Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kizlar kani verdim saat bir gibi cikacak sonuç dualarinizi eksik etmeyin Allahim hayirlisini versin hepimiz için
Canım hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum. ..Rabbim seninde yüzünü güldürsün tatlım. ..
kardeşlerim hamile olanlar gözleri aydın olsun...bekleyenleride hayırlı haberler almayı nasib etsin Rabbim tez zamanda
bir sorum olacak ? ? ? test günü gelmeden adet olan oldu mu hiç?
Allah yardımcınız olsun
Benim ilk denememde test gününden önce, transferin 8.gunu hafif lekelenme ile kanamam baslamis ve aktif mens olmuştum,ikinci de aynı şekilde yine 8.gün hafif lekelnme ve ardindan yavaş yavaş az da olsa kanama basladi, bu son deneme de ise 6.gün pembe bir lekelenme oldu ama kanama olmadi sadece o bir damla lekelenme ile kaldi bu sefer süreç ancak sonuç yine negatif oldu
Allah razı olsun...Rabbim tez zamanda nasib eder inşallah...sabrımız daim olsun çok stresli bir dönem....benim adet olma tarihim test günümden önce o yüzden tedirginim belkide ilaçlar erteleyebilir bilemiyoruz tabi takdiri ilahi biz elimizden geleni yapıp ondan sonra O'na sığındık...
Kizlar degerim 181 çıktı. ..allaha şükürler olsun. ..
Günaydın kizlar kani verdim saat bir gibi cikacak sonuç dualarinizi eksik etmeyin Allahim hayirlisini versin hepimiz için
Canım tebrik ederim,Allah tamamına erdirir inşallahhhhh oleyyyyyyyyKizlar degerim 181 çıktı. ..allaha şükürler olsun. ..
Kizlar olmadi nasip değilmiş hayirlisi boynumuz kildan ince onun hukmunde pozitif alan arkadaşlarım Allah tamamina erdirsin tedavisi devam eden arkadaşlarım Allahim sizin yüzünuzu guldursun insaallah emanet toparlaninca görüşürüz
Kizlar olmadi nasip değilmiş hayirlisi boynumuz kildan ince onun hukmunde pozitif alan arkadaşlarım Allah tamamina erdirsin tedavisi devam eden arkadaşlarım Allahim sizin yüzünuzu guldursun insaallah emanet toparlaninca görüşürüz
Allah tez zamanda toparlanmana yardım etsin canım. söylenebilecek çok fazla bi şey yok. daha doğrusu ben ne diyeceğimi bilemiyorum belkide.... üzgünüm. Rabbim hayırlısıyla tedaviye gerek kalmadan göndersin meleğiniKizlar olmadi nasip değilmiş hayirlisi boynumuz kildan ince onun hukmunde pozitif alan arkadaşlarım Allah tamamina erdirsin tedavisi devam eden arkadaşlarım Allahim sizin yüzünuzu guldursun insaallah emanet toparlaninca görüşürüz
Tedavide adet tarihin alt üst oluyo zaten, adet tarihini hic kafaya takma bence, nice kanamasi olmayan ama sonucu negatif olan ve nice kanamasi olup sonucu pozitif olan insanlar var. Kanama istenmedik bir tablo ama gebeliği göstermeyen bir tablo değil, içini ferah tut Allah nasip ederse her halükarda olur.
Iyi animda da kötü animda da cok destek oldunuz hakkınızı helal edin Hepnizi cok seviyorum kardesten öte destek oldunuz bana her biriniz
canım valla öyle bir kesin konuştun ki yorumun karşısında tırstımmm gerçekten :18:
eeeehhmmm ablacım yok yok yani yanlış anladın beni, ben sadece bu turdaki oyundan bahsetmiştim