2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Gunaydin kızlar nasılsınız bi hafta daha bitiyo omurden birvgun daha Insallah Rabbim hepizin yüzünü güldürecek ogunleride gorecez

meraba kızlar bende bu ay basladım tedavıyee bı ka gune opu olcak ınssss hepınız bursandamısınız kımler nerde yaptı tedavısını bende uye olmak ıstıyorum benım 2 negetıfden sonra 3 denemem ve pcoluyum aranızada pcolu olup pozıtıf olan varmı bılgılendırısenız sevınrım ve transferden sonra kımlae naptı cok merak edıyorum benım 3 denemem ama acemı gıbıyımm hala benn full yatıyorumm tet gunune kadar wc ye kalkıyorum bı tek kıpırdamaya kaksam ızın vermıoo esım yatmanında ıı olmadıgını bılıyorum ama gel bunu bızımkılere anlat kımler naptı acaba

ben jınemmede tedavı goruyorum aranızda jınemede gıden varmı

Selam kızlar. Nolur lütfen acil yardım edin. Fikirlerinize ihtiyacım var. 3 kasım 3. Gün 2 embiro transfer edildi. Yarın test günüm. Bugün idrar testi yapdım neqatif. Böğle durumla karşılaşdınız mı hiç? Yani 1 gün önce idrarda neqatif çıkıpta test günü pozitif olan. Hamile kalanlar sizi tebrik ediyorum. İnşAllah sağ salim kucağınıza alırsınız. Rabbim olmayanlara da versin

hiç stres yapma herşey kan testinde belli olur. bazen idrar testleri 7 haftalık hamilelikte bile pozitif değeri vermiyor. kan testini yatır rahatla.. inşallah pozitif sonucu görürsün

canım benim doktorum uzun süre yatmamı yasaklamıştı. çünkü hareket edince kan dolaşımı sağlanıyormuş ve bu da bebeğin tutunması için gerekliymiş. yine de sen bilirsin ama kendini fazla yormadan evde dolaş bence.

CNN inOTE="rulinnnnnn, post: 37795506, member: 630182"]Selam kızlar. Nolur lütfen acil yardım edin. Fikirlerinize ihtiyacım var. 3 kasım 3. Gün 2 embiro transfer edildi. Yarın test günüm. Bugün idrar testi yapdım neqatif. Böğle durumla karşılaşdınız mı hiç? Yani 1 gün önce idrarda neqatif çıkıpta test günü pozitif olan. Hamile kalanlar sizi tebrik ediyorum. İnşAllah sağ salim kucağınıza alırsınız. Rabbim olmayanlara da versin[/QUOTE]cnm inş bugün pozitifi kanda gorursun
Cnm

tesekkur ederim ins bende dolanmaya caliscamm korkuyorumm

[OUOTE]"kalbimdesin, post: 37805255, member: 325734"]Canim cok sagol ben kendi adima bildigin gibiyim[/QUOTE]

Cnm benim inş güzel haberler alacagim senden çok öptüm cnm arkadasim

[Masallah elen1977, post: 37835539, member: 342813"]canım benim ben iyiyim sen nasılsın? Ara ara giriyorum güzel haberler var mı diye bakınıyorum. :)[/QUOTE]

Masallah topigimizin hamisleri inss hep iyi olsunlar bende iyiyim cnm tedavi oncesindeyim rahimfilmim temiz cikti birvsuru test yapildi onlarin sonuclari iyi cikarsa inss onumuzdeki ay sifirdan baslicaz cnm simdi antibiyotik ve kan ilaci kullaniyorum Allah hakkimizda hayirlisini nasip eder inss

[CHP TE="llyelizll, post: 37837902, member: 436955"]meraba bende iyi olmaya çalışıyorum...sessizce takip ediyorum..umudumu kazanmak için güzel haberler arıyorum sevinenlere sevinip üzülenlerle üzülüyorum iştee garip durumlardayım aynııı yani
hepinize öpücüklerrr kızlar[/QUOTE]aynen cnm guzel haberler hep okuruz inss bende cook mutlu oluyorum arkadaslarmizin guzel haberlerine inss bizimde guzel haberler verecegimiz gunler cok yakindadir cnm kendine iyi bak optum cnm

[Masallah elen1977, post: 37835539, member: 342813"]canım benim ben iyiyim sen nasılsın? Ara ara giriyorum güzel haberler var mı diye bakınıyorum. :)

Masallah topigimizin hamisleri inss hep iyi olsunlar bende iyiyim cnm tedavi oncesindeyim rahimfilmim temiz cikti birvsuru test yapildi onlarin sonuclari iyi cikarsa inss onumuzdeki ay sifirdan baslicaz cnm simdi antibiyotik ve kan ilaci kullaniyorum Allah hakkimizda hayirlisini nasip eder inss[/QUOTE]
canım inşaALLAH bu sefer çok güzel olacak bütün tedbirleri alıp başlayacaksın sonun koca göbekli hamiş olacak inşaALLAH

Yelizcim umut etmek, ümitli olmak, birbirimize dua etmek ve inançlı olmak bunların sonunda bu yavrulara kavuşmak en büyük mükafatımız olacak inşaALLAH pes etmek yok yola devamufukta bebişler vaaarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…