Akintin muhtemelen ilaçlardan kaynaklaniyodur, çok kafaya takma bence, takip et. Kasinmaya gelince ne kadar kaşirsan o kadar fazla kasiniyor ve tahriş oluyo bende de çok fazla kasinti var ama onemsememeye ve dikkatimi dagitmaya calisiyorum.
Ama değil 9.gün 8.günde bile silik de olsa çift çizgiyi görenler oluyomus burada okuduğum kadarıyla, o nedenle hakim bi dedim, aldım ağzının payını...
bu arada 6. gün idrar testinde silik çizgi gördüm ama kanda 210 u gördüğüm gün yaptığım idrar testi negatifti yani sonuçta idrarın pozitfliği çok yanıltıcı değil ama negatifliği oldukça yanıltıcı olabiliyor
işte tam olarak anlatmaya çalıştığım şey buydu, normal gebeliklerde bile adet tarihinden önce hormonlar dengesizleştiğinden yanıltabiliyor, ki biz bi tomar ilaç kullanıyoruz. nası normal olmasını bekliyorsunuz??? neyse ben bu idrar testi olayına karşıyım ve söyleyince sanki kızıyormuşsunuz gibi bi izlenime kapılıyorum. şimdiye kadar kime söylediysem bi savunmaya giriliyo... bende kırmak için söylemiyorum ama ister istemez kırıyorum gibi geliyo. o yüzden daha fazla bu konuda yorum yapmak istemiyorum.
kizkar hepinize iyi aksamlarrrr
Aynen yaaaa unutunca kasinmiyo sonra aklima gelince kasinmaya basliyo yine :18: dedigin takmamak en iyisi galiba canim akinti cok fazla ama ignelerden felan sanirim senin o jelden mi oldu
Yooo, ben kırılmadım herkes deneyimlerini paylaşıyor sonuçta, olumlu yada olumsuz
gülüm ben aşılama yaptırdığım zaman dayanamayıp idrar testi yapmıştım 9.gün ve silik çizgi çıkmıştı heyecandan uçtum günlerce sakladım testi..14.gün kana baktırdım 1 çıktıvücudumuzda beta depolu ilaçlar olduğu için silik çizgi çıkabilir normal.ha negatif çıkması ne demek ? gebe değilsin demek değildir.çünkü normal periyodda unutmaki betahcg hormonu kana karışır ama adet gecikmeden kana asla karışmaz.silik gören arkadaşlar tek tük.bak herkes görmedi :)) o yüzden moralini bozma.gebeymişsin gibi hareket et moralli ol sakın stres yapma 1-2 gün sonra kanda gebelik görürsen karışmam
Keşke görsem de karışmasan, beklemek coook zor
biliyorumbak ben hem aşılamada bekledim hemde nasipse bu aralıkta beklicem ama ne oluyor sonuçta zaman suuuu gibi akıp geçiyorrr
işte tam olarak anlatmaya çalıştığım şey buydu, normal gebeliklerde bile adet tarihinden önce hormonlar dengesizleştiğinden yanıltabiliyor, ki biz bi tomar ilaç kullanıyoruz. nası normal olmasını bekliyorsunuz??? neyse ben bu idrar testi olayına karşıyım ve söyleyince sanki kızıyormuşsunuz gibi bi izlenime kapılıyorum. şimdiye kadar kime söylediysem bi savunmaya giriliyo... bende kırmak için söylemiyorum ama ister istemez kırıyorum gibi geliyo. o yüzden daha fazla bu konuda yorum yapmak istemiyorum.[/QUOTE
kesinlikle size katiliyorum ben onuncu gun yaptirdim 5 sinirda ben salya sumuk agladim iki gun sonra deger ondokuzdu lutfen erken yapmayin testinizi sabredin :))
Acillll kızlar aklıma bir soru takıldı ....cumartesi op işlemi yapılcak sabah 10 da bu akşam 22 de çatlatma iğnesi olucam ..sorun şurda bugun çatlatmama iğnesini vurulacakmıyım yardım lütfen ??
Acillll kızlar aklıma bir soru takıldı ....cumartesi op işlemi yapılcak sabah 10 da bu akşam 22 de çatlatma iğnesi olucam ..sorun şurda bugun çatlatmama iğnesini vurulacakmıyım yardım lütfen ??
iyi akşamlar tatlım nasıl gidiyor gebelikle ilgili sıkıntın yok inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?