iyi akşamlar kızlar;
telim bi türlü kk ya girmiyor çözemedim... işlerim çok yoğun olduğundan işten de giremiyorum.... eve gelince de kocam oyundan kafasını kaldırmıyor ve pc onda oluyor sağolsun.... tabletten yazmak zor geliyor, tuşlara alışkınım sanırım.. tüm sebepler bunlar.... belki biraz da uzaklaşmaya ihtiyacım var bilemiyorum... fakülteye gittim 3 kasımda, geçen ay 2 ekim de yine gitmiştim. her ikisi de sonuç göstermek içindi. bir sürü kan tahlili yapıldı, genetik pıhtılaşma.... vs. sorun görünmüyor, pıhtılaşmayla ilgili taşıyıcıymışım ancak bende pıhtılaşma görünmüyor, çocuğumda olma ihtimali yüksek (inşallah çocuğum olduğunda)... bunun dışında da ikinci tedavi için fakülte de bir sıra oluşturulmuştu, 2 ekimde 39 kişi vardı önümde 40. idim, 3 kasım da değişen hiç ama hiç bir şey olmamış. taaaaa geçen yıl ilk tedavi için başvurup tedaviye başlamamış hastalar tedavileri başlanmış. doktor ne kadar bekleyeceğin belli değil, istersen raporunu verelim diğer hastanelerle görüş dedi. bildiğim bursa da sgk anlaşmalı merkez yok. doktor 1-2 hastane ismi verdi, raporunu alan hastalara sormuş nereye gittiklerini.... kesin bilmiyorum böyle dediler bir görüş dedi....
bunun dışında benim aklımda tedavi sonrasında yaptığım araştırmalar sonucunda irenbe tüp bebek merkezi var, izmir.... ama nasıl olur, olur mu olabilir mi... şimdilik bilmiyorum ki henüz ilk tüp bebek için aldığım borcu yeni ödemeye başladım. buna rağmen doktoru arayıp konuştum. en az 2 ay ön takviye tedavi uyguluyormuş, vitaminler antioksidanlar....vs. sonra bir kaç kez tedavi yapıp yumurta toplayıp havuz oluşturuyor ve bir miktar dinlenme süresi sonunda rahim uygun olduğunda donmuş transfer yapıyormuş. ilaçlar hariç 6 bin civarı anladığım kadarıyla; ilaçlar bin tutsa 7 bin olur demişti çünkü... ama tabi ilaçlar fazla tutarsa 8 bine kadar da çıkabilir dedi. rapor geçmiyor malesef ki... şimdilik ne yapacağımı bilmiyorum. sadece biraz dinlenmek istiyorum....
hepiniz aklımdasınız.... melindam inşallah son tedavin olsun, senin de neşecim... herşey çok çok güzel geçsin.... kalbimdesin inşallah sağlıcakla kucağına al.... her duamda tek tek olmasa da tüm kalbimle bu ateşle yanan herkese dua etmeye çalışıyorum....
bu hafta kocam gece vardiasında çalışıyor, açınca sayfaları ilerlemiş görünce hem şaşırdım hem sevindim....