2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

insallah canim benim insallah :) cok heycanliyim simdi catlatma ignemi vurdurucam 12 de :) ins meleklerimiz konar gobuslerimize :)

Estrofem bana transfer sonrasi verildi gunde 2 kez kullaniyorum, tutunma icin sanirim ostrojen hormonu canim

hımmm...anladım cnm ....bnde tedaviye baslıycam ama bgn adetimin 3.günü muayene oldum solda bitane yumurtam 19mm hoca tedaviye baslarsak hepsini bu alır digerleri büyüyemez dedi önce bunu yok etmemiz lazım dedi içi boş gereksiz bi yumoşmus ve bna bu hapı verdi 14 gün sabh aksam kullan gel tekrr dedi ...bnde bnm gbi olupta baska kullananlar var mı die merak ettm_?

Kizlar degerim 181 çıktı. ..allaha şükürler olsun. ..

Cnm gözünaydın, mutluluğun daim olur inşallah. Seni merak ediyordum, bende transferden sonra grip oldum. 1 haftadır sürünüyorum, daha yeni yeni iyiyim. Sevindim pozitif olduğuna benim cuma günü test günüm. Ama hiç kendimi kasmadım, normal hayatıma devam ediyorum. Yani yatmadım, sadece grip yüzünden yatmak zorunda kaldım. Ama bel ağrım, karın ağrım hep var. Sende hiç lekelenme vs oldumu?

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

25 kasimda transferimiz oldu cuma aksami yani transferden 5 gun sonra idrardan belirgin sekilde 3- 4 tane hava kabarcigi geldi bu beni cok korkuttu. embriolarmi dustu diye korku yasiyorum. bu konuda fikri olan arkadaslarim bana yardimci olun moralim cok bozuldu

Kızlar benimde transferden sonraki 3. Günüm sabırla ve umutla bekliyorum:18:nolur duallarınızda beni de unutmayın!

Son düzenleme:
12 gun nasıl geçti?????
Klinikte 1 saate yakın dinlendikten sonra.1 saat te yavaş yavaş arabayla anneme geldim...ilk 4 gün sadece tuvalet için kalktim,yemegim yatağa geliyordu.her sabah organik yumurta, zeytin, peynir ve açık bir bardak çay içtim. Oglenleri ve aksamlari ne varsa ama çoğunluk sebzeli yemekleri yedim.kayisi komposto, tam buğday ekmeği.probiyotik yoğurt ve meyveli yoğurt yedim.aralarda meyva ve kuruyemiş ve kabak çekirdegi yedim.
5.gun oglene doğru ılık ve hızlıca 2 şampuan lı bir banyo yaptim.ve öğleden sonra artik kendi evime geçtim. 5 dk mesafede zaten anneme.3 kat merdiveni yavaş yavaş çıktım. Ve evimde dinledim öğün. Yemekleri annem yaptı yine yataga geldi.
6.7.8 günler daha hareketlendim.kolay yemek ne varsa onlardan yaptım.temizlik olarak sadece toz aldım. Ortaklığı düzenliyor dum.sonra 8 . gün lekelenmem oldu kahverengi az az akşama kadar devam etti ve ben hemen yatislara geçtiğim dinlendim.
9.gunde lekelenme oldu ama az.10 gun ve 11 gün lekelenmem azaldi hemşire ilaçlardan oluyodur dedi aman takilmadim bende fazla.
zaten hiç gun saymadim ben halada hiç kafama takmiyorum. Daha önceki asilamalarda resmen saatleri sayiyordum.
ne bileyim böyle emindim sanki olacağına tabiki arada karamsarliga düştüm ama dualarda yalvardim hep.12.gun ise hamileymisim işte. Şimdi yarın kan vericem gene.insallah yükselir degerim.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Öptüm şekerler :))

Canim darisi basimiza insallh.tecrubelrrini yazdign icin ozellikle teskkur edrn bende persembe kontrole gidicem bakalim ne diyecek doktr .estrofeme baslayali 9.gunum bugun..heyecan ve korkuyala bekliyrim ilk transferim olacak.dondurulmus embriyo ile.rabbim nasip eder insallh.coo tebrik edrm.degrrinde insallh iki uc kat yukselir)

Son düzenleme:
Allah razı olsun kardeşim hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin...peki kaç tane embriyon transfer edildi? il denemen mi? Allah yardımcımız benimde sonucu öğrenmeme 1 hafta...ben senin kadar dinlenmedim çok sıkıldım hayırlısı bakalım

Tebrik ederim allah sağ salim tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin bizim içinde dua et nolur allahım annelerin duasını kabul edermiş

Sağol canim. Evet ilk deneme. 2 adet 3.gün 8 hücreli embriyom transfer edildi..allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Tam 1hafta once baslayan hamilelik seruvenim bugun itibariyle son buldu boylesi cok daha zormus rabbim bidahakine nasip etsin allaha emanet olun kizlar

Bu gün transferimin 10.günü sabah kan testi yaptırdım sonuç 4.81 negatif olmadı kızlar

kzlar belirti sıfır sonuç sıfır negatifimi aldım geldim tutunamayanlar kervanına katıldm allah pozitif alan herkese kucaklarına da almayı nasip etsin bize de sabır selamet versin (

canım kaderdaşlarım topiğe bugün girip okuyabildim negatif sonuçları görünce üzüldüm.sevgili sahra'nın da negatif olmuş.ALLAH sabır versin.söylenecek söz yok kelimeler kifayetsiz inşaALLAH hepimizin kaderinde hayırlı sağlıklı evlatlar vardır ALLAH tez zamanda nasip ederderdi de veren ALLAH dermanı verecek olanda O.BUNDAN SONRASI SABIR VE TEVEKKÜLtopiği hızlı okudum belki arada ismini atladığım arkadaşlarım olmuştur sizlerde üzülmeyin vakti saati var bekleyeceğiz.her olumsuz sonuçta ne yapıyoruz ağlıyoruz üzülüyoruz ama tekrar yaa ALLAH deyip gardımızı alıyoruz ve tekrar başlıyoruz mücadeleye durmak yok ALLAH imkan verdikçe tam gaz ileri

sevgili kodal çok sevindim gözün aydın ALLAH sonuna kadar yüzünü güldürsün evlatlarını analı babalı büyütsün inşaALLAH....sevgili binnua ve güzbahar'a öncü olmuşsundur inşaALLAHonlarında güzel haberlerini okuyalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…