Bizde genetik bir sorun çıkmadığından ve daha önce erken doğum olayı olduğundan embriyolara genetik inceleme yapmaya gerek duymamışlardı canım. Toplam 6 denemenin 5'i de kimyasal ya da düşükle sonuçlanınca genetik şart artık dediler. Kalan yumurtalar zaten 6 günlük olduğundan ve dondurulduğundan, onları daha fazla yormayalım, yeniden yumurta toplayalım dediler. Kuzum benim dediğin gibi elde avuçta kalmadı. Hayat geçiyor. Sürekli hasta gibi yatıp bir dünya ilaç kullanmaktan çok yoruldum. Hele bir de çalışırken bu süreçler o kadar zor ki... Ben bir de yalnızım İstanbul'da kimsemiz yok. Çok bunaldım artık. Bir daha bu süreçler gözümde çok büyüyor canım.
Şu sperm dna hasarını hatırlattığın çok iyi oldu. Kaan Aydos muydu adı bir doktor varmış Ankara'da. Ben de eşime ona gidelim dedim. Bilmiyorum eşim çok duyarsız. Sabahtan akşama kadar laptop kucağında oturuyor, spor falan yaptığı yok. Düşünsene transferin ardından 3 gün evde istirahat dediler. Adam bana o 3 gün bir kahvaltı bile hazırlamadı. Bırak yemek yapmayı... Bunları düşününce gücüme gidiyor, boğazım düğümleniyor... Neyse boş ver, Allahın acımadığına kul neden acısın di mi
Allah tez zamanda eşinle seni kavuştursun tatlım. Dikkat et kendine lütfen. Öpüyorum seni