- 21 Kasım 2013
- 808
- 32
- 118
- 34
Çok saol canım icim rahatlıyor böyle güzel sonuçlar duyunca. :) seninde tedavin süper geçer inşallah. Süleyman bey daha sakinmiş sanırım. Sen hangisiyle başlıyorsun.?ben bu hafta görüşmeyi düşünüyorum. Çünkü daha raporun çıkmasına 1 ay kadar varcnm günaydın ben umuta gidiyorum çok güzel bi merkez ulun bey olsun süleyman beyolsun mükemmel bi dr ben ayın 21 başlıyorum inş nasipse adetimi bekliyorum benim 3 arkadaşm orda denediler ve ilk denemelerinde hamile kaldılar 1 ri ulun beyde 2 si süleyman beyde bende süleyman beye gidiyorum ben memnunum ama karar senin arkadaşm şimdiden bol şanslar
Arkadaslar simdi geldim eve sonucumu aldim :) 386.4 degerim. Cok mutluyum. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu arada 2 tane cikolata kistim ve yumurta rezerve azligim vardi. Olmaz demeyin her zaman pozitif olun sevgilerrr :))
Arkadaslar simdi geldim eve sonucumu aldim :) 386.4 degerim. Cok mutluyum. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu arada 2 tane cikolata kistim ve yumurta rezerve azligim vardi. Olmaz demeyin her zaman pozitif olun sevgilerrr :))
kızlar herkese hayırlı pazarlar
ne yazık ki güzü bahara çeviremedim... ve tek şansım bitti.. yani sonuç olumsuz... Allah böylesini nasip ettiyse benim diyecek hiçbirşeyim yok... elbetteki çok çok üzgünüm ama benim için bu sayfayı kapatmaktan başka yapılabilecek hiç bir şey yok...
Kodalcım senin için çok ama çoook sevindim arkadaşım... allah tamamına erdirsin... sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
sahracım bir sonraki denemende sende bebeğini kucağına alacaksın allahın iziniyle...
arkadaşlar hepiniz için dua etmeye devam ediyorum hep de edeceğim ve sizden güzel haberler almak içinde hep buralarda olacağım inşallah.. dualarımdasınız hepiniz...
cnm günaydın ben umuta gidiyorum çok güzel bi merkez ulun bey olsun süleyman beyolsun mükemmel bi dr ben ayın 21 başlıyorum inş nasipse adetimi bekliyorum benim 3 arkadaşm orda denediler ve ilk denemelerinde hamile kaldılar 1 ri ulun beyde 2 si süleyman beyde bende süleyman beye gidiyorum ben memnunum ama karar senin arkadaşm şimdiden bol şanslar
Ne mutlu sana canım allah mutluluğunuzu daim etsin. Evde bayram havası olur şimdi. :) sağlıklı bir hamilelik dönemin olsun inşallah.Arkadaslar simdi geldim eve sonucumu aldim :) 386.4 degerim. Cok mutluyum. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu arada 2 tane cikolata kistim ve yumurta rezerve azligim vardi. Olmaz demeyin her zaman pozitif olun sevgilerrr :))
Çok saol canım icim rahatlıyor böyle güzel sonuçlar duyunca. :) seninde tedavin süper geçer inşallah. Süleyman bey daha sakinmiş sanırım. Sen hangisiyle başlıyorsun.?ben bu hafta görüşmeyi düşünüyorum. Çünkü daha raporun çıkmasına 1 ay kadar var
Canim ne kadar odeyeceksin umut a.benim raporum cikmasna 1sene var belki ozel olarak yaptrblrm.eurofertille gorustum bide oranin fiyatini merak ediyorum
ne yazık ki güzü bahara çeviremedim... ve tek şansım bitti.. yani sonuç olumsuz... Allah böylesini nasip ettiyse benim diyecek hiçbirşeyim yok... elbetteki çok çok üzgünüm ama benim için bu sayfayı kapatmaktan başka yapılabilecek hiç bir şey yok...
Kodalcım senin için çok ama çoook sevindim arkadaşım... allah tamamına erdirsin... sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
sahracım bir sonraki denemende sende bebeğini kucağına alacaksın allahın iziniyle...
arkadaşlar hepiniz için dua etmeye devam ediyorum hep de edeceğim ve sizden güzel haberler almak içinde hep buralarda olacağım inşallah.. dualarımdasınız hepiniz...
Arkadaslar simdi geldim eve sonucuinsalah degerim. Cok mutluyum. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu arada 2 tane cikolata kistim ve yumurta rezerve azligim vardi. Olmaz demeyin her zaman pozitif olun sevgilerrr :))
Üzüldüm cnm bebişini kaybetmene.sıkı sıkı tutunan bebişler versin Allah bize.ben ilk kez tüp bebek yaptırıyorum. Zeynep kamilde 2 aşılamam oldu şimdide tüp bebek için rapor çıkacak. Sağlık raporumu kurula vardim cuma günü. Ayın 11 de çıkar dediler. Sonraki işlemleri biliyorsundur. Hepsinin tamam olması 1 ayı bulur dediler. Kasım 15 de başladım koşturmaya.dondurulmuşlar olunca yine bize ilaç kullandırıyorlar mı?cnm ben 10 ayda bi düşüğüm oldu ban başka 2 sefer yurofertilde denemiştim sonra ben bütün dondurulmuşlarımı bahçeciye transfer ettim 10 ayda görüşme yaptım süleyman beyle ilaç verdi 12 ayda gel bi durumuna bakalım ona göre başlıcam dedi bende yumurta rezervim düşük çok iyi bi doktor açık açık olucaksada olmucaksa sölüyo yani adamlar ticarete dökmüyo işi başka merkez olsa para peşinde oluyolar ben raporumu çıkardım 2.ci rapor hakkımı kullanıcam orda sen nerde çıkarıyosun hem okadar sürmemesi lazım ben 15 günde çıkardım :44::44:
Binnua çok sevindim maşallah sanaa..değerin de baya yüksek çok güzel. .hadi hayırlı olsun.kucağına almak büyütmek de nasip olsun inşallahArkadaslar simdi geldim eve sonucumu aldim :) 386.4 degerim. Cok mutluyum. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu arada 2 tane cikolata kistim ve yumurta rezerve azligim vardi. Olmaz demeyin her zaman pozitif olun sevgilerrr :))
canım ya ALLAH razı olsun..daha belli değil benim sonucum bir hafta sonra inşallah...keşke dediğin gibi olsa...Allah dilerse olur elbette
Oleyyyyyyyyy oleyyyyyyyyy canım çok sevindim. Allahım tamamına erdirsin inşallah. Kucağına almayı nasip etsin. Öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?