• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kızlar size bişey sormak istiyorum aranızda rüya tabirinden anlayan var mı ben pek rüya görmezdim ama bu ara her gün görüyorum birbiriyle alakasız şeyler görüyorum ama kucağımda hep bir bebek var internetten her baktığım alakasız şeyin anlamı evlat sahibi olmak sevinmek falan şaşırıyorum psikolojik mi bilinç altı mı acaba diyorum anlayamadım bir türlü sizinde başınıza geliyor mu bQUOTE]

mrb denizacm aynı sorun bendede var bu ara ve morelim çok bozuluyo bu duruma....kızlar sizlerlede paylaşmak istedim gece rüyamda bi ormanda bi sürü insanlar yürüyüş yapıyolar bende tabi sonra bi otobüs geliyo herkez biniyo bi adam ve kucağında bi bebek var bende biniyorum şöföre 100 lira veriyorum bozamıyo geri alıyorum 10 lira veriyorum sonra adam şöföre ormanda bebek bulduğunu ve onu iş yerine götüreyimde çocuklar baksın diyo şöförde bana diyoki gel yanımdaki koltuğa otur diyo oturuyorum adam bebeği kucağıma veriyo şöför bu çocuğa sen bak diyo bakarım diyorum adamda sen bakamazsın bu bebek tüp bebek diyo bana bende bakarım diyorum bende tüp bebek yapıyorum diyorum kızllar bebeğin yüzünü açıyorum :43: kokluyorum kokluyorum bir güzel bebek anlatamam ağlıyorum hoşgeldn bebeğim diyorum annen seni 14 yıldır bekledi diyorum :43::43: göğsüme sımsıkı sarıyorum onu ağlayarak bi uyandım yastığa bebeğim diye sarılmışım :(( eşim ağlamama uyandı anlattım ağlayarak hayra yor dedi üzüldü oda benim ağlamama erken çkıp gitti işe ben hala yastığa sarılıp ağlıyorum yaaaa :(( çok kötü oldum bunları yazarken bile ağlayarak yazıyorum sizlere..... dedimki allahım sen kuru taşa toprağa hayat can verensin bizlerede evlat nasipet hayırlı evlat nasip et dedim :(((

çok fena oldum ben yaaaa offffff :43::43::43::43:

canımya kurban olduğum allah bir gün hepimize o duyguyu yaşatacak ben inanıyorum :49::49:

aynen öyle hem o bir ay içinde araştırma yapıyorsun kendini psikolojik hazırlıyorsun
inş kist mist de yoktur bu sefer ve güzelcene tedavine başlarsın

inş canım ya sağol ağzından bal damlıyor valla ;)

merak etme bol bol dua et herşey yolunda gidicek, meleğin sana gelecek inşallah, rabbim sana bana isteyen herkese versin
canım peki kaç hücreliyken transfer oluyor bi de blast ne demek ben bilmiyorum da

Ben yeni bir üyeyim. Tüp bebek tedavisi görüyorum. Her aşamada bu siteden sizlerin yorumlarından yararlandım. Çok teşekkürler.
O nedenle deneyimler sanırım önemli.
2 Kasım'da tedavim başladı. 8 yumurtam oldu. 7'si döllendi. Sadece 1 tanesi 5.güne ulaştı ve transfer gerçekleştirildi.
Transfer günü dahil dört gün evde yattım. Bu sitede yazıldığı gibi aynı adet sancıları, üşümeler, kramplar, hatta biraz kanama. Ve tabii stres, endişe. Sonra çalışmaya döndüm.
5 günlük embriyo olunca on gün sonra test yapılıyor. 9. gün evde test yaptım. Silik bir iz çıktı.
Bugün test yaptırdım Pozitif çıktı. Şimdi de İkinci test için endişeleniyorum. Ya yanlış yere yerleştiyse,ya kalbi atmazsa diye. Bebek isteyen herkes umarım kavuşur. Yaşayan bilir.
hoseldin cnm aramiza gozun aydin allah tamamina erdirsin insss

bu saat oldu neden haber yok kimseden :26: iki kişi sonuç alcaktı:26:

Bende çok merak ediyorum mutlu haberlerle mutlu olmak için hep sabırsızlanıyorum,rabbim bu grupta olan ,olmayıp hayırlı evlat olup hayırlı anne-baba olabilecek insanların kucağını boş bırakma yarabbim.ben hep şu ayretle dua ediyorum.'RABBİM BANADA KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR VER,ŞÜPHESIZ SEN DUALARI HAKKIYLA İŞİTENSİN' amin

Bende çok merak ediyorum mutlu haberlerle mutlu olmak için hep sabırsızlanıyorum,rabbim bu grupta olan ,olmayıp hayırlı evlat olup hayırlı anne-baba olabilecek insanların kucağını boş bırakma yarabbim.ben hep şu ayretle dua ediyorum.'RABBİM BANADA KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR VER,ŞÜPHESIZ SEN DUALARI HAKKIYLA İŞİTENSİN' amin

çok güzelll dua :16::16::16:

bence ilaçlardandır,türlü türlü ilaç aldık bünyeye,onların etkileri çıkıyo bi şekilde;
dikkat et kendine sevgi,yine de hasta filan olma da

AMİNNNN arkadşm inş ben 8 ve 10 aylarda deneme yaptım ilkinde yumurtalarım boş çıktı 10 ayda 4 yumurta 1 boş çıktı 1 tane döllendi tutdu hafif lekenlemelerim başlayınca ilaçları bıraktım ben kan sulandırıcı falan aslında bırakmamak gerekiyomuş dr bırakma dedi ama ben dinlemedim panik stresle bebeğimi kaybettim :43: 12 ayda 5 ci denememi yapıcam nasipse şu ana ilaç kullanıyorum bakalım 12 ayda dr yumurtalarımı iyi görürse başlıcaz bende yumurta rezervi azlığı var :43:

caniim insallah hersey guzel olur Allah im dualarimizi kabul eder ins ins bu denemende Rabbim nasip eder

iyi aksamlar kızlar bnde 2,5 yıldır bebek istiyorum ama olmadı klomen ovitreller ve en son aşılama ama yne olmadı sbepsiz infertilite bizimkisii...tüp bebek düşünmeye basladım artk ama 2.kez aşılama denesem mi die de düşünüyorum bnm gbi sebepsiz infertilite olan arkaslar ve digerleri ne dersiniz bi asılama dha denemelimiyim yoksa vakit kaybetmeden tüp bebege mi geceyim?

Ben yeni bir üyeyim. Tüp bebek tedavisi görüyorum. Her aşamada bu siteden sizlerin yorumlarından yararlandım. Çok teşekkürler.
O nedenle deneyimler sanırım önemli.
2 Kasım'da tedavim başladı. 8 yumurtam oldu. 7'si döllendi. Sadece 1 tanesi 5.güne ulaştı ve transfer gerçekleştirildi.
Transfer günü dahil dört gün evde yattım. Bu sitede yazıldığı gibi aynı adet sancıları, üşümeler, kramplar, hatta biraz kanama. Ve tabii stres, endişe. Sonra çalışmaya döndüm.
5 günlük embriyo olunca on gün sonra test yapılıyor. 9. gün evde test yaptım. Silik bir iz çıktı.
Bugün test yaptırdım Pozitif çıktı. Şimdi de İkinci test için endişeleniyorum. Ya yanlış yere yerleştiyse,ya kalbi atmazsa diye. Bebek isteyen herkes umarım kavuşur. Yaşayan bilir.

Hoşgeldin canım aramıza. Valla bu tedaviye basladiysak mecbur beklemelere alışacağız.
Adet gunu,ilaç başlangıç tarihi,yumurta takibu,opu,transfer,sonuç. ....................liste böyle uzayıp gidiyor tatlım.
Allah yardımcımız olsun.sen de sağ salim bebisini al kucağına. ..

Ne yapalım canım. ..bizde böyle oyalaniyoruz. Yeni şeyler öğreniyoruz. Yazıyoruz rahatliyoruz ;))
Alsana kolay pizza tarifi

5 kahve fincanı un
Yumurta 1 tane
Yogurt 1 kahve fincanı
Yarim çay bardağı ndan az yağ
Az tuz
Hamuru iyice yoğur....kivami civik olursa az az un ekle.zaten yumrugundan biraz buyuk bir hamur olacak.
Hamuru bildigimiz Teflon tencerenin tabanına yay...
Uzerine ketçap kekik zeytinyağı karışımı bir sos yapıyorsun ve suruyorsun(Salça da olur sulanmis)
uzerine evde ne varsa doldur ve kaşar peyniri rendeleyip kapağını kapat.
Kısık ateşte pişir.
Afiyet bal şeker olsun
Ayy ben bunu sık sık yaparım!!
Ya kahvaltıya ya da gece acıkınca kaçamak :56:
Mmh çok güzel ve pratik..

iyi aksamlar kızlar bnde 2,5 yıldır bebek istiyorum ama olmadı klomen ovitreller ve en son aşılama ama yne olmadı sbepsiz infertilite bizimkisii...tüp bebek düşünmeye basladım artk ama 2.kez aşılama denesem mi die de düşünüyorum bnm gbi sebepsiz infertilite olan arkaslar ve digerleri ne dersiniz bi asılama dha denemelimiyim yoksa vakit kaybetmeden tüp bebege mi geceyim?

2,5 yıldan sonra ben tüp tavsiye ederim canım... tabi yaşın kaç bilemiyorum ama.. baya olmuş denemeye başlayalı.. rabbim hayırlısını versin...

sagol cnm ilaclardan dir simdi daha iyiyim :) sen nasilsin hamislik nasil gidiyo masallah size Rabbim bizede nasip eder ins

Aman iyi ol canım..
Ben iyiyim sevgi beklemedeyim şuanda azcık büyüsün de bize kendini göstersin diye bekliyoruz..
Biraz halsizlik filan oluyo.baska sıkıntım yok şükür. .Allah sana hepinize nasip etsin..duayla merakla bekliyorum sizleri:34:

2,5 yıldan sonra ben tüp tavsiye ederim canım... tabi yaşın kaç bilemiyorum ama.. baya olmuş denemeye başlayalı.. rabbim hayırlısını versin...
26 yasındayım cnm .. bnde öyle düşünüyorum 2.kez asılama vakit kaybı olacakmıs gbi geliyo dogal yolla olmuyo aşılamada dogal yoldan pek bi fark yokmuş yaptırınca anladım .. ama tüp yaptırmaya da korkuyorum okuduguma göre en cok bnm gbi sebepsiz infertilitelr negatif sonuş alıyolarmış..ama denemekten baska cagremde yok artk beklemek istemiyorum..peki tüp yaptırırsam bugn adetin 1.günü 3.günü görüşmem var dr la bu ay yapılabilir mi acaba transfer?

canım meraba bende 4 yıldır evliyim bizimkide sebepsiz infertilite ve 2 defa aşılama oldum tutmadı arkadaşımda benim durumumdaydı 3 defa aşılama oldu tutmadı tüp bebekle doğum yaptı, şimdiki aklım olsa asla aşılama yapmaz direk tüpe geçerdim tabii bu benim düşüncem sen bilirsin canım, ben aşılama yaptım çünkü kurum 2 aşılama olmadan tüpe para vermiyodu malesef

26 yasındayım cnm .. bnde öyle düşünüyorum 2.kez asılama vakit kaybı olacakmıs gbi geliyo dogal yolla olmuyo aşılamada dogal yoldan pek bi fark yokmuş yaptırınca anladım .. ama tüp yaptırmaya da korkuyorum okuduguma göre en cok bnm gbi sebepsiz infertilitelr negatif sonuş alıyolarmış..ama denemekten baska cagremde yok artk beklemek istemiyorum..peki tüp yaptırırsam bugn adetin 1.günü 3.günü görüşmem var dr la bu ay yapılabilir mi acaba transfer?

eğer kistin felan yoksa yapılabilir teknik olarak.. ama uzun protokol olursa adetin ortalarında başlanıyor sanırım.. merkezin doktorun belliyse olabilir ama...

canım meraba bende 4 yıldır evliyim bizimkide sebepsiz infertilite ve 2 defa aşılama oldum tutmadı arkadaşımda benim durumumdaydı 3 defa aşılama oldu tutmadı tüp bebekle doğum yaptı, şimdiki aklım olsa asla aşılama yapmaz direk tüpe geçerdim tabii bu benim düşüncem sen bilirsin canım, ben aşılama yaptım çünkü kurum 2 aşılama olmadan tüpe para vermiyodu malesef
aynı desene durumlarımız cnmmm..bn devlete gitmedim hiç özel bi merkezde tedaviye devam ediyorum ve tüp kafamda iyice netleşmeye basladı cumartesi gidip bi görüşücem hocayla ...
eğer kistin felan yoksa yapılabilir teknik olarak.. ama uzun protokol olursa adetin ortalarında başlanıyor sanırım.. merkezin doktorun belliyse olabilir ama...
hiç bişeyim yok cnm cok sadece sol yumurtalıkta yapışma var gbi demişti ama sagda tüplerde bi sıkıntı yok şükür..merkz dr da belli 3.günü gidip görüşücem belkide yapar bu ay transfer...

aynı desene durumlarımız cnmmm..bn devlete gitmedim hiç özel bi merkezde tedaviye devam ediyorum ve tüp kafamda iyice netleşmeye basladı cumartesi gidip bi görüşücem hocayla ...

hiç bişeyim yok cnm cok sadece sol yumurtalıkta yapışma var gbi demişti ama sagda tüplerde bi sıkıntı yok şükür..merkz dr da belli 3.günü gidip görüşücem belkide yapar bu ay transfer...

hayırlısı olsun inşallah canım.. bizide haberdar et başlarsan :34: rabbim tez vakitte nasip etsin hepimize inşallah...

Back