• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Acillll kızlar aklıma bir soru takıldı ....cumartesi op işlemi yapılcak sabah 10 da bu akşam 22 de çatlatma iğnesi olucam ..sorun şurda bugun çatlatmama iğnesini vurulacakmıyım yardım lütfen ??

benim çatlatmama iğnem sabah 9 daydı.. çatlatma gece 12 de olduğu için vurulmuştum... doktoru ara sor canım..

valla kızlar işten geliyorum, sizi okuyacam diye ev işi yemek kalıyo heeee :1: kociş geliyo, aaa hayatım yemeği yetiştiremedin mi diyo. Aaaa ıspanak yapmışsın, tabi bunu yıkamak uzun surmustur dıyo :1: bilse :9:

Arkadaşım sana şu saat te vur demedilermi.bildigim kadariyla opu dan 36-38 once yapilmali.benimde cumartesi 9-9,5 gibi olmuştu opu ben perşembe 21:40 da yapmıştım
Kızlar çok sağolun ..söylediler ama bu aklımdaydı hep içim rahatladı :) eşim sormuş o eve gelince sorun çözüldü

ben bir şey soracağım devlet hastanelerinde pazar günü kanda gebelik testi yapıyorlar mı? bilgisi olan var mı ?

yapmıyolar binnua..
ben geçen cumartesi gittim,testimi tekrar etmeye,ama sadece dedimki "kan vercektim,gebelik için" haftasonu olmaz dedi..
ben kem küm ettim,test tekrar etcektim dedim..tüp bebek olduğunu ve test tekrarı olduğunu öğrenince "o zaman başka,bu başka bişey" dedi.ve kan aldı.aynı gün sonuç verdi..

valla kızlar işten geliyorum, sizi okuyacam diye ev işi yemek kalıyo heeee :1: kociş geliyo, aaa hayatım yemeği yetiştiremedin mi diyo. Aaaa ıspanak yapmışsın, tabi bunu yıkamak uzun surmustur dıyo :1: bilse :9:

:9: :9: :9: :9:
bugün ben de ıspanak yaptım :34: yıkaması gerçekten ölüm yahuuu

Arkadaslar dondurulmus tedavisi icin estrofeme basladim 6gundur..ama kotu bi sekilde grip oldum.tecrubeli arkadaslar bu tedaviyi etkilermi acaba? ilacta kullanmak istemiyrim vucudum ilac doldu diye ama boylede gececek gibi degil tavsiyeleriniz nedir acaba

Son düzenleme:

Ne yapalım canım. ..bizde böyle oyalaniyoruz. Yeni şeyler öğreniyoruz. Yazıyoruz rahatliyoruz ;))
Alsana kolay pizza tarifi

5 kahve fincanı un
Yumurta 1 tane
Yogurt 1 kahve fincanı
Yarim çay bardağı ndan az yağ
Az tuz
Hamuru iyice yoğur....kivami civik olursa az az un ekle.zaten yumrugundan biraz buyuk bir hamur olacak.
Hamuru bildigimiz Teflon tencerenin tabanına yay...
Uzerine ketçap kekik zeytinyağı karışımı bir sos yapıyorsun ve suruyorsun(Salça da olur sulanmis)
uzerine evde ne varsa doldur ve kaşar peyniri rendeleyip kapağını kapat.
Kısık ateşte pişir.
Afiyet bal şeker olsun

Ne yapalım canım. ..bizde böyle oyalaniyoruz. Yeni şeyler öğreniyoruz. Yazıyoruz rahatliyoruz ;))

5 kahve fincanı un
Yumurta 1 tane
Yogurt 1 kahve fincanı
Az tuz
Hamuru iyice yoğur....kivami civik olursa az az un ekle.zaten yumrugundan biraz buyuk bir hamur olacak.
Uzerine ketçap kekik zeytinyağı karışımı bir sos yapıyorsun ve suruyorsun(Salça da olur sulanmis)
Kısık ateşte pişir.
Afiyet bal şeker olsun

Tarif için sağol canım, bana da yaradı tarif. Deneyeceğim bir gün :)

Son düzenleme:
Yooo, ben kırılmadım herkes deneyimlerini paylaşıyor sonuçta, olumlu yada olumsuz

iyi o zaman sevindim... kesinlikle art niyet yok, yine de belirtmek istedimmmm

ayyyy dimi yaaaa :))) ben iş yerinde de kaçak kaçak okuyodum ama evde başka rahat rahat ohhh misss.... sonra saate takılıyo gözüm, anammmm hızlandırılmış ne yapabilirim diye düşünüyorum, bu arada kocam makarna, bulgur pilavı yemez, pırasa yemez bu liste uzar gider.... senin ki iyiymiş :)))) ıspanak da yemez bizimki, sadece elde börek açarsam ıspanaklı olmasını ister özellikle :)))) oda her zaman olmuyo

Arkadaslar dondurulmus tedavisi icin estrofeme basladim 6gundur..ama kotu bi sekilde grip oldum.tecrubeli arkadaslar bu tedaviyi etkilermi acaba? ilacta kullanmak istemiyrim vucudum ilac doldu diye ama boylede gececek gibi degil tavsiyeleriniz nedir acaba
transferden önceki ilaçlar etkilemez diye düşünüyorum tatlım yada bana doktorum da öyle demişti. sonuçta dondurulmuş tedavi de zaten yumoş oluşturmaya uğraşmıyosun ya o sebeple

:9: :9: :9: :9:
bugün ben de ıspanak yaptım :34: yıkaması gerçekten ölüm yahuuu

yarasın canım bebişlerine :emir_bebek::emir_bebek: ay vallahi, bi de ben yeşillik yıkarken bi pimpirikliyim ki sorma

5 kahve fincanı un
Yumurta 1 tane
Yogurt 1 kahve fincanı
Az tuz
Kısık ateşte pişir.
Afiyet bal şeker olsun

Valla iyi ki varsınız, belki 100 tane kitap okusan, 100 ayrı doktora gıtsen ogrenemeyeceğin tecrubeleri ogrenıyoruz burda. Allah razı olsun hepinizden.
Terife de teşekkürler ya. Muhakkak deniycem bunu :56::56::16::16:

Doktoruna sor bence

ayyyy dimi yaaaa :))) ben iş yerinde de kaçak kaçak okuyodum ama evde başka rahat rahat ohhh misss.... sonra saate takılıyo gözüm, anammmm hızlandırılmış ne yapabilirim diye düşünüyorum, bu arada kocam makarna, bulgur pilavı yemez, pırasa yemez bu liste uzar gider.... senin ki iyiymiş :)))) ıspanak da yemez bizimki, sadece elde börek açarsam ıspanaklı olmasını ister özellikle :)))) oda her zaman olmuyo
ehehe senin kociş nazlıymış. ben ogretmenım ıs yerınde de okuyamıyorum :14: bi de sımdı tedavıye baslıcaz kendimizi iyi besleyelim dıye ugrasıyorum, ugrasıyım faydalı yemekler yapım ıstıyorum ama aklımda burda :17: ama napim, sizi de okuyunca psikolojim beslenıyo :9:

yarasın canım bebişlerine :emir_bebek::emir_bebek: ay vallahi, bi de ben yeşillik yıkarken bi pimpirikliyim ki sorma

Valla iyi ki varsınız, belki 100 tane kitap okusan, 100 ayrı doktora gıtsen ogrenemeyeceğin tecrubeleri ogrenıyoruz burda. Allah razı olsun hepinizden.
Terife de teşekkürler ya. Muhakkak deniycem bunu :56::56::16::16:

kuzum sen neler apıyosun, nası gidiyoooo

aaa evet söylemeye unuttum hemen doktora gittiğinde tüpbebeğe o ay başlamayabilirler
biz de doktor bir ay daha bekleyelim, bu esnada da sizi vitaminlerle bu sürece hazırlayalım dedi...

merkezden aradılar embriyo iki hücreli olmuş bekledikleri gibi :)

Allahım inş 4 de olur 8 de olur derken giderek sağlıklı şekilde gelişir...

yarın tekrar bakcaklar sanırım 4 hücreli olunca transfer günü belli olacak ya cuma ya cumartesi inş...

dualarınızda ihmal etmeyinnn!!!

olsun canım bu kadar bekledim bi ay daha beklerim napiyim kist olmasında başka şey istemem :26: ayyyy ne kadar güzel inşallah en kısa zamanda transfer olursun da bebeğin sana sımsıkı tutunur 15 gün sonra senden oleyyyyy diye çığlıklar duycaz :32:

ehehe senin kociş nazlıymış. ben ogretmenım ıs yerınde de okuyamıyorum :14: bi de sımdı tedavıye baslıcaz kendimizi iyi besleyelim dıye ugrasıyorum, ugrasıyım faydalı yemekler yapım ıstıyorum ama aklımda burda :17: ama napim, sizi de okuyunca psikolojim beslenıyo :9:

ana örtmen misin sen balım.... ben de meb de memurum :)))) geçen seneye kadar özlük işleriyle uğraşıyodum şimdi ihaleler falan... eskiden işlerim çok zannediyodum ama şimdi anladım ki değilmiş... bazen wc ye zor gidiyorum....

olsun canım bu kadar bekledim bi ay daha beklerim napiyim kist olmasında başka şey istemem :26: ayyyy ne kadar güzel inşallah en kısa zamanda transfer olursun da bebeğin sana sımsıkı tutunur 15 gün sonra senden oleyyyyy diye çığlıklar duycaz :32:

aynen öyle hem o bir ay içinde araştırma yapıyorsun kendini psikolojik hazırlıyorsun
inş kist mist de yoktur bu sefer ve güzelcene tedavine başlarsın

inş canım ya sağol ağzından bal damlıyor valla ;)

kızlaarr kontrolden geldim yumurta toplamam muhtemelen ptesiye kaldı biraz geç büyüyomuş benimkiler en büyüğü 18 idi doktor 20-21 görmeden toplamayalım dedi yeni iğne yazdı 2 günlük ctesi tekrar kontrol var uygun olursa sanırım ptesi toplanacak. ben ctesi olur diye düşünüyodum ama nasip geç olsun güç olmasın diyelim. yumoşlar nazlı çıktı :1:

canım bende kontrolden geldim benimde pazartesi topkancak eşimde aynıgün tese olacak herşey yolunda inşallah hayırlısı ama korkuyorum neden bende bilmiyorum

Ben yeni bir üyeyim. Tüp bebek tedavisi görüyorum. Her aşamada bu siteden sizlerin yorumlarından yararlandım. Çok teşekkürler.
O nedenle deneyimler sanırım önemli.
2 Kasım'da tedavim başladı. 8 yumurtam oldu. 7'si döllendi. Sadece 1 tanesi 5.güne ulaştı ve transfer gerçekleştirildi.
Transfer günü dahil dört gün evde yattım. Bu sitede yazıldığı gibi aynı adet sancıları, üşümeler, kramplar, hatta biraz kanama. Ve tabii stres, endişe. Sonra çalışmaya döndüm.
5 günlük embriyo olunca on gün sonra test yapılıyor. 9. gün evde test yaptım. Silik bir iz çıktı.
Bugün test yaptırdım Pozitif çıktı. Şimdi de İkinci test için endişeleniyorum. Ya yanlış yere yerleştiyse,ya kalbi atmazsa diye. Bebek isteyen herkes umarım kavuşur. Yaşayan bilir.

bence ilaçlardandır,türlü türlü ilaç aldık bünyeye,onların etkileri çıkıyo bi şekilde;
dikkat et kendine sevgi,yine de hasta filan olma da
sagol cnm ilaclardan dir simdi daha iyiyim :) sen nasilsin hamislik nasil gidiyo masallah size Rabbim bizede nasip eder ins

Back