2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Sana cok gecmis olsun canim.dikktli ol bundan sonr da,sonbahar basladi artik.havalar bir sicak bir soguk olcak..bir de benim dr kimseyle opusme,cocuk-bebek kucagina alip sevip opme dedi.daha cok mikrop tasiyip,bulastiriyormus.mevsim de malum,dikkatli olacagiz..
Yoga,pilatesi ben de cok istiyordum ama kismet olamadi simdilik..bu arada hatirlatayim,eger hamilelik oncesi hic yapmadiysan,onermiyorlar bilgin olsun

İyi dinlenmeler canim..ben 5gun igne oldum,lekelenme olarak devam ediyordu.2gundur temizdim ama bu sabah az bi leke gene oldu...neyse ki aliskinim da pek stres olmadim.dun disarilardaydim,ilk bebek magazasi gezmemi yaptim.sanirim yorulmusum belki ondan olmustur.kendine iyi bak,ben de dikkat edeyim

Aa bunu bilmiyordum, neden önermiyorlar acaba. Eskiden yapıyordum pilates ama çok oldu bırakalı. Araştırırız detaylı, ama yapmak istiyorum, faydası olacağını düşünüyorum.
Bu arada hala iyileşemedim, ciddi bir grip salgını sanırım. Ateşim yok Allah'tan. Bu arada ben y.dışındayım, buraya sonbahar çoktan geldi. İstanbul gibi değil yani

Selam kizlar,
Tam artik her sey normale donecek bugun yarın ayaga kalkarim derken az once bildiginiz adet gibi kanamam basladi. Agrim da var. Dua edin noluuuuuuuur! !!

Selam kizlar,
Tam artik her sey normale donecek bugun yarın ayaga kalkarim derken az once bildiginiz adet gibi kanamam basladi. Agrim da var. Dua edin noluuuuuuuur! !!
Sezercim panik yapma hayatım. Beni biliyorsun devamlı adetli gibiyim. Hersey rabbimin elinde. Ağrı bende de var. Bugun yine doktorda aldım soluğu. İlaçlarımizı kullanıcsz gerisi allahın takdiri. Sen doktora gittinmi bu kanamanda neden oliyor acaba sende?

Selam kizlar,

Allah yardımcın olsun, inşallah hiçbirşey olmaz. Doktora gitmişsindir kesin, herşey yoluna girer inşallah bir an önce. Aynı korkuları hepimiz her an yaşıyoruz. Allah gönlümüze göre verir inşallah.

Kanama aksam basladigi icin doktoruma gidemedim canim. Birazdan acile gidecegim bebeklerin kalp atislarina bakmak icin. Kendi doktorumu aradim gunde 3 kez crinojel kullan dedi. Bir de gecirdigim reduksiyon ameliyatindan sonra kan sulandiriciyi birakmistim. Tekrar baslayali 1 hafta olmustu. Simdi dr onu da tekrar birak dedi. Korkma dedi ama neden oluyor boyle? Daha yataktan bile cikamadim ki ben bulanti falan aylardir yatiyorum biliyorsun. Kendimi hic yormadim yani. Allahim hepimizin yardimci olsun... Acilden donuste yazarim sonucu...

İkinize de geçmiş olsun .aynı sıkıntılar ben de de oluyor .şimdilik kanama yok ama , olunca korkutuyor. Rabbim bebeklerimizi sağ salim almayi nasip etsin. Moral motivasyon çok önemli stres yapmak yok .

Simdi geldim hastaneden. Bebeklerim cok sukur iyilerdi. Ama dr dusuk tehlikesi var dedi. 24 saat yatman gerekir serum takalim dedi. SGK anlasmali özel bir hastaneye gitmistik 400tl fiyat verdiler bir gece için. Kalamadik tabii. Devlet hastanelerine soralim dedik. Hepsi yerimiz yok yatiramayiz dediler. Progestan igne yaptirip eve geldim simdi. Her sey Allahima emanet yani. Her sey para ne yazik ki. Nefret ediyorum bu sehirden. Univ.de tayin isteme diye birsey yok. Gidemiyoruz da... Istanbul'da hasta olacagina öl daha iyi yani. Adamlar dusuk riskin var. Seni yatiramam yerim yok. Kanaman artmasin. Git evinde yat diyorlar yaa. Saka gibi cidden!!!

Geçmiş olsun canım.kanamanin olması düşük riski diye tanımlanıyor ancak bu düşük olacak anlamına gelmiyor allah korusun. Cunku bebislerin de buyumus .allah korusun.zaten dusuk ihtimali 12.haftadan sonra yuzdebirlere kadar dusuyor dedi doktorum.Ben de aynı sıkıntıyı yaşadım seni anlıyorum.ama bana da hastanede yat dediler ben istemedim igne yaptırıp eve geldim.5 gün aktif kanamam devam etti. Sonra kahverengiye döndü lekelenme lerle devam etti. Allaha Şükür bugün de bitti sayılır. Benim plasenta rahim agzina yakın olduğu için kanama oluyormuş yorulmamam dikkat etmem gerekiyormuş. Senin neden oluyormuş söylediler mi?

çok teşekkür ederim saol cnm içimi rahatlattın

Cook teşekkür ederim canim. Sana da cook gecmis olsun. Cok sukur ki azalmis kanaman. Benim gece gittigim dr kanamanin nedenini soylemedi. Sadece buyuk bir alanda kanama var dedi. Kendi drum su an ameliyatta bugun gorusemedim. Bakalim gel diyecek mi. Gece igne yaptirdiktan sonra simdi kahverengiye dondu cok sukur. Benim ikiz oldugundan mi acaba bilmiyorum ki. Cunku daha hep istirahat halindeydim zaten. Pazartesi bitiyor raporum. Simdi sana da dr dinlen demis ya hic yerinden kalkmadan mi yatiyorsun. Yoksa ufak tefek kendini yormadan evde kendini idare edecek isler yapıyor musun canim?

Canım geçmiş olsun. Ben bir gece ozelde yattım bir gece de devlette yattım. İnan kendi ilaçlarımı verdiler yattığım sure boyunca cunku dusuk olacaksa eger mudahale edemiyorlar. Tum doktorlar dusecek olani tutamiyoruz diyorlar. Dolayisiyla ben de evde yatmayi uygun buluyorum. Ilaclarimi kullaniyorum. Ekstra bi durumda doktora gidip bebegin durumunu goruyorum tekrar eve geliyorum. Doktorunla devamlı irtibat halindeysen benim gibi icini ferah tut. Yapilacak seyler belli. Yorulmama, agir kaldirmama vs... insallah bebeklerimize saglikla kavusuruz. Ben de her wc ye gittigimde korkuyorum ama elden bisey gelmiyor. Allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…