Valla kodal içime bencede hamişsin gibi doğuyor ama en iyisni rabbim bilir.hayırlar olsun inşallahhhhhhh
İnşallahhhhhhhhhhhhhhhh :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla kodal içime bencede hamişsin gibi doğuyor ama en iyisni rabbim bilir.hayırlar olsun inşallahhhhhhh
inşallahhhhhhhhhhhhhhhh :)
İnşallahhhhhhhhhhhhhhhh :)
Kizlar degerim 181 çıktı. ..allaha şükürler olsun. ..
Kizlar allah razi olsun hepinizden....cok mutluyum çok. Annem le inlettik resmen klinigi aglamaktan.
Kendi klinigimde yaptırdığımız için 1 saat sonuç aldık. 3 gün embriyosuydu 8 hucreli.ve 2 tane transfer edilmişti.herkese ayri ayrı yazamıyorum ne olur kusura bakmayin. Eve gidiyoruz şimdi
Of ben çok fena oldum yaaa..sevinince de üzülünce de ağlamaklı oluyorum..Kizlar allah razi olsun hepinizden....cok mutluyum çok. Annem le inlettik resmen klinigi aglamaktan.
Kendi klinigimde yaptırdığımız için 1 saat sonuç aldık. 3 gün embriyosuydu 8 hucreli.ve 2 tane transfer edilmişti.herkese ayri ayrı yazamıyorum ne olur kusura bakmayin. Eve gidiyoruz şimdi
Kizlar allah razi olsun hepinizden....cok mutluyum çok. Annem le inlettik resmen klinigi aglamaktan.