• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kizlar olmadi nasip değilmiş hayirlisi boynumuz kildan ince onun hukmunde pozitif alan arkadaşlarım Allah tamamina erdirsin tedavisi devam eden arkadaşlarım Allahim sizin yüzünuzu guldursun insaallah emanet toparlaninca görüşürüz
Cnm benim ya cok uzuldum allah sabir versin cnm inss en kisa surede kucuk melegine kavusursun cnm
Selam kızlar,yarın benimde test günüm,rabbim tümümüzün yar ve yardımcısı olsun,dün 10.günümdü değerim 4.81 çıkmıştı bakalım yarın ne çıkacak,Rabbim bir mucize verecekmi bana,bu gün adet olmam lazımdı,adet olmadım,arada 5 dk süren adet sancısı oluyor,dün kramplar oldu,pozitif alanlara çok seviniyorum gözlerim doluyor bi tuhaf oluyorum, negatif çıkanlarada kalbim ağrıyor ne zorlu yoldan geçtiğimizi ne acılar çektiğimiz aklıma geliyor,negatif çıkan arkadaşlarım pes etmeyin gençsiniz önünüzde nice seneler var,benim gibi 41 yaşında doktorumun dediği gibi tutma oranı %25 lerde değilsinizki,dayanın arkadaşlar ve sabredin,elbet bebişleriniz gelecek kollarınıza.

İnssss cnm degerin katkat artmistir yarin senin icin guzel bir gun olsun

yeni başlicek olanlar hiç bitkisel destek aldınızmı başlamdan önce nebilim arı sütü polen gibi çörek otu gibi ben iki negatifimdede yapmamıştım şimdi yeniden başlicem ankaradan özel bal karışımı geldi bana 11 çeşit onu kullanıyorum bir aydır bakalım busefer nasıl olcak

Canim hadi bakalim hakkimizda hayirlisi insallah buyurler daha tabi canim benimkiler sonradan acildi arap ati gibi:1:
sagol canim hakkimizda hayirlisi :) kacta toplama olcak senin pazartesi.baya toplama olcaklar var :)
bugun benim tedaviye baslayali 8.gunum :) drum 19 u gorunce pazartesi toplayalim dedi zaten o zamana kadar da buyucekler :)

sagol canim hakkimizda hayirlisi :) kacta toplama olcak senin pazartesi.baya toplama olcaklar var :)
bugun benim tedaviye baslayali 8.gunum :) drum 19 u gorunce pazartesi toplayalim dedi zaten o zamana kadar da buyucekler :)

benim 10da canım bu gece 22de çatlatma iğnesini vurulcam. şu an 15 tane var görünürde ama hepsi toplanır mı nolcak bilmiyom ben de arkadann gelen küçükler de vardı 16lar felan belki onlar da yetişir arkadan :1: valla heycan bastı resmen yavaş yavaş rabbim yar ve yardımcımız olsun canımmm :9:

benim 10da canım bu gece 22de çatlatma iğnesini vurulcam. şu an 15 tane var görünürde ama hepsi toplanır mı nolcak bilmiyom ben de arkadann gelen küçükler de vardı 16lar felan belki onlar da yetişir arkadan :1: valla heycan bastı resmen yavaş yavaş rabbim yar ve yardımcımız olsun canımmm :9:

canim onlarda toplanir 13 ler 15 lerede islem uygulaniyor galiba :) mssallah yumislerine 16 lar haric mi 15 yumisin var benimdr 13 ler dahil 13 felan saydi en az 8 tane kaliteli yumis olur dedi dahada fazla olabilir dedi ;)

ilk tedavimdede 12 yumis toplandi 8 i olgundu ins bu sefer fazla olur :)

Son düzenleme:
Kizlar olmadi nasip değilmiş hayirlisi boynumuz kildan ince onun hukmunde pozitif alan arkadaşlarım Allah tamamina erdirsin tedavisi devam eden arkadaşlarım Allahim sizin yüzünuzu guldursun insaallah emanet toparlaninca görüşürüz

Allah sabir versin canim.hakkinda hayirlisi olsun.zamani degilmis demekki.birgün bizimde bebisimiz olacak ins.

Bana john hopkins te embryo transferi yapildi ayin 10nunda test yapicam bu sureyi nsl degerlendireyim tavsiye si olan
Var mi

canım Allah sabır versin.. en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar başlamak için güç versin inşallahh..

canım benim doktorum sait yücebilgin..merkezde muayene etmiyor alsancakta yeri.. yumurtaları o takip etti... sonra opuda yumoşları özlem hn topladı.. (ki sanırım merkezde yumurta takibini özlem hn yapıyor..) transferimide rafael levi yaptı.. 2 transfer oldu ve merkeze 3500 tl ödedim.. ilaçlarım ayrıca 1500 ü buldu..

canım bende bugun m.saıt beyle görüştüm önumuzdekı ay adetımde gıdıcem inş.hayırlısı olur içime dogdu bak senın olucak pozitıf sonuclar alacaksın m.saıt bey baska onun ustune doktor tanımıyorum

Pazartesi günü sabah 8 de doktorda olacağım. yumurtalar toplanacak. bu aksam 00.30 da çatlatma iğnesi vurulacak.cok heyecanlıyım çok :):nazar:

Pazartesi günü sabah 8 de doktorda olacağım. yumurtalar toplanacak. bu aksam 00.30 da çatlatma iğnesi vurulacak.cok heyecanlıyım çok :):nazar:

hayirli olsun arkadasim benimde pazartesi toplanacak baya cok kisiyiz pazartesi toplama olacaklar :)

hayirli olsun arkadasim benimde pazartesi toplanacak baya cok kisiyiz pazartesi toplama olacaklar :)

Evet, inşallah hepimiznki tutar. cok heyecanlıyım benım ıkıncı denemem. yaş ve rezerv azlığından hapla büyütüldü yumurtalar. aksama 12.30 da ıkı tane çatlatma ıgnesı vurulacak bir sağ kol dıgerıde solkoldan.

canım bende bugun m.saıt beyle görüştüm önumuzdekı ay adetımde gıdıcem inş.hayırlısı olur içime dogdu bak senın olucak pozitıf sonuclar alacaksın m.saıt bey baska onun ustune doktor tanımıyorum

inşallah canımm inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin:16: sait hoca iyidir evet.. sadece bazen az konuşur.. oda normal çok hastası var.. ama sorunca anlatıyor :34:

:25: kızlar iğneler göbeğimi morartmış dün vururken çok acıttım sanırım ondan mosmor oldu :25:

pozitif sonuç alan arkadaşlar tebrik ederim negatif olanlarda inşallah bi sonraki sefere pozitif sonuç alırsınız...
benim bugün 7.günüm birönceki denememde kimyasal gebelikti 6. ve 7. gün idrar testlerim silik pozitif çıkmıştı ama dün ve bugün yaptığım testler tamamen negatif biraz umudum kırılır gibi oldu tabi herşey değişebilir biliyorum ama yinede moralim bozuldu biraz
hiçbir belirtimde yok :(

pozitif alan arkadaşlar siz yapmışmıydınız idrar testi kaçıncı gün ve nasıl çıkmıştı herkese kocaman öpücükler Allah'a emanet olun...

pozitif sonuç alan arkadaşlar tebrik ederim negatif olanlarda inşallah bi sonraki sefere pozitif sonuç alırsınız...
benim bugün 7.günüm birönceki denememde kimyasal gebelikti 6. ve 7. gün idrar testlerim silik pozitif çıkmıştı ama dün ve bugün yaptığım testler tamamen negatif biraz umudum kırılır gibi oldu tabi herşey değişebilir biliyorum ama yinede moralim bozuldu biraz

pozitif alan arkadaşlar siz yapmışmıydınız idrar testi kaçıncı gün ve nasıl çıkmıştı herkese kocaman öpücükler Allah'a emanet olun...

Canim mrb bende 2 gun once kimyasal gebelik gecirdigimi ogrendim degerim 200den 76 ya dusti birdaha da tahlil yaptirmadim ilaclari biraktim ne zaman adet olurum senin hemen olmusmuydu?

benimde 7. günüm ve hiç belirtim yookkkk:50: :31::31::31:

Evet, inşallah hepimiznki tutar. cok heyecanlıyım benım ıkıncı denemem. yaş ve rezerv azlığından hapla büyütüldü yumurtalar. aksama 12.30 da ıkı tane çatlatma ıgnesı vurulacak bir sağ kol dıgerıde solkoldan.

amin canim :) benimde 2. denemem bende gece 12 de vurunucam kalcadan 10 da hastanede olucam 12 de isleme alacaklar :) yasim 25 benim bizdedr sperm sayisi vr hareketi az

canım ne diyeceyimi bilmiyorum allah yardım etsin tezvakite toparlanıp yoluna devam et :43:

Back