• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Arkadaşlar bu benim ikinci denemem olacak. İlki ekim ayında yapıldı ve düşükle sonuçlandı. Doktor rahmi incelemek için histeroskopi istedi. Onu da bu ay yaptırdım.Ocak ayında dondurulmuşlarla deneyeceğim. Ancak benim bu tedavi sürecinde bünyem çok zayıf düştü.Kendimi çok halsiz hissediyorum.Sizler denemelerinizi kaç ay bekleyip yaptırdınız? Beslenmenizde nelere dikkat ettiniz? Malum tekrar gebeliğe vücudumuzu hazırlamamız gerekiyor.

hayırlısı olsun inşallah canım.. bizide haberdar et başlarsan :34: rabbim tez vakitte nasip etsin hepimize inşallah...
ederim tabiiiiii etmem mi burda alınan her pozitif sonuş bnm umudum oluyo sizler içinde aynısı oldugunu düşünüyorum inş sende ve bizim gbi bu yolda olan herkeste bebeklerine hemen kavusurlar... antalya memorialdeymiş tedavin listede gördüm bi arkadasımda gecen yıl orada dogum yapmıştı ve cok memnun kalmıstı umarım senn içinde hersey cok güzel olur....

slm kızlar. benim de dün 16.30 itibariyle tedavim başladı. bende tabloda kendimi görmek istiyorum. inşallah tablomuz pozitiflerle dolar. benim yaşım 28 ilk denemem olacak. izmir tavmergen klinik+ege üni de yapılacak. sebep:endometriozis+azosperm. rabbim hakkımızda hayırlısını versin... inşallah gönlümüze göre olur...

Slm bende tavmergen klinik ve ege ünv ilk denemem oldu sonuç negatifti Bidaha 2.hiç orda düşünmedim Erol bey çok ukala yoğunluğundandA cok ilgisizdi transferden sonra hastasının yüzüne bile bakmıyor moralim herseyim orada çökmüştü kontrollerde hep ege hanım (kardeşi) girdi o daha iyi keske yola onla devam etseydim inş Erol bey size uğurlu gelir ve pozitif sonuç alırsın bende 2. Denemeye su hastanesi euroferilin şubesi orada başlayacağım Regli olmayı bekliyorum Dr cok tatlı ve ilgili direk cebini verdi istediğim zaman rahatlıkla arıyorum ilkinde dr görmek bi yana hep hemşirelerle yada sekreteriyle muhattaptım inş hepimiz güzel haberler alırız

ederim tabiiiiii etmem mi burda alınan her pozitif sonuş bnm umudum oluyo sizler içinde aynısı oldugunu düşünüyorum inş sende ve bizim gbi bu yolda olan herkeste bebeklerine hemen kavusurlar... antalya memorialdeymiş tedavin listede gördüm bi arkadasımda gecen yıl orada dogum yapmıştı ve cok memnun kalmıstı umarım senn içinde hersey cok güzel olur....

canım ben izmirdeyim listede yanlış gördün heralde :44::1:

merak etme bol bol dua et herşey yolunda gidicek, meleğin sana gelecek inşallah, rabbim sana bana isteyen herkese versin
canım peki kaç hücreliyken transfer oluyor bi de blast ne demek ben bilmiyorum da

aminnnnnnnnn!!!

bu duruma göre değişiyor
kimi 2 hücreli transfer ediliyor
kimi 4, kimi 8, kimi 10, 12

sanırım embriyonun gelişimine ve kalitesine göre
ve elde edilen embriyonun sayısına göre
tek embriyo felan olunca çok geçmeden transfer ediyorlar diye duydum

bu konuda kk da çok konular açılmış göz gezdirdim de
Allah istedikten sonra 2 hücreli de tutuyor 10 hücreli de tutuyor
ya da istemezse tutmuyor :( takdir-i ilahi...

sanırım 5. gün embriyoya blastokist diyorlar
bu 8 hücreli embriyonun bir sonraki evresi doğru anladıysam

ana örtmen misin sen balım.... ben de meb de memurum :)))) geçen seneye kadar özlük işleriyle uğraşıyodum şimdi ihaleler falan... eskiden işlerim çok zannediyodum ama şimdi anladım ki değilmiş... bazen wc ye zor gidiyorum....
Seninkiler de ince islermis. Allah kolaylik versin. Yine de devlet isi bizim durumda iyi oluyo ya, izin islerinde. Agiz burun yapsalar da raporunu koydun mu masaya bisiy diyemezler. Yani insallah oyle olcak :)))) ben 10 gun yatmayi dusunuyom valla. Bakalim o gunleri hayirlisiyla bi gorursek :)

kızlar size bişey sormak istiyorum aranızda rüya tabirinden anlayan var mı ben pek rüya görmezdim ama bu ara her gün görüyorum birbiriyle alakasız şeyler görüyorum ama kucağımda hep bir bebek var internetten her baktığım alakasız şeyin anlamı evlat sahibi olmak sevinmek falan şaşırıyorum psikolojik mi bilinç altı mı acaba diyorum anlayamadım bir türlü sizinde başınıza geliyor mu bQUOTE]

mrb denizacm aynı sorun bendede var bu ara ve morelim çok bozuluyo bu duruma....kızlar sizlerlede paylaşmak istedim gece rüyamda bi ormanda bi sürü insanlar yürüyüş yapıyolar bende tabi sonra bi otobüs geliyo herkez biniyo bi adam ve kucağında bi bebek var bende biniyorum şöföre 100 lira veriyorum bozamıyo geri alıyorum 10 lira veriyorum sonra adam şöföre ormanda bebek bulduğunu ve onu iş yerine götüreyimde çocuklar baksın diyo şöförde bana diyoki gel yanımdaki koltuğa otur diyo oturuyorum adam bebeği kucağıma veriyo şöför bu çocuğa sen bak diyo bakarım diyorum adamda sen bakamazsın bu bebek tüp bebek diyo bana bende bakarım diyorum bende tüp bebek yapıyorum diyorum kızllar bebeğin yüzünü açıyorum :43: kokluyorum kokluyorum bir güzel bebek anlatamam ağlıyorum hoşgeldn bebeğim diyorum annen seni 14 yıldır bekledi diyorum :43::43: göğsüme sımsıkı sarıyorum onu ağlayarak bi uyandım yastığa bebeğim diye sarılmışım :(( eşim ağlamama uyandı anlattım ağlayarak hayra yor dedi üzüldü oda benim ağlamama erken çkıp gitti işe ben hala yastığa sarılıp ağlıyorum yaaaa :(( çok kötü oldum bunları yazarken bile ağlayarak yazıyorum sizlere..... dedimki allahım sen kuru taşa toprağa hayat can verensin bizlerede evlat nasipet hayırlı evlat nasip et dedim :(((

çok fena oldum ben yaaaa offffff :43::43::43::43:

Yaa benide ağlattınn:43: bizim üzülmememiz lazım:2:

Acillll kızlar aklıma bir soru takıldı ....cumartesi op işlemi yapılcak sabah 10 da bu akşam 22 de çatlatma iğnesi olucam ..sorun şurda bugun çatlatmama iğnesini vurulacakmıyım yardım lütfen ??

saat geçti ama şimdi gördüm yazını. benimde cumartesi yumoşlar toplanacak. sabah 09:00 da. bu akşam 21:00 de çatlatma iğnesini yaptım. ama akşam üzeride çatlamama iğnesini yapmıştım. yapacaksın dedi doktor. umarım yapmışsındır önceden.

Antalya Memorial da tedavi olacak benim canım :) sende mi antalyadasin hangi doktor benimki zeki salar

iyi aksamlar kızlar bende bu ay tüp yaptırmayı düşünüyorum ama dr la dha konuşmadım hiç bişiyi nasl olck ilaçlı mı ilaçsız mı uzun prodösür mü kısa mı artık hiç bir bilgim yok tüp bebek tedavisiyle ilgili ama bunu da öğrenices bide merak ettigim sizlerin ortalama kac tl ye mal oldu tüp bebek denemeleriniz?

aminnnnnnnnn!!!

bu duruma göre değişiyor
kimi 2 hücreli transfer ediliyor
kimi 4, kimi 8, kimi 10, 12

sanırım embriyonun gelişimine ve kalitesine göre
ve elde edilen embriyonun sayısına göre
tek embriyo felan olunca çok geçmeden transfer ediyorlar diye duydum

bu konuda kk da çok konular açılmış göz gezdirdim de
Allah istedikten sonra 2 hücreli de tutuyor 10 hücreli de tutuyor
ya da istemezse tutmuyor :( takdir-i ilahi...

sanırım 5. gün embriyoya blastokist diyorlar
bu 8 hücreli embriyonun bir sonraki evresi doğru anladıysam

Asla olumsuz düşünme tutacak mucizen senin o bitanecik meleğin ben inanıyorum kendimi motive etme konusunda kabiliyetsizim ama senin tam gaz yanındayım canım merak etme :))

hanımlar bende Antalya Tüp Bebekte tedavi görüyorum antalyadamısınız?

Antalya Memorial da tedavi olacak benim canım :) sende mi antalyadasin hangi doktor benimki zeki salar
evet cnm seni görmüşüm bn :) yok bn antalyada diilim ama arkadasım orda dogum yaptı ve cok iyi güzel anlatmıstı hastaneyi drlarını ama dr adını şuan hatırlamıyorum 1 yıl önceydi...
hanımlar bende Antalya Tüp Bebekte tedavi görüyorum antalyadamısınız?
yok cnm antalyada diilim bn karısıklık oldu biraz :) ama ktpkurdu antalyada :))

cnm mrbb bnde osman hocanın hastasıyım ve tüp bebegimi ona yaptırıcam inş...senn bu ay mı transferin?

Tam 1hafta once baslayan hamilelik seruvenim bugun itibariyle son buldu boylesi cok daha zormus rabbim bidahakine nasip etsin allaha emanet olun kizlar

Back