2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

CaNim benim iyum Allaha şükür senin kacinci denemendi Sebeb neymismis mazur sorumu bende isleri hallede bilirsem tune denemek istiyorum ama bi turlu sartlar bizim istedigimiz zamana uymuyo cok yoruldum cooooook Transfer eldilmeyenleri sayarsak 8 olcak uff Allshim tamamina erdirsin arkadasimsevgiler ffffff

CaNim benim iyum Allaha şükür senin kacinci denemendi Sebeb neymismis mazur sorumu bende isleri hallede bilirsem tune denemek istiyorum ama bi turlu sartlar bizim istedigimiz zamana uymuyo cok yoruldum cooooook Transfer eldilmeyenleri sayarsak 8 olcak uff Allshim tamamina erdirsin arkadasimsevgiler ffffff
canım ne demek tabii sorabilirsin transfer edilmeyenlerle benim 10. denemem 8. transferim,şimdiye kadar düşüklerimin tıbbı açıklaması yoktu :KK43:ilk denemede 3 üzden ikize rediksiyon yapıldı 20 haftalıkken ölü bebek beni zehirledi komaya girdim bana suni sancıyla doğum yaptırdılar 2. denemede yumurta toplanmasına yakın amipli dizanteri oldum buna rağmen transfer yapıldı 8 haftalık düşük yaptım bu iki tedavide progestan tableti ağızdan alıyordum.sonra merkez değiştirdim 3 kere tedavi oldum bu tedavilerde düşükle sonuçlandı crinone jel kullanıyordum yine merkez değiştirdim 3 kere transferim oldu ilk ikisinde crinone jel kullandım düşükle sonuçlandı bu sonuncu transferde yani 3. transferde progestan tablet kullandım sonuç pozitif inşaALLAH sonuna kadar güzel gider uzun lafın kısası ben jeli kullanmayı beceremedim bebeklerin tutunmasını progesteron hormonu sağlıyor eksik geldiği için düşük yaptım bence Rabbim yüzünü güldürsün canım pes etme herşeyin bir zamanı var olacak ALLAH 'ın izniyle :KK68::KK68::KK68:

Kalbimdesin arkafsim cokkk zorlu yollardan gecmissin Allshim mukafatini sana vermis insallah hayirlidiyla saglikla sihhatle ve zamaninda Nasip etsin kucagina aldirsin MEVLAM guzel gunler sizlerin olsun dua edin tatlum bizim icin kocamannnnn Op seni ve diger arkadslarimizi

Kalbimdesin arkafsim cokkk zorlu yollardan gecmissin Allshim mukafatini sana vermis insallah hayirlidiyla saglikla sihhatle ve zamaninda Nasip etsin kucagina aldirsin MEVLAM guzel gunler sizlerin olsun dua edin tatlum bizim icin kocamannnnn Op seni ve diger arkadslarimizi

canım ALLAH C.C razı olsun:KK68: inan her zaman dua ediyorum isimleri bilmiyorum ama Rabbim kalbimizdekini biliyor :KK68::KK68::KK68:eminim karşılığı olacaktır dualarımızın

Bu arada kizlar,benim simdiye kadar gorup duydugum,tup bebek yapip da normal doguran yok..ben de normal istiyordum ama drum "seninki kiymetli bebek,nirmal dogumda az da olsa saglikla kucagina alamama ihtimali var,bu riski alamayiz" demisti..siz ne dusunuyorsunuz,duydunuz mu hic normal doguran?

Evet canım genelde sezeryan . Zaten doktorda bana yaş 37 onun için özellikte riske atamayız kesin sezeryan dedi.

Neşecim hiç sorma ben bir kaç gündür giriyorum topiğe ama topik maaşaALLAH almış başına gitmiş okumaya çalıştım beceremedim kime ne yazacağımı bilemedim atlayıpda kırdığım arkadaşlar olur diye hiç birşey yazmıyorum:oops:tatlım ben son dondiriklerin taransferini oldum 5 Ağustos da 3 üde tuttu sonra yoğun kanamalarım oldu doktoruma göre 3,yü düşürdüm sürekli yattım halada yatıyorum internet kullanmadım radyosyon v.s zaten
mide bulantılarım başladı son adete göre 10+2 olmam gerekiyor ama ultrasona göre biri bugün itibari ile 9+1 diğeri 10+0 doktor olabilir diyor kafana takma herşey iyi diyor ama gel bana anlat hamile olduğumu yakın akrabalara bile demedim hayırlısı ile 12 haftayı doldurayım inşaALLAH çok rahatlayacağım:KK71:sende yakında tedaviye başlıyorsun canım inşaALLAH bu sene hepimiz sağlıklı hamileler oluruz 2015 de doğumlarımız vakti geldikçe gerçekleşir:KK68::KK68::KK68:

hoşgeldin canım arkadaşım. iyi olmana hamile olmana çok sevindim. :KK73::KK73::KK73:Rabbim tamamına erdirsin inşallah ikizlerini sana bağışlasın canım. :KK36::KK36::KK36::KK36:

hoşgeldin canım arkadaşım. iyi olmana hamile olmana çok sevindim. :KK73::KK73::KK73:Rabbim tamamına erdirsin inşallah ikizlerini sana bağışlasın canım. :KK36::KK36::KK36::KK36:
Selencim çok sağol tatlım hoşbulduk :KK3::KK3:amin canım :KK36::KK36:RABBİM yavrularımızı bize bağışlasın:KK36::KK36:k.k da ve anne olmaya çalışan bütün kadınların göbüşleri şişsin inşaALLAH:KK68:

Canim arkadaşlarim kurban bayraminiz mübarek olsun kendinizi yormayin çok et yemeyin :) bol bol eşinizle gezin :) bu mübarek arefe günüde bol bol dua edelim rabbim herkese hayirli saglikli evlatlar versin gebelere hayirla kucagina almayi okmayanlarada bi an önce kavusmayi nasip etsin insallah aminnnn

Canim arkadaşlarim kurban bayraminiz mübarek olsun kendinizi yormayin çok et yemeyin :) bol bol eşinizle gezin :) bu mübarek arefe günüde bol bol dua edelim rabbim herkese hayirli saglikli evlatlar versin gebelere hayirla kucagina almayi okmayanlarada bi an önce kavusmayi nasip etsin insallah aminnnn

Amiiiiinnnn cnm. Herkesin gönlüne göre versin Rabbim:nazar: :KK5:

Kizlar oncelikle hepinize hayirli cumalar ve arifeler diliyorum inss herkes iyidir

Amn cnm inss allah gonlumuze gore versin inss sanada simdiden iyi bayramlar cnm
Amiiiiinnnn cnm. Herkesin gönlüne göre versin Rabbim:nazar: :KK5:
amin cnm inss sanada simdiden iyi bayramlar diliyorum cnm

Herkese iyi bayramlaaaar!!! Rabbim bu mubarek gunde hepimizin gonlunden gecenleri kabul eder, hamile olanlara saglikla bebeklerini kucaklarina almayi, bebek isteyenlere de tez zamanda mis kokulu bebislerini nasip eder insallah. Hepinizi coook seviyorum. Koskocaman opuyorum!!!

Herkese iyi bayramlaaaar!!! Rabbim bu mubarek gunde hepimizin gonlunden gecenleri kabul eder, hamile olanlara saglikla bebeklerini kucaklarina almayi, bebek isteyenlere de tez zamanda mis kokulu bebislerini nasip eder insallah. Hepinizi coook seviyorum. Koskocaman opuyorum!!!
bende arkadaşımın söylediği her söze katılıyorum ve amiiiiiiiiiinnnnnnnnnn diyorum:KK68::KK68:hepimize hayırlı bayramlar Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin:KK68:

X