2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canimm valla sorma ya bu stresle başa çıkmak çok zor bide yeni tasindim biliyosun ama üst komsumdan cok şikayetciym kadin gece saat başı beşik çekiyor gttk konustk biz yapmıyoruz diye bide utanmadan.herset üstüste geliyor ama allah büyüktür elbet hakkimi sorar. Bu arada selen maalesef ben bebegimi dogru dürüst hissetmiyorum yarin kontrolüm var hocayada sorcam normalde bir kez bile olsa sırtüstü yatinca hissediyordum ama artk onuda hissetmiyorum rabbim büyük inşallah bir sorun yoktur. Surf bu yüzden çorap bile alamıyorum kuzuma korkuyorum inşallah sende hersey yolundadir :)

Merhaba hanimlar,cileklilimonata bende bugun firsat bulabilmisim,foruma yazabilmek icin.Hepinizi sevgiyle ve dua ile aniyorum,rabbim hepinize annelik duygusunu tattirsin insaalah.Hi vazgecmeyin derim,cevremde ve kendimde olan buydu vazgecmemek,cok sancili donemler yasadim,umutsuzluklarimoldu ,esiminde etkisi cok oldu elbette,dualarim sizinle biz iyiyiz cok sukur,3.ayimiza yaklasiyoruz.hepinizi kocaman opuyoruz.

Kizlar merhaba,
Bugun kontrolum vardi.hersey gayet iyi gidiyormus.henuz bebegi hissetmiyorum ben ama dr yakinda hissedersin dedi.dun filan sol tarafim elledigimde daha sert goruyordum,bebegin basi diye tahmin ediyordum ki dogruymus:) bir de plasentam rahmin on yuzundeymis o yuzden cocuklardan,darbe almaktan sakincakmisim...
Benim tedavilerimden kalma ilaclarim var.bunun baska bir basligi var biliyorum ama oncelikle sizlere,tanidiklarima sormak istiyorum..Maddi durumu iyi olmayan birilerine ucretsiz verecegim..
Hepinize sevgiler,opuyorum

çilekcim senden haber aldığıma çok sevindim... Kızların iyiymiş çok şükür, kocaman olmuşlar ne mutlu sana. Benim ikizlerimden biri yola devam edemedi. Ama mücadeleci bir kızım var benimle. :) Hayırlısı buymuş napalım. Seni ve prenseslerini öpüyorum, arada yaz bizi habersiz bırakma olur mu?

Nazancım nasılsın?
Pazar akşamı klasik müzik konserindeydik. Ben de ilk defa orada hissettim bebeğimin karnımdaki hareketlerini. :) Böyle gözün seyirir ya, karnım seyirdi pıt pıt :) Demek ki boşuna demiyorlar klasik müzik dinletin bebeğinize diye :) 2 gündür özellikle akşamları kıpraşıyor, çok mutlu oluyorum. 1 haftaya kalmaz sen de hissedersin tahminim.
Bu arada benim de plesantam öndeymiş. Seninle aynı gün doğururuz biz bu gidişle inanıyorum. :)

maşallah canım benim kızçeleri öp kokla yerime iyi olmanıza çok sevindim. Uykusuzluk bu işin tuzu biberi bişeycik olmaz kızçeleri koklayınca geçer o annesi. Benim de hayalim hep ikiz. İnşallah bu tedavimde ilk kez 2 transfer olacak ikisi de tutunur diye dua ediyorum hep. Bide 1 kız 1 erkek olursa tadından yenmez onlar Rabbim daha da güzel günler görmeyi nasip etsin inşallah sizlere. Kalan bizlere de dua etmeyi unutmayın lütfen. Rabbim bana ve benim gibi isteyen herkese de nasip etsin hayırlısıyla tez zamanda inşallah.

Sagol canim iyiyim,sen nasilsin?
Evet yakinda hissedersin dedi dr,ama zaten uzun bir suredir sanki icerden cimcikleniyormusum gibi hislerim var ama bebek mi bilmiyorum..siz isme karar vermissiniz hayirli olsun.ayrintiliya randevumu aldim ben,8ekim..sen perinatolog buldun mu?saclarina kat verdirmissin galiba,cok yakismis,opuyorum

Slmlar herkese
Hergün girip okuyorum ama bi türlü yazamadım. Geçen hafta bir sürü olumsuz luklar vardı. Suyu biraz azalmiş dedi doktor. Plesenta biraz büyük ve rahmi kaplamış görünüyor demisti doktorum. Bu hafta korkuyla gittim ama cok sukur hersey yoluna giriyor. Daha iyi gordum.suyu duzelmis dedi doktorcum.Plesenta biraz asagida ama ileriki haftalarda duzelebilir takip edicez dedi bide. Cok sukur rabbime. Bayramdan hemen sonra perinatologa gorunucem insallah, randevumu bugunden aldim. Tek sıkıntım geceleri agrili kasilma oluyor. bunun olmaması icin her gece yarim endol fitil kullanıyordum. Fakat dun yan etkilerini okudum. Bagirsak delinmesi gibi ciddi yan etkileri varmıs. Siyah ketremsi dışkı oldugunda doktorunuza soyleyin diyordu prospektuste. Bende uzun suredir bu sekildeydi. Korktum bugun gorustum doktorumla ilacı kullanma dedi. Kasılmam olunca napıcamı bilmiyorum biraz bu yuzden tedirginim. Dun gece kullanmadım ilk defa hafif agrilarim oldu ama idare ettim. Ama bazen siddetli oluyor. Insallah olmaz artik.herseyin yoluna girmesini icin bol bol dua ediyorum. Bu arada 4lu testimiz temiz cikti. Bakalim perinatolog ne dicek merak ediyorum. Offf cok uzun yazdim sanirim 18. Hafta icine de girdik cok sukur. Hala bi takvim yapamadim. Hepinizin mesajlarinı tek tek okuyorum. Seviyorum sizleri cook opuldunuz. Allaha emanet olun

Vay vay vay seni hayirsiz seni yahu insan hicmi haber vermez biz seni nekadar cok merak ettik endiselendik ama dualarimizi eksik etmedik... cok sukur ki hersey yolundaymis bizi sorarsan bizde oglusumuzu bekliyoruz son 3 haftamiz kismetse 15 ekimde sezeryanimiz var...

Günaydın canım, ben iki gündür dakika başı hapşuruyorum ilaç da alamıyorum tam süründürüyor. Bugün evden çalışacağım o yüzden.
Siz isme karar vermediniz mi? Ben de 16 ekime aldım perinatolog randevusunu, Recep Has'a gideceğim.
Saçlarımı fark etmene çok sevindim teşekkür ederim, pek kimse fark etmedi :)
Ben de çok öpüyorum, haberleşelim..

Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer arkadaşım.

Canim benim cok gecmis olsun e

canim benim cok gecmis olsun ge cmis olsun gecenlerde bende usutum bikac gun sabah aksam taze naneyle limonu dorde bolup kaynatip ictim ve cok sukur hemen toparladim... resmini bende gordum gercekten cook tatli olmus annelik cok yakisacak nur yuzune... recep has a randevu almana cok sevindim gercekten cok iyi bi doktor guzel haberlerle gelirsin insallah

sağol bitanem maden bir daha ki ay başlayacaksın. hurma çok iyi hergün en az bir hurma yumiler toplanana kadar bol bol incir ye bebeğim lütfennnn. yumilerde kalite yapıyor. hergün bir yumurta haşla ye. Eşinede her sabah bir kaşık keçiboynuzu pekmezi içir sabah aç karnına içerse kilo vs. yapmaz. hatta sen bile aç karnına içebilirsin. zaten bu yazdıklarıma hamilelikte de yapacaksın alışmaya çalış :))))) güzel yanaklarında öptüm.

canım ben uzun süredir bebeğimi hissediyorum ama biliyorsunuz benim göbeğim hepinizden önce çıktı. bak ağzına bişey aldıktan yaklaşık 15-20 dk sonra hareketleri daha da belirginleşiyor. benimki hiç durmuyor. ve ben dediğim gibi uzun süredir hissediyorum. elini göbeğine koy ve bebeğinle konuş.Ayrıca herkesin vücut yapısı bir değil.

Kötü düşünme ben her şeyi almaya başladım Allahım hevesimizi kursağımızda bırakmayacak inanıyorum. kötü düşünmemeye çalış ben öyle yapıyorum. Dr her şey yolunda diyorsa bilki bişey yok. DR dan sonraki haberini bekliyorum canım.

Canım arkadaşım nerelerdesin özlettin vallahi. Tatlım Rabbim kızlarına sağlıklı huzurlu ömürler versin inşallah.

Kız hamilelikte de uyku yok ki. Bu kız beni içerden içerden uyutmuyor. :))))))))))))))))) Valla sanırım hep uyanık. birde şimdi uyanık olduğu saatleri yazıyorum bakalım sonradan aynı saatlerde de uyanıkmı olacak?Olsun napalım. Razıyım. Zamanında gelsin sağlıklı gelsin yeter ki.

Çileğim kendine iyi bak kızları da senide öpüyorum. Rabbim ayırmasın.

kızlar nasılsınız...sizi takip ediyorum ama bir yandan çalışıp bir yandanda hazırlıkları bitirmeye çalıştığımdan pek yazamıyorum.herkes iyi maşallah:) melindam3535 tedavin şimdiden hayırlı olsun,bebeğin bu sefer sıkı sıkı tutunsun sana inşallah.takipteyim güzel haberlerinle sevineceğiz inşallah.
biz 34.haftaya girdik allaha şükür yarın kontrolümüz var inşallah herşey yolundadır.bakalım doğum ile ilgili ne zaman konuşacağız benim doktorum daha hiç bir şey söylemiyor.zaman yaklaştıkca heyecanlanıyor insan.hayırlısı ile gelsin inşallah bebeklerimiz.

Canim benim bildigim kadariyla hurma,gebelikte erken doguma yol aciyormus.arada bende yiyorum ama duzenli hergun bol bol yemiyorum.zaten sekerli de...hurmayi dogum tarihine yakin gebelere oneriliyor diye biliyorum.cok tuketme bari,sikinti olmasin...

Gecmis olsun monicacim,
Gecen hafta bende usutmusum sanirim,dedigin gibi hapsurma,bogaz acimasi,burun akmasi yasadim sicak su icine limon sikip ictim.ve arada agiz gargarasi yaptim,bogaz enfeksiyonuna karsi..iyi geldi bana,agirlasmadan gecti..
Kendinize iyi bak,bayram sonrasi goruselim artik

Tamam kuzum hemen yemeğe başlıyorum arı sütü bal polen propolis karısımi yiyorum günde 2 kez birde sabahları keçi boynuzu özü içiyorum birde doktor inifolic verdi onu da 3 aydir kullanıyorum malesef eşime birsey yediremiyorum daha önce yaptığım kürler eşimin şeker direncini arttirmis oyüzden yasak henüz dusmemis sadece selenyum içiyor bir dahaki regliyle başlıyorum nasipse ve cok heyecanlıyım bütün hamislerden dualarınizi bekliyorum
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah bu son olurseninde az kalmış kizceye kavuşmaya sağlıkla ve vaktinde gelsin inşallah kizceye ve kendine iyi bak öpüyorum bu arada ismi ne

Canım geçmiş olsun bol bol dinlen Mercan kizceye ve kendine dikkat et öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…