• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

benim başlamıştı tedavim ama bende bi miyom vardı rahimin dışında küçük bi şeydi ilk denememde de vardı, sonra böyle mavi bi sıvı eşliğinde ultrasonla baktılar tekrar acaba baskı mı yapmya başladı diye, sorun yoktu tedaviye başladık kasımın 5 inde ilk iğnemi oldum. 9 unda kontrolde herşey noral olması gerektiği gibiydi. ancak 16sında kontrole gittiğimde miyom rahme baskı yapmaya başladığını gördü doktorum tedavi iptal edildi ameliyat oldum 20 sinde. şimdi regl olmayı bekliyorum, bi yandan da iyileşmeye çalışıyorum çünkü daha tam olarak normal hayatıma dönemedim. reglden sonra kontrolde karar verilecek durumuma... bekliyorum :)

canım hepinize çok çok dua ediyorum. bende merakla bekleyeceğimmmm... haaa bide güzbaharla konuştum hepinize çok çok selamı var. kızı olduğu zamanlar giremiyo olduğunu ve girdiğinde de sistemin sürekli dışarı attığını o yüzden alıntılamadan herkese bi şeyler söylemeye çalıtığını iletmemi istedi. bi de hepinizi çok seviyomuş :) ben de seviyom ne var ki :54::1::1::1::1:

Canım bizde seni seviyoruz. ..amannnnnnn sabah olsunnn artikkkkkkkkk ;))

Merhaba arkadaslar benim transferim sali gunu olmustu, o gunden beri evdeyim, sali ogleden sonra esim ise gitmedi uc gundur de tek basimayim
Hemsire dus alabilirsin demisti ama ben nasilsa evdeyim diye almadim, yarin vucudumu silip kuaforde sacimi mi yikatsam dus alsam mi bilemedim?

Canim ben üçüncü günü dus almıştım ama isik hizi ile :34: ayakta 2 sampuan sacim temizlensin azcik vucudumda ilik su gorsun diye 2 dk gir cik Allaha emanet

Canım bizde seni seviyoruz. ..amannnnnnn sabah olsunnn artikkkkkkkkk ;))
Kodalcim ben cok heyecanliyim senden nabeerr esim kacta gidecez diye kafami sisirdi gece mi baktirsak diyor yok olmaz sabahi bekleyecez dedim bide olumsuz sonucdan korkuyorum :18:

kzlar belirti sıfır sonuç sıfır negatifimi aldım geldim tutunamayanlar kervanına katıldm allah pozitif alan herkese kucaklarına da almayı nasip etsin bize de sabır selamet versin :((

Cnm gecmis olsun allah sabir ve guc versin inss en kisa surede kaldigiz yerden baslarsiniz

Kodalcim ben cok heyecanliyim senden nabeerr esim kacta gidecez diye kafami sisirdi gece mi baktirsak diyor yok olmaz sabahi bekleyecez dedim bide olumsuz sonucdan korkuyorum :18:

Sahracim ben de çok heyecanlıyım. Bende de böyle bir endişe var olumsuz olursa diye...ama dehliyorum kara bulutları sonra...ben allahın izniyle 08.30 kani vermiş olurum

iğnelerin bugün 5. günü yani az önce 5. iğnemi yaptırdım.
adetin 3. günü başladık biz iğneye..sat 23üydü, galiba sen de iğneye başladın o tarihte. aramız baya yakın bi de sen mi injurden basetmiştin? galiba bana da yapıldı. dr deneme transferi yapıyorum dedi ama baya bi canım yandı ve 2 gün kahverengi kanla karışık lekelenmem oldu.

evet canım 21 akşamı adetim başladı 23 ünde dr a gittim
senin opu ne zaman belli mi ..
evet banada aynı şeyi dedi deneme transferi rahmi uyarıoruz dedi
benim o gün az kahve leke geldi adet ağrısı oldu biraz sonra geçti senin baya gelmiş :26:

ya benim miğdem çok bulanıyoooo :14: önceki tedavimde böyle olmamıştım bugün akşam hiç bişey yemedim öğlen yemeği ile duruyorummm :53: birde bağırsaklarımda çalışıyoo

canlar ben yatıcam sabah kalkınca burda birsürü hamiş görmek istiyorum:49::49::49: bu gün çok üzüldüm allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın hepinizi öpüyorum:54:iyi geceler

Hayırlı olsun arkadaşım. Benimde salı ya denk gelmişti ve ben cumartesi öğlen ılık ve hızlıca bir banyo yapmıştım. ..ama banyodan sonraki keyif harikaydı. Çünkü hiç okadar uzun süre banyosuz durmamistim ;))

Canim cok sagol oyle yapayim bari ben de
Guzel haberlerini bekliyorum insallah

Kizlar kani 10 dk önce verdim.1 saat sonra alacağım sonucunu....yine delik deşik oldum.damar kaçmış gitmiş atta.....

evet kariyer yapcaz diye evlenemedik ama şimdi de kariyer yaptık çocuk yapamıyoz :1::1::1: Neyse ki diyom evlendikten sonra hiç korunmadıkta baştan ortaya çıktı bu sorunlar. Kız senle düğünümüz de 1 hafta ara var 23 haziran bizim sizin de 16 heralde :1:sen ne işle meşgulsun canım iş stresli yazmıştın daha önce

canım günaydın :54: Ben kariyer yapcam diye değil düzgün birini bulamadığım için geç evlendim ya:1::1: Bi sendikada özel kalem müdürüyüm o yüzden çok stresli.bebiş olursa çıkcam inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:52: Bizde hiç korunmadık. 10 haziran 2012 düğün tarihim :52:

Valla kodal içime bencede hamişsin gibi doğuyor ama en iyisni rabbim bilir.hayırlar olsun inşallahhhhhhh

haticim canım öyle korktumki başka bir sağlık sorunu çıktı diye..buna şükür..
Allah maddi kolaylık da versin inşallah,gelin üstesinden..nasıl ilaçlar kullanırsın ne olur bilemiyorum ama benim 5bini bulmadı,4 bindi..inşallah tutar da gözün görmez ;)

hastanenin karşısındaki eczaneyi tavsiye ederim canım..
Tatlı bir amca var,kanka olduk adamla :52:
gülüm başladık iğnelere hemde o amcadan aldım bende hehe :1::1: Puregon 150+menogon 75 böyle başladık pazartesi görecek yine.dün göğşen beyin odaya bi girdim üçüz bebekler vardı şaka gibi ya :1::1:

Back