How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Meraba kızlar amayadan ses var mı bnm de dun on tane yumurtam toplandı . Bana dua edin. Bnm de dualarım sizlerle

ses, ses bir iki, ses... ses...:52::52::52::52: ses verdim kuzum.... ben miyomdan ameliyat oldum şekerim adet olmayı bekliyorum şimdi. sonra doktora gidicez bakalım artık ne diycek ne zaman başlıycaz, kontrolden sonra belli olacak... tedavime başlamıştım bir haftadan fazla lucrin vurulmuştum ama böylesi daha iyiymiş demek ki :)

yumurtaların toplanmış, hadi bakalım... inşallah kaliteli kaliteli bol bol emriyon olur da, sana tutunurlar tatlım :)

Arkadaslar simdi geldim eve sonucumu aldim :) 386.4 degerim. Cok mutluyum. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu arada 2 tane cikolata kistim ve yumurta rezerve azligim vardi. Olmaz demeyin her zaman pozitif olun sevgilerrr :))
hahayt da hahayt... çok mutlu oldum ya ben, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tatlım

Güzbahar çooook üzüldüm aynı sonucu iki ay önce bende yaşamıştım çok ağladım üzüldüm neden dedim ama yılmadım bak ben ikinci denememi yaptım transfer oldum bide sonuç bekliyorum sende öyle yap lütfen kendini hazır hissettiğinde yine başla bu sefer hayırlısıyla olucak inşallah

canım benim güzbahar her zaman giremiyo, ben yazıyım bari.... güzbaharın ikinci evliliği, eşinin ilk evliliğinden bir kızı var. ve tedaviye ikna olması çok zor olmuş eşinin, hele kızı; doğal yolla bile hamile kalsa benimseyemeyecğini düşünüyor güzbahar..... bir yıl gibi bi zamandır yalvar yakar razı etmiş eşini. o da bi kez deneriz demiş. o yüzden güzbaharcım tek şansım diyor... inşallah Rabbim doğal yolla nasip eder.... çok pozitif ve güçlü bir kadın.... bizler için sürekli dua ettiğini biliyorum, bende tüm kalbimle onun için hep dua ediyorum. inşallah Rabbim ona anne olmayı nasip eder, yuvasında ki huzur bozulmadan....

canım benim güzbahar her zaman giremiyo, ben yazıyım bari.... güzbaharın ikinci evliliği, eşinin ilk evliliğinden bir kızı var. ve tedaviye ikna olması çok zor olmuş eşinin, hele kızı; doğal yolla bile hamile kalsa benimseyemeyecğini düşünüyor güzbahar..... bir yıl gibi bi zamandır yalvar yakar razı etmiş eşini. o da bi kez deneriz demiş. o yüzden güzbaharcım tek şansım diyor... inşallah Rabbim doğal yolla nasip eder.... çok pozitif ve güçlü bir kadın.... bizler için sürekli dua ettiğini biliyorum, bende tüm kalbimle onun için hep dua ediyorum. inşallah Rabbim ona anne olmayı nasip eder, yuvasında ki huzur bozulmadan....

Rabbim inşallah tedaviye gerek kalmadan hayırlı evlatlar nasip etsin... benim görümcemde ikinci evliliğini yaptı ve doktorlar asla anne olamazsın demişti evlendiği kişinin üç evladı vardı ve onları kendi evlatları gibi büyüttü,sevdi,bağrına bastı ve sürprizzzzzzzz elinde bebek sahibi olamaz raporu olan kadın hamile kaldı hemde kaç sene sonra ve doğdu büyüdü bebeği şimdi fıstık gibi birr kız o yüzden umut her zaman var rabbim güzbaharada böyle güzellikler yaşatsın inşallah tabi bizlere de

canım üzülme, ben ikinci tedavime başlamışken kestik ve ameliyat oldum. inan bu daha kötü. bir hafta ilaç almıştım, belki fazla.... bu ilaçlar hormon sonuçta. keşke hiç başlamadan büyüseydi benim miyomlarda en azından o hormonları almasaydım.... hatta keşke ilk tedaviden önce aldırsaydım. herşeyde var bi hayır elbet.... Allah senin de yardımcın olsun, dua et en azından en başından ortaya çıktı... benim hep uzun protokol oluyo. şans ne kadar yüksek bileiyorum ben ilkinde negatif aldım. şans ne kadar yüksek olursa olsun %100 değil malesef tatlım. Rabbim "Ol!" diyecek ki olsun....

allah razı olsun canım, benim sık sık hemen hemen her ay kist oluyo bi dahaki adete genelde patlıyo 19 yaşımdan beri vücudum sürekli kist yapıyo daha önce patlamayanlarda oldu ve 3 defa ameliyat oldum yumurtalığımın teki alındı bu yüzden patlamazsa ve tek yumurtamıda kaybedersem diye ödüm kopuyo :18: rabbim herşeyin hayırlısını versin isteyen herkesin tez zamanda muradını versin ben her gün meryem suresini okuyup kendime ve sizlere dua ediyorum inşallah rabbim hepimize ol der :49::49::49::49: böyle gezeriz inşallah

Arkadaslar simdi geldim eve sonucumu aldim :) 386.4 degerim. Cok mutluyum. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu arada 2 tane cikolata kistim ve yumurta rezerve azligim vardi. Olmaz demeyin her zaman pozitif olun sevgilerrr :))

ne kadar güzel maşşallah allah kucağına almayı nasip etsin inşallah:34:

merhaba kızlar :3: iyi pazarlar :3::3:

canım tebrik ederim :46: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :16: bu arada belirtilerin varmıydı?? benimde bu 8. günüm ama tık yok :31:

arkadaşlar bi sorum olacak. benim dün yumurta toplamam oldu bugün aaryıp gelişmeleri haber verecekler çoook heyecanlıyım. bu arada senin yumurtalarını dondurabiliriz transfer etmeyebiliriz dediler. yumurta toplamadan önce progesteron değerim biraz yüksek çıkmış. böyle birşey başına gelen veya duyan oldu mu? :(

tedavin hayırlı olsun canım;benimde sondan bir önceki denememde transferden sonra OHSS olmuştu,çok zor günler yaşamıştım.6.tedavimde doktorum geçmişte böyle bir sıkıntı olduğu için belki transfer etmeyiz dondururuz demişti.velhasıl ben opu dan sonra OHSS olunca mecburen embriyolar donduruldu,adet olunca tekrar dondurulmuşlar için başlayacağız inşaALLAH.dondurulmuş embriyo transferinde eğer tutunma olursa hamileliğin devam etme şansı daha yüksek oluyormuş,doktorum belkide pkos hastalarını böyle tedavi ederiz dedi(benim 2 yumurtamda da ciddi pkos var) ALLAH C.C bu yolda olan hepimizin gönlüne göre versin inşaALLAH:16::16::16::16::16::16:

Tebrik eden bütün arkadaslara tesekkur ederim. Tedavi seruvenimi bu forumla birlikte mutlu bitirdim. Ben 12 gün neler yaşadim anlatayim. Transfer oldugu gün transferden cikinca yarim saat tuvaletini tut falan diye okumustum. Ama ben dayanamayip 5 dakika sonra tuvaletimi yapmistim :) doktorum yarim saat yat sonra normal hayatina dön dedi. Evde yatmiyim mi dedim hayır dedi. Normalde günün nasil geciyorsa oyle gecirmeye bak dedi. Bende zaten pek yatamam. Transferin ilk gunu yarim saat sonra merkezden cikip eve geldim.1 saat falan uyudum o kadar. Yemegimi, temizligimi marketimi hep kendim yaptim. Transferin 3. Gunu dus aldim ilik suyla. Transferden sonra 3 gun yogun kasik agrilari cektim. Sonra 10. Gune kadar hic bir belirtim olmadi.10. gun goguslerde acima sol kasigimda ozellikle baski ve agri oldu. Sik idrara cikar oldum ve geceleri yemege kalkar oldum. Kolayi ve asitli icecekleri hayatimdan cikardim. Yogurdumu kendim yaptim. Sebze et ve balik tukettim. Aksamlari meyva ve yatmadan once sut ictim. Bu donemde en iyi vakit gecirme orgu orerek oluyor. Tavsiye ederim. Bu arada 2 tane cikolata kistim ve yumurta rezerv azligim var. Ilk tup bebek denememdi 3. Gun embriyosu 8 hucreli transfer edildi.12. Gun 386.4 degerim cikti doktorum testi tekrarlamana gerek yok dedi deger cok iyi dedi.10 gun sonra kontrolum var. Umarim keseyi goruruz ve seruvenim bu mutlulukla devam eder. Allah hepimizin yuzunu guldursun ins.

tedavin hayırlı olsun canım;benimde sondan bir önceki denememde transferden sonra OHSS olmuştu,çok zor günler yaşamıştım.6.tedavimde doktorum geçmişte böyle bir sıkıntı olduğu için belki transfer etmeyiz dondururuz demişti.velhasıl ben opu dan sonra OHSS olunca mecburen embriyolar donduruldu,adet olunca tekrar dondurulmuşlar için başlayacağız inşaALLAH.dondurulmuş embriyo transferinde eğer tutunma olursa hamileliğin devam etme şansı daha yüksek oluyormuş,doktorum belkide pkos hastalarını böyle tedavi ederiz dedi(benim 2 yumurtamda da ciddi pkos var) ALLAH C.C bu yolda olan hepimizin gönlüne göre versin inşaALLAH:16::16::16::16::16::16:

Canim gecmis olsun benim yakin arkadasimda pkos o da ohss olmustu doktor pkos hastalarinda ohss riski cok fazla demis ona da canim bu defa olmaz insallah canim benim tedavin hayirli olsun insallah :9:

arkadaşlar bi sorum olacak. benim dün yumurta toplamam oldu bugün aaryıp gelişmeleri haber verecekler çoook heyecanlıyım. bu arada senin yumurtalarını dondurabiliriz transfer etmeyebiliriz dediler. yumurta toplamadan önce progesteron değerim biraz yüksek çıkmış. böyle birşey başına gelen veya duyan oldu mu? :(

evet canım benimde yarın tolanacak ama tırasfer bir ay sonra kulandığımız ilaçlardan dolayı yüksek çıkıyor hayırlısı

kızlar selam..geçen ay ilk kez tüp bebek denedik ama sonuç olumsuz.bende pko var eşimde sorun yok.5.gün embriyosu transfer edildi.fakat sonuç negatif.hemen arkasından adet oldum.dünde doktora gittim tekrar.ve buay dondurulmuşlarla deneyecez.cuma günü kontrolüm var transfer gününe karar verilcek.umarım hepimizin yüzü güler kucaklarımız dolar bebişlerle..

Kizlar kabizlik icin onerileriniz neler ben de basladi yavastan:18:

kuzum bende kabizlik yok ama kayisi tuket bol bol komposto felan cok iyi gelir ...

binnuacim coook tebrik edetim masallah ins Rabbim bizlerede nasip eder benimde 2. ve son olur insallah Allah im hepimize nasip etsin insallah :)

Arkadaşlar merhaba ben 2 yıllık evliyim ve eşimden kaynaklanan bir sebepten dolayı tüp bebek yaptırmak zorunda kaldık.11 kasımda yumurta toplama işlemimiz oldu 12 yumurtadan 4 tane döllenebildi ve sadece iki tanesi transfer için sağlıklı bulundu.14 kasımda embriyolarımdan birtanesi transfer işlemimiz yapıldı ve bizim ilk denememizdi.diğer embriyomuzu dondurduk.biz dayanamadık ve 11. gün kan testi yaptık ve sonucumuz 273 çıktı çok şükür pozitifti.daha sonra hastanemizin istediği tarihte birde 13. gün yaptırdık o zamanda sonucumuz 448 çıktı.eşim biraz fazla panik duramadı ve birde 17. gün yaptırdık o zaman da sonucumuz 2005 çıktı=)çok şükür hep katlayarak gittik.ben transfer gününden itibaren clexane iğne kullanıyorum göbeğimden ve transfer yapıldıktan bir kaç gün sonra yaptırdığım e2 testinin sonucuna göre de progestan iğneye başladım kalçadan ve her ikisinide hala devam etmekteyim.dr um her zaman ist da olmadığı için henüz muayneye gidemedik bu hafta inş görüşeceğiz ve kesemizi göreceğiz inş ve iğnelerden kurtulacağız.hastanemizde ki dr gerek yok ama kendi dr nuz bıraksın deyince devam etmek zorunda kaldık ve her ikisi de ciddi anlamda fazla can yakıyor.ben transfer gününden beri yattım taki kan tahlilimizin olumlu alana kadar şimdi de eşim hala baskı yapıyor ama ben fazlası ile sıkıldım.ama yinede dikkat etmekte fayda var tabi ki.tedbir bizden takdir Allah tan.Rabbim olmayan herkese nasip etsin inş çekilen tüm zahmetlerin karşılığını versin inş tüm anne ve baba olmak isteyenlerin yüzünü güldürsün inş.benim tüp bebek dönemimde bu şekilde arkadaşlar paylaşmak istedim

Canim gecmis olsun benim yakin arkadasimda pkos o da ohss olmustu doktor pkos hastalarinda ohss riski cok fazla demis ona da canim bu defa olmaz insallah canim benim tedavin hayirli olsun insallah :9:

evet canım malesef pkos hastalarında OHSS riski yüksek.biranda 6-7 kilo aldım kardeşim abla 5 aylık hamile gibi oldun dedi bende prova yapıyorum ileride böyle olunca benden korkmayın dedim kiloluyum da canım biraz.:52::52::52::52:(işin şakası bir yana) ne yapalım bizimde böyle bir riskimiz var.inşaALLAH hepimizin tedavisi olumlu sonuçlanır.Kabızlık olur bende de sabahları aç karnına elma,armut yerim işe gidene kadar ılık su içerim,gün içerisinde de su içmeye gayret ederim genelde olumlu sonuç alırım.:16::16::16:

canım gözün aydın olsun inşaALLAH keseyi,kalp atışlarınıda görürsün:49: sağlıkla kucağına alırsın.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:ALLAH analı babalı büyütsün:16::16::16:

kızlar selam..geçen ay ilk kez tüp bebek denedik ama sonuç olumsuz.bende pko var eşimde sorun yok.5.gün embriyosu transfer edildi.fakat sonuç negatif.hemen arkasından adet oldum.dünde doktora gittim tekrar.ve buay dondurulmuşlarla deneyecez.cuma günü kontrolüm var transfer gününe karar verilcek.umarım hepimizin yüzü güler kucaklarımız dolar bebişlerle..

inşaALLAH bu sefer bebeklerini kucağına alırsın.dondurulmuşlar için bende beklemedeyim.ALLAH yar ve yardımcın olsun:16::16:

nazarboncuk dr geceiynesinden sonra bugün dilen dedimi

Yok tatlim demedi oyle bisey ben dun gece 22de vurdum igneyi bugun hatta cok gazim vardi yurumek iyi geliyo hem de kilo aldim karnim cok sis esime biraz yuruyelim dedim yavas tepmo 1 saat yuruduk canim ama benim kasiklarda agrilar var sanirim yumisler daha da buyuyo igne zaten olgunlastirmak icin senin saat kacta islemin

Back