- 14 Ekim 2012
- 621
- 48
- 73
insallah canim benim insallah :) cok heycanliyim simdi catlatma ignemi vurdurucam 12 de :) ins meleklerimiz konar gobuslerimize :)slm canım benim miğde bulantısı yok da bugün akıntı başladı bide barsaklar aynen hareketli
benim opu pazartesi belli olacak dr belki 1 gün daha uzayabilir iğne dedi. opu ya çarşamba ya perşembe olacak.
senin heyecan iyice artmıştır maşallah yolu yarılan hatta sona yaklaştın bile inşallah güzel haberinle bana da umut olursun
sen de benim totemim ol canım.
Estrofem bana transfer sonrasi verildi gunde 2 kez kullaniyorum, tutunma icin sanirim ostrojen hormonu canim
insallah canim benim insallah :) cok heycanliyim simdi catlatma ignemi vurdurucam 12 de :) ins meleklerimiz konar gobuslerimize :)
Pazartesi günü sabah 8 de doktorda olacağım. yumurtalar toplanacak. bu aksam 00.30 da çatlatma iğnesi vurulacak.cok heyecanlıyım çok :)
bende simdi vurdum catlatma iğnemi inşaallah hepmiz için hayırlı olur canım
Kizlar degerim 181 çıktı. ..allaha şükürler olsun. ..
Kizlar allah razi olsun hepinizden....cok mutluyum çok. Annem le inlettik resmen klinigi aglamaktan.
Kendi klinigimde yaptırdığımız için 1 saat sonuç aldık. 3 gün embriyosuydu 8 hucreli.ve 2 tane transfer edilmişti.herkese ayri ayrı yazamıyorum ne olur kusura bakmayin. Eve gidiyoruz şimdi
Canim darisi basimiza insallh.tecrubelrrini yazdign icin ozellikle teskkur edrn bende persembe kontrole gidicem bakalim ne diyecek doktr .estrofeme baslayali 9.gunum bugun..heyecan ve korkuyala bekliyrim ilk transferim olacak.dondurulmus embriyo ile.rabbim nasip eder insallh.coo tebrik edrm.degrrinde insallh iki uc kat yukselir12 gun nasıl geçti?????
Klinikte 1 saate yakın dinlendikten sonra.1 saat te yavaş yavaş arabayla anneme geldim...ilk 4 gün sadece tuvalet için kalktim,yemegim yatağa geliyordu.her sabah organik yumurta, zeytin, peynir ve açık bir bardak çay içtim. Oglenleri ve aksamlari ne varsa ama çoğunluk sebzeli yemekleri yedim.kayisi komposto, tam buğday ekmeği.probiyotik yoğurt ve meyveli yoğurt yedim.aralarda meyva ve kuruyemiş ve kabak çekirdegi yedim.
5.gun oglene doğru ılık ve hızlıca 2 şampuan lı bir banyo yaptim.ve öğleden sonra artik kendi evime geçtim. 5 dk mesafede zaten anneme.3 kat merdiveni yavaş yavaş çıktım. Ve evimde dinledim öğün. Yemekleri annem yaptı yine yataga geldi.
6.7.8 günler daha hareketlendim.kolay yemek ne varsa onlardan yaptım.temizlik olarak sadece toz aldım. Ortaklığı düzenliyor dum.sonra 8 . gün lekelenmem oldu kahverengi az az akşama kadar devam etti ve ben hemen yatislara geçtiğim dinlendim.
9.gunde lekelenme oldu ama az.10 gun ve 11 gün lekelenmem azaldi hemşire ilaçlardan oluyodur dedi aman takilmadim bende fazla.
zaten hiç gun saymadim ben halada hiç kafama takmiyorum. Daha önceki asilamalarda resmen saatleri sayiyordum.
ne bileyim böyle emindim sanki olacağına tabiki arada karamsarliga düştüm ama dualarda yalvardim hep.12.gun ise hamileymisim işte. Şimdi yarın kan vericem gene.insallah yükselir degerim.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Öptüm şekerler :))
Allah razı olsun kardeşim hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin...peki kaç tane embriyon transfer edildi? il denemen mi? Allah yardımcımız benimde sonucu öğrenmeme 1 hafta...ben senin kadar dinlenmedim çok sıkıldım hayırlısı bakalım12 gun nasıl geçti?????
Klinikte 1 saate yakın dinlendikten sonra.1 saat te yavaş yavaş arabayla anneme geldim...ilk 4 gün sadece tuvalet için kalktim,yemegim yatağa geliyordu.her sabah organik yumurta, zeytin, peynir ve açık bir bardak çay içtim. Oglenleri ve aksamlari ne varsa ama çoğunluk sebzeli yemekleri yedim.kayisi komposto, tam buğday ekmeği.probiyotik yoğurt ve meyveli yoğurt yedim.aralarda meyva ve kuruyemiş ve kabak çekirdegi yedim.
5.gun oglene doğru ılık ve hızlıca 2 şampuan lı bir banyo yaptim.ve öğleden sonra artik kendi evime geçtim. 5 dk mesafede zaten anneme.3 kat merdiveni yavaş yavaş çıktım. Ve evimde dinledim öğün. Yemekleri annem yaptı yine yataga geldi.
6.7.8 günler daha hareketlendim.kolay yemek ne varsa onlardan yaptım.temizlik olarak sadece toz aldım. Ortaklığı düzenliyor dum.sonra 8 . gün lekelenmem oldu kahverengi az az akşama kadar devam etti ve ben hemen yatislara geçtiğim dinlendim.
9.gunde lekelenme oldu ama az.10 gun ve 11 gün lekelenmem azaldi hemşire ilaçlardan oluyodur dedi aman takilmadim bende fazla.
zaten hiç gun saymadim ben halada hiç kafama takmiyorum. Daha önceki asilamalarda resmen saatleri sayiyordum.
ne bileyim böyle emindim sanki olacağına tabiki arada karamsarliga düştüm ama dualarda yalvardim hep.12.gun ise hamileymisim işte. Şimdi yarın kan vericem gene.insallah yükselir degerim.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Öptüm şekerler :))
Allah razı olsun kardeşim hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin...peki kaç tane embriyon transfer edildi? il denemen mi? Allah yardımcımız benimde sonucu öğrenmeme 1 hafta...ben senin kadar dinlenmedim çok sıkıldım hayırlısı bakalım
Yarim saat sonra sonucumu ogrenecegim :)) bakalım hakkımda hayirlisi artik
Allah razı olsun kardeşim hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin...peki kaç tane embriyon transfer edildi? il denemen mi? Allah yardımcımız benimde sonucu öğrenmeme 1 hafta...ben senin kadar dinlenmedim çok sıkıldım hayırlısı bakalım
Tam 1hafta once baslayan hamilelik seruvenim bugun itibariyle son buldu boylesi cok daha zormus rabbim bidahakine nasip etsin allaha emanet olun kizlar
Bu gün transferimin 10.günü sabah kan testi yaptırdım sonuç 4.81 negatif olmadı kızlar
kzlar belirti sıfır sonuç sıfır negatifimi aldım geldim tutunamayanlar kervanına katıldm allah pozitif alan herkese kucaklarına da almayı nasip etsin bize de sabır selamet versin(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?