Selam kızlar,bugün test günümdü maalesef sonuç negatifHepinizden tek tek Allah razı olsun,hep beraberdik dertlerimizi paylaştık,bizi bizden başka anlayan yok,eşimle test sonucundan sonra gezdik yemeğe çıktık,sinemaya gittik yani bi güzel kafamızı dağıttık bu yüzden size geç haber verdim,sonucu pozitif çıkan arkaşlar ve tedavide olanlar transferleri yapılmış arkadaşlar inş.tez zamanda bebişlerinize kavuşursunuz.Eşimle karar verdik 2.denemeyi Antalyada değilde bu sefer <istanbulda yapmayı düşünüyoruz.Kızlar sonuç alınmadımı vücut ne zaman normale dönüyor? bilgi verirmisiniz.
slm canım lucrine başlayalı 4 gün oldu gonol f 350 e de dün akşam başladım. lucrin şiddetli gaz yaptı dediğin gibi. Perşembe günü kontrole gideceğim yani hastalığımın 7. günü bakalım ne olacaksen hangi aşamadasın?
senin biraz farklı sürecin.benim iğneye başlayalı bugün 8. gün olacak 1 saat sonra kontrolüm var eğer yeterli büyüklüğe ulaşmışsa çatlatma iğnesi verecek yada 1 gün daha devam edebilirmişiz. gelince son durumu bildiririm cnm
kuzum ne kistiymiş bu ya.geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyorum..bugün adetimin ilk günü doktora gittim kistin var dedi iyi huylu patlar ama patlamadan yapamayız dedi20 gün sonra tekrar çağırdı belki patlar diye ama pek umudum yok,
ayrıca bi de uzun protokol yapalım dedi uzun protokol yapanlar bana bilgi verebilir mi uzun protokolde şans biraz daha yüksekmiş doğru mu
Meraba bn yeni geldim aranıza bu bnm dördüncü denemem olacak yeni bir hastane ve degişik ilaçlar kulanıyorum iki üç gün sonra yumurta toplanacak sohbet muhabet edelim diye geldimmm
Araniza yeni katildim kizlar..benim ikinci tüp bebek denemem. dondurulmus 5.gün 2adet embiriyo transferim oldu.transferim 8.günü ve ben dayanamadim kan tahlili yaptirdim sonucum 72 cikti sizce degerim nasil kizlar..
inşallah canım tontişler pontişler gelsinbizim göbişler şişsin inşallah
Selam kızlar,bugün test günümdü maalesef sonuç negatifHepinizden tek tek Allah razı olsun,hep beraberdik dertlerimizi paylaştık,bizi bizden başka anlayan yok,eşimle test sonucundan sonra gezdik yemeğe çıktık,sinemaya gittik yani bi güzel kafamızı dağıttık bu yüzden size geç haber verdim,sonucu pozitif çıkan arkaşlar ve tedavide olanlar transferleri yapılmış arkadaşlar inş.tez zamanda bebişlerinize kavuşursunuz.Eşimle karar verdik 2.denemeyi Antalyada değilde bu sefer <istanbulda yapmayı düşünüyoruz.Kızlar sonuç alınmadımı vücut ne zaman normale dönüyor? bilgi verirmisiniz.
Canim mrb bende 2 gun once kimyasal gebelik gecirdigimi ogrendim degerim 200den 76 ya dusti birdaha da tahlil yaptirmadim ilaclari biraktim ne zaman adet olurum senin hemen olmusmuydu?
Araniza yeni katildim kizlar..benim ikinci tüp bebek denemem. dondurulmus 5.gün 2adet embiriyo transferim oldu.transferim 8.günü ve ben dayanamadim kan tahlili yaptirdim sonucum 72 cikti sizce degerim nasil kizlar..
Arkadaşlar benim dün 12. gün değerim 386,4 çıktı. Doktorum bir daha test yaptırmana gerek yok dedi. Acaba yaptırsam mı ya ya değerim düşerse diye aklıma şüphe geliyor. Neden tekrarlatmadı değerler hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
arkadaslar simdi geldim eve sonucumu aldim :) 386.4 degerim. Cok mutluyum. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu arada 2 tane cikolata kistim ve yumurta rezerve azligim vardi. Olmaz demeyin her zaman pozitif olun sevgilerrr :))
tebrik eden bütün arkadaslara tesekkur ederim. Tedavi seruvenimi bu forumla birlikte mutlu bitirdim. Ben 12 gün neler yaşadim anlatayim. Transfer oldugu gün transferden cikinca yarim saat tuvaletini tut falan diye okumustum. Ama ben dayanamayip 5 dakika sonra tuvaletimi yapmistim :) doktorum yarim saat yat sonra normal hayatina dön dedi. Evde yatmiyim mi dedim hayır dedi. Normalde günün nasil geciyorsa oyle gecirmeye bak dedi. Bende zaten pek yatamam. Transferin ilk gunu yarim saat sonra merkezden cikip eve geldim.1 saat falan uyudum o kadar. Yemegimi, temizligimi marketimi hep kendim yaptim. Transferin 3. Gunu dus aldim ilik suyla. Transferden sonra 3 gun yogun kasik agrilari cektim. Sonra 10. Gune kadar hic bir belirtim olmadi.10. Gun goguslerde acima sol kasigimda ozellikle baski ve agri oldu. Sik idrara cikar oldum ve geceleri yemege kalkar oldum. Kolayi ve asitli icecekleri hayatimdan cikardim. Yogurdumu kendim yaptim. Sebze et ve balik tukettim. Aksamlari meyva ve yatmadan once sut ictim. Bu donemde en iyi vakit gecirme orgu orerek oluyor. Tavsiye ederim. Bu arada 2 tane cikolata kistim ve yumurta rezerv azligim var. ılk tup bebek denememdi 3. Gun embriyosu 8 hucreli transfer edildi.12. Gun 386.4 degerim cikti doktorum testi tekrarlamana gerek yok dedi deger cok iyi dedi.10 gun sonra kontrolum var. Umarim keseyi goruruz ve seruvenim bu mutlulukla devam eder. Allah hepimizin yuzunu guldursun ins.
Günaydın haticim..maşallah yumurtalarınaNasılsınızSabah doktora gittim sağda solda 9 tane yumurta oluşmuş 12 mm en büyüğü.e2 için kan verdm öğleden sonra sonuç çıkınca iğne dozunu ona göre ayarlicam dedi.bu arada dün kaynanam geldi 1 hafta bizde kalacakmış.aramızda zaten 2 sokak var ne diye 1 hafta kalırki insan hayret bişey ya En önemli zamanlarımda hep iş yapıyorum kızlar çok yoruluyorum.neyseki çalışıyorum akşam 9 gibi evde oluyorum yemek yapar o.bende hazırlar toplar çay koyarım sonrada erkencikten yatarm.inşallah yumurta toplama günü kalamz en önemli sorunum o.neyse çok konuştum
günaydın haticim..maşallah yumurtalarına
Güle güle büyüsünleer
Kayınvalidene şaşırdım hem yakın oturuyo hem de sen çalışıyosun gündüz napacak yalnız. Hem de 1hafta
Tedaviyi de bilmiyodu sanırım..takma kafana yine de napıcaksın,herkesin aklı farklı çalışıyo..
şuanda sen önemlisin..insallah opu gününe kadar gider
Ayy inşallah canım sizi de bizi de kimseler öğrenmez hiçbir zaman...canım teşekkür ederim sağlıkla büyüsün yumoşcuklarKız kaynanam işte ne yapacağı belli olmuyo.tabi biz kimseye tüp demediğimz için Yinede kimse duymicak inşallah böylece devam edecek...göğşen bey pazartesiye kadar yumurtalar toplanmış olur dedi.cumartesi yada pazar gider kayınvalidem inşallh Senin nasıl gidiyor gebelik :))) kese görünmedimi :)))
Ayy inşallah canım sizi de bizi de kimseler öğrenmez hiçbir zaman...
Dua ediyoruz toplanana kadar gitsiin
Ben bugün yine kan verdim canım, 23. Günüm bugün..inşallah herşey yolundadır.bir iki gün içinde gidicem ultrasona..5 haftalık oldum bile..görünsün artıık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?