• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

inşallahhhhhhhhhhhhhhhh :)

valla bizde altın maltın ne varsa bozduruyoruz ilk tüp bebek birikimle yapılacak aklımız borçta kalmasın diye eşim böyle istedi :)) eğer tutmazsa 2.tüp bebek taksitle yapılacak :1::1: Bende daha dün başladım iğnelere ama heyecan hat safhada.hayırlara yorsun rabbim.bugünde senin yüzünü güldürsün.sen herşeye hazırlıklı ol kuzum yinede :54:

Kodalcim gozun aydin cnm ya sizler icin girdim sizlerin guzel haberlerini bekliyoruz diye yazacakken birincisi gelmis bile hayirli ugurlu olsun masallah cnm cok sevindimmmm

Kizlar degerim 181 çıktı. ..allaha şükürler olsun. ..

Kodalcım:43: ay çok tuhaf oldum...
Çok sevindim anlatamam..bekliyodum bunu,Allah boşa çıkarmadı çok şükür. ..
Erken mi girdim dedim ama sonuç gelmiş bile..darısı diğerlerinin başına. .ayy hadi çok sevindim çok sevindim:24::21: :21::21: :21:

:64: :64: :64: :66: :66: :66:

kodalcım kaçıncı gün transferiydi :16:

neler yaptın yapmadın ne tavsiye edersin paylaşırmısın :)

Son düzenleme:
Kizlar allah razi olsun hepinizden....cok mutluyum çok. Annem le inlettik resmen klinigi aglamaktan.
Kendi klinigimde yaptırdığımız için 1 saat sonuç aldık. 3 gün embriyosuydu 8 hucreli.ve 2 tane transfer edilmişti.herkese ayri ayrı yazamıyorum ne olur kusura bakmayin. Eve gidiyoruz şimdi

Kizlar allah razi olsun hepinizden....cok mutluyum çok. Annem le inlettik resmen klinigi aglamaktan.
Kendi klinigimde yaptırdığımız için 1 saat sonuç aldık. 3 gün embriyosuydu 8 hucreli.ve 2 tane transfer edilmişti.herkese ayri ayrı yazamıyorum ne olur kusura bakmayin. Eve gidiyoruz şimdi

Hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin İnşallah...

Of ben çok fena oldum yaaa..sevinince de üzülünce de ağlamaklı oluyorum..
Hayırlı olsun hepinize..Allah kucağına aldığın günleri de göstersin..annene de anneanne olduğu günleri :34:
Gözünüz aydıın!!

Canlar çok teşekkür ederim sizlere...İyiki varsınız. ..eve geldim ve hemen Crino jel yaptım. Şimdi odamda yatıyorum. ..aptal gibi hissediyorum kendimi. ..Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün. ..Tüm dualarımı hep böyle yaptım. Sadece benim değil bu yoldaki herkesin yolunu aydınlatsin rabbim

Kizlar degerim 181 çıktı. ..allaha şükürler olsun. ..

günümüz aydın başlamışşşş :)))) çok sevindim canımmm, hayırlı uğurlu olsun, Rabbim sağlıkla kucağına almayı, güzel güzel büyütmeyi nasip etsin inşallah :)))))

Kuzum hayirli olsun gözün aydin cok sevindim :) biz biraz gec verdik saat bir gibi cikar sonuç

Back