakmış.aramızda zaten 2 sokak var ne diye 1 hafta kalırki insan hayret bişey ya En önemli zamanlarımda hep iş yapıyorum kızlar çok yoruluyorum.neyseki çalışıyorum akşam 9 gibi evde oluyorum yemek yapar o.bende hazırlar toplar çay koyarım sonrada erkencikten yatarm.inşallah yumurta toplama günü kalamz en önemli sorunum o.neyse çok konuştum
canım sen ve isteyen herkesi çocuk sahibi yapsın rabbim. Herkes ne yaparsa kendine yapar tatlım. Bana bir gelene ben 2 giderim..
Ben cok sallamiyorum sende takma...
haticim maşallah baya büyütmüşün yumoşları bişe sorcam herhangi bi bitkisel takviye kullanıyomusun benim yumurta rezervim 0.13 çok düşük aslında nerdeyse bitik diyebilirimGün sayıyorum adetime nasipse bu ay 5 denemem olucak ve çok korkuyorum :18::18:
kuzum ne kistiymiş bu ya.geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyorum..
offfff bilmiyorum canım ya doktorun dediğine çok basit bi kistmiş patlar gider dedi, daha öncede olmuştu böyle ama ben tüp bebeğe başlayamıcaz diye çok üzülüyorum hep bi aksilik çıkıyo rabbim sonunu hayır etsin
kesinlikle şişiriyor ve kullandığın dönemde regl olmama ihtimalin var demişlerdi bana azalması da normaldir herhalde tatlım... sıkıntı yapmakızlar bu gonal f ve lucrin şişiriyor mu? Çok gazım var ve acayip şişim. Birde lucrin sanki kanamamı azalttı. offff
eklerim tatlımCanım lütfen benide listeye ekleyebilir misin?transferden sonraki 4. Günüm bugun gelecek tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum 3. Gün 2 embriyp transferi yapıldı sorunumuz sperm azlığı teşekkür ederim
yumurtalarına maşallah diyeyim öncelikle...
Kayınvalidenin bu dönemde ne işi var allahaşkına yaa. Zaten yakın oturuyormuş bir de yatıya geliyor şaşırdım valla
Bence sen onu kafana takma sakın içini sıkma ferah tut yüreğini.. Sabır yarabbimmm...
Kızlar benimde düzenleyici hapım 3 tane kaldı 4 aralıkta bitecek. 4. gününde filan 8 aralık gibi regl bekliyorum sonra bende dondurulmuşlarla başlıcam bu sefer işim daha kolay olacak toplama filan olmayacak hayırlısı hakkımızda.
canım benim rezervim 1,87 ameliyattanm dolayı düşmüş benimki.senin rezervin düşük ama senin gibi bi çok kişi hamile burda biliyorsun dimi :)))) ben tüp bebekten bir ay önce incir kürü yaptım.yumurta kalitesi için bıosteron 100 lira onu içiyorum günde 3 tane..şu an hiç birşey kullanmıyorum sadece bol bol incir yiyorum günde 10 tane kuru incir yani :)))) 5.denemeden hamiş olursun inşallah.sakın stres yapma sakin sakin tamam mı gülüm.bende 2 yumurta olur sanıyordum ama maşallah baya olmuş.ama önemli olan tutması o yüzden sabır :)))))))))
Beklemek çok zormuş, bende tutunma kanaması diye bişeyde yok bakalım hayırlısı
cnm çok tşk bıostereni bnde kullanıyorum 25mg 2 tane dr verdi bide yanında balık yağı hapı ve b12 kullanıyorum ben 8 ve 10 ayda 2 deneme yaptım yurofertilde 1 düşüğüm olduorda bana hiç bölr vitamin yada bu gibi ilaç dahi hiç bişe vermediler hastanemi değiştirdim bahçeci umutta allah nasip ederse bu adetimle başlıyorum bu ilaçlarıda umutta süleyman bey verdi 2 ay kullan 12 ayda adetinle gel eğerki yumurtaların isstedğim gibiyse başlarız değilse 1 aya atarım dedi şimdi gün sayıyorum işte adetime incir ve soğanda yapıyorum ben şu an adetimle çörek otu bal tarçında yapıcam inş güzel yumurta veririm yaaaa
benimde öyle bi şey yok ama sadece sanki adet olcakmışım gibi şiddetli kasık ağrısı var. korkuyorum adet olmaktan... ayrıca göğüslerimde aşırı acı hissediyorum sende de var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?