2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

merak etme bol bol dua et herşey yolunda gidicek, meleğin sana gelecek inşallah, rabbim sana bana isteyen herkese versin
canım peki kaç hücreliyken transfer oluyor bi de blast ne demek ben bilmiyorum da

hoseldin cnm aramiza gozun aydin allah tamamina erdirsin insss

bu saat oldu neden haber yok kimseden :26: iki kişi sonuç alcaktı:26:

Bende çok merak ediyorum mutlu haberlerle mutlu olmak için hep sabırsızlanıyorum,rabbim bu grupta olan ,olmayıp hayırlı evlat olup hayırlı anne-baba olabilecek insanların kucağını boş bırakma yarabbim.ben hep şu ayretle dua ediyorum.'RABBİM BANADA KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR VER,ŞÜPHESIZ SEN DUALARI HAKKIYLA İŞİTENSİN' amin

çok güzelll dua

bence ilaçlardandır,türlü türlü ilaç aldık bünyeye,onların etkileri çıkıyo bi şekilde;
dikkat et kendine sevgi,yine de hasta filan olma da

caniim insallah hersey guzel olur Allah im dualarimizi kabul eder ins ins bu denemende Rabbim nasip eder

iyi aksamlar kızlar bnde 2,5 yıldır bebek istiyorum ama olmadı klomen ovitreller ve en son aşılama ama yne olmadı sbepsiz infertilite bizimkisii...tüp bebek düşünmeye basladım artk ama 2.kez aşılama denesem mi die de düşünüyorum bnm gbi sebepsiz infertilite olan arkaslar ve digerleri ne dersiniz bi asılama dha denemelimiyim yoksa vakit kaybetmeden tüp bebege mi geceyim?

Hoşgeldin canım aramıza. Valla bu tedaviye basladiysak mecbur beklemelere alışacağız.
Adet gunu,ilaç başlangıç tarihi,yumurta takibu,opu,transfer,sonuç. ....................liste böyle uzayıp gidiyor tatlım.
Allah yardımcımız olsun.sen de sağ salim bebisini al kucağına. ..

Ayy ben bunu sık sık yaparım!!
Ya kahvaltıya ya da gece acıkınca kaçamak
Mmh çok güzel ve pratik..

2,5 yıldan sonra ben tüp tavsiye ederim canım... tabi yaşın kaç bilemiyorum ama.. baya olmuş denemeye başlayalı.. rabbim hayırlısını versin...

sagol cnm ilaclardan dir simdi daha iyiyim :) sen nasilsin hamislik nasil gidiyo masallah size Rabbim bizede nasip eder ins

Aman iyi ol canım..
Ben iyiyim sevgi beklemedeyim şuanda azcık büyüsün de bize kendini göstersin diye bekliyoruz..
Biraz halsizlik filan oluyo.baska sıkıntım yok şükür. .Allah sana hepinize nasip etsin..duayla merakla bekliyorum sizleri

2,5 yıldan sonra ben tüp tavsiye ederim canım... tabi yaşın kaç bilemiyorum ama.. baya olmuş denemeye başlayalı.. rabbim hayırlısını versin...
26 yasındayım cnm .. bnde öyle düşünüyorum 2.kez asılama vakit kaybı olacakmıs gbi geliyo dogal yolla olmuyo aşılamada dogal yoldan pek bi fark yokmuş yaptırınca anladım .. ama tüp yaptırmaya da korkuyorum okuduguma göre en cok bnm gbi sebepsiz infertilitelr negatif sonuş alıyolarmış..ama denemekten baska cagremde yok artk beklemek istemiyorum..peki tüp yaptırırsam bugn adetin 1.günü 3.günü görüşmem var dr la bu ay yapılabilir mi acaba transfer?

canım meraba bende 4 yıldır evliyim bizimkide sebepsiz infertilite ve 2 defa aşılama oldum tutmadı arkadaşımda benim durumumdaydı 3 defa aşılama oldu tutmadı tüp bebekle doğum yaptı, şimdiki aklım olsa asla aşılama yapmaz direk tüpe geçerdim tabii bu benim düşüncem sen bilirsin canım, ben aşılama yaptım çünkü kurum 2 aşılama olmadan tüpe para vermiyodu malesef

eğer kistin felan yoksa yapılabilir teknik olarak.. ama uzun protokol olursa adetin ortalarında başlanıyor sanırım.. merkezin doktorun belliyse olabilir ama...

aynı desene durumlarımız cnmmm..bn devlete gitmedim hiç özel bi merkezde tedaviye devam ediyorum ve tüp kafamda iyice netleşmeye basladı cumartesi gidip bi görüşücem hocayla ...
eğer kistin felan yoksa yapılabilir teknik olarak.. ama uzun protokol olursa adetin ortalarında başlanıyor sanırım.. merkezin doktorun belliyse olabilir ama...
hiç bişeyim yok cnm cok sadece sol yumurtalıkta yapışma var gbi demişti ama sagda tüplerde bi sıkıntı yok şükür..merkz dr da belli 3.günü gidip görüşücem belkide yapar bu ay transfer...

hayırlısı olsun inşallah canım.. bizide haberdar et başlarsan rabbim tez vakitte nasip etsin hepimize inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…