2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Erken dogum... Bebeklerimi kaybettim arkadaslar... Soyleyecek soz yok...
canım ALLAH C.C sabır versin senin için dua ediyordum benzer durumu bende yaşamıştım 14. hafta 3 üzden ikize rediksiyon 20. hafta ölen bebeğin zehirlemesi sonucu ikizlerimi suni sancıyla doğurup kaybetmiştim.zor canım çok zor ama buda geçecek toparlanıp yeni tedavilere başlayacaksın lütfen ümidini kaybetme ...

canımm Allah yar ve yardımcın olsun. çpk büyük acı... ben de 20 haftalıkken kaybetmiştim. nasıl bir duygu olduğunu biliyorum. Allahım inşallah tez zamanda unutturur bu acını.. acını paylaşıyorum. dualarım seninle :KK43:

Canım cok uzuldum Rabbım yardımcınız olsun bebeklerın cennette senı sarayda bekleyecekler peygamber efendımızın hadisi. Acın acımızdır... Senın ve eşinin canı sagolsun Allaha emanet olun.

Erken dogum... Bebeklerimi kaybettim arkadaslar... Soyleyecek soz yok...[/QUOTE?

Canim kardesim benim Allah yar ve yardimcin olsun hem senin hem esinin... nekadar zor bisey oldugunu cok iyi biliyorum 3yil one bu ay 28 haftalik dunyaya gozlerini acmisti benim kizim 6 gun kuvezde kaldi ve oda melek oldu Allah ne derse o oluyo ne desek bos soz bitiyo Rabbim insallah tez vakitte hic zahmetsiz hayirli saglikli evlatlar nasip eder bu gunlerini sana unutturur ama hic unutma ki bizi sonsuz hayatta bekleyen meleklerimiz var iki gun once kabrine gittik kizimizin cicekler ektik mezarini yikadik temizledik orasi bana ayri bi huzur veriyo bazen bunun bize Rabbimin cok guzel bir armagani oldugunu dusunuyorum inan zaman herseyin ilaci Allah sabrini veriyo insallah cabuk toparlanir kaldigin yerden devam edersin dualarim seninle....

Cooook üzüldüm, okuyunca bir şok oldum. Allah yardımcınız olsun, İnan şu an boğazım düğümlendi.:KK42:Acını taa yürekten hissettiğimize emin ol, çünkü bizlerde yarınımızı bilemiyoruz. Inşallah bir an önce toparlanırsın, herşey gönlüne göre olsun.

Sezercim ınan okuyunca cok üzüldüm Allah sabir ve güç versin Insallah son üzüntün olur kuzum Rabbim yardincin olsun

Kalinkam,Canim sana hayirli dogumlar diliyorum,insallah sorunsuz guzel bir dogum yasarsin..bebegini saglikla kucagina al:KK68:

Sezercim çok cook üzüldüm. Rabbim sabır ve güç versin. Çok zor ..Senin Üzüntünü kalpten hissettim.sonucta bizi de neler bekliyor bilemiyoruz. Allah tez zamanda kucağıni doldursun ki bu acılar küllensin.

Sagolun kizlar insallah hersey yolunda gider ... bugun temizligi bitirdik cok sukur ama bende bittim belimin agrisindan duramiyorum esim cok kiziyo is yapmama ama ben dayanamiyorum illa elimi suruyorum neyseki bitti iki gun bol bol dinlenicem insallah ...

X