Gunaydin kızlar nasılsınız bi hafta daha bitiyo omurden birvgun daha Insallah Rabbim hepizin yüzünü güldürecek ogunleride gorecez
aminnn inşallahGunaydin kızlar nasılsınız bi hafta daha bitiyo omurden birvgun daha Insallah Rabbim hepizin yüzünü güldürecek ogunleride gorecez
Günaydın canım hayırlı cumalarGunaydin kızlar nasılsınız bi hafta daha bitiyo omurden birvgun daha Insallah Rabbim hepizin yüzünü güldürecek ogunleride gorecez
hiç stres yapma herşey kan testinde belli olur. bazen idrar testleri 7 haftalık hamilelikte bile pozitif değeri vermiyor. kan testini yatır rahatla.. inşallah pozitif sonucu görürsünSelam kızlar. Nolur lütfen acil yardım edin. Fikirlerinize ihtiyacım var. 3 kasım 3. Gün 2 embiro transfer edildi. Yarın test günüm. Bugün idrar testi yapdım neqatif. Böğle durumla karşılaşdınız mı hiç? Yani 1 gün önce idrarda neqatif çıkıpta test günü pozitif olan. Hamile kalanlar sizi tebrik ediyorum. İnşAllah sağ salim kucağınıza alırsınız. Rabbim olmayanlara da versin
canım benim doktorum uzun süre yatmamı yasaklamıştı. çünkü hareket edince kan dolaşımı sağlanıyormuş ve bu da bebeğin tutunması için gerekliymiş. yine de sen bilirsin ama kendini fazla yormadan evde dolaş bence.meraba kızlar bende bu ay basladım tedavıyee bı ka gune opu olcak ınssss hepınız bursandamısınız kımler nerde yaptı tedavısını bende uye olmak ıstıyorum benım 2 negetıfden sonra 3 denemem ve pcoluyum aranızada pcolu olup pozıtıf olan varmı bılgılendırısenız sevınrım ve transferden sonra kımlae naptı cok merak edıyorum benım 3 denemem ama acemı gıbıyımm hala benn full yatıyorumm tet gunune kadar wc ye kalkıyorum bı tek kıpırdamaya kaksam ızın vermıoo esım yatmanında ıı olmadıgını bılıyorum ama gel bunu bızımkılere anlat kımler naptı acaba
Arkadaşlar hepimiz için güzelbir haftasonu olsun iinşallah herkes iyidir
tesekkur ederim ins bende dolanmaya caliscamm korkuyorummcanım benim doktorum uzun süre yatmamı yasaklamıştı. çünkü hareket edince kan dolaşımı sağlanıyormuş ve bu da bebeğin tutunması için gerekliymiş. yine de sen bilirsin ama kendini fazla yormadan evde dolaş bence.
Kizlar hepinize iyi aksamlar inş herkes iyidirr
Kizlar hepinize iyi aksamlar inş herkes iyidirr
[Masallah elen1977, post: 37835539, member: 342813"]canım benim ben iyiyim sen nasılsın? Ara ara giriyorum güzel haberler var mı diye bakınıyorum. :)
Yelizcimmeraba bende iyi olmaya çalışıyorum...sessizce takip ediyorum..umudumu kazanmak için güzel haberler arıyorum sevinenlere sevinip üzülenlerle üzülüyorum iştee garip durumlardayım aynııı yani
hepinize öpücüklerrr kızlar