• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canim gunaydin,her bir dedigine amin diyorum.benim de bugun kontrolum var, haftasonu baslayan kanamami durdurmak icin igne oluyordum.tam kesilmese de bayagi bitti.bakalim dr bakacak.bu sefer cinsiyete de bakariz heralde.ben hala degisebilecegini dusunuyorum:oops: gerci pipi gorulurse degisme olmuyormus ya:KK48:neyse, sagligimiz iyi olsun.boyle sebepsiz gorunen kanamalar moralimi bozuyor,gezme planlarimi etkiliyore:KK53:
Sen de yakinda yoktun.sonbahar geldi,tedavi ne zaman baslicak,hadi ama cabuuuk:KK47:
Naber canim ksnamalar durmustur insallah bebisini gordunmu?

Canm gerçekten cok farkli bir duygu bnde ilk hareket ettiginde agladim :) bu arada neden hala kalp atisini duyamadim anlamadim ki
Kiz hatiii cok sukur bugunleri gorduk ay yumurtakarin buyuklugunu konusuyoduk beraber cok sukur bugune geldik..topigimizde hamis olmayan kalmasin insallahhhh

Merhaba arkadaşlar bugün kontrole gittim. Bebeğim maşallah Saglikliymis. Çok şükür ....kanamalarim olmuştu geçen hafta neyseki artık aktif kanamalar yokmuş çok sevindim.lekelenmeler devam ediyor dikkat dip yorulmayacakmisim.Bebeğimin cinsiyeti erkek. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Naber canim ksnamalar durmustur insallah bebisini gordunmu?
Tatlim sagol,bitti.zaten yogun degildi ama beni korkutmustu..kontrolum iyiydi,bebekim hala 3gun onden gidiyor.plasentam rahim agzina yakinmis,rahim buyudukce yukari da cikabilir cikmayabilir de kontrol altinda olacak dedi..pilatese baslamak istiyordum drum NO dedi:) ama yuruyuse ve Ank. Seyahatine YES dedi:KK9: bebek bu sefer yan donmedi,hep karsidan bakiyordu,cinsiyetini dogrulayamadik...
Senin kontrol nasildi? İyi misiniz?

Merhaba arkadaşlar bugün kontrole gittim. Bebeğim maşallah Saglikliymis. Çok şükür ....kanamalarim olmuştu geçen hafta neyseki artık aktif kanamalar yokmuş çok sevindim.lekelenmeler devam ediyor dikkat dip yorulmayacakmisim.Bebeğimin cinsiyeti erkek. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Bebeginin iyi olmasina sevindim..senin gibi benim de biraz dikkatli olmam gerek sanirim...saglikla kucagina al insallah oglunu:KK68:

Slm arkadaslar,
Bizde bebişimizin hareketlerini gördük, Pazartesi 12 haftalık olcak inşallah. Inanılmaz geliyor insana 4,5 cm küçücük bir canlıyı, ekranda kocamanmış gibi görmek. Inşallah isyeyen herkes bu güzel duyguları Yaşar. Daha kalp atışlarını duymadık tabi, heralde onu duyuncada çok garip olucak :KK9: Salı günü de ikili testimiz olucak, inşallah güzel sonuçlar alırız. Darısı sizlere olsun inşallah :KK36::KK19::nazar:
Allahim isteyen herkese nasip etsin.gercekten cok heyecan verici.ben de ilk kez 10.haftami yasarken gormustum,kollarini cirptigini..ayni bebekler heyecanlaninca kollarini nasil cirpiyorsa,oyleydi:KK68: ikili testinde iyi cikar umarim.

Kiz hatiii cok sukur bugunleri gorduk ay yumurtakarin buyuklugunu konusuyoduk beraber cok sukur bugune geldik..topigimizde hamis olmayan kalmasin insallahhhh

Canim ya sorma ne günlerdi sen aylarca transferi beklemistin ah ah sonu güzel oldu hamdolsun :))

Hareketlerini hissetmeye başladın mı? Ne zaman başladı?:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Canim geçen hafta 19. Hafta baya hissetmeye başladım zaten ilerde daha cok hissederiz bu baslari.ben ayrıntılı ultrasona girdim bu arada.hamdolsun herseyi normal görünüyor dedi.darisi basina az kaldi :))

Evet canım aynı durumdayız. 20.haftaya kadar yukarı çıkabilir dedi doktorum inşallah çıkar. Bu haftalarda bazılarında asagida olabilirmiş büyük ihtimal yukarı çıkar dedi. İnşallah diyelim benim kanamalar lekelenme halinde devam ettiği için raporluyum.evde dinleniyorum dikkat ediyorum.senin de kanama ların devam ediyor mu ? İnşallah sağlıkla kucağımiza alırız.
Tatlim sagol,bitti.zaten yogun degildi ama beni korkutmustu..kontrolum iyiydi,bebekim hala 3gun onden gidiyor.plasentam rahim agzina yakinmis,rahim buyudukce yukari da cikabilir cikmayabilir de kontrol altinda olacak dedi..pilatese baslamak istiyordum drum NO dedi:) ama yuruyuse ve Ank. Seyahatine YES dedi:KK9: bebek bu sefer yan donmedi,hep karsidan bakiyordu,cinsiyetini dogrulayamadik...
Senin kontrol nasildi? İyi misiniz?
Bebeginin iyi olmasina sevindim..senin gibi benim de biraz dikkatli olmam gerek sanirim...saglikla kucagina al insallah oglunu:KK68:

Allahim isteyen herkese nasip etsin.gercekten cok heyecan verici.ben de ilk kez 10.haftami yasarken gormustum,kollarini cirptigini..ayni bebekler heyecanlaninca kollarini nasil cirpiyorsa,oyleydi:KK68: ikili testinde iyi cikar umarim.

Aminnnn öncelikle. Walla bizde görünce çok heyecanlandık. Ben de doktoruma sordum pilates, yoga vs yapabilirmiyim diye. Tabii tabi dedi o , ama ben 16 haftayı geçsin daha erken diye düşünüyorum :KK51: Bide dünden beri çok hasta oldum 38,5 lara çıktım ateşim, üşüme terleme,grip hepsini yaşadım. Şimdi daha iyiyim, korktuk amaa. 39 dereceye kadar hamilelerde çıkabilirmiş, bilmiyorum ama ilaçsız atlattım sanırım:110:

Back