2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

CAnim 37+3 te gittim 2.700 dü bebek.ben ilk zamanlarda üüzülüyordumama hoca saglikli olmasi yeter doğduktan sonra alir dedi.

Cnm hiç kafana takma zaten kilo olayını benim kızım son usg de 2800 gr görünüyordu , 2560 gr doğdu hatta taburcu olduğumuz gün 2360 gr a düşmüştü hatta çocuk doktoru mama takviyesine başla dedi hemen ama ben vermedim kızımda sağolsun gayret etti ve emdi. 1.ay kontrolünde 4200 gr olmuştu şimdi 2,5 aylık ve 5690 gr.yani 3600 gr doğmuş bir bebekle aynı kiloda.küçük doğanlar hemen toparlıyor hiç endişelenme olur mu.

kalbimdesin kalbimdesin cnm kaç gündür sana yazacağım bir fırsat bulamadım. Bendede gebelik şekeri çıkmıştı ve ben ilk zamanlar kafama çok takmıştım bu durumu ama hiç takılacak bir durum değilmiş.yok iri bebek olacak yok öyle yok böyle dediler kızım 2560 gr doğdu.ama bir yandanda şeker olduğundan dikkat ettiğimden toplam 6 kilo ile bitirdim hamileliğimi.sakın takma olur mu.bebişlerde etkilenmez bu durumdan kesinlikle tam tersi çok daha sağlıklı olup Doğunca çok güçlü oluyorlar.

Cnm hiç kafana takma zaten kilo olayını benim kızım son usg de 2800 gr görünüyordu , 2560 gr doğdu hatta taburcu olduğumuz gün 2360 gr a düşmüştü hatta çocuk doktoru mama takviyesine başla dedi hemen ama ben vermedim kızımda sağolsun gayret etti ve emdi. 1.ay kontrolünde 4200 gr olmuştu şimdi 2,5 aylık ve 5690 gr.yani 3600 gr doğmuş bir bebekle aynı kiloda.küçük doğanlar hemen toparlıyor hiç endişelenme olur mu.

Nihalcimm çok teşekkür ederim rahatlattin beni.herkes 3.5 kiloyu gecmisken korkmamak elde degil ben kuvez den korkuyorum inşallah ona girmesse ben allahin izniyle toparlanacagini düşünüyorum :) bu arada maşallah seninkide büyümüş :)

Bebeğin kilosu ultrason cihazı ile yapılan baş ve bacak ölçümlerine dayanarak tahmin edilebilir. Ultrason cihazı bebeğin kilosunu tartarak net olarak ölçemez, tahmini olarak hesaplar.
Bu yüzden de üzülme derim, doktorlar tam olarak bilemezler kilosunu, bence de sağlıklı olsun bide annesi ona süt versin :) o yeter ona. Şimdi doğuma kadar günde ortalama 30 gr alacak bebişin..:kk77: :emir_bebek: Ne zaman doğum, tam tarihin belli oldu mu?

EVet nihal söyledi sağolsun ya :) sağlıklı olmasi yeter kilo cojta iyi değil zaten hehe :) sali gunu son kontrok var o gün tarih verecek ama önümüzdeki hafta olacak dogum inşallah :)

meraba kızlarrrr herkese soğuk bir ankara pazar gününden sıcak öpücükler :KK68::KK68:

salı günü opu' m var sabahtan hiç bişi hissetmiyom içimde koca bi boşluk var sankim :KK17:

yaa bide çook çok affınıza sığınarak bişi sorcam eşim bu sabah boşaldı elinde olmadan perhiz süresi 2 gün olmuş olucak acaba bişi olur muki ?doktora sorsam mıki bilemedim ki :oops::oops:

meraba kızlarrrr herkese soğuk bir ankara pazar gününden sıcak öpücükler :KK68::KK68:

salı günü opu' m var sabahtan hiç bişi hissetmiyom içimde koca bi boşluk var sankim :KK17:

yaa bide çook çok affınıza sığınarak bişi sorcam eşim bu sabah boşaldı elinde olmadan perhiz süresi 2 gün olmuş olucak acaba bişi olur muki ?doktora sorsam mıki bilemedim ki :oops::oops:

Inşallah hakknda hayırlısı olur, bir sürü sağlıklı yumoşların olsun, bir sürü olmazsa bile bi tanecik seninle olacak sana bağlanacak, sonrasında öpüp koklayacağın bir yumoşun, bebişin olsun :) :anneadayı::emir_bebek:
Doktorun zaten iki gün perhiz vermiş, ama aklına takılmasın istiyorsan doktoruna sor, birşey kaybetmezsin sormakla! Bazı doktorlar 3 gün perhiz veriyorlar, sanki bizimkisi öyleydi yanlış hatırlamıyorsam :KK64:

Aman da aman sende mi ankaradasin :)) canim bisey olmaz esin icin sormaya bile gerek yok :) daha sağlıklı okur inşallah öyle dua edelim.opun basarili gecsin sonra gelsin minikler :)

Nihalcimm çok teşekkür ederim rahatlattin beni.herkes 3.5 kiloyu gecmisken korkmamak elde degil ben kuvez den korkuyorum inşallah ona girmesse ben allahin izniyle toparlanacagini düşünüyorum :) bu arada maşallah seninkide büyümüş :)

Bende en çok ondan korkmuştum cnm ama hiç merak etme sen senin bebişte en az benim kızım kadar çabuk toparlıyacak ve küveze falan gşrmicek:)

NE guzel destek oluyorsun ya yerim seni :) cok tesekkur ederim öpüyorum bebegini de seni de :)

Buradaki arkadaşlarım bana hamileliğim boyunca öyle çok moral verdiler ki cnm onların hakkını ödiyemem:) hepimiz bebişlerimizi büyüteceğiz bu forumda inşallah:) güzel haberlerini bekliyorum cnm .bizde sizi öptük teyzesi

Sağol canim benim geçen ay 4. Denemem kimyasal oldu 6 aralikta pozitifdi 20 aralik gibi düştü kısmet değilmiş adet tarihim sasti iste bu ayin 20 si gibi olmam lazim bilmiyorum bakalim hayırlısı Allahim isteyen herkese bize burda listedeki tüm kızlar hamis olalim alalim babylerimizi :anneadayı: Inşallah azcik daha sabredeyim kan veririm:KK51:
amin canım inşaALLAH acaba diyorum yeni tedavinde crinone jel yerine progestan kapsül mü kullansan ağız yoluyla dozunu yüksek versin dr. insana yan etki yapıyor diye vermiyorlar ama ben bu hamileliğimin devam etme sebeplerinden biri olarak görüyorum yavrun sana tutundu sonuçta devamı gelemedi progestan eksikliği de düşüğe neden oluyor benim acizane fikrim canım Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşaALLAH

kalbimdesin kalbimdesin cnm kaç gündür sana yazacağım bir fırsat bulamadım. Bendede gebelik şekeri çıkmıştı ve ben ilk zamanlar kafama çok takmıştım bu durumu ama hiç takılacak bir durum değilmiş.yok iri bebek olacak yok öyle yok böyle dediler kızım 2560 gr doğdu.ama bir yandanda şeker olduğundan dikkat ettiğimden toplam 6 kilo ile bitirdim hamileliğimi.sakın takma olur mu.bebişlerde etkilenmez bu durumdan kesinlikle tam tersi çok daha sağlıklı olup Doğunca çok güçlü oluyorlar.

canım kızına ve sana maaşaALLAH Rabbim herzaman güzel günlerini göstersin benim şeker ölçğümlerim her ölçümde farklı çıkıyor Salı günü endokrin ve diyetisyende kontrolüm var bakalım ne diyecekler desteğin için çooooooookkkk teşekkür ederim canım ALLAH razı olsun

canım genelde 3 gün perhiz istiyorlar esinde sperm sorunu vardı galiba bence dr.a sor belki problem değidir ama emin olmakta fayda var inşaALLAH bu tedavin yavrularını sana getirsin canım birde unutmadan Yasin-i Şerifİ toplam 88 tane dağıttım ALLAH C.C kabul eder inşaALLAH

ben burdayım kızlarrrr :KK31::KK31::KK31:
sizleri sessiz sedasız takip ediyorum.tedavim uzadıkça sanırım soğuyorum bazı şeylerden.
4343 aynı şeyleri yaşıyoruz benimde tedavim her ay erteleniyor.vardır bir hayır diyoruz yolumuza bakıyoruz.
merve aydın canımmmmmmm nasıl sevindim anlatamam rabbim kucağına da almayı nasip etsin.emre karatekelioğlu topiğini açan sendin sonra kayboldun biz devam ettiriyoruz şimdi topiği :rolleyes::rolleyes:
selen cnm hayırlı olsun masalınız dünyaya gelmiş.çok sevindim rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
hatibulut sanada hayırlı doğumlar diliyorum cnm.doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum.
kalbimdesin testlerin tertemiz çıkacak inş. o şeker o vücuttan gidecek :KK49:
amaya nerde başlıcaksın cnm tedaviye fakülteyi bekliyorsun sanıyordum ben seni.özelde mi yaptıracaksın.
yelizcim 1 yasin okudum senin için.rabbim tedavini hayırlı eylesin bebişler nasip etsin inş.:KK68:
canım benim nerelerdesin sen.... fakülte bana raporumu verdi ve postaladı... bikaç güne regl olursam artık JİMERe gidicem canım, orda rapor geçiyor... 2750 dediler raporlu tedavi için... bu defa bende imsi'yi istiycem sanırım... orda da varmış. emriyonun zarının inceltilmesi veya yırtılarak tansfer edilmesi de var.... ne varsa istiycem :))))

Merhaba canim Nerde başlayacaksin tedavine sonu güzel hayirli olsun inşallah ben geçen ay kimyasal yaşadım yaa bu ay korunmadik:oops: zaten tedavisiz olmuyor mantigi regl tarihim Sasti tabi hesabima gore 20-25 ocak gibi olmam lazim lekenme Oluyor ahaa adet oldum diyom kesiliyor kan tahlili verelim diyom esim umutlanma tedaviyi bekle diyor yaa varsa yaa yine kimyasal düşerse diye korkuyorum yani onlem alinsin diye :KK57: Bende adet olsam hemen gidesim var doktora baharı beklesemem mi diyom :KK54:
ay hadi inşallah canım yaaaa:KK68::KK68::KK68: hiç hiç hiç belli olmaz, inşallah vakti saati gelmiştir... inan gerisi teferruat... olmamışsa da üzülme, tedavi sonrasında olabiliyor öyle.... senle aynı hastanede tedavi gören phala vardı, onun da öyle tam regl olmadı... bugün tekrar dr la görüşmeye gidecekti....

bize hep iki gün perhis veriyolardı... o yüzden net olarak bişey diyemiycem sormakta fayda var tatlım... hayırlı uğurlu sonu bebişli olsun emiiiiiii:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Ayyy uzun zaman oldu giremiyorum,ben ve oglum iyiyiz cok sukur,cocuk isi zahmetli ve guzel kizlar .Bebegi gelenlere hayirli olsun tedaviye devam edenlere allah yardimciniz olsun temennilerimi dilerim.hepinizi sevgiyle kucakliyorum.saglicakla kalin canlar
:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

canım genelde 3 gün perhiz istiyorlar esinde sperm sorunu vardı galiba bence dr.a sor belki problem değidir ama emin olmakta fayda var inşaALLAH bu tedavin yavrularını sana getirsin canım birde unutmadan Yasin-i Şerifİ toplam 88 tane dağıttım ALLAH C.C kabul eder inşaALLAH

evet sordum doktora akşam aradım böle böle dedim hiç bişi olmaz merak etme dedi bilmiyom artık yapıcak bişi yok zaten çatlatma iğnemi de yaptım akşam 8 de ..yarın sabah 8 de toplancak allhın izniyle...

YASIN ler için çook tşk ederim allah razı olsun senden ve diğer burda benim için okuyan bütün arkadaşlarımdan hepinizin gönlünüzde ne varsa o olsun inşalahhhhhhhhhhhhh sayenizde 500 yasini geçtik hatta en son 613 oldu bende saymayı bıraktım bugün umreye giden bi yakınım kabe de dualatıcak yasinleri bizim için HEPİMİZİN DUASI KABUL OLSUN İNŞLAHH ÖPÜYORUM SİZİ KIZLAR

evet sordum doktora akşam aradım böle böle dedim hiç bişi olmaz merak etme dedi bilmiyom artık yapıcak bişi yok zaten çatlatma iğnemi de yaptım akşam 8 de ..yarın sabah 8 de toplancak allhın izniyle...

YASIN ler için çook tşk ederim allah razı olsun senden ve diğer burda benim için okuyan bütün arkadaşlarımdan hepinizin gönlünüzde ne varsa o olsun inşalahhhhhhhhhhhhh sayenizde 500 yasini geçtik hatta en son 613 oldu bende saymayı bıraktım bugün umreye giden bi yakınım kabe de dualatıcak yasinleri bizim için HEPİMİZİN DUASI KABUL OLSUN İNŞLAHH ÖPÜYORUM SİZİ KIZLAR
ALLAH'ım sana kolaylıklar nasip etsin inşaALLAH yarın ve sonrasında çok güzel haberlerini alacağız Rabbim dualarımızı ve okuduğumuz yasin-i şerifleri kabul etsin sevabından hepimizi nasiplendirsin vesile olduğuni için ALLAH C.C senden razı olsun canım

ALLAH'ım sana kolaylıklar nasip etsin inşaALLAH yarın ve sonrasında çok güzel haberlerini alacağız Rabbim dualarımızı ve okuduğumuz yasin-i şerifleri kabul etsin sevabından hepimizi nasiplendirsin vesile olduğuni için ALLAH C.C senden razı olsun canım
aminnnnnn canım....yemin ediyom ağlayasım geldi gözlerim doluyo şuanda ..zaten kaç gündür tvde reklamlara bile ağlıyomm......sabah kalktım bi baktım dudaklarım uçuklamış çok çirkin oldum yaa:KK57::KK57::KK57:

X