Tebrik ederim allah sağ salim tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin bizim içinde dua et nolur allahım annelerin duasını kabul edermiş
Sağol canim. Evet ilk deneme. 2 adet 3.gün 8 hücreli embriyom transfer edildi..allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
kızlar herkese hayırlı pazarlar
ne yazık ki güzü bahara çeviremedim... ve tek şansım bitti.. yani sonuç olumsuz... Allah böylesini nasip ettiyse benim diyecek hiçbirşeyim yok... elbetteki çok çok üzgünüm ama benim için bu sayfayı kapatmaktan başka yapılabilecek hiç bir şey yok...
Kodalcım senin için çok ama çoook sevindim arkadaşım... allah tamamına erdirsin... sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
sahracım bir sonraki denemende sende bebeğini kucağına alacaksın allahın iziniyle...
arkadaşlar hepiniz için dua etmeye devam ediyorum hep de edeceğim ve sizden güzel haberler almak içinde hep buralarda olacağım inşallah.. dualarımdasınız hepiniz...
ne yazık ki güzü bahara çeviremedim... ve tek şansım bitti.. yani sonuç olumsuz... Allah böylesini nasip ettiyse benim diyecek hiçbirşeyim yok... elbetteki çok çok üzgünüm ama benim için bu sayfayı kapatmaktan başka yapılabilecek hiç bir şey yok...
Kodalcım senin için çok ama çoook sevindim arkadaşım... allah tamamına erdirsin... sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
sahracım bir sonraki denemende sende bebeğini kucağına alacaksın allahın iziniyle...
arkadaşlar hepiniz için dua etmeye devam ediyorum hep de edeceğim ve sizden güzel haberler almak içinde hep buralarda olacağım inşallah.. dualarımdasınız hepiniz...
Kizlar olmadi nasip değilmiş hayirlisi boynumuz kildan ince onun hukmunde pozitif alan arkadaşlarım Allah tamamina erdirsin tedavisi devam eden arkadaşlarım Allahim sizin yüzünuzu guldursun insaallah emanet toparlaninca görüşürüz
Kizlar degerim 181 çıktı. ..allaha şükürler olsun. ..
bebekçim nasılsın arkadaşım
12 gun nasıl geçti?????
Klinikte 1 saate yakın dinlendikten sonra.1 saat te yavaş yavaş arabayla anneme geldim...ilk 4 gün sadece tuvalet için kalktim,yemegim yatağa geliyordu.her sabah organik yumurta, zeytin, peynir ve açık bir bardak çay içtim. Oglenleri ve aksamlari ne varsa ama çoğunluk sebzeli yemekleri yedim.kayisi komposto, tam buğday ekmeği.probiyotik yoğurt ve meyveli yoğurt yedim.aralarda meyva ve kuruyemiş ve kabak çekirdegi yedim.
5.gun oglene doğru ılık ve hızlıca 2 şampuan lı bir banyo yaptim.ve öğleden sonra artik kendi evime geçtim. 5 dk mesafede zaten anneme.3 kat merdiveni yavaş yavaş çıktım. Ve evimde dinledim öğün. Yemekleri annem yaptı yine yataga geldi.
6.7.8 günler daha hareketlendim.kolay yemek ne varsa onlardan yaptım.temizlik olarak sadece toz aldım. Ortaklığı düzenliyor dum.sonra 8 . gün lekelenmem oldu kahverengi az az akşama kadar devam etti ve ben hemen yatislara geçtiğim dinlendim.
9.gunde lekelenme oldu ama az.10 gun ve 11 gün lekelenmem azaldi hemşire ilaçlardan oluyodur dedi aman takilmadim bende fazla.
zaten hiç gun saymadim ben halada hiç kafama takmiyorum. Daha önceki asilamalarda resmen saatleri sayiyordum.
ne bileyim böyle emindim sanki olacağına tabiki arada karamsarliga düştüm ama dualarda yalvardim hep.12.gun ise hamileymisim işte. Şimdi yarın kan vericem gene.insallah yükselir degerim.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Öptüm şekerler :))
kızlar merhaba umut tüp bebek hakkında bilginiz varsaa ankette paylaşırmısınız lütfen.1 aya raporum tamam inşallah ama hala merkezden emin olamadım hala.
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...i-icin-bilgilerinize-ihtiyac-var-kizlaar.html
yarımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Canım benim cok sevindim dun nete girememistim.meraktan öldüm. Duayla actin forumu . Cokkk sevindim. Allahım tamamına erdirsin inşallah. Bizlerinde yüzünü güldürsun.
Ne diyeceğimi bilemedim, çok üzüldüm gerçekten guzbahar. .Allah inşallah kendiliğinden nasip eder.olmazları olduran Allah sana da mucizeni nasip eder inşallah. .kim bilir..hakkında her zaman hayırlısıkızlar herkese hayırlı pazarlar
Sağol canim. Dedigin gibi allah sizlerinde yüzünü güldürsün. Birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim.
kızlar iğneler göbeğimi morartmış dün vururken çok acıttım sanırım ondan mosmor oldu
opun hayırlı olsun inşaALLAH güzel haberler alırsın embriyoların kaliteli ve güzel gelişir güzel haberlerini alırız.bu günlerde opu su olacak arkadaşlar çok inşaALLAH mevlam hepinizin yüzünü güldürür.amayaa henüz tedaviye başlamadı oda bizim gibi gün sayıyorMeraba kızlar amayadan ses var mı bnm de dun on tane yumurtam toplandı . Bana dua edin. Bnm de dualarım sizlerle
Meraba kızlar amayadan ses var mı bnm de dun on tane yumurtam toplandı . Bana dua edin. Bnm de dualarım sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?