2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Aynen yaaaa unutunca kasinmiyo sonra aklima gelince kasinmaya basliyo yine :18: dedigin takmamak en iyisi galiba canim akinti cok fazla ama ignelerden felan sanirim senin o jelden mi oldu

Ama değil 9.gün 8.günde bile silik de olsa çift çizgiyi görenler oluyomus burada okuduğum kadarıyla, o nedenle hakim bi dedim, aldım ağzının payını...

işte tam olarak anlatmaya çalıştığım şey buydu, normal gebeliklerde bile adet tarihinden önce hormonlar dengesizleştiğinden yanıltabiliyor, ki biz bi tomar ilaç kullanıyoruz. nası normal olmasını bekliyorsunuz??? neyse ben bu idrar testi olayına karşıyım ve söyleyince sanki kızıyormuşsunuz gibi bi izlenime kapılıyorum. şimdiye kadar kime söylediysem bi savunmaya giriliyo... bende kırmak için söylemiyorum ama ister istemez kırıyorum gibi geliyo. o yüzden daha fazla bu konuda yorum yapmak istemiyorum.

Yooo, ben kırılmadım herkes deneyimlerini paylaşıyor sonuçta, olumlu yada olumsuz

Yooo, ben kırılmadım herkes deneyimlerini paylaşıyor sonuçta, olumlu yada olumsuz

gülüm ben aşılama yaptırdığım zaman dayanamayıp idrar testi yapmıştım 9.gün ve silik çizgi çıkmıştı heyecandan uçtum günlerce sakladım testi..14.gün kana baktırdım 1 çıktı vücudumuzda beta depolu ilaçlar olduğu için silik çizgi çıkabilir normal.ha negatif çıkması ne demek ? gebe değilsin demek değildir.çünkü normal periyodda unutmaki betahcg hormonu kana karışır ama adet gecikmeden kana asla karışmaz.silik gören arkadaşlar tek tük.bak herkes görmedi :)) o yüzden moralini bozma.gebeymişsin gibi hareket et moralli ol sakın stres yapma 1-2 gün sonra kanda gebelik görürsen karışmam

ben bir şey soracağım devlet hastanelerinde pazar günü kanda gebelik testi yapıyorlar mı? bilgisi olan var mı ?

Keşke görsem de karışmasan , beklemek coook zor

Vallahi benim günlerim bu zamana kadar fena geçmedi. ..zaten 5 gün annemdeydim sonra evime geçtim. Bugünü de bitmiş sayıyorum. .ama yarın nasıl geçer bilmem )
Ayrica kaşıntısı olan kızlar. O kadar çok tahrip edildi ki rahim ne yapsın can cekisiyor.
benimde oluyordu ams geçti. Crino jel kullaniyorum ben o biraz tahriş etti sadece.
Önceki sayfalarda nacizane tavsiyeler de bulunmuştum...geçmiş olsun herkese

ayy kızlar herkes bende belirti arıyor ama bende tık yok az önce bir arkadaş geldi burnumun dibine kadar girdi dikti gözlerini gözlerime aaaa dedi sen hamilesin alt kirpiklerin karışmış dedi :))))))))))) ağzımdaki suyu püskürttüm yüzüne alt kirpiklerim benim hep karışıktır zaten fırçayla zor düzelirler sadece gülebildim ne yapayım.. hergün yeni bir telefon alıyorum nerdeyse yok göz bebeğin büyüdümü yok ayakların kaşındımı yok saçın yağlandımı anlamadım ama hepsi komik geldi bana

Acillll kızlar aklıma bir soru takıldı ....cumartesi op işlemi yapılcak sabah 10 da bu akşam 22 de çatlatma iğnesi olucam ..sorun şurda bugun çatlatmama iğnesini vurulacakmıyım yardım lütfen ??

Acillll kızlar aklıma bir soru takıldı ....cumartesi op işlemi yapılcak sabah 10 da bu akşam 22 de çatlatma iğnesi olucam ..sorun şurda bugun çatlatmama iğnesini vurulacakmıyım yardım lütfen ??

canım benim bildiğim bugün sadece çatlatma iğnesi vurulman gerek ama bunun bilgisini sana hastanede vermeleri gerekiyordu amaç zaten yumurtalarını çatlatmak neden çatlatmama iğnesi vurulasın ki sen yinede hemşireni yada doktorunu ara bence için rahatlar
benim hemşirem bilhassa yazmıştı başka iğne yok diye

Son düzenleme:

Canım benim ilk tüp bebeğim onda nasıl oluyor bilmiyorum ama aşılamada çatlatma iğnesi yaptığım gün başka bir iğne yapmıyordum. İnşallah bilen biri cevaplar. Allah kolaylık versin.

iyi akşamlar tatlım nasıl gidiyor gebelikle ilgili sıkıntın yok inşallah

hatice gozun aydın canım, ayyy peşpeşe hamiş heberleri verelim inşallah. Burdan da kistli olan herkese moral olalım, akıl verel
im, amiiinn ya herkesi pozitif ol pozitif ol diye motive etmeye calısan ben bi tedirginim bu aralar, ptesi günü yaklaştıkça ya yine uzarsa korkusu vs vs. Adetimde yaklaştı galiba hassaslaştım. Burdan hamile kalan kistli arkadaslara da soru sordum, cevap alamadım kafam karısık :44: offfff Allahım sen yardım et. Hormonlarımızın kölesi olduk :44:

Merhaba hanımlar, nasılsınız? Var mı güzel haberler? :) bu arada benim sabah kontrol var. Bakalım ne gün toplama transfer diyecek? Merakla bekliyorum :)

Arkadaşım sana şu saat te vur demedilermi.bildigim kadariyla opu dan 36-38 once yapilmali.benimde cumartesi 9-9,5 gibi olmuştu opu ben perşembe 21:40 da yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…