- 17 Şubat 2012
- 958
- 892
rabbim bebişlerinizi sağlıklı kucagınızada almayı nasip etsin darısı banada olsun dua edin lütfen 4.denememin sonucu 165 cıktı 2 gün sonra 77 düştü ve dün adet oldum diğer iki denememde de kanda pozitif gördüm onlarda düşüyor ilerii gelmiyor sorun bizim sebepsiz diyorlar kanda genetik testler yapıldı temiz hiteroskopi temiz tek olacak diyor doktor embriyolar sağlıklımı diye genetik tarama yapalım diyor 3 donmusumvar kısmet olursa bu ay sonu gibi bakılacak ama 3 sağlıksız olursa yeniden yumi toplanacak dua edin 3 taneden 1 sağlıklı çıksın oda tutsun 5 olucak denemem o kadar denememde olmadı nasibimde var mı yokmu bilmiyorum duanıza cok ihtiyacım var
iyi geceler kızlar ...hepinizi sevgiyle duayla öpüyorum
ben karar verdim 4ncü tedavime başlıyorum biraz çekingen biraz korkak başladım bugün lucrine bakalım uzun protokol uygun gördüler sonumuz iyi olsun inşalahhh dularınıza ihtiyacım var benimde ....
Allah yardımcınız olsun, emeklerimizi, heveslerimizi boşa çıkarmasın. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Inşallah güzel haberlerinizi alırız.
Benim de bu sefer ki uzun protokoldu, ben çok fark olduğunu düşünmüyorum ama.. Sadece daha uzun sürüyor tedavi, hep mıy mıy yapmıştım ama hayırlısıyla bebişim benimle. Inşallah sizede nasip olur. Şu an tepiniyor teyzoşları :) Bu güzel duyguyu allahım tüm isteyenlere yaşatsın. Kucağımıza almak da nasip olsun