2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canım inşallah şeker çıkmaz ve herşey yolunda gider.

Salı sabahı kontrolüm var benimde. Bakalım doktor ne diyecek. Annemler yarın yola çıkıyorlar. Kazasız belasız gelirler inşallah.:KK68::KK68::KK68:
inşaALLAH canım:KK68: annenin gelmesine çok sevindim:KK36: senin doğumunun hangi gün olacağı belli olacak galiba:KK37: hayırlısı inşaALLAH:KK36::KK36:

İyi AkşamlarEn Büyük TÜRKİYE Geçen yıl ben de tüp bebek tedavisi görmüştüm...ama maalesef değerim artmamıştı ve kimyasal ile sonuçlandı...Belki hatırlarsınız kızlar...ara ara sizleri takip ediyordum...nicklerinizi hatırlıyorum:KK16:ve gördüm ki topiğin maşallahı var...:anneadayı::anneadayı: Hayırlısı ile bebişlerinizi kucağınıza almanızı temenni ediyorum...Bu ay inşallah ben de yine deneyeceğim...dualarınızı eksik etmeyin:KK68::KK68:

merabakızlar inşalahh herkesin keyfi yerindedir.....benim sizlerden bi ricam olucak ama bunu burdan istemek ne kadar doğru bilmiyorum tabi ....... sizlerle 1 senedir yakın gibi olduk güvendiğim için yazıyım dedim
bana illa 500 yasin duası yaptıralım dedilerde her bir kişi bir yasin okuyacakmış ..acaba bana 1 yasin okumak isteyen olurmu
dualarımız hepimiz için olsun inşalahh :KK68::KK68:
1 tane de ben alıyorum canım...Rabbim dualarını kabul etsin:KK68:

İyi AkşamlarEn Büyük TÜRKİYE Geçen yıl ben de tüp bebek tedavisi görmüştüm...ama maalesef değerim artmamıştı ve kimyasal ile sonuçlandı...Belki hatırlarsınız kızlar...ara ara sizleri takip ediyordum...nicklerinizi hatırlıyorum:KK16:ve gördüm ki topiğin maşallahı var...:anneadayı::anneadayı: Hayırlısı ile bebişlerinizi kucağınıza almanızı temenni ediyorum...Bu ay inşallah ben de yine deneyeceğim...dualarınızı eksik etmeyin:KK68::KK68:
inşalahh bu tedavinde bebeğine kavurşun bende tedavideyim rabbim yüzümüzü güldürsün inşalahh
yasin okurum demişsin allah razı olsun canım hepimiz için inşalahh o yasinler:KK68:

Arkadaşlar hepinize iyi aksamlar inşa herkes iyidir bende iyiyim çok şükür bugün catlatma iğnesi vurulacak inş çarşamba günüde opu yapilacak

Yelizcim bir tanede ben okurum cnm Allah kabul etsin inss cnm

maşaalahh opu ya kadar gelmişsin canım bu son tedavimiz olsun yüzmüz gülsün hep beraber inşalahh:KK68::KK68::KK68:

Az once okudum canim ben... Haber veriyim dedim. Allah kabul etsin insallah....

Ben de mart reglim ile tedaviye baslamayi planlamaya basliyorum... İlk kez dinlendiriyorum galiba... Evet mart nisan gibi yeniden start vericem... Allah nasip kisnet ederse....
maşaalahh opu ya kadar gelmişsin canım bu son tedavimiz olsun yüzmüz gülsün hep beraber inşalahh:KK68::KK68::KK68:

Ben de mart reglim ile tedaviye baslamayi planlamaya basliyorum... İlk kez dinlendiriyorum galiba... Evet mart nisan gibi yeniden start vericem... Allah nasip kisnet ederse....

saol canım allah razı olsun..demek sende karar verdin çok iyi inşalah bu son olur ..tek temennim bu başkada elimizden bişi gelmiyo zaten dua etmekten başka ..:KK68::KK68::KK68:

yelizcim bende okurum ama şuan adetliyim.ay sonuna kadar demişsin okurum inş.
hayırlısı olsun cnm.bende başlıcam ama kar engeli var önümde.istanbula gideceğim için havada kötü belki erteleyebilirim bir aya daha :KK42: hakkımızda hayırlısı

yelizcim bende okurum ama şuan adetliyim.ay sonuna kadar demişsin okurum inş.
hayırlısı olsun cnm.bende başlıcam ama kar engeli var önümde.istanbula gideceğim için havada kötü belki erteleyebilirim bir aya daha :KK42: hakkımızda hayırlısı

meraba nihancım allah razı olsun....geç olsun da güç olmasın canım napalım dualarımız bir unutma..bu son olucak geriye kalan 3-5 kişiyiz zaten ..güzel haberlerde buluşuruz inşalahh

Tünaydın kızlar...

Mevlüd kandilimiz mübarek olsun. Dualarımız kabul olsun inşallah.

Bitanem nasılsın bu hafta kavuşuyosun minnosuna degil mi ? Rabbim bana da buradaki herkese de nasip etsin insallah aminn.ben kontrole gittim bebek maalesef 2.5 kilo sezaryen den vazgeçti hoca normal olsa daha iiiyidedi tabi ama son ana kadar belli olmaz dedi bide muayene masasinda tansiyonum düşüp bayilinca iyiden vazgeçti :) sanırım ben ocagin sonunda dogurcam :))

saol canım allah razı olsun..demek sende karar verdin çok iyi inşalah bu son olur ..tek temennim bu başkada elimizden bişi gelmiyo zaten dua etmekten başka ..:KK68::KK68::KK68:

Yelizcim yasin okunuyormus rabbim kabul ederse bende bir tane okuycam inşallah Dualarımız kabul olur :)

Yelizcim yasin okunuyormus rabbim kabul ederse bende bir tane okuycam inşallah Dualarımız kabul olur :)

Kizlarrrrr iyi akşamlar Bisde Allshim izniyle ilk randevumuzu aldik ayin 12 de randevumuz var Vw ilk adwtle tedaviye Rabbim nasip ederse insallah hersey iyi gider baslicaz Rabbim ozenen dileyen usteyen herkesin gonlunevgore versin Dua edin Kislar gecen seferr gibi olmasin Rabbim ol desin

İnss cnm benim hepberaber inss

cnm inss bu sefer son tedavin olsun hersey gonlunce olsun inss

Kizlarrrrr iyi akşamlar Bisde Allshim izniyle ilk randevumuzu aldik ayin 12 de randevumuz var Vw ilk adwtle tedaviye Rabbim nasip ederse insallah hersey iyi gider baslicaz Rabbim ozenen dileyen usteyen herkesin gonlunevgore versin Dua edin Kislar gecen seferr gibi olmasin Rabbim ol desin
hayırlı si olsun inşa cnm hakkinda allah gönlüne gore versin ins

X