• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kizlar olmadi nasip değilmiş hayirlisi boynumuz kildan ince onun hukmunde pozitif alan arkadaşlarım Allah tamamina erdirsin tedavisi devam eden arkadaşlarım Allahim sizin yüzünuzu guldursun insaallah emanet toparlaninca görüşürüz
Sahracım çok üzüldüm. .hayırlısı olsun.Allah tez vakitte tedaviye gerek kalmadan versin inşallah. .olmazsa bir daha denemek için de güç versin..zamanı gelince elbet olacaktır,dilegimiz o zamanın çabuk gelmesi..kendini bırakma. .

Eğer rahatlatıyorsa seni paylaş tabi canım. Ama bu tür rüyaları hepimiz görüyoruz bence, çünkü şu an tek düşüncemiz bebek. Onunla yatıp onunla kalkıyoruz. Oldu mu, olacak mı, olmayacak mı? Bir de şu an her zamankinden daha hassasız tabi, ne okusam burnumun direği sızlıyor:5: Biz görüyoruz, eşlerimizde bu tür rüyalar görüyor ( ama onlar çoğu zaman anlatmazlar, üzülmeyelim diye)
:31:

:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:.................tşk :1::1:

Kizlar olmadi nasip değilmiş hayirlisi boynumuz kildan ince onun hukmunde pozitif alan arkadaşlarım Allah tamamina erdirsin tedavisi devam eden arkadaşlarım Allahim sizin yüzünuzu guldursun insaallah emanet toparlaninca görüşürüz

cnm allah sabırlok versin vakti zamanı değil demekki rabbim biliyo zamanınımrk etme bizlerinde kucağı dolucak inş allahımın izniyle :43:

selam kızlar ben de sessiz sedasız da olsa takip ediyorum her ün sizleri. bebişi tutmayanlara Allah sabırlar versin ve inşallah tez zamanda bebişlerine kavuştursun. bebişi tutanlara ise tebrikler. inanın çok mutlu oluyorum gördükçe darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. benim test günüm 4 aralık. bir şeyi merak ediyorumda tutanların herhangi bi belirtisi oluyor mu anlayabilinecek? bariz bi belirti var mı yani???

selam kızlar ben de sessiz sedasız da olsa takip ediyorum her ün sizleri. bebişi tutmayanlara Allah sabırlar versin ve inşallah tez zamanda bebişlerine kavuştursun. bebişi tutanlara ise tebrikler. inanın çok mutlu oluyorum gördükçe darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. benim test günüm 4 aralık. bir şeyi merak ediyorumda tutanların herhangi bi belirtisi oluyor mu anlayabilinecek? bariz bi belirti var mı yani???

aynı soruyu bende soracaktım benim kasık ve bel ağrılarım var...birde hep dinleniyor musunuz ? doktorum bana abartmaya gerek yok dedi...hayırlısı Allah ne derse o oluyor

Selam kızlar,yarın benimde test günüm,rabbim tümümüzün yar ve yardımcısı olsun,dün 10.günümdü değerim 4.81 çıkmıştı bakalım yarın ne çıkacak,Rabbim bir mucize verecekmi bana,bu gün adet olmam lazımdı,adet olmadım,arada 5 dk süren adet sancısı oluyor,dün kramplar oldu,pozitif alanlara çok seviniyorum gözlerim doluyor bi tuhaf oluyorum, negatif çıkanlarada kalbim ağrıyor ne zorlu yoldan geçtiğimizi ne acılar çektiğimiz aklıma geliyor,negatif çıkan arkadaşlarım pes etmeyin gençsiniz önünüzde nice seneler var,benim gibi 41 yaşında doktorumun dediği gibi tutma oranı %25 lerde değilsinizki,dayanın arkadaşlar ve sabredin,elbet bebişleriniz gelecek kollarınıza.

Selam kızlar,yarın benimde test günüm,rabbim tümümüzün yar ve yardımcısı olsun,dün 10.günümdü değerim 4.81 çıkmıştı bakalım yarın ne çıkacak,Rabbim bir mucize verecekmi bana,bu gün adet olmam lazımdı,adet olmadım,arada 5 dk süren adet sancısı oluyor,dün kramplar oldu,pozitif alanlara çok seviniyorum gözlerim doluyor bi tuhaf oluyorum, negatif çıkanlarada kalbim ağrıyor ne zorlu yoldan geçtiğimizi ne acılar çektiğimiz aklıma geliyor,negatif çıkan arkadaşlarım pes etmeyin gençsiniz önünüzde nice seneler var,benim gibi 41 yaşında doktorumun dediği gibi tutma oranı %25 lerde değilsinizki,dayanın arkadaşlar ve sabredin,elbet bebişleriniz gelecek kollarınıza.

allah yardımcınız olsun inşallah hayırlı haberler vrirsin bizlere :54:

sende ben gibi çikolata kistiymişsin.ne yapalım rabbim versin sabrını sana.bende ilk tüpe başladım.sizleri görünce umudum kırılıyor.ama elbet gelecek bir gün bebeklerimiz inanıyorum.dün doktorum çikolata kistinde 2.tüp tutma olasılığı daha yüksek dedi.inşallah ikincisi tutar böyle dua et..

ayyyyy hadi hayırlısı canım yarın güzel haberler senden gelir inşallah pazartesi günüde benim test tarihim Rabbim gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı olarak yazsın inşallahhhh

Canim rabbim sabir versin sana zamani degilmis demekten baska bisey gelmiyo elimizden allah yardimcin olsun
Kizlar allah razi olsun hepinizden....cok mutluyum çok. Annem le inlettik resmen klinigi aglamaktan.
Kendi klinigimde yaptırdığımız için 1 saat sonuç aldık. 3 gün embriyosuydu 8 hucreli.ve 2 tane transfer edilmişti.herkese ayri ayrı yazamıyorum ne olur kusura bakmayin. Eve gidiyoruz şimdi

Tatlimm cok sevindimm gozun aydin saglikla sihhatle kucagina da alirsin insallah

Kontrolden geldim ptesi toplaniyo benimkiler kizlarrrrrrrr:1: bi heycan basti vallahi gec buyuyolar diye uzuluyodum biraz bugun 23ler 21ler gorduk cok sukur allah yardimcimiz olsun

oleeyyyyyyy :64::64::64::64::64: bu haberi bekliyordum :46::46: Allah tamamına erdirsin canım.. Sağ salim kucağına almayı nasip etsin :16:

Kontrolden geldim ptesi toplaniyo benimkiler kizlarrrrrrrr:1: bi heycan basti vallahi gec buyuyolar diye uzuluyodum biraz bugun 23ler 21ler gorduk cok sukur allah yardimcimiz olsun

Bende oradayım bi tanisamadik benimde bugün transfer olacaktı blastosist olsun dediler 5 . Gün embriyosu yerleşcek inşallah pazartesi Saat 12 de orda olcam cnm benim üzerimde bugün burbery eşofman takımı vardı türbanliyim :) sizin üzerinizde beyaz kazakmi vardı ??

Canim Allah sabir versin.. biraz kendini dinlendir yeniden güc topla inşallah tez vakitte rabbim nasip etsin.. ben özel egede yaptirdim şimdi sonuc bekliyorum.. inşallah hayirli olur hakkimizda...

canım egde doktorun kımdı?kac embırıyo tarsfer edıldı?hastaneye ne kadar ödedın merak ettım ben bı dahakı ay gıdıcem ondan soruyorum

sahracım canım pes etmek yok bende 1hafta önce negatıf sonuc aldım dunyanın sonu zannetmıstım kendımı yıpratmısım sakın kendını uzme allah saglık verdıkten sonra tekrar deneyecegız senı cok ııı anlıyorum bak bana ben toparlandım şimdıde merkezle gorusme yapıcam allahım isteyen herkese kucagına almayı nasıp etsın inş.bı dahakınde olacak...

Bende oradayım bi tanisamadik benimde bugün transfer olacaktı blastosist olsun dediler 5 . Gün embriyosu yerleşcek inşallah pazartesi Saat 12 de orda olcam cnm benim üzerimde bugün burbery eşofman takımı vardı türbanliyim :) sizin üzerinizde beyaz kazakmi vardı ??

Yok canim siyah kazak vardi israel bey genelde 5. Gun embriyosu yerlestiriyo zaten orda da sahit oldum 3. Gun gelenlerin 5e ertelenfi hep canim hayirlisi olsun insallah hakkimizda benin esim sikiliyo biz devamli orda oturamiyoz maalesef geliyoz gidiyoz kantine gidiyoz yukarda felan oturuyoz bahceye cikiyoz devamli ben bugun hic turbanli bayan gormedim zaten canim daha once gormustum ama :1:

Son düzenleme:
pazartesi benimde toplamam vaarr cok.heycanliyim gece 12 de catlatma ignem kalcadan :) bende de 13 15 18 17 19 mm buyuklukleri bunlar pazartesiye kadar buyurlermis biraz daha :)

nazarbocukcum masallah :) yumislere banada iyi dedi drum :) benim yumisler icin :)

sahracim canim ins birdahaki sefere melegin konar gobusune :( bende ilkim negatif cok zor cok ama geciyo yeni umtlar heycanlar oluyor Rabbim ins isteyen herkese nasip.etsin ...

canım Allah sabır versin.. en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar başlamak için güç versin inşallahh..

canım egde doktorun kımdı?kac embırıyo tarsfer edıldı?hastaneye ne kadar ödedın merak ettım ben bı dahakı ay gıdıcem ondan soruyorum

canım benim doktorum sait yücebilgin..merkezde muayene etmiyor alsancakta yeri.. yumurtaları o takip etti... sonra opuda yumoşları özlem hn topladı.. (ki sanırım merkezde yumurta takibini özlem hn yapıyor..) transferimide rafael levi yaptı.. 2 transfer oldu ve merkeze 3500 tl ödedim.. ilaçlarım ayrıca 1500 ü buldu..

pazartesi benimde toplamam vaarr cok.heycanliyim gece 12 de catlatma ignem kalcadan :) bende de 13 15 18 17 19 mm buyuklukleri bunlar pazartesiye kadar buyurlermis biraz daha :)

nazarbocukcum masallah :) yumislere banada iyi dedi drum :) benim yumisler icin :)

sahracim canim ins birdahaki sefere melegin konar gobusune :( bende ilkim negatif cok zor cok ama geciyo yeni umtlar heycanlar oluyor Rabbim ins isteyen herkese nasip.etsin ...

Canim hadi bakalim hakkimizda hayirlisi insallah buyurler daha tabi canim benimkiler sonradan acildi arap ati gibi:1:

Back