Benim ozel mesaj atma hakkim yokmus beni de ekler misin
31, istanbul, sebepsiz, ilk insallah tek deneme, medical park
merhaba bende medical parkta deneme yaptım siz ne aşamadasınız şu anda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ozel mesaj atma hakkim yokmus beni de ekler misin
31, istanbul, sebepsiz, ilk insallah tek deneme, medical park
kızlar çok uzun süredir bu forumu okuyorum ama yazamamıştım, kasımın 13 ünde dondurulmuş iki 5. gün embriyosu ile transferim yapıldı.19 kasımda yaptığım idrar testi silik pozitif, 20 kasım idrarda daha netti ve 21 kasım yani transfer sonrası 8. gün kanda gebelik testi sonucum 83 iki gün sonra 215 2 gün sonra 375ti 2 gün sonra yani dün :880. Kanda pozitifi gördükten sonra her gün az az lekelenmem oldu simdi haftaya ultrasona girmeyi bekliyorum , inşallah bu yolda zorluk ceken herkesin dilekleri bir an önce gerçekleşir benim 3. denememdi[/QUOT
MERHABA CANIM BENİMDE 3. DENEMEM AYNI SENİN GİBİ DONDURULMUŞ 2 ADET 5.GÜN EMBRİYOSU YERLEŞTİRİLDİ TRANSFER TARİHİM 23 KASIM YANİ BUGÜN 5. GÜNÜM 5 ARALIK TA TEST TARİHİM İNŞALLAH SONUCUMDA SENİN Kİ GİBİ OLUR ALLAH KUCAĞINA DA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH CANIM :)
teşekkür ederim inşallah sen de pozitifi görürsün bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah, test gününe kadar günlerin hızlıca geçer umarım
aminnnn inş arkadaşım inş dayanıck gücüm kalmadığını hissediyorum artık yoruldum tükendim yaş ilerlemeye başladı iyice korkuyorum artık :18:
kızlar size bişey sormak istiyorum aranızda rüya tabirinden anlayan var mı ben pek rüya görmezdim ama bu ara her gün görüyorum birbiriyle alakasız şeyler görüyorum ama kucağımda hep bir bebek var internetten her baktığım alakasız şeyin anlamı evlat sahibi olmak sevinmek falan şaşırıyorum psikolojik mi bilinç altı mı acaba diyorum anlayamadım bir türlü sizinde başınıza geliyor mu bQUOTE]
mrb denizacm aynı sorun bendede var bu ara ve morelim çok bozuluyo bu duruma....kızlar sizlerlede paylaşmak istedim gece rüyamda bi ormanda bi sürü insanlar yürüyüş yapıyolar bende tabi sonra bi otobüs geliyo herkez biniyo bi adam ve kucağında bi bebek var bende biniyorum şöföre 100 lira veriyorum bozamıyo geri alıyorum 10 lira veriyorum sonra adam şöföre ormanda bebek bulduğunu ve onu iş yerine götüreyimde çocuklar baksın diyo şöförde bana diyoki gel yanımdaki koltuğa otur diyo oturuyorum adam bebeği kucağıma veriyo şöför bu çocuğa sen bak diyo bakarım diyorum adamda sen bakamazsın bu bebek tüp bebek diyo bana bende bakarım diyorum bende tüp bebek yapıyorum diyorum kızllar bebeğin yüzünü açıyorum kokluyorum kokluyorum bir güzel bebek anlatamam ağlıyorum hoşgeldn bebeğim diyorum annen seni 14 yıldır bekledi diyorum göğsüme sımsıkı sarıyorum onu ağlayarak bi uyandım yastığa bebeğim diye sarılmışım ( eşim ağlamama uyandı anlattım ağlayarak hayra yor dedi üzüldü oda benim ağlamama erken çkıp gitti işe ben hala yastığa sarılıp ağlıyorum yaaaa ( çok kötü oldum bunları yazarken bile ağlayarak yazıyorum sizlere..... dedimki allahım sen kuru taşa toprağa hayat can verensin bizlerede evlat nasipet hayırlı evlat nasip et dedim ((
çok fena oldum ben yaaaa offffff
gerçekten öyle canım gerçek gibi oluyor dün akşam benim miydi ben mi doğurmuşum yoksa bir yerden mi buldum bilmiyorum ama yeni doğmuştu küçücük hatta işyerinden bir arkadaşım varmış ben onu eve götüreceğim ama hiç birşeyimiz yok bizim hazırlıksız geldi bu bebek sürpriz yaptı bize diyorum gidiyor bebek arabası alıyor koyuyorum içine gezmeye götürüyorum ağlıyor bakıyorum altını değiştiriyorum böyle rüyalardan uyanmak hiç istemiyorum hiç benim eşimde sürekli görüyor rüyalarında geçen aksam yanında bebek aramış o kadar hissetmiş ki evde yanımızda olduğunu diyorum bu bilinç altımızdan mı anlamadım gitti. Allah herkesiz gönlündekini eline versin inşallah.
Şu haberlerde bazen doğum yapıp sokağa atanları kendi eliyle ölüme bırakanları görüyorum o kadar kızıyorum ki. Belki asi geliyorum o zaman ama insanın elinde değil sen kendini parçalıyorsun bazen seninde olsun diye onlara rabbim vermiş değerini bilmiyorlar
kızlar size bişey sormak istiyorum aranızda rüya tabirinden anlayan var mı ben pek rüya görmezdim ama bu ara her gün görüyorum birbiriyle alakasız şeyler görüyorum ama kucağımda hep bir bebek var internetten her baktığım alakasız şeyin anlamı evlat sahibi olmak sevinmek falan şaşırıyorum psikolojik mi bilinç altı mı acaba diyorum anlayamadım bir türlü sizinde başınıza geliyor mu bQUOTE]
mrb denizacm aynı sorun bendede var bu ara ve morelim çok bozuluyo bu duruma....kızlar sizlerlede paylaşmak istedim gece rüyamda bi ormanda bi sürü insanlar yürüyüş yapıyolar bende tabi sonra bi otobüs geliyo herkez biniyo bi adam ve kucağında bi bebek var bende biniyorum şöföre 100 lira veriyorum bozamıyo geri alıyorum 10 lira veriyorum sonra adam şöföre ormanda bebek bulduğunu ve onu iş yerine götüreyimde çocuklar baksın diyo şöförde bana diyoki gel yanımdaki koltuğa otur diyo oturuyorum adam bebeği kucağıma veriyo şöför bu çocuğa sen bak diyo bakarım diyorum adamda sen bakamazsın bu bebek tüp bebek diyo bana bende bakarım diyorum bende tüp bebek yapıyorum diyorum kızllar bebeğin yüzünü açıyorum kokluyorum kokluyorum bir güzel bebek anlatamam ağlıyorum hoşgeldn bebeğim diyorum annen seni 14 yıldır bekledi diyorum göğsüme sımsıkı sarıyorum onu ağlayarak bi uyandım yastığa bebeğim diye sarılmışım ( eşim ağlamama uyandı anlattım ağlayarak hayra yor dedi üzüldü oda benim ağlamama erken çkıp gitti işe ben hala yastığa sarılıp ağlıyorum yaaaa ( çok kötü oldum bunları yazarken bile ağlayarak yazıyorum sizlere..... dedimki allahım sen kuru taşa toprağa hayat can verensin bizlerede evlat nasipet hayırlı evlat nasip et dedim ((
çok fena oldum ben yaaaa offffff
gerçekten öyle canım gerçek gibi oluyor dün akşam benim miydi ben mi doğurmuşum yoksa bir yerden mi buldum bilmiyorum ama yeni doğmuştu küçücük hatta işyerinden bir arkadaşım varmış ben onu eve götüreceğim ama hiç birşeyimiz yok bizim hazırlıksız geldi bu bebek sürpriz yaptı bize diyorum gidiyor bebek arabası alıyor koyuyorum içine gezmeye götürüyorum ağlıyor bakıyorum altını değiştiriyorum böyle rüyalardan uyanmak hiç istemiyorum hiç benim eşimde sürekli görüyor rüyalarında geçen aksam yanında bebek aramış o kadar hissetmiş ki evde yanımızda olduğunu diyorum bu bilinç altımızdan mı anlamadım gitti. Allah herkesiz gönlündekini eline versin inşallah.
Şu haberlerde bazen doğum yapıp sokağa atanları kendi eliyle ölüme bırakanları görüyorum o kadar kızıyorum ki. Belki asi geliyorum o zaman ama insanın elinde değil sen kendini parçalıyorsun bazen seninde olsun diye onlara rabbim vermiş değerini bilmiyorlar
Aynen benimkisi de 3. gün embriyosu
üzülme canım rabbim sabrını verir inşallah...yaşın kaçtı bu arada :26:
Kızlar benimde 9.günüm ve 3.gün embriyosu,bende ne bir ağrı ne sızı test tarihim 1 Aralık,adetime 2 gün var ve hiç şaşmaz,bu gün idrar testi yaptım negatif çıktı,Allah büyük vardır Rabbimin bir bildiği,kan testine kadar sabır yarabbim.
merhaba bende medical parkta deneme yaptım siz ne aşamadasınız şu anda?
al bendende okadar ben elimden olsA onları parçalarım heralde bir anlık zevk için birlikte oluyolar doğuruyolar sonrada bırakıyolar allahım sen ıslah et bölelerini
Sali gunu transferim oldu bekleme asamasindayim, haftaya pazar test yaptiracagim
canım benimde 9.günüm ve aynen 3.gün embriyosu ama bana 2 aralık dediler test tarihine bence idrar testini fazla kafaya takma canım bende sürekli araştırıyorum ama 8 9 yada 10. günde negatif görüpte kanda pozitif alan birçok kişi var okuduğum sabırla gününü bekle bence inşallah güzel haberlerini alırız canım hayırlısıyla
Kizlar bazi arkadaslar kasintim var diye yazmisti benim de var birax devamli hart hurt kasinmiyo ama arada bi yokluyo sizin kasinti ne zaman baslamisti
tşkler canım,idrar testini takmıyorum dediğin gibi önemli olan kan testi,inşallah rabbim bize yumoşlarımızı bağışlar,tutunurlar bize sımsıkı,inşallah hepimiz güzel haberlerimizi alırız.sabredecez başka çare yok ve bol bol dua edecez..
Kizlar bazi arkadaslar kasintim var diye yazmisti benim de var birax devamli hart hurt kasinmiyo ama arada bi yokluyo sizin kasinti ne zaman baslamisti
üzülmüyorum tmm topladım kendimi benim yaş 35 oldu be cnm
Yok daha baslamadim ona canim hala igne asamasindayimCrinone JEL mi kullanıyosun?
Benim de vajinal canim hemsireye soyledim mantar olabilir dedi vajinal krem adi verdi onu sur gecmezse bakalim dedi akintimda var kotu kokulu degilse sorun olmaz dedi kokladim kokmuyo stres oldum akinti embriyonun tutunmasini felan onler diye:18::18::18:aminnn canım inşallahh
canım benim yüz ve vücut kaşıntım oldu hatta yüzümü kabarcıklar bastı bazı arkadaşların vajinal kaşıntıları olmuş senin ne tür bir kaşıntın var... benim transferden sonra başladı hatta ben ilaçlar mı yapıyo acaba diye şüphelendim ama bilemiyorum şimdi arada vücut kaşıntım devam ediyor ve vücudumda kabarcıklar çıkıyor tek tek
hayırlısıyla güzel sonuçlanır inşallah benimde pazartesi günü test tarihim beklemedeyim bende
Yok daha baslamadim ona canim hala igne asamasindayim
Benim de vajinal canim hemsireye soyledim mantar olabilir dedi vajinal krem adi verdi onu sur gecmezse bakalim dedi akintimda var kotu kokulu degilse sorun olmaz dedi kokladim kokmuyo stres oldum akinti embriyonun tutunmasini felan onler diye:18::18::18: