< br>
< br>
aynen tatlım işe gitsem daha iyi olacak. şimdi bile 20 sinde ameliyat oldum, genelde ilk 20 gün bir ay (ablamdan biliyorum) insanlar sadece yürüyo evin içinde, wc ye falan gidiyo... başkaca bi şey yapmıyo, ben dün banyo yıkadım, lavabo klozet, küvet ve yerler, tabi daha önceki gibi çok inceden değil, ve sıcak suyla... ama yaptım, ağrım sızım da yok çok şükür, bugünde dışarı çıktım işte hediye için falan....<br>
nası oluyo hediye işi, biri bi topik açmış, sınıf başkanı gibi düşün :) katılmak isteyenler adını yazdırdı belli bi tarihe kadar, sonra ayrılmak isteyenler falan çıkar diye bi hatırlatma yapıldı çıkanlar oldu neyse; sonra bu kişi katılacakların ismini birer kağıda yazıp kura çekti. biz katılacaklar öncesinde ona adımızı, adresimizi ve tel nomuzu özelden yazıp göndermiştik. bana çıkanı özelden adres bilgilerini gönderdi. bu arada ikinci bi topik daha açıldı, hiç tanımıyoruz çünkü birbirimizi, genel özelliklerimizden sevdiğimiz renklerde, hobilerimizin falan yer aldığı bi şekilde kendimizi tanıttık. sonra kargo ile aldığımız tüm hediyeleri bi pakete koyup 10 aralık da göndercez. bana çıkanı yani kurbanımı biliyorum ama kime çıktığımı yani katilimi bilmiyorum, kimse birbirine bunu söylemiyo... işte böyle bi şiii :))))