2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Çok saol canım icim rahatlıyor böyle güzel sonuçlar duyunca. :) seninde tedavin süper geçer inşallah. Süleyman bey daha sakinmiş sanırım. Sen hangisiyle başlıyorsun.?ben bu hafta görüşmeyi düşünüyorum. Çünkü daha raporun çıkmasına 1 ay kadar var

Arkadaslar simdi geldim eve sonucumu aldim :) 386.4 degerim. Cok mutluyum. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu arada 2 tane cikolata kistim ve yumurta rezerve azligim vardi. Olmaz demeyin her zaman pozitif olun sevgilerrr :))

Arkadaslar simdi geldim eve sonucumu aldim :) 386.4 degerim. Cok mutluyum. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu arada 2 tane cikolata kistim ve yumurta rezerve azligim vardi. Olmaz demeyin her zaman pozitif olun sevgilerrr :))

Oleyyyyyyyyy oleyyyyyyyyy canım çok sevindim. Allahım tamamına erdirsin inşallah. Kucağına almayı nasip etsin. Öpüyorum

Gözün aydın. Allahım mutluluğunu daim etsjn inşallah. Bebisini kucağına alman dileğiyle.

canım hayırlısı olsun Rabbim hiç ummadığın anda yüzünü güldürsün

ayyyyy çok mutlu oldum gözün aydın olsun canım Allah vakti saati geldiğinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah bende yarın böyle güzel haberler verebilirim...

Canim ne kadar odeyeceksin umut a.benim raporum cikmasna 1sene var belki ozel olarak yaptrblrm.eurofertille gorustum bide oranin fiyatini merak ediyorum

Ne mutlu sana canım allah mutluluğunuzu daim etsin. Evde bayram havası olur şimdi. :) sağlıklı bir hamilelik dönemin olsun inşallah.

cnm ben 10 ayda bi düşüğüm oldu ban başka 2 sefer yurofertilde denemiştim sonra ben bütün dondurulmuşlarımı bahçeciye transfer ettim 10 ayda görüşme yaptım süleyman beyle ilaç verdi 12 ayda gel bi durumuna bakalım ona göre başlıcam dedi bende yumurta rezervim düşük çok iyi bi doktor açık açık olucaksada olmucaksa sölüyo yani adamlar ticarete dökmüyo işi başka merkez olsa para peşinde oluyolar ben raporumu çıkardım 2.ci rapor hakkımı kullanıcam orda sen nerde çıkarıyosun hem okadar sürmemesi lazım ben 15 günde çıkardım :44::44:

Canim ne kadar odeyeceksin umut a.benim raporum cikmasna 1sene var belki ozel olarak yaptrblrm.eurofertille gorustum bide oranin fiyatini merak ediyorum

mervecim ben 8 ve 10 ayda yurofertilde yaptım raporlu olmama rağmen 5 binlira para ödedim hakan beye gidiyodum yok transferde 100 lira yok yumurta toplamada ayrı bi 100 lira bunlara hakan bey girdiği için böle girmicekse ödemiyosun anlıcan memnun kalmadığım için dondurulmuşlarımı bahçeciye taşıdım herşey dahil raporlu bahçecide 2000 lira bitanem aklına ne geliyosa neden senin raporuna 1 sene var :44::44:

Tatlim rabbim sabir versin yar ve yardimcin olsun insallah

Arkadaslar simdi geldim eve sonucuinsalah degerim. Cok mutluyum. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu arada 2 tane cikolata kistim ve yumurta rezerve azligim vardi. Olmaz demeyin her zaman pozitif olun sevgilerrr :))

Canimm gozun aydinnn masalah rabbim nazarlardan saklasin insalah seni de bebisi de

Üzüldüm cnm bebişini kaybetmene.sıkı sıkı tutunan bebişler versin Allah bize.ben ilk kez tüp bebek yaptırıyorum. Zeynep kamilde 2 aşılamam oldu şimdide tüp bebek için rapor çıkacak. Sağlık raporumu kurula vardim cuma günü. Ayın 11 de çıkar dediler. Sonraki işlemleri biliyorsundur. Hepsinin tamam olması 1 ayı bulur dediler. Kasım 15 de başladım koşturmaya.dondurulmuşlar olunca yine bize ilaç kullandırıyorlar mı?

gözün aydın ALLAH tamamına erdirsin inşaALLAH güzel haberler vermeye devam edersin

Binnua çok sevindim maşallah sanaa..değerin de baya yüksek çok güzel. .hadi hayırlı olsun.kucağına almak büyütmek de nasip olsun inşallah

canım ya ALLAH razı olsun..daha belli değil benim sonucum bir hafta sonra inşallah...keşke dediğin gibi olsa...Allah dilerse olur elbette

Canım inşallah allah söyletmiştir bu senin uğurun olur da bebeklerimizi kucağımıza alırız hepimiz

Oleyyyyyyyyy oleyyyyyyyyy canım çok sevindim. Allahım tamamına erdirsin inşallah. Kucağına almayı nasip etsin. Öpüyorum

Maaşallah allah tamamına erdirsin sağ salim kucağına da almayı nasip etsin darısı bizim gibi sonuçlarını bekleyen tüm isteyenlerede olsun

tebriklerrr inşallah hayırlısyla kucağına almak ta nasip olur. bende de 1 tane kist var inşallah bizimde olur :)

arkadaşlar bi sorum olacak. benim dün yumurta toplamam oldu bugün aaryıp gelişmeleri haber verecekler çoook heyecanlıyım. bu arada senin yumurtalarını dondurabiliriz transfer etmeyebiliriz dediler. yumurta toplamadan önce progesteron değerim biraz yüksek çıkmış. böyle birşey başına gelen veya duyan oldu mu?

Güzbahar çooook üzüldüm aynı sonucu iki ay önce bende yaşamıştım çok ağladım üzüldüm neden dedim ama yılmadım bak ben ikinci denememi yaptım transfer oldum bide sonuç bekliyorum sende öyle yap lütfen kendini hazır hissettiğinde yine başla bu sefer hayırlısıyla olucak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…