2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Son düzenleme:

Canım benim özel mesaj hakkım yok benide listeye eklermisin
İlk Deneme
Sebep: Ne bende ne de eşimde sorun var
Test tarihim: 1 Aralık

Aynen benimkisi de 3. gün embriyosu

Kızlar benimde 9.günüm ve 3.gün embriyosu,bende ne bir ağrı ne sızı test tarihim 1 Aralık,adetime 2 gün var ve hiç şaşmaz,bu gün idrar testi yaptım negatif çıktı,Allah büyük vardır Rabbimin bir bildiği,kan testine kadar sabır yarabbim.

canım benimde 9.günüm ve aynen 3.gün embriyosu ama bana 2 aralık dediler test tarihine bence idrar testini fazla kafaya takma canım bende sürekli araştırıyorum ama 8 9 yada 10. günde negatif görüpte kanda pozitif alan birçok kişi var okuduğum sabırla gününü bekle bence inşallah güzel haberlerini alırız canım hayırlısıyla

Kizlar bazi arkadaslar kasintim var diye yazmisti benim de var birax devamli hart hurt kasinmiyo ama arada bi yokluyo sizin kasinti ne zaman baslamisti

tşkler canım,idrar testini takmıyorum dediğin gibi önemli olan kan testi,inşallah rabbim bize yumoşlarımızı bağışlar,tutunurlar bize sımsıkı,inşallah hepimiz güzel haberlerimizi alırız.sabredecez başka çare yok ve bol bol dua edecez..

aminnn canım inşallahh

Kizlar bazi arkadaslar kasintim var diye yazmisti benim de var birax devamli hart hurt kasinmiyo ama arada bi yokluyo sizin kasinti ne zaman baslamisti

canım benim yüz ve vücut kaşıntım oldu hatta yüzümü kabarcıklar bastı bazı arkadaşların vajinal kaşıntıları olmuş senin ne tür bir kaşıntın var... benim transferden sonra başladı hatta ben ilaçlar mı yapıyo acaba diye şüphelendim ama bilemiyorum şimdi arada vücut kaşıntım devam ediyor ve vücudumda kabarcıklar çıkıyor tek tek

Crinone JEL mi kullanıyosun?
Yok daha baslamadim ona canim hala igne asamasindayim
Benim de vajinal canim hemsireye soyledim mantar olabilir dedi vajinal krem adi verdi onu sur gecmezse bakalim dedi akintimda var kotu kokulu degilse sorun olmaz dedi kokladim kokmuyo stres oldum akinti embriyonun tutunmasini felan onler diye:18::18::18:

Akintin muhtemelen ilaçlardan kaynaklaniyodur, çok kafaya takma bence, takip et. Kasinmaya gelince ne kadar kaşirsan o kadar fazla kasiniyor ve tahriş oluyo bende de çok fazla kasinti var ama onemsememeye ve dikkatimi dagitmaya calisiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…