Canım geçmiş olsun. Ben bir gece ozelde yattım bir gece de devlette yattım. İnan kendi ilaçlarımı verdiler yattığım sure boyunca cunku dusuk olacaksa eger mudahale edemiyorlar. Tum doktorlar dusecek olani tutamiyoruz diyorlar. Dolayisiyla ben de evde yatmayi uygun buluyorum. Ilaclarimi kullaniyorum. Ekstra bi durumda doktora gidip bebegin durumunu goruyorum tekrar eve geliyorum. Doktorunla devamlı irtibat halindeysen benim gibi icini ferah tut. Yapilacak seyler belli. Yorulmama, agir kaldirmama vs... insallah bebeklerimize saglikla kavusuruz. Ben de her wc ye gittigimde korkuyorum ama elden bisey gelmiyor. Allah yardimcimiz olsun
Dogru soyluyorsun canim. Iste hastanedeki kadin cocuklarinizin iyiliği icin yatmaniz gerekiyor. Yoksa düşerler seklinde konusunca insani korkutuyorlar. Özel hastaneler bu isi ticarete dokmusler. Sonucta biz de devlet memuruyuz. Tup bebek elimizdeki avucumuzdakileri kuruttu zaten. Yatamadim o yuzden. Ama simdi sizin yazdiklarinizdan sonra rahatladim. Cook tesekkur ederim. Peki sen calisiyor musun canim? Ise gidip gelme olayini nasil atlatacagiz? Tamam evde sorun yok ama ben hergun 2 saat yol gidip geliyorum