Acillll kızlar aklıma bir soru takıldı ....cumartesi op işlemi yapılcak sabah 10 da bu akşam 22 de çatlatma iğnesi olucam ..sorun şurda bugun çatlatmama iğnesini vurulacakmıyım yardım lütfen ??
Kızlar çok sağolun ..söylediler ama bu aklımdaydı hep içim rahatladı :) eşim sormuş o eve gelince sorun çözüldüArkadaşım sana şu saat te vur demedilermi.bildigim kadariyla opu dan 36-38 once yapilmali.benimde cumartesi 9-9,5 gibi olmuştu opu ben perşembe 21:40 da yapmıştım
ben bir şey soracağım devlet hastanelerinde pazar günü kanda gebelik testi yapıyorlar mı? bilgisi olan var mı ?
valla kızlar işten geliyorum, sizi okuyacam diye ev işi yemek kalıyo heeeekociş geliyo, aaa hayatım yemeği yetiştiremedin mi diyo. Aaaa ıspanak yapmışsın, tabi bunu yıkamak uzun surmustur dıyo bilse
valla kızlar işten geliyorum, sizi okuyacam diye ev işi yemek kalıyo heeeekociş geliyo, aaa hayatım yemeği yetiştiremedin mi diyo. Aaaa ıspanak yapmışsın, tabi bunu yıkamak uzun surmustur dıyo bilse
Ne yapalım canım. ..bizde böyle oyalaniyoruz. Yeni şeyler öğreniyoruz. Yazıyoruz rahatliyoruz)
Alsana kolay pizza tarifi
5 kahve fincanı un
Yumurta 1 tane
Yogurt 1 kahve fincanı
Yarim çay bardağı ndan az yağ
Az tuz
Hamuru iyice yoğur....kivami civik olursa az az un ekle.zaten yumrugundan biraz buyuk bir hamur olacak.
Hamuru bildigimiz Teflon tencerenin tabanına yay...
Uzerine ketçap kekik zeytinyağı karışımı bir sos yapıyorsun ve suruyorsun(Salça da olur sulanmis)
uzerine evde ne varsa doldur ve kaşar peyniri rendeleyip kapağını kapat.
Kısık ateşte pişir.
Afiyet bal şeker olsun
Yooo, ben kırılmadım herkes deneyimlerini paylaşıyor sonuçta, olumlu yada olumsuz
ayyyy dimi yaaaa :))) ben iş yerinde de kaçak kaçak okuyodum ama evde başka rahat rahat ohhh misss.... sonra saate takılıyo gözüm, anammmm hızlandırılmış ne yapabilirim diye düşünüyorum, bu arada kocam makarna, bulgur pilavı yemez, pırasa yemez bu liste uzar gider.... senin ki iyiymiş :)))) ıspanak da yemez bizimki, sadece elde börek açarsam ıspanaklı olmasını ister özellikle :)))) oda her zaman olmuyovalla kızlar işten geliyorum, sizi okuyacam diye ev işi yemek kalıyo heeeekociş geliyo, aaa hayatım yemeği yetiştiremedin mi diyo. Aaaa ıspanak yapmışsın, tabi bunu yıkamak uzun surmustur dıyo bilse
transferden önceki ilaçlar etkilemez diye düşünüyorum tatlım yada bana doktorum da öyle demişti. sonuçta dondurulmuş tedavi de zaten yumoş oluşturmaya uğraşmıyosun ya o sebepleArkadaslar dondurulmus tedavisi icin estrofeme basladim 6gundur..ama kotu bi sekilde grip oldum.tecrubeli arkadaslar bu tedaviyi etkilermi acaba? ilacta kullanmak istemiyrim vucudum ilac doldu diye ama boylede gececek gibi degil tavsiyeleriniz nedir acaba
bugün ben de ıspanak yaptımyıkaması gerçekten ölüm yahuuu
Ne yapalım canım. ..bizde böyle oyalaniyoruz. Yeni şeyler öğreniyoruz. Yazıyoruz rahatliyoruz)
Alsana kolay pizza tarifi
5 kahve fincanı un
Yumurta 1 tane
Yogurt 1 kahve fincanı
Yarim çay bardağı ndan az yağ
Az tuz
Hamuru iyice yoğur....kivami civik olursa az az un ekle.zaten yumrugundan biraz buyuk bir hamur olacak.
Hamuru bildigimiz Teflon tencerenin tabanına yay...
Uzerine ketçap kekik zeytinyağı karışımı bir sos yapıyorsun ve suruyorsun(Salça da olur sulanmis)
uzerine evde ne varsa doldur ve kaşar peyniri rendeleyip kapağını kapat.
Kısık ateşte pişir.
Afiyet bal şeker olsun
Arkadaslar dondurulmus tedavisi icin estrofeme basladim 6gundur..ama kotu bi sekilde grip oldum.tecrubeli arkadaslar bu tedaviyi etkilermi acaba? ilacta kullanmak istemiyrim vucudum ilac doldu diye ama boylede gececek gibi degil tavsiyeleriniz nedir acaba
ehehe senin kociş nazlıymış. ben ogretmenım ıs yerınde de okuyamıyorumayyyy dimi yaaaa :))) ben iş yerinde de kaçak kaçak okuyodum ama evde başka rahat rahat ohhh misss.... sonra saate takılıyo gözüm, anammmm hızlandırılmış ne yapabilirim diye düşünüyorum, bu arada kocam makarna, bulgur pilavı yemez, pırasa yemez bu liste uzar gider.... senin ki iyiymiş :)))) ıspanak da yemez bizimki, sadece elde börek açarsam ıspanaklı olmasını ister özellikle :)))) oda her zaman olmuyo
yarasın canım bebişlerineay vallahi, bi de ben yeşillik yıkarken bi pimpirikliyim ki sorma
Valla iyi ki varsınız, belki 100 tane kitap okusan, 100 ayrı doktora gıtsen ogrenemeyeceğin tecrubeleri ogrenıyoruz burda. Allah razı olsun hepinizden.
Terife de teşekkürler ya. Muhakkak deniycem bunu
aaa evet söylemeye unuttum hemen doktora gittiğinde tüpbebeğe o ay başlamayabilirler
biz de doktor bir ay daha bekleyelim, bu esnada da sizi vitaminlerle bu sürece hazırlayalım dedi...
merkezden aradılar embriyo iki hücreli olmuş bekledikleri gibi :)
Allahım inş 4 de olur 8 de olur derken giderek sağlıklı şekilde gelişir...
yarın tekrar bakcaklar sanırım 4 hücreli olunca transfer günü belli olacak ya cuma ya cumartesi inş...
dualarınızda ihmal etmeyinnn!!!
ehehe senin kociş nazlıymış. ben ogretmenım ıs yerınde de okuyamıyorumbi de sımdı tedavıye baslıcaz kendimizi iyi besleyelim dıye ugrasıyorum, ugrasıyım faydalı yemekler yapım ıstıyorum ama aklımda burda ama napim, sizi de okuyunca psikolojim beslenıyo
olsun canım bu kadar bekledim bi ay daha beklerim napiyim kist olmasında başka şey istemem :26: ayyyy ne kadar güzel inşallah en kısa zamanda transfer olursun da bebeğin sana sımsıkı tutunur 15 gün sonra senden oleyyyyy diye çığlıklar duycaz
kızlaarr kontrolden geldim yumurta toplamam muhtemelen ptesiye kaldı biraz geç büyüyomuş benimkiler en büyüğü 18 idi doktor 20-21 görmeden toplamayalım dedi yeni iğne yazdı 2 günlük ctesi tekrar kontrol var uygun olursa sanırım ptesi toplanacak. ben ctesi olur diye düşünüyodum ama nasip geç olsun güç olmasın diyelim. yumoşlar nazlı çıktı
iyi akşamlar tatlım nasıl gidiyor gebelikle ilgili sıkıntın yok inşallah
sagol cnm ilaclardan dir simdi daha iyiyim :) sen nasilsin hamislik nasil gidiyo masallah size Rabbim bizede nasip eder insbence ilaçlardandır,türlü türlü ilaç aldık bünyeye,onların etkileri çıkıyo bi şekilde;
dikkat et kendine sevgi,yine de hasta filan olma da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?