• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

aynen benimde yatarken yok ama biraz ayakta kalınca sulu akıntı ve kahverengi kan karışık geliyor bir seferinde de kırmızı olarak geldi ama doktorum moralini bozma dedi

Benim ozel mesaj atma hakkim yokmus beni de ekler misin
31, istanbul, sebepsiz, ilk insallah tek deneme, medical park

dr dan geldimmmmmmmmmm :16:

13 14 tane saydı 11 13 15 mm cumartesi kontrolüm var menogona devam gonal f doz düşürdük :)
pazartesi yada salı toplama olacak nasıl kızlar tedavimin 5 günlük iğneler sonucu bu durum :)

RABBİM inş bu sefer nasip ederrrrrrrrr :17::16:

dr dan geldimmmmmmmmmm :16:

13 14 tane saydı 11 13 15 mm cumartesi kontrolüm var menogona devam gonal f doz düşürdük :)
pazartesi yada salı toplama olacak nasıl kızlar tedavimin 5 günlük iğneler sonucu bu durum :)

RABBİM inş bu sefer nasip ederrrrrrrrr :17::16:

:nazar::nazar: mşllh arkadaşm gayet güzel allah tamamını erdirsin 13 14yumurta ne demek biliyomusun keşke bendede o kadar olsa :50:

kızlar size bişey sormak istiyorum aranızda rüya tabirinden anlayan var mı ben pek rüya görmezdim ama bu ara her gün görüyorum birbiriyle alakasız şeyler görüyorum ama kucağımda hep bir bebek var internetten her baktığım alakasız şeyin anlamı evlat sahibi olmak sevinmek falan şaşırıyorum psikolojik mi bilinç altı mı acaba diyorum anlayamadım bir türlü sizinde başınıza geliyor mu bQUOTE]

mrb denizacm aynı sorun bendede var bu ara ve morelim çok bozuluyo bu duruma....kızlar sizlerlede paylaşmak istedim gece rüyamda bi ormanda bi sürü insanlar yürüyüş yapıyolar bende tabi sonra bi otobüs geliyo herkez biniyo bi adam ve kucağında bi bebek var bende biniyorum şöföre 100 lira veriyorum bozamıyo geri alıyorum 10 lira veriyorum sonra adam şöföre ormanda bebek bulduğunu ve onu iş yerine götüreyimde çocuklar baksın diyo şöförde bana diyoki gel yanımdaki koltuğa otur diyo oturuyorum adam bebeği kucağıma veriyo şöför bu çocuğa sen bak diyo bakarım diyorum adamda sen bakamazsın bu bebek tüp bebek diyo bana bende bakarım diyorum bende tüp bebek yapıyorum diyorum kızllar bebeğin yüzünü açıyorum :43: kokluyorum kokluyorum bir güzel bebek anlatamam ağlıyorum hoşgeldn bebeğim diyorum annen seni 14 yıldır bekledi diyorum :43::43: göğsüme sımsıkı sarıyorum onu ağlayarak bi uyandım yastığa bebeğim diye sarılmışım :(( eşim ağlamama uyandı anlattım ağlayarak hayra yor dedi üzüldü oda benim ağlamama erken çkıp gitti işe ben hala yastığa sarılıp ağlıyorum yaaaa :(( çok kötü oldum bunları yazarken bile ağlayarak yazıyorum sizlere..... dedimki allahım sen kuru taşa toprağa hayat can verensin bizlerede evlat nasipet hayırlı evlat nasip et dedim :(((

çok fena oldum ben yaaaa offffff :43::43::43::43:

AMİİİİİNNNNNNNNNNNNN :43::43::43::43::43:

kızlaarr kontrolden geldim yumurta toplamam muhtemelen ptesiye kaldı biraz geç büyüyomuş benimkiler en büyüğü 18 idi doktor 20-21 görmeden toplamayalım dedi yeni iğne yazdı 2 günlük ctesi tekrar kontrol var uygun olursa sanırım ptesi toplanacak. ben ctesi olur diye düşünüyodum ama nasip geç olsun güç olmasın diyelim. yumoşlar nazlı çıktı :1:

benimde pazartesi % 70salı % 30 ihtimal toplanacak hadi hayırlısı tatlım ben 6. günündeyim benimde 13 14 tane saydı dr :9: 11 13 15 mm :) en az 10 12 yumurta alırız yine dedi :) menogon yazdı banada gnal f doz düşürdük cumartesi duruma göre belli olacak benim iyimi acaba :17:

bu arada şeffaf akıntı benimde var canım çok yumişlerimiz geliştiği için korkmaaa :)

Son düzenleme:
şu an o kadar mutsuzum ve ümitsizim ki:43:
8 yumurta toplanmıştı
daha yeni aradılar merkezden
bunlardan sadece bir tane olgun çıkmış ve döllenmiş:53:

tamam biliyorum bebeğimize kavuşmak için bir tane
sağlıklı embriyo da yetebilir Allahın izniyle
ama bir tane olduğu için bu otomatik olarak
düşük bir ihtimal demek oluyor...:50:
ve onun da gelişimi yarın birgün iyi değilse veya tutunmazsa
olay bitmiştir...:50:
maddi manevi gerçekten çok yıpratıyor bu süreç
bilmem bir daha yapabilirmiyim kısa zaman içinde...
dondurma imkanı bile yok :50:
çok şaşırdım 8 tane vardı 2-4 tane en azından olur diye ümit etmiştim

şu an herşey çok anlamsız geliyor
almam gereken ilaçlar bile anlamsız
şeytan diyo alma
biliyorum çok yanlış yapıyorum ümit kesilmez
ama içimdeki ses yine olmicak diyo

eşimde yalvararak ne olur üç tane koyduralım olursa
diye ikna etmeye çalışıyordu
üç tane olgun yumurtam bile olamadı ki
çok üzüldüm :43:

canım seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri ben de yaşadım şimdi test sonucumu bkliyorum. benim d 8 yumurtam çıktı önce 4 tane döllendi. sonra 2 ye düştü transfer ünü tek kaldığını öğrendim. hatta transferden çıkınca ağlama krizine girdim. şimdi bekliyorum sonucu ama seni çok iyi anlıyorum insanın ümidi kırılıyor. bi daha aynı süreci yaşayacağını düşünmek çok üzücü. ama Allhtn ümit kesilmez ben de ümitle ve dualarla bekliyorum rabbim hayırlısını nasip etsin hepimiz için. benim 4 aralıkta sonuç.

:nazar::nazar: mşllh arkadaşm gayet güzel allah tamamını erdirsin 13 14yumurta ne demek biliyomusun keşke bendede o kadar olsa :50:

canım ne güzel demişin başarıcaz inşallah ALLAH ımın izni ile
senin ne kadar şuan ne aşamadasın inşallah herşey güzel olur hepimizin hakkında
benim önce ki tedavimden 12 yumiş toplandı ama işte çok kaliteli bebek olmadı 5. güne orta kalite 2 tane kaldı nasip olmadı
inşallah bu sefer nasip olur güzel haberlerin ardı arkası kesilmez inşallah :16:

enim de bugün 10.gün ayn şekilde neatif çıktı camım sıkkın baya... Gönlmüzden geçeni hayırlı kıl Ya Rab !!!

Arkadaşlarım biliyorum dayanamayıp test yapıyoruz hepimiz. Bende bugün test aldım ama kararsızdım yapmakta sonra kendi kendime dedim ki sonuç ne olursa olsun bir şeye yormayacağım çünkü negatif çıkıp kanda pozitif çıkan çok kişi var. Ama 9 10. günlerde silik çizgide gören var. Ben yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Ama bunu hemen hamileliğe yormadım 9. günümdeyim 12. gün kan testinde görünce o zaman sevineceğim. Hakkımızda hayırlısı üzmeyin kendinizi.

canım ne güzel demişin başarıcaz inşallah ALLAH ımın izni ile
senin ne kadar şuan ne aşamadasın inşallah herşey güzel olur hepimizin hakkında
benim önce ki tedavimden 12 yumiş toplandı ama işte çok kaliteli bebek olmadı 5. güne orta kalite 2 tane kaldı nasip olmadı
inşallah bu sefer nasip olur güzel haberlerin ardı arkası kesilmez inşallah :16:

AMİNNNN arkadşm inş ben 8 ve 10 aylarda deneme yaptım ilkinde yumurtalarım boş çıktı 10 ayda 4 yumurta 1 boş çıktı 1 tane döllendi tutdu hafif lekenlemelerim başlayınca ilaçları bıraktım ben kan sulandırıcı falan aslında bırakmamak gerekiyomuş dr bırakma dedi ama ben dinlemedim panik stresle bebeğimi kaybettim :43: 12 ayda 5 ci denememi yapıcam nasipse şu ana ilaç kullanıyorum bakalım 12 ayda dr yumurtalarımı iyi görürse başlıcaz bende yumurta rezervi azlığı var :43:

kızlar çok uzun süredir bu forumu okuyorum ama yazamamıştım, kasımın 13 ünde dondurulmuş iki 5. gün embriyosu ile transferim yapıldı.19 kasımda yaptığım idrar testi silik pozitif, 20 kasım idrarda daha netti ve 21 kasım yani transfer sonrası 8. gün kanda gebelik testi sonucum 83 iki gün sonra 215 2 gün sonra 375ti 2 gün sonra yani dün :880. Kanda pozitifi gördükten sonra her gün az az lekelenmem oldu simdi haftaya ultrasona girmeyi bekliyorum , inşallah bu yolda zorluk ceken herkesin dilekleri bir an önce gerçekleşir benim 3. denememdi[/QUOT

MERHABA CANIM BENİMDE 3. DENEMEM AYNI SENİN GİBİ DONDURULMUŞ 2 ADET 5.GÜN EMBRİYOSU YERLEŞTİRİLDİ TRANSFER TARİHİM 23 KASIM YANİ BUGÜN 5. GÜNÜM 5 ARALIK TA TEST TARİHİM İNŞALLAH SONUCUMDA SENİN Kİ GİBİ OLUR ALLAH KUCAĞINA DA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH CANIM :)

ahhh canım benim olsun ben birede razıyım yeterki rabbim onu sana bağışlasın inşallah
adet olmayı dört gözle bekliyorum olsamda doktora gitsem:18: bu arada senin transfer ne zaman

aaa evet söylemeye unuttum hemen doktora gittiğinde tüpbebeğe o ay başlamayabilirler
biz de doktor bir ay daha bekleyelim, bu esnada da sizi vitaminlerle bu sürece hazırlayalım dedi...

merkezden aradılar embriyo iki hücreli olmuş bekledikleri gibi :)

Allahım inş 4 de olur 8 de olur derken giderek sağlıklı şekilde gelişir...

yarın tekrar bakcaklar sanırım 4 hücreli olunca transfer günü belli olacak ya cuma ya cumartesi inş...

dualarınızda ihmal etmeyinnn!!!

Back