• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canim onlarda toplanir 13 ler 15 lerede islem uygulaniyor galiba :) mssallah yumislerine 16 lar haric mi 15 yumisin var benimdr 13 ler dahil 13 felan saydi en az 8 tane kaliteli yumis olur dedi dahada fazla olabilir dedi ;)

ilk tedavimdede 12 yumis toplandi 8 i olgundu ins bu sefer fazla olur :)

Toplam hepsi 15 tatlim dosyamdan oyle saydim bizim doktor fazla konusmuyo az ve oz ptesi topluyoruz dedi igneyi olmam gereken saati soyledi oyle yani canim :32: hayirlisi insallah tatlim rabbim yardimcimiz olsun zaten anesteziliymis ben anesteziyi seviyom uyuyon uyaniyon hersey bitmis :1:

Son düzenleme:
cicibebem hadi hayirlisi bende varim pazartesi opusu olan :)

nazarboncugum hakkimizda hayirlisi canim heycan hat safhada

evet uyup uyaniyorsun hersey bitmis :)

Sen istanbuldaydin de mi canim kizz basladi artik heycan bundan sonra da hep devam etcek kac yumi toplandi kaci dollendi ne zaman transfer ayyy :18: sonu hayirli olur insallah canim benim rabbim yuzumuze gulsun insallah

bugün adetimin ilk günü doktora gittim kistin var dedi iyi huylu patlar ama patlamadan yapamayız dedi :14: 20 gün sonra tekrar çağırdı belki patlar diye ama pek umudum yok,

ayrıca bi de uzun protokol yapalım dedi uzun protokol yapanlar bana bilgi verebilir mi uzun protokolde şans biraz daha yüksekmiş doğru mu

:43:

bugün adetimin ilk günü doktora gittim kistin var dedi iyi huylu patlar ama patlamadan yapamayız dedi :14: 20 gün sonra tekrar çağırdı belki patlar diye ama pek umudum yok,

ayrıca bi de uzun protokol yapalım dedi uzun protokol yapanlar bana bilgi verebilir mi uzun protokolde şans biraz daha yüksekmiş doğru mu

:43:

benim kistim olduğunda doktor gitsin diye doğum kontr. hapı verdiydi 1 ay.. uzunda daha yüksek şans diye bişey duymadım ama mesela yumurtaları zor uyarılanlara uzun yapılamıyor demişti doktorum.

Kizlar olmadi nasip değilmiş hayirlisi boynumuz kildan ince onun hukmunde pozitif alan arkadaşlarım Allah tamamina erdirsin tedavisi devam eden arkadaşlarım Allahim sizin yüzünuzu guldursun insaallah emanet toparlaninca görüşürüz

allah sabır versin alla kucağını boş bırakmasın tez zamanda bebişine kavuşursun inşallah arkadaşım

benim kistim olduğunda doktor gitsin diye doğum kontr. hapı verdiydi 1 ay.. uzunda daha yüksek şans diye bişey duymadım ama mesela yumurtaları zor uyarılanlara uzun yapılamıyor demişti doktorum.

çok basit bi kist daha adetinin ilk günü patlar dedi ilaç vermedi malesef :43::43: inşallah dediği gibi olur doktorunda patlar

internette uzun protokolde yaptıranlarda şans %2-3 artar yazmış tabi ki bu çok az bi rakam ben hemen olsun bitsin istiyorum o yüzden kısa istedim ama doktor uzun olsun diyor zaten kist var ben biraz araştırayım dedim ilk aklıma gelende sizlere sormak oldu tabii :44::44::44:

çok basit bi kist daha adetinin ilk günü patlar dedi ilaç vermedi malesef :43::43: inşallah dediği gibi olur doktorunda patlar

internette uzun protokolde yaptıranlarda şans %2-3 artar yazmış tabi ki bu çok az bi rakam ben hemen olsun bitsin istiyorum o yüzden kısa istedim ama doktor uzun olsun diyor zaten kist var ben biraz araştırayım dedim ilk aklıma gelende sizlere sormak oldu tabii :44::44::44:

acele etme canım hayırlısı nasılsa öyle olsun.. bende senin gibi oldum.. ilk tüp diye gittim 10 mm den büyük yumurtam vardı başlayamadık ertelendi... aşı diye gittim 5 cm kist vardı ertelendi.. bunlar oluyor hep, zamanı belli olmuyor hiç..

acele etme canım hayırlısı nasılsa öyle olsun.. bende senin gibi oldum.. ilk tüp diye gittim 10 mm den büyük yumurtam vardı başlayamadık ertelendi... aşı diye gittim 5 cm kist vardı ertelendi.. bunlar oluyor hep, zamanı belli olmuyor hiç..

haklısın canım napalım allah hayırlısıyla tez zamanda herkesinde benimde muradımzı versin senin kaçıncı günün oldu inşallah mutlu haberler verirsin:21:

haklısın canım napalım allah hayırlısıyla tez zamanda herkesinde benimde muradımzı versin senin kaçıncı günün oldu inşallah mutlu haberler verirsin:21:

inşallah canım... bugün 7. günüm transfer sonrası.. cuma test günüm.. bakalım hayırlısı :31::31:

valla çok heycanlıyım gece 03 te iki iynemvar pazartesi saat 14te toplanacak bu benim üçüncü olcak ama genede heycalıyım:18: sen istanbul damısın hangi hastane neolur herkez dua etsin de bolbol yumişlerimiz olsun arkadaşlar öpüyorum herkesi

Sen istanbuldaydin de mi canim kizz basladi artik heycan bundan sonra da hep devam etcek kac yumi toplandi kaci dollendi ne zaman transfer ayyy :18: sonu hayirli olur insallah canim benim rabbim yuzumuze gulsun insallah
evet cnm istanbul :)sen nerdeydin
aynen canim heycan hep sonumuz hayirli olsun ins :) bide senin ilk denemen dimi

valla çok heycanlıyım gece 03 te iki iynemvar pazartesi saat 14te toplanacak bu benim üçüncü olcak ama genede heycalıyım:18: sen istanbul damısın hangi hastane neolur herkez dua etsin de bolbol yumişlerimiz olsun arkadaşlar öpüyorum herkesi

benimde 12 de toplanacak gece 12 de ignem var cnm kalcadan benimde 2. ins hepimiz hamis oluruz Allah ne olur dualarimizi kabul eyle bebeklerimiz simsiki tutunsun bize Amin sizin sorun neydi diger ikisi negatifmi oldu ins bu denemende guzel sonuclar alirsin cnm

Son düzenleme:
herkese ii akşamlar arkadaşlar on dakika önce 2 adet çatlatma iğnemi yaptık eşimle pazartesi sabah sekisz buçukta yumurta toplamam var sağda ve solda 2 adet 14 9 yada 10 adette 16-18.5 arası yumurtam vardı 6-10 arası olgun yumurta çıkar dedi doktorum buradaki herkes işalah pozitif sonuç alır herkese cok dua ediyorum sizlerdende dualarınızı bekliyorum allah hepimizin yolunu açık etsin amin

Back