How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kızlar herkese hayırlı pazarlar

ne yazık ki güzü bahara çeviremedim... ve tek şansım bitti.. yani sonuç olumsuz... Allah böylesini nasip ettiyse benim diyecek hiçbirşeyim yok... elbetteki çok çok üzgünüm ama benim için bu sayfayı kapatmaktan başka yapılabilecek hiç bir şey yok...

Kodalcım senin için çok ama çoook sevindim arkadaşım... allah tamamına erdirsin... sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
sahracım bir sonraki denemende sende bebeğini kucağına alacaksın allahın iziniyle...

arkadaşlar hepiniz için dua etmeye devam ediyorum hep de edeceğim ve sizden güzel haberler almak içinde hep buralarda olacağım inşallah.. dualarımdasınız hepiniz...

Tebrik ederim allah sağ salim tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin bizim içinde dua et nolur allahım annelerin duasını kabul edermiş

canım ya ALLAH razı olsun..daha belli değil benim sonucum bir hafta sonra inşallah...keşke dediğin gibi olsa...Allah dilerse olur elbette

ne yazık ki güzü bahara çeviremedim... ve tek şansım bitti.. yani sonuç olumsuz... Allah böylesini nasip ettiyse benim diyecek hiçbirşeyim yok... elbetteki çok çok üzgünüm ama benim için bu sayfayı kapatmaktan başka yapılabilecek hiç bir şey yok...

Kodalcım senin için çok ama çoook sevindim arkadaşım... allah tamamına erdirsin... sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
sahracım bir sonraki denemende sende bebeğini kucağına alacaksın allahın iziniyle...

arkadaşlar hepiniz için dua etmeye devam ediyorum hep de edeceğim ve sizden güzel haberler almak içinde hep buralarda olacağım inşallah.. dualarımdasınız hepiniz...

hayırlısı olsun kardeşim ALLAH sabır versin imtihanını kolaylaştırsın...neden tek şansım dedin ki ? ALLAH varsa imkan her zaman vardır O na sığın Rabbim seni elbette ödüllendirecektir...

Geçmiş olsun, Allah güç versin, hakkınızda hayırlı ise normal yoldan yaşatsın bu sevinci İnşallah, Allah'tan ümit kesilmez...

Kizlar olmadi nasip değilmiş hayirlisi boynumuz kildan ince onun hukmunde pozitif alan arkadaşlarım Allah tamamina erdirsin tedavisi devam eden arkadaşlarım Allahim sizin yüzünuzu guldursun insaallah emanet toparlaninca görüşürüz

Cok üzüldüm ama dediğin gibi Allahım ne derse o olur. Allahima dualar ediyorum bir an önce senin de yüzünü güldürsun.

arkadaşlar hepiniz için dua etmeye devam ediyorum hep de edeceğim ve sizden güzel haberler almak içinde hep buralarda olacağım inşallah.. dualarımdasınız hepiniz...[/QUOTE]

Güzbahar canım allah sabır versin sanada eşine de. Zor bir süreç sonuç ta.gonul isterki herkes pozitif sonuçlar alsın ama takdiri ilahi işte. Ama yılmadan yola devam et lütfen. Rabbim hiç ummadığın bir anda evladını kucağına almayı nasip etsin.

Kizlar degerim 181 çıktı. ..allaha şükürler olsun. ..

Canım benim cok sevindim dun nete girememistim.meraktan öldüm. Duayla actin forumu . Cokkk sevindim. Allahım tamamına erdirsin inşallah. Bizlerinde yüzünü güldürsun.

Allahim yardim etsin. Biran önce toparlanman dileğiyle. Cok üzüldüm.

12 gun nasıl geçti?????
Klinikte 1 saate yakın dinlendikten sonra.1 saat te yavaş yavaş arabayla anneme geldim...ilk 4 gün sadece tuvalet için kalktim,yemegim yatağa geliyordu.her sabah organik yumurta, zeytin, peynir ve açık bir bardak çay içtim. Oglenleri ve aksamlari ne varsa ama çoğunluk sebzeli yemekleri yedim.kayisi komposto, tam buğday ekmeği.probiyotik yoğurt ve meyveli yoğurt yedim.aralarda meyva ve kuruyemiş ve kabak çekirdegi yedim.
5.gun oglene doğru ılık ve hızlıca 2 şampuan lı bir banyo yaptim.ve öğleden sonra artik kendi evime geçtim. 5 dk mesafede zaten anneme.3 kat merdiveni yavaş yavaş çıktım. Ve evimde dinledim öğün. Yemekleri annem yaptı yine yataga geldi.
6.7.8 günler daha hareketlendim.kolay yemek ne varsa onlardan yaptım.temizlik olarak sadece toz aldım. Ortaklığı düzenliyor dum.sonra 8 . gün lekelenmem oldu kahverengi az az akşama kadar devam etti ve ben hemen yatislara geçtiğim dinlendim.
9.gunde lekelenme oldu ama az.10 gun ve 11 gün lekelenmem azaldi hemşire ilaçlardan oluyodur dedi aman takilmadim bende fazla.
zaten hiç gun saymadim ben halada hiç kafama takmiyorum. Daha önceki asilamalarda resmen saatleri sayiyordum.
ne bileyim böyle emindim sanki olacağına tabiki arada karamsarliga düştüm ama dualarda yalvardim hep.12.gun ise hamileymisim işte. Şimdi yarın kan vericem gene.insallah yükselir degerim.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Öptüm şekerler :))

Amin. Canim ne guzel anlatmışsin. Bende bugün gonal f e başlıyorum. Persembe sabahina klinikten randevumu aldım. Allah nasip ederse carsamba gecesi yola çıkıyorum. Allahım bizlerinde yüzünü güldürur inşallah

kızlar merhaba umut tüp bebek hakkında bilginiz varsaa ankette paylaşırmısınız lütfen.1 aya raporum tamam inşallah ama hala merkezden emin olamadım hala.

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...i-icin-bilgilerinize-ihtiyac-var-kizlaar.html
yarımlarınız için şimdiden teşekkürler.

cnm günaydın ben umuta gidiyorum çok güzel bi merkez ulun bey olsun süleyman beyolsun mükemmel bi dr ben ayın 21 başlıyorum inş nasipse adetimi bekliyorum benim 3 arkadaşm orda denediler ve ilk denemelerinde hamile kaldılar 1 ri ulun beyde 2 si süleyman beyde bende süleyman beye gidiyorum ben memnunum ama karar senin arkadaşm şimdiden bol şanslar :1::1:

Canım benim cok sevindim dun nete girememistim.meraktan öldüm. Duayla actin forumu . Cokkk sevindim. Allahım tamamına erdirsin inşallah. Bizlerinde yüzünü güldürsun.

Sağol canim. Dedigin gibi allah sizlerinde yüzünü güldürsün. Birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim.

Ne diyeceğimi bilemedim, çok üzüldüm gerçekten guzbahar. .Allah inşallah kendiliğinden nasip eder.olmazları olduran Allah sana da mucizeni nasip eder inşallah. .kim bilir..hakkında her zaman hayırlısı
Olsun..

Sağol canim. Dedigin gibi allah sizlerinde yüzünü güldürsün. Birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim.

Canım bisey sorucam benim kanamam normalde çok olurdu. Lucrin kanamayi azaltıyor mu biliyormusun. Normalden az geliyor.

sevgili güzbahar; inan çok üzüldüm,hep aklımdaydın hatırladıkça dua ettim.vakti saati dolmamış .ALLAH C.C sabır versin.dilerim mevladan sana doğal yollardan göndersin cennet kokulu yavrularını:16::16::16::16:eşinin kalbine merhamet versin yeniden çocuk hasreti çeksinde senden önce doktora gitmek için koştursun.sana destek olsun.(canım eşinle ilgili söylediklerim için beni yanlış anlamamışsındır umarım, arkadaşımda 2.evliliğini yaptı,eşinin 1.hanımından 2 erkek çocuğu var oda yanaşmıyor tedaviye biz çok üzülüyoruz:14: oyüzden cesaret alıp yazdım)İnşaALLAH senin içinde güzel günler gelecek umudunu yitirme....Rabbim hepimize cennet meyvelerinden tattırsın:16::16::16::16:

Meraba kızlar amayadan ses var mı bnm de dun on tane yumurtam toplandı . Bana dua edin. Bnm de dualarım sizlerle
opun hayırlı olsun inşaALLAH güzel haberler alırsın embriyoların kaliteli ve güzel gelişir güzel haberlerini alırız.bu günlerde opu su olacak arkadaşlar çok inşaALLAH mevlam hepinizin yüzünü güldürür.amayaa henüz tedaviye başlamadı oda bizim gibi gün sayıyor :34:

Back