2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canım geçmiş olsun. Ben bir gece ozelde yattım bir gece de devlette yattım. İnan kendi ilaçlarımı verdiler yattığım sure boyunca cunku dusuk olacaksa eger mudahale edemiyorlar. Tum doktorlar dusecek olani tutamiyoruz diyorlar. Dolayisiyla ben de evde yatmayi uygun buluyorum. Ilaclarimi kullaniyorum. Ekstra bi durumda doktora gidip bebegin durumunu goruyorum tekrar eve geliyorum. Doktorunla devamlı irtibat halindeysen benim gibi icini ferah tut. Yapilacak seyler belli. Yorulmama, agir kaldirmama vs... insallah bebeklerimize saglikla kavusuruz. Ben de her wc ye gittigimde korkuyorum ama elden bisey gelmiyor. Allah yardimcimiz olsun

Dogru soyluyorsun canim. Iste hastanedeki kadin cocuklarinizin iyiliği icin yatmaniz gerekiyor. Yoksa düşerler seklinde konusunca insani korkutuyorlar. Özel hastaneler bu isi ticarete dokmusler. Sonucta biz de devlet memuruyuz. Tup bebek elimizdeki avucumuzdakileri kuruttu zaten. Yatamadim o yuzden. Ama simdi sizin yazdiklarinizdan sonra rahatladim. Cook tesekkur ederim. Peki sen calisiyor musun canim? Ise gidip gelme olayini nasil atlatacagiz? Tamam evde sorun yok ama ben hergun 2 saat yol gidip geliyorum :KK43:

Dogru soyluyorsun canim. Iste hastanedeki kadin cocuklarinizin iyiliği icin yatmaniz gerekiyor. Yoksa düşerler seklinde konusunca insani korkutuyorlar. Özel hastaneler bu isi ticarete dokmusler. Sonucta biz de devlet memuruyuz. Tup bebek elimizdeki avucumuzdakileri kuruttu zaten. Yatamadim o yuzden. Ama simdi sizin yazdiklarinizdan sonra rahatladim. Cook tesekkur ederim. Peki sen calisiyor musun canim? Ise gidip gelme olayini nasil atlatacagiz? Tamam evde sorun yok ama ben hergun 2 saat yol gidip geliyorum :KK43:
Canım içini ferah tutmaya calış desemde bende bunu zor yapıyorum. Çok zor günler.rabbim beterinden korusun. Ben calışmıyorum. Okuyordum ama okula gidemicem bu donem. Hayırlısıyla bebeğimi saglikla kucagima alinca diğer seyleri düsunurum artık. Sen calisiyorsun galiba sende bi careler bulabilirsin insallah.

Canım içini ferah tutmaya calış desemde bende bunu zor yapıyorum. Çok zor günler.rabbim beterinden korusun. Ben calışmıyorum. Okuyordum ama okula gidemicem bu donem. Hayırlısıyla bebeğimi saglikla kucagima alinca diğer seyleri düsunurum artık. Sen calisiyorsun galiba sende bi careler bulabilirsin insallah.

Evet canim calisiyorum. Hep en az 7. aya kadar idare edebilirim diye umit ediyordum. Ama transferden itibaren hep yataklardayim :KK43: ben ist. Univde akademisyenim. Bizim de pazartesi dersler basliyor. Dr rapor alirsin dedi ama daha doguma bu kadar zaman varken nasil olacak bilemiyorum. Hayırlisi artik biz ne desek bos. Zamanla insallah bizim de yoluna girer hamileligimiz. :KK36::KK36:

Evet canim calisiyorum. Hep en az 7. aya kadar idare edebilirim diye umit ediyordum. Ama transferden itibaren hep yataklardayim :KK43: ben ist. Univde akademisyenim. Bizim de pazartesi dersler basliyor. Dr rapor alirsin dedi ama daha doguma bu kadar zaman varken nasil olacak bilemiyorum. Hayırlisi artik biz ne desek bos. Zamanla insallah bizim de yoluna girer hamileligimiz. :KK36::KK36:
riskli gebelik durumlarında heyet raporu gibi sürekli yatarak istirahat etmeli şeklinde rapor alırsan hem ücretine azalma olmaz hem de kimse senden hesap soramaz.... yani normal memurluklarda öyle, sizin durumda da geçerli olacaktır diye düşünüyorum. hemen doktorunla konuş bu konuyu....

Dün ablamın eşi vefat etti .Bir haftadır hastanede yatıyordu. Enfeksiyon yüksek ateş teşhisi koyuldu.yogunbakima girdi evvelki gün ,, dün vefat etti. Çok üzüldüm .Dün çok başım ağrıdı. Zaten kanamalar yeni kesilmişti.tekrar başladı sıkıntıdan galiba. Ablamın yanında da olamadım bu durumdan dolayi. Çok uzgunum.HAyat ne garip değil mi ?burda yeni doğan bebek haberleri ve uzun uğraşlardan sonra aynı kaderi paylaştığımız arkadaşlardan hamile olduklari müjdeleri alıyoruz, seviniyoruz .bir taraftan da çevremizden yakınlarımizdan ölüm haberleri alıp üzülüyoruz. Yeni başlangıçlar ve ebedi yolculuklar..hayat bu ,,acısıyla tatlısıyla.

Dün ablamın eşi vefat etti .Bir haftadır hastanede yatıyordu. Enfeksiyon yüksek ateş teşhisi koyuldu.yogunbakima girdi evvelki gün ,, dün vefat etti. Çok üzüldüm .Dün çok başım ağrıdı. Zaten kanamalar yeni kesilmişti.tekrar başladı sıkıntıdan galiba. Ablamın yanında da olamadım bu durumdan dolayi. Çok uzgunum.HAyat ne garip değil mi ?burda yeni doğan bebek haberleri ve uzun uğraşlardan sonra aynı kaderi paylaştığımız arkadaşlardan hamile olduklari müjdeleri alıyoruz, seviniyoruz .bir taraftan da çevremizden yakınlarımizdan ölüm haberleri alıp üzülüyoruz. Yeni başlangıçlar ve ebedi yolculuklar..hayat bu ,,acısıyla tatlısıyla.
başınız sağolsun tatlım, Allah taksiratını affetsin inşallah, mekanı cennet olsun.... Aynen dediğin gibi... hayat acı vetatlısıyla bir arada yaşanıyor... kendine dikkat et tatlım....

Başınız sağolsun biz de 2 ay önce kayınpederimi kaybettik...Allah geride kalanlara uzun ömürler versin:KK61:

Başınız sağ olsun. Allah sizlere sabır versin. Rabbim gunahlarını bağışlasın. Sen kendine dikkat etmek zorundasın canım. Normal zamanda olduğu gibi üzüntünü rahatça yaşamamalısin. Zaten elinden geleni yapıyorsundur. Kendine cook dikkat et

Başınız sağolsun biz de 2 ay önce kayınpederimi kaybettik...Allah geride kalanlara uzun ömürler versin:KK61:
Sagol.Sizin de basınız sağolsun. Genç olması ve geride 3 yaşında ve 12 yaşında iki kız çocuğu ve gözü yaşlı bir eş bırakmasi beni derinden etkiliyor.Allah sabır versin .

Sagol.Sizin de basınız sağolsun. Genç olması ve geride 3 yaşında ve 12 yaşında iki kız çocuğu ve gözü yaşlı bir eş bırakmasi beni derinden etkiliyor.Allah sabır versin .
Ayyy canim yaaaa.... :KK43: uc ve oniki mi???? Allah basta ablan olmak uzere tum sevdiklerine yardim etsin insallah... Cok kucukmusler cocuklar, cok uzuldum...

Başınız sağolsun, tanımasak da insanın içi cız ediyor. Çok üzücü, genç olması, geride çocukların olması :KK43: Allah sabır versin hepinize..

riskli gebelik durumlarında heyet raporu gibi sürekli yatarak istirahat etmeli şeklinde rapor alırsan hem ücretine azalma olmaz hem de kimse senden hesap soramaz.... yani normal memurluklarda öyle, sizin durumda da geçerli olacaktır diye düşünüyorum. hemen doktorunla konuş bu konuyu....

Tamam canim coook tesekkur ederim. Peki heyet raporunda bir sinir var mi biliyor musun?

Basin sagolsun canim. Allah geride kalanlara uzun, saglikli omurler ve sabir versin. Lütfen dikkat et kendine. Ablan seni anlayacaktir mutlaka. Su an icinde tasidigin canli sana muhtac ve bu dunyadaki her seyden daha önemli. Bu sekilde dusunursen belki icini daha kolay rahatlatabilirsin.

Oyy koyamam ben onlara. Allah hepinizin yardimcisi olsun canim. Keske hep sirali, gec olumler nasip etse Rabbim ama olmuyor iste...

kızlar günaydın herkese

ose23 canım başınız sağolsun... allah eniştenin mekanını cennet etsin. geride kalanlara yardım etsin... çoook üzüldüm canım inan ne diyeceğimi bilemedim... sana da sorunsuz hamilelik yaşatsın... canım bu durumda sen öncelikle kendine odaklan ne olur.

sezercim ve phalesis canım allah size ve bebişlerinize sıhhat versin... sezercim canım sen heyet traporu al ve işe bir müddet ara ver canım...

amayam canımmm nasılsın... özledim seni....

kızlar herkesi çook özledim... ama site iyice sessiz kalmış.. kimseler gelmiyor... ama ben gelmeyenleri de çooook özledim.. hepinizi çoook seviyorum... sevgi ve dua ile kalın...

X