2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Sana da çoook geçmiş olsun canım. Demek ki doktorların dediği doğru... DNA hasarı olduğunda kendiliğinden gebe kalsan da bir şekilde düşüyor. Eskiden embriyolarda sadece 8 kromozom inceleniyormuş. Siz 46 kromozomu da mı incelettiniz canım? Bir de ne kadar ücret tutuyor bu işlem hatırlıyor musun? Ayrıca güzel dileklerin için çooooooook teşekkür ederim. Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah...

Canım geçmiş olsun of çok üzüldüm bişey de denmiyor kitleniyor bu durumda insan Allahım sizin için hayırlısını versin . Allahım şifa versin tez Zamanda gönlündeki olsun inşallah
Bende bir seneden fazla oldu tekrar cesaret edemiyorum göbeğimdeki ameliyat izine her baktığımda içim burkuluyor bilirsiniz zaten kalçada bir sürü iğne apse izi çocuklumdan beri nefret ederim iğneden çok bronşit olurdum. Dediğin gibi bilemiyoruz nasibimizde var mı çocuk biri dese denemeyin olmaz bırakacam ama bir sürü alternatif var o olmasa bu, bu olmasa o tedaviyi deneyin çok yorucu uzun bir yol bir de herşeyi kadın yaşıyor
Bizimde son denemeden önce genetik bakıldı pıhtılaşma yok bişe 5. gün embriyosu kimyasal doktor sana era testi mi yapsak dedi embriyoyu koyma günü belli oluyor o testte . 12 günlük süreç tamamlanmadan kanamam geldi 3 kere 4. de kanamalı gittim teste tamam yok dedim değer vardı ilaçtı iğneydi tutmadı düştü Bunlardan dolayı era testi dediler işte bir daha gitmedik hiç bir yere o olmayınca bu testte sıra falan falan bilmiyorum hayırlısı eşime kalsa maddi durumumuz yeterse sürekli dene tutmayacağını ne biliyoruz diyor hayırlısı Allahtan ne diyim Allahım doğru yolu göster hayırlısını ver bana ve benım gibi bekleyenlere diyorum sürekli.......

N nihan_16 tebrikler cnm, Insallah saglicakla kucagina almak nasip olur
S sezerkose Okuyabildigim kadar okudum.. Once sevindim, sonra üzüldüm tabii.
Hangi yöntemi denemiştiniz, bilmiyorum ama genetik açısından değerlendirmede en iyisi picsi yöntemi diye biliyorum. Buraya daha öncede yazmıştım, biz en son picsi yaptırdık ve sadece geriye kalan 1 embriyoyla yola devam ettik. Ve dünyalar cadısı bir kizim var:)
Bir doktorunla Konuş derim, bir de bu yöntemi deneseniz! Inşallah hiçbirşey denemeye kalmadan nasip etsin Rabbim
N nazan.e umarım hamileliğin de herşey yolundadır, senin durumu okuyunca çok şaşırmıştım, oğlunun doğum günü hediyesi o anda bilmediğiniz kardeşiydi.. Yanlış hatırlamıyorsam
Arkadaşlar Allah'ın hikmetinden sual sorulmaz elbette, ama biz bile hala inanamıyoruz; 8 haftalık hamileyimkorunurkenn, istemezken!! Akşamları yatınca yaşadıklarımızı düşünüyorum, olması için onca yıl Uğraş, o kadar acı Çek, bacakları tavana dik :) bilmem neler neler.. Bu yaşadıklarımızı bir insanoğlu yapsa, ondan nefret eder, intikam almaya çalışırız. Ama Allah'tan gelince!! Bize allahım 1 tane nasip etti, Allah olmayanlara isteyenlere versin dedim hep. Gerçekten şu an istemiyorduk, belki ilerde isterdim, bilmiyorum.. çünkü kızım sakin bir çocuk değil, çok zor 1 yıl geçirdik, çok yorucu.. Allahım sağlık versin de ne yapalım yorsun :)
Yani biraz uzattım galiba, kısaca şunu Söylemek isterim; bizde ki sorun doktorlara göre eşimdeydi, 20 milyon sperm onlar için azdı, tabi morfoloji bozukluğu falan.. Eşime göre belki de sorun bendeydi.. Ama ben de herşey yolunda gözüküyordu. Bu arada 37 yaşındayım, YAŞ da ilerleyince doğal yolla hamile kalmak aslında bir mucize. Hatta eşim bu saatten sonra senin çocuk olmaz deyip, dalga geçiyordu bakalım daha yolun en başındayız, allahım sağlıkla Dünya'ya gelmesini nasip etsin.
Belki sizede Ümit, umut olur diye paylaşmak istedim
Hepinizin kucağı boş kalmasın.

Evet bizde kapsamli inceleme yapildi,350 dolar embriyo başina, kaç tane yollanirsa artik,amiiin guzel dileklerin icinde...

N nihan_16 nihancım nasılsın bebeğini gördünüz mü merak ettim sizi
ve S sezerkose sende iyisindir umarım canım
Dun gittik canım doktora kese görmeye diye hem keselerimizi hemde kalp atislarini gördük çok şükür. Rabbim sizede gostersin inşallah. Çok dua ediyorum.
S sezerkose yi bende merak ediyorum. İnşallah iyidir.

keseler mi
çok mutlu oldum canım yüzümü güldürdün rabbimm kucağınada almayı nasip etsin inşalah

Selam canlarim;
N nihan_16 canim benimmm senin adina cooooooook sevindim. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahh Sorunsuz bir gebelik olsun, her sey su gibi akip saglikla yolunu bulsun insallahh...

llylzll cim ben de durumdan sizi haberdar etmek icin girmistim ki beni merak ettigini gordum. Coook duygulandim, cok sagol tatlim.

Beni sorarsaniz dun 8+3ken kurtaj oldum. Bebisim gelismedi bildiginiz gibi. Artik agri ve bulantilara dayanamadigimdan kendiliginden dusmesini bekleyemedim. Merkezde esimin son yapılan spermiyogramini istedim. Onlarla dollemislerdi. Daha kaliteli buluruz diye tese ile almislardi. Sonuclarda gordum ki 20-25 tane hareketli sperm bulmuslar islem sonrasi ve normal sekle sahip sperm sayisi 0 arkadaslar. Bize bunu hic soylemediler. Samanlikta igne aramak gibi saglikli embriyoyu bulana kadar devam et. Senin gebe kalmak gibi bir sikintin yok dediler. Ama nette ozellikle yabanci kaynaklari cok arastirdim ve morfoloji 0 oldugunda ya hic tutmaz ya da dusukle sonuclanir diyor. Yikildim resmen. Bunu bilsem deneme tahtasi gibi ruhum ve bedenimle boyle oynar miydim? Her deneme sonrasi kaybettigim kuzumla canimdan can gidiyor...

Simdi istanbulda dr bakiyoruz esim icin. Emre Bakircioglunun ismini gordum. Ona gidebiliriz. Sizin herhangi bir dr tavsiyeniz var mi? Bir de 0 morfoloji ile ilgili neler biliyorsunuz?

Olur da esimde normal sekilli bir sperm bulabilirsek ancak o zaman tup deneyecegim ve genetik incelemenin ardindan transfer yaptiracagim. Artik dayanamiyorum... Rabbim bu yolda cabalayan, bir elin parmaklari kadar kalan bizlerin de yuzunu guldurur insallah...

Hepinizi sımsıkı kucakliyorum

llylzll ve S sezerkose arkadaşlarım dostlarım çok teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda sizde Bu duyguyu yaşayacaksıniz.ben buna inanıyorum.
S sezerkose benimde eşimde sperm yok hatta tese oldu bursa üniversite hastanesinde. Fakat istanbula başladığımizda dondurulmuş spermlere hiç gerek kalmadı. İki kez tedavi gördüm taze sperm lerden kullandılar 3-5 ne kadar canlı sperm çıktıysa.5.gune giden embriyo lara kromozom analizine gönderdik. Ve ilk trsnsferimde olmadı fakat ikinci transferde çok şükür oldu. İnşallah hayırlısı ile zamanında tamamlanır. Eğer düşünürsen sana doktorumu tavsiye edebilirim. Ben bursadan gelip gittim sürekli çok yardımcı oldular sagolsunlar. İstanbul tüp bebek merkezi emre bey.

Cok tesekkur ederim Nihancim. Peki esinde sperm dna hasarina falan bakilip herhangi bir tedavi uyguladiniz mi? Yani ben direkt yine yumurta toplama asamasina gecip yumurtalari genetik incelemeye mi gondermeliyim? Yoksa iyi bir urologa gidip esimin sperm sayi ve kalitesini arttirmaya, varsa dna hasarini onarmaya mi calismaliyiz? Bu konuda kafam cok karisik. Artik daha fazla bosa zaman kaybedip umutsuzluga dusmek istemiyorum Gunlerdir deli gibi bunları okuyorum

Sezercim inanki bilmiyorum dna hasarina bakilip bakilmadigina.ama ayriyetten bisey yapmadık biz.yumurta toplama günü ondanda Sperm istiyorlardi sonra da döllenme oluyordu. 5. Güne giden embriyolarada kromozom analizi yaptırdık.biraz masraf oldu ama deydigini düşünüyorum. Daha bir tane daha dondurulmuş sağlam embriyom var. İstanbul tüp bebek merkezinin laboratuvar i iyi dediler bursadan kalkıp gelmemim sebebi de budur zaten.allah yar ve yardimcin olsun.insallah kısa sürede sizdende hayırlı haberler alırız.

selam arkadaşlar istanbulda oturan arkadaşlar için bir duyurum olacak.istanbul bahçelievler medikalpark hastanesinde bulunan dr serdar koç la tüpbebek seminerimiz olacak katılımcılar ücretsiz muayene kazanacak ve katılan kişiler arasında çekiliş olacak ilaçlar hastaya ait olmak üzere kazanan kişilere tüpbebek yapılacak.ne kadar çok katılım olursa o kadar çok çekiliş hakkı olacak semineri ramazan ayından sonra bahçelievler necip fazıl kısakürek kültür evinde gerçekleştiricez lütfen gelmek isteyenler bana özelden isim ve cep telefonu numarası yazsınlar seminer öncesi arayıp haber vericem

allah bağışlasın canım çok sevindim kucağınada almak nasip olsun darısı bize olsun

Çok sevindim canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Ne yazık ki tatilde de değiliz. Kamu izinleri iptal olunca aynen devam çalışmaya. Dualarını esirgeme ve kendini yorma. Çoook öpüyorum...

Ne güzel insallah saglikla dogum yapar güzel gunlerde buyütürsunuz evlatlarinizi,yasiniz genc sanirim bizim ümitler bitiyor artik size maşallah nazarlardan korusuun alah ...

Kızlar nerdesiniz ya cok ozledim hepinizi ama yazan yok.watsapp grubu kuralim mesajimi goren beni eklesin watsap grubumuz olsun lutfen yaaa .hepnizi seviyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…